VVV-Venlo dient sluitende begroting in

Nadat er de afgelopen weken een aardige beerput open ging op de berg is er nu informatie naar buiten gekomen van VVV zelf. Op de website hebben ze geïnformeerd dat er een sluitende begroting is ingediend en dat ze er alles aan zullen doen om een representatieve selectie samen te stellen.

Allemaal vage begrippen want er is niets bekend over de inhoud. Het is niet bekend hoe groot die begroting is en met welk budget er gewerkt gaat worden. Volgens de vader van Rick Kruys zou de club teruggaan in een begroting van het niveau Ijselmeervogels(!). Daarnaast is er niets duidelijk geworden over de toekomstbestendigheid en hoe er verder met de enorme schuldenlast zal worden omgesprongen.

Daarnaast is volgens bronnen binnen de club Ruud Timmermans de man die voorlopig de honneurs waar gaat nemen. Timmermans heeft ervaring als directeur bij Customs Support Venlo Verhoex en bij Seacon.

168 Responses

  1. supportertje

   Voortbestaan VVV absoluut niet in het geding.

   Beste leden.

   Het voortbestaan van VVV is absoluut niet in het geding. De club heeft inmiddels een sluitende
   begroting voor komend seizoen ingediend bij de KNVB. Ze zal er alles aan doen om met een
   representatieve selectie voor de dag te komen. De komende weken wordt gespeurd naar
   versterkingen. Dat heeft de Raad van Commissarissen van de Venlose club gisteren gezegd in een gesprek met het bestuur van Fanclub D’n Twellefde Man. Een gesprek waarin kritische vragen gesteld en beantwoord werden.

   De fanclub had op een gesprek aangedrongen om een antwoord te krijgen op de vele vragen die na alarmerende berichten in de media bij supporters leven. Het werd een openhartig gesprek. Lang niet alles wat door de pers naar buiten is gebracht, blijkt precies te kloppen. De kern van de boodschap echter wel: VVV stevent af op een fiks verlies over het seizoen 2022/23 dat eind juni officieel afgesloten wordt: op een begroting van 7 miljoen euro komt de club zo’n 1,5 miljoen euro tekort. Reden zijn tegenvallende sponsorinkomsten, hoge uitgaven in verband met de veiligheid van het (verouderde) stadion, achterblijvende transferopbrengsten, de erfenis van corona, de hoge inflatie en prijsstijgingen. De Raad van Commissarissen stelt vast dat bepaalde zaken achteraf gezien anders hadden gemoeten.

   De situatie bij VVV is overigens allerminst uniek. Een groot aantal andere clubs in de Keuken
   Kampioen-divisie kampt dit jaar met fikse tekorten. Om in de toekomst niet in problemen te komen,zet VVV nu de tering naar de nering. VVV heeft afscheid genomen van spelers wier contracten aflopen en naar de huidige maatstaven te veel verdienen. De selectie zal worden aangevuld met talentvolle eigen jeugd en enkele nieuwkomers. Intussen wordt alles in het werk gesteld om de sponsorinkomsten te vergroten.

   Wij supporters hebben niet zien aankomen, wat er gebeurd is. De prestaties waren over het algemeen goed en ook verder leek er weinig aan de hand. We gingen er vanuit dat same naor baove ook echt naar boven betekende. Zeker omdat tijdens door VVV georganiseerde supportersavonden een positief beeld geschetst werd – de RvC geeft toe dat wat dat betreft beter gecommuniceerd had moeten worden.

   De huidige situatie mag voor ons supporters geen reden zijn ons van de club af te keren. Integendeel. VVV heeft onze steun meer dan ooit nodig. Want, samen willen we nog steeds naar boven. Al duurt het nu misschien wat langer eer we zijn waar we willen zijn.

   Bestuur Fanclub D’n Twellefde Man.

   1. Ievel Knievel

    @ Supportertje

    Precies wat ik al dacht. Zoethoudertjes, wederom.

    Samen noa boave is pas een paar maanden geleden gepresenteerd. Hoe dan? Hoe wist men ten tijde van de presentatie van dit 4 havo werkstuk dit zelfde jaar (2023) nog niet van de financiële situatie? In alle mogelijke scnario’s, ongeacht de oorzaak, is dat mismanagement van de bovenste plank. Het is gewoon niet en nooit goed te praten.

    En welke berichten in de Limburger waren juist en welke niet? Kom dan eens met feiten (dingen die waar zijn en te bewijzen zijn)? Suggereren dat de Limburger maar wat roept is echt van een heel, maar dan ook echt heel bedenkelijk en laag niveau van VVV (ik zou het er niet bij laten zitten als Limburger zijnde), zeker zonder ook maar iets te willen onderbouwen (wat de Limburger wel doet). Waarom moest dit statement in besloten kring bekend gemaakt worden en kon dit niet voor een camera aan ons allemaal medegedeeld worden?

    De Limburger maakt met feitelijke onderbouwingen een sterkere indruk dan VVV zelf. We weten dat VVV (ook in de pers) de afgelopen jaren meermaals aantoonbaar tegen de achterban gelogen heeft. GELOGEN JA. Waarom zou men nu wel gelijk hebben? Waarom zou ik ze nu ineens moeten geloven?

    Waarom accepteert d’n 12e man dit soort slappe statements?

    Te hoge/ dure contracten zijn NA corona en NA degradatie afgesloten; hoe kan je dit overvallen en hoe kan dit als reden genoemd worden voor huidige tekorten?

    Als je zaken voorkomt (wat gewoon mogelijk was vorige transferzomer) dan hoef je ook niet als het te laat is de tering naar de nering te zetten.

    Onkosten aan het stadion waren minder of niet nodig geweest als je gewoon volgens planning vanaf 2018/ 2019 structureel had geïnvesteerd in het stadion. Veel onkosten die niet begroot zijn, zijn nodig door zwaar achterstallig onderhoud aan het stadion (opgebouwd in vele jaren, DOOR slecht financieel beleid, door de betrokkenen die er nog steeds zitten). Maar ja, wat wil je ook. Bij de vernieuwbouw in 2003, de upgrade rond 2008 en rond 2018/ 19 is er vooral aandacht besteed aan sponsoren en relaties. Voor de gewone supporter is het stadion van een bouwvallige half ingestorte fietsenstalling geupgrade naar een gewone fietsenstalling. Echt heel basic en simpel allemaal en zwaar minder dan we bij andere, vergelijkbare en ook vele kleinere en mindere clubs veel beter hebben gezien.

    Ik blijf alleen maar met meer vragen achter.

    Wat een kluitje in het riet dit. Mag toch hopen dat d’n 12e man dit niet accepteert en zich niet weer voor het karretje laat spannen.

   2. Koelie

    Ongekend 7 miljoen budget in de eerste divisie. Dat had de club ook enkele seizoenen in de eredivisie. Achteraf gezien is de 7e plaats dan ook erg matig en het getoonde voetbal.

    Inderdaad deze berichten zeggen helemaal niks over komend seizoen. Met welk budget word er dan nu wel gewerkt? Toch niveautje IJsselmeervogels en dus rechterrijtje ambities?

    En dan ook nog corona en inflatie als excuus durven noemen. Daar heeft de concurrentie ook last van. Wordt de inflatie niet doorberekend naar de supporters (+25%)? Nee eigen wanbeleid is waarom ze nu in de problemen zitten. Door keihard falen op meerdere gebieden onderwerpen: Transferbeleid (geen inkomsten, maar wel op gerekend), spelersbeleid (dramatisch door veel te hoge salarissen t.o.v. de kwaliteiten), commercie (sponsorinkomsten vallen dus tegen. Niet verwonderlijk want N tribune was heel seizoen zo goed als leeg. Die nieuwe parkeerplaats en sponsorsstoelen verdient zich zo mooi terug not). Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is een bende. Heel knap hoe de leiding dit zo heeft weten te verkloten en ook gewoon hun gang kan blijven gaan.

   3. mats

    Dit vind ik toch ook echt een enorme zwakke reactie van de fanclub. Niks spreekwoordelijke vuist op tafel dat de verantwoordelijken voor deze bende ook hun verantwoordelijkheid nemen. Het zelfde geclub(k)leuter over ‘het had anders gemoeten’ en ‘we hadden beter moeten communiceren’…. En nu moeten jullie supporters gewoon weer lief zijn en achter de club gaan staan! Dat morele appèl,,, yuk..zum kotzen. Ze denken echt dat zij zelf DE club zijn hè?
    Tjonge jonge wat een slappe hap die fanclub.

 1. spits

  Tja wat een nietszeggend verhaal van de club. Ook ik begin nu te twijfelen aan de oprechtheid van de club in hun berichtgeving. We krijgen aantoonbaar kletskoek. Geen enkel toetsbaar punt zit er in dit verhaal .
  Directie van VVV Venlo ga dit snel anders doen je verliest elk vertrouwen.

 2. Ievel Knievel

  Leuk ook, die vakantiefoto’s van spelers met chickie of met paps op de socials; of die verjaardagswensen aan spelers (die je weg hebt gestuurd). Ik denk dat Carl z’n bibs afveegt met de verjaardagswensjes van VVV. (Echt bevorderlijk voor z’n carrière).

 3. jason

  Zin in komend seizoen. Eindelijk gaan jeugdspelers eens een echte kans krijgen ipv 10 minuten per wedstrijd. Nu nog al die hulptrainers, die de spelers de meest verschrikkelijke dansjes laten doen en ze helemaal voor schut zetten, eruit. Helaas zijn deze mensen helemaal in zichzelf gaan geloven. Kosten alleen maar geld en volgens mij lees ik hier in alle dagboeken dat dat er niet is.

  Lang leve De Koel

 4. RuiverCity

  Wat schreef ik gisteren hier op Venlonaren? Juist, VVV zal wel met een bericht naar buiten komen om de zaak te sussen en de supporters stil te houden.
  Ze lezen hier op Venlonaren mee en zijn bang voor acties van de supporters. Ik hoop toch dat de fanclub, na het gesprek, openheid van zaken gaat geven naar ALLE supporters.

  Wat een flauwekul verhaal is dit toch weer…..

  1. kuebke

   Kun je tellen Ruiver City dan tel er maar niet op dat die vertrekken.
   Het is en blijft toch één grote vriendjeskliek met aan het hoofd onze grote vriend Marco B.

   1. Ievel Knievel

    Feitelijk hebben de Grutterswijkjes meer macht dan Marco B. En vergeet Hay Berden ook niet. Die heeft als aandeelhouder heel erg veel te vertellen op de club. Maar wel lekker uit de schijnwerpers.

   2. Gerardus

    Ter verdediging van Hai, hij heeft niet meer stemrecht dan andere aandeelhouders. Er is overigens geen enkele aandeelhouder die meer dan 12,4% aan aandelen bezit. Dat komt omdat ze dan getoetst worden door de KNVB naar de herkomst van vermogen etc en dient dit vgm gemeld te worden door de KNVB.

   3. Ievel Knievel

    @ Gerardus Aandeelhouders hebben meer te vertellen dan de directeur. Niet in minderheid, maar de aandeelhouders hebben wel degelijk, zij het gedeeld, de macht.

  2. Ievel Knievel

   Die blijven draaien en zich er wanhopig uit lullen. In hun eigen bubbel vinden ze waarschijnlijk toch dat ze goed bezig zijn. Het gaat alleen maar over henzelf. Hun eigen rijkdom, status en prestige. Ik ben benieuwd hoe ze met hun personeel om gaan? In de transport- en logistiek-sector weten we al dat die bedrijven het personeel een reet zou roesten. Lekker zaken doen met louche uitzendbureaus. Lekker cheap ass oost-europeanen in huren en als je ze kwijt wil dump je ze gewoon en laat je ze lekker een zwerversbestaan leiden (zien wij dagelijks in het straatbeeld). De hele omgeving van Noord-Limburg gaat er aan met die blokkendozen, net als de luchtkwaliteit met al dat vrachtverkeer. Om over de leefomgeving in dorpen en gehuchten rondom Trade Port nog maar te zwijgen. Maar dat interesseert de rijken in de transportsector weinig. Zo lang zij maar een bepaalde levensstijl hoog kunnen houden. Dat het voor het leefklimaat in Venlo allemaal dramatisch uitpakt…….tja. Voor de economie is het goed, roept men. Wie profiteert er van die economische groei, juist ja. Nou, in die bubbel hebben ze ook schijt aan de gewone supporter.

 5. Oelie op zuid

  LULverhaal. Eerdere jaarcijfers gaven een pisitief resultaat. Spelers budget (salarissen) was 1.9 miljoen. Hoezoo dan een begroting van 7 miljoen??????. Waar gaat dat geld naartoe. Je laat talentvolle spelers gratis vertrekken. Wat verdient de niet voetballende medewerker/ bestuurslid bij vvv?. Verouderd stadion met hoge veiligheidseisen heeft extra inhuur van beveiligers nodig. Dit geld had mens eerder moeten uitgeven aan faciliteiten. Wanbeleid is mijn conclusie.

 6. Ievel Knievel

  Quote: “De Raad van Commissarissen stelt vast dat bepaalde zaken achteraf gezien anders hadden gemoeten.”

  Worden hier ook consequenties aan verbonden? Het is nogal zacht uitgedrukt. Er waren trouwens genoeg criticasters die VOORAF zijden dat het anders moest. Die zijn willens en wetens door betrokkenen bij de club tegengewerkt, zwart gemaakt en er zijn pogingen gedaan om deze mensen persoonlijk in een kwaad daglicht te stellen.

 7. FC VVV03

  Mooi hoor dat verslag van het gesprek met de fanclub. Met natuurlijk als verwachte afsluiting dat men maar weer achter de club moet gaan staan.( natuurlijk doen we dat anders maken we hier niet zo’n ophef, we zijn immers supporters). Maar waar blijft het antwoord op die ene grote vraag??? Iemand voor camera met tekst en uitleg… hoe kan het zijn dat men een paar maanden geleden een heel plan schrijft over binnen zoveel jaar promotie , dat men ook ten vervelends toe gedeeld heeft via de mail en social media en er nu ruim een Miljoen in het rood staat. Ongekend! Heeft dat puur te maken met die geschatte 1 Mil aan transferinkomsten? Ik geloof dat niet! Waarom zulke dure contracten geven aan middelmatige spelers?

  1. supportertje

   Inderdaad blijven er heel veel vragen over, flik je dit in een bedrijf, dan hangen hier consequenties aan. Maar welke consequenties zijn er voor de mensen die het niet goed hebben gedaan.

   Of gaan we gewoon weer verder met ouwe jongens, krentenbrood, we bestaan nog dus is er eigenlijk niets gebeurt. Het roept allemaal steeds meer vragen op. Het lijkt wel of men geen openheid van zaken wil geven. Wil je het vertrouwen herstellen met de supporters, achterban en sponsoren, dan is er heel wat meer nodig dan alleen het verhaal naar de fanclub toe.

   Hoe staan nu de sponsoren er in. Voelen die zich nog verbonden met de club. Of blijven ze weg omdat mensen binnen de club zijn, waar ze geen zaken mee willen doen.

   Kortom heel veel vragen en weinig antwoorden. VVV wil dat we achter ze blijven staan, de harde kern van bezoekers zal dit nog wel doen. Echter zal men van goede huize moeten komen om meer mensen te trekken. En dat zal niet eenvoudig zijn.

   Wees eerst maar eens eerlijk en open richting de trouwe supporters. Dat hebben ze namelijk echt wel verdient.

 8. Over de supporters mag VVV niet klagen. Precies een maand geleden (22 mei) werd al gemeld dat er 1500 seizoenkaarten verkocht waren.

  Gister zag ik op de Facebook pagina van Helmond Sport dat ze daar nu aan de 250 zitten.

 9. Goodie

  Aangezien nog niemand het geplaatst heeft, hierbij het bericht van de Fanclub richting haar leden per mail:

  “Voortbestaan VVV absoluut niet in het geding. Beste leden.

  Het voortbestaan van VVV is absoluut niet in het geding. De club heeft inmiddels een sluitende 
  begroting voor komend seizoen ingediend bij de KNVB. Ze zal er alles aan doen om met een 
  representatieve selectie voor de dag te komen. De komende weken wordt gespeurd naar 
  versterkingen. Dat heeft de Raad van Commissarissen van de Venlose club gisteren gezegd in een gesprek met het bestuur van Fanclub D’n Twellefde Man. Een gesprek waarin kritische vragen gesteld en beantwoord werden. 

  De fanclub had op een gesprek aangedrongen om een antwoord te krijgen op de vele vragen die na alarmerende berichten in de media bij supporters leven. Het werd een openhartig gesprek. Lang niet alles wat door de pers naar buiten is gebracht, blijkt precies te kloppen. De kern van de boodschap echter wel: VVV stevent af op een fiks verlies over het seizoen 2022/23 dat eind juni officieel afgesloten wordt: op een begroting van 7 miljoen euro komt de club zo’n 1,5 miljoen euro tekort. Reden zijn tegenvallende sponsorinkomsten, hoge uitgaven in verband met de veiligheid van het (verouderde) stadion, achterblijvende transferopbrengsten, de erfenis van corona, de hoge inflatie en prijsstijgingen. De Raad van Commissarissen stelt vast dat bepaalde zaken achteraf gezien anders hadden gemoeten. 

  De situatie bij VVV is overigens allerminst uniek. Een groot aantal andere clubs in de Keuken 
  Kampioen-divisie kampt dit jaar met fikse tekorten. Om in de toekomst niet in problemen te komen,zet VVV nu de tering naar de nering. VVV heeft afscheid genomen van spelers wier contracten aflopen en naar de huidige maatstaven te veel verdienen. De selectie zal worden aangevuld met talentvolle eigen jeugd en enkele nieuwkomers. Intussen wordt alles in het werk gesteld om de sponsorinkomsten te vergroten. 

  Wij supporters hebben niet zien aankomen, wat er gebeurd is. De prestaties waren over het algemeen goed en ook verder leek er weinig aan de hand. We gingen er vanuit dat same naor baove ook echt naar boven betekende. Zeker omdat tijdens door VVV georganiseerde supportersavonden een positief beeld geschetst werd – de RvC geeft toe dat wat dat betreft beter gecommuniceerd had moeten worden. 

  De huidige situatie mag voor ons supporters geen reden zijn ons van de club af te keren. Integendeel. VVV heeft onze steun meer dan ooit nodig. Want, samen willen we nog steeds naar boven. Al duurt het nu misschien wat langer eer we zijn waar we willen zijn.
   
  Bestuur Fanclub D’n Twellefde Man.”

  1. Ievel Knievel

   Hoezo niemand?

   De tekst is wel al geplaatst.

   Het is letterlijk de 2e post van dit topic, van Supportertje

   En op de tekst is al veel kritiek verschenen, namelijk bijna alle reacties in dit topic.

   En ja, de supportersvereniging heeft zich laten inpakken, wederom door VVV, zo’n kritische geesten zijn het dus niet.

   Dus VVV zegt dat de Limburger dingen schrijft die niet kloppen en iedereen gelooft VVV op haar blauwe ogen?

   Sjongejongejonge. Toon dan maar eens aan dat wat de Limburger schrijft niet klopt. Kom simpelweg eens met statements en info naar buiten.

   Bij VVV beloven ze en roepen ze immers veel. Het meeste blijkt keer op keer kinklare nonsens te zijn om mensen aan het lijntje te houden.

 10. FC VVV03

  ” Intussen wordt alles in het werk gesteld om de sponsorinkomsten te vergroten. ”

  Ook weer zo’n zin die we al 15 jaar horen. Wat betekent dat alles in het werk stellen? Waarom lukt dit al jaren niet? Waar gaat het fout? Is de commerciële afdeling wel bekwaam genoeg? Word dit wel af en toe kritisch bekeken? Zoekt men ook beter personeel om hierin te verbeteren? Allemaal vragen die zulke berichten bij me oproepen. Lukraak wat teksten de socials op knikkeren helpt hierbij niet. Het lijkt wel alsof men een stagiaire ’s morgens de opdracht geeft om in de loop van de dag even wat op internet te knallen om ons ook af en toe iets te geven en rustig te houden.

  1. Ievel Knievel

   Lijkt me knap lastig om dat in deze periode en NU PAS te gaan doen; aangezien de meeste mensen (en bedrijven) eerder druk met hun zomervakantie bezig zijn dan met wat anders.

   1. Ievel Knievel

    Niet de Limburger, maar Omroep Venlo en dat werd door Omroep Venlo vermeld in hun nieuwsuitzending; dat de RvC hen niet te woord wenste te staan.

 11. Ievel Knievel

  Super-(on)-professioneel ook dat de RvC van VVV, die dus de taken van de directie uitoefenen op dit moment, Omroep Venlo niet te woord wil staan. Schandalig eigenlijk.

  1. supportertje

   Ja, dat is wel jammer. Op deze manier had je veel uit de weg kunnen ruimen, en tevens had je hier toch weer goodwill kunnen kweken. Nu lijkt het er weer op dat men probeert zaken uit de weg te gaan. Kom nou gewoon is met het verhaal, en dan kunnen we het allemaal achter ons laten. En samen met de club de boel weer op de rit krijgen.

   1. Ievel Knievel

    Schandalig eigenlijk, waarom is er dan eigenlijk een voorzitter van de RvC? Er is toch een voorzitter om leiding te geven en om verantwoording af te leggen? Of vergis ik mij? Dus Ineke wil de pers niet te woord staan als leider van VVV op dit moment. En de lokale pers, waarvan Omroep Venlo de belangrijkste is, negeren? Aiai. 1 van de best bekeken lokale omroepen van het land met een bereik van 100.000 mensen? Aiai……

 12. RuiverCity

  Man man man. Wat heeft de supportersclub zich laten inpakken!
  Elke week, maand, jaar hetzelfde riedeltje van onze kundige bestuurders.
  Ze denken echt dat de supporters dom zijn. En dat ze Omroep Venlo niet te woord willen staan, zegt ook meer dan genoeg. Bang voor een negatieve vraag, bang om weer door de mand te vallen.

  Onze club wordt naar de verdommenis geholpen!!!

  1. Koelie

   Verplichte functie bij bvo volgens KNVB regelgeving dus niet zo dat VVV er nu zelf mee op te proppen komt. Hadden ze al jaar of twee moeten hebben. Normaliter ook een professionele functie, bij VVV vrijwillig. Ik wens haar veel sterkte en succes.

  1. Ievel Knievel

   Zoethoudertje/ lege huls nr zoveel. Dat iemand hier nog iets van verwacht zeg. De beloofde supportersaandelen willen we. We willen wat te zeggen krijgen over onze eigen club (nota bene). De huidige mensen bakken er aantoonbaar al weer wat langer niks van. De laatste 4 a 5 jaar zijn aantoonbaar een fiasco. Nog steeds nergens statements of zelfreflectie. Wel een blije aankondiging van wat oefenwedstrijden.

   1. Koelie

    Ach ja als je Facebook post van de fanclub leest dan is de huidige situatie louter te wijten aan pech… (corona, inflatie, giakoumakis kiest de verkeerde club, promotie op haar naar gemist). Het devies is zitten en bek dicht naar je clubje kijken ook al speelt het om des keizers baard komende jaren… Iets “kritischer” richting management had wel gemogen.

   2. Ievel Knievel

    Het is juist aan alles te wijten, behalve aan Corona en pech, daarom zit er dus het verkeerde management en een verkeerde RvC.

    Te hoge dure en verkeerde contracten aanbieden NA degradatie en NA corona. Dat is 1.

    Dure (te dure) uitgaven aan stadion (veiligheid) worden veroorzaakt door jarenlang getwijfel en uitstel van verschillende stadionplannen. VVV trekt zelf de stekker uit het Kazerneplan (in een ver gevorderd stadium, met toegezegd geld vanuit de gemeente Venlo) en stapt uit ver gevorderde vernieuwbouwplannen van de Koel, waar we al midden in zaten. Het fancafé, winkel/ museum en uitgebreidde sponsorfaciliteiten waren al deels gerealiseerd en de vernieuwbouw van O (zen zelfs Z) zaten al ver in de planfase en eigenlijk al bijna in de uitvoeringsfase (en dan trekt Marco er de stekker uit, want er moest per sé ineens een nieuw stadion komen (zonder financiering en zonder locatie dan wel).

    En VVV negeert TWEE onderzoeken naar stadionmogelijkheden (Hypercube).

    VVV haalt geen geld op via supportersaandelen (wel beloofd en toegezegd). Had miljoenen kunnen opleveren, alleen maar omdat de huidige aandeelhouders (waaronder het echtpaar Grutterswijk= belangenverstrengeling) hun macht (en investeringen) niet willen delen.

    VVV negeert categorie indeling KNVB en waarschuwingen KNVB in hoe het zijn begrotingen opstelt (dichten van gaten door sponsor/ investeerders). Hier heeft ze de afgelopen 10 jaar al 2 a 3x een waarschuwing voor gehad.

    VVV heeft zeer wispelturig technisch beleid waar veel geld in diepe gaten gegooid wordt.

    Jos Luhukay is beschadigd door de club en men heeft het tegenovergestelde van een gedegen technisch meerjarig beleid gevoerd rondom Luhukay (bij het grof vuil gegooid).

    Maaskant was een doelbewuste keus van Valkx en Bogers en tegen alle waarschuwingen in heeft men dit doorgezet. Na interventie van Hay Berden zelf is Maaskant er heel snel weer uitgegooid, na 3 a 4 maanden en dit heeft heel veel onnodig geld gekost.

    Valkx heeft heel vaak via geheime onderonsjes met zaakwaarnemers veel te dure (en onderpresterende spelers) gehaald, alleen maar, omdat hij af en toe wel een Giakoumakis gehaald heeft. Er was geen enkele controle en zichtbaarheid op zijn functioneren, zo lijkt het.

    Gokken op transferinkomsten is letterlijk gokken. Geen enkele garantie op zekerheid en levensgevaarlijk.

    Het opleidingsplan van Bongaerts rammelt aan alle kanten en was de reden voor het conflict met Luhkay. Ook hier kiest VVV het verkeerde plan en wedden ze op het verkeerde paard.

    Kortom, tekorten en verkeerde keuzes zijn allemaal te wijten aan mismanagement. Hier zit geen enkel geval van pech of het noodlot tussen.

   3. Ievel Knievel

    En wat een flutpost (social media) van de “Fanclub” die zogenaamd op hoge poten een kritisch gesprek met de club eisten. De fanclub verspreid nu gewoon de propaganda-praat van management en RvC bij VVV.

    Hoe heeft de RvC van VVV en sommige managers van VVV in een achter gesloten deuren gesprek (niet geheel toevallig natuurlijk dat er geen toehoorders bij mochten zijn) de fanclub (of fopclub inmiddels) omgekocht? Daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar?

    De fanclub is in 1,5 week tijd gedraaid als een blad aan een boom? Hoe kan dit? En @supporrtertje, je had dus wel echt ongelijk over die zogenaamd kritische houding van de fanclub.

    Ik voorspel trouwens nog wel wat lijken uit de kast en uit de beerput de komende maanden en het komend seizoen (en komende seizoenen). En iedere keer probeert VVV (of in ieder geval het management en de RvC) via de zelfde vuile tactiekjes en trucjes het eigen straatje schoon te vegen. En de goedlachse venlonaar slikt kennelijk alles, van deze golfclub nouveau riche die bij VVV via een coup de macht heeft gegrepen (geen woord aan gelogen hoor).

    En wat een minachting voor de eigen spelers. Quote uit social-media-bericht Fanclub: ” En waren er 10 spelers die vertrokken. Contracten verliepen en werden niet verlengd. Relatief (voor eerste divisie begrippen) dure spelers werden geloosd. Maar waren hier wereldspelers bij? Nee hoor, 13 in een dozijn. En nu? Verder met de jeugd. Die zien nu kansen en het doet ook de supporters deugd. Jongens uit de eigen regio. Meer binding dan met die gehuurde exoten” Geloosd ook.d…..tsss…..Wat een disrespect naar spelers en hun zaakwaarnemers. Alsof die nog ooit zaken willen doen met VVV. Wat een amateur gepruts daar bij VVV door de fanclub met dit soort uitspraken te willen inpalmen.

    Dus de club haalt via Valkx zelf allemaal overbetaalde exoten en nu gaat de club afgeven op haar eigen beleid en moeten wij nu accepteren dat de mensen die zelf de verkeerde beslissingen hebben genomen nu weer het roer (voor de zoveelste x) volledig omgooien (de3e x in 2 seizoenen)?

    Maar het blijven dezelfde mensen toch? Die in alle scenario’s er niks van bakken.

    ZIJ willen ons doen geloven dat er gewoon weinig mogelijk is bij VVV, maar het zijn ZIJ WAARDOOR ER NIKS mogelijk is. (laat dit even op je inwerken)

    De mensen die de problemen veroorzaken veroordelen hun eigen keuzes (keer op keer weer) en nu gaan zij zelf de problemen (weer) oplossen die zelf gecreëerd hebben? Alleen maar, omdat men gokte op transfers (waarbij een aantal betrokkenen/ aandeelhouders, zelf profiteren van transferinkomsten, maar dat heeft men dus zelf verprutst door het verkeerde technisch beleid te voeren).

    De eigen spelers worden nu ineens 13- in een dozijn spelers genoemd (superondankbaar) en hoe toevallig (het wordt al 1,5 jaar voorspeld) gaat men NU INEENS helemaal op de Bongaerts-tour, een hoofd opleidingen die nagenoeg geen (of te weinig) rendement haalt en DIE wordt nu nog belangrijker gemaakt. Rararara? Een redelijke nobody (een overlever en matennaaier) die CLUBICOON Luhukay via vals doenerij en pestgedrag (en achterbaksheid en lekken naar de pers) de club uit heeft gewerkt (en op Janssen ingepraat heeft om zijn zin te krijgen).

   4. Ievel Knievel

    Als Berden trouwens niet met zijn belachelijke dromerige (en compleet niet realistische MFC plannen a la Gelredome) was gekomen en niet per sé FC Twente achterna wilde (VVV kan Europees voetbal halen, hahaha, ik hoor het hem nog zeggen) dan had er tussen 2009 en 2015 al lang een bij VVV passend stadion kunnen komen (a la plannen van Cambuur nu en Heerenveen/ Heracles destijds, voor tussen de 9.500/ 10.000 en 11.500/12.000 toeschouwers). En dan was VVV misschien wel een eredivisieploeg of een structurele subtopper in de KKD geweest.

   5. supportertje

    Ievel Knievel, een beetje jammer dat je nu ook de fanclub gaat aanvallen. Vraag mij trouwens af of jij ook lid bent van de fanclub, net als een aantal anderen die de fanclub aanvallen. Mag natuurlijk, en je hoeft het niet eens te zijn met de gang van zaken. maar ook dit zijn gewoon vrijwilligers die in hun vrije tijd dingen doen.

    En jij weet net zo goed, dat ook met een gesprek met de RvC niet alles verteld gaat worden. Maar laten horen als supportersvereniging, dat er twijfel en duidelijke kritiek is op het functioneren is het enige wat men kan doen. Trouwens ook jij hebt een opening laten liggen toen ik je aanbood 1 op 1 een gesprek te hebben met MB. Dat was nog voor de play-offs, en ik had eigenlijk wel verwacht dat je hier op in zou gaan, maar dat ter zijde. Dan hadden we samen daar kunnen zitten.

    Maar zo gaat dat, maar hoe nu verder, dat is de vraag. We kunnen nu wel blijven afgeven, en zaken benoemen, maar hoe pakken we het aan om zaken die gaande zijn te veranderen. Natuurlijk kunnen we kreten slaken zoals het hele zooitje moet weg, maar waar vinden we de juiste mensen voor het begin van het nieuwe seizoen. Ik heb er niet een paar in mijn mouw zitten, en jij ook niet waarschijnlijk. Tevens weten we ook niet de stand van zaken.

   6. Ievel Knievel

    @ Supportertje

    Ik val niet de fanclub als geheel af.

    Ik heb zware bedenkingen bij het statement dat nu als eerste post op hun Facebook-pagina prijkt. Dat is wel een nuancevreschil.

    De post, zogenaamd met een kwinkslag geschreven betoog (erg persoonlijk van aard, vraag me af of alle leden zich hier wel in kunnen vinden), wat er vooral op uit lijkt om mensen lichtelijk te brainwashen (vandaar dat ik het propaganda noem) en vooral VVV’s eigen verhaal volledig onderschrijft (ineens) terwijl juist de verhalen van VVV rammelen als ik weet niet wat. Dat is raar en opvallend. Toch?

    Ik ben geen lid van de fanclub. Zag juist in de fanclub een prima orgaan om bijvoorbeeld de supportersaandelen te beheren, maar de fanclub lijkt nu ook al een 1 op 1 spreekbuis van de RvC en het management van VVV te zijn geworden (en dus niet meer onafhankelijk (nogmaals, vraag me af ode leden dit wel zo ok vinden). Ik wantrouw ze naar dergelijke statements dus. Net als ik de leiding bij VVV ernstig wantrouw.

    Ik heb je aanbod om met iemand van VVV te praten (wist niet dat dit MB zelf was) helemaal niet afgewezen. Ik heb gezegd dat in mijn zomervakantie eerst zaken op papier wilde zetten (ik heb nog geen zomervakantie) en daar eerst met jou over wilde praten.

    Daarna haalde de realiteit ons sneller in. Dus ik heb helemaal niet geweigerd om zaken aan VVV door te geven/ standpunten.

   7. supportertje

    Hai Ievel, snap dat jij denkt dat de fanclub een spreekbuis is, kan je garanderen dat dit niet zo is. In het bestuur zitten echt wel capabele mensen. Maar ook zij zijn afhankelijk van wat ze te horen krijgen. Maar de kritische vragen zijn er zeker geweest. En men krijgt gewoon niet altijd het gewenste antwoord. En ik heb ook niet gezegd dat je weigerde, maar dat je de kans niet waarnam. Verder zijn we inderdaad ingehaald door de werkelijkheid. Maar al met al gaan we gewoon verder.

 13. Ievel Knievel

  Overigens, nergens een ontkenning van de geruchten die de ronde doen over de interne onrust. Slechts zeggen dat niet alles klopt wat De Limburger zegt. Zonder te zeggen wat. Bijzonder opvallend. De Limburger gaat toch nog met vervolgartikelen komen en meer FEITEN. Feiten zijn zaken waar VVV zelden mee komt.

 14. kuebke

  Ik ben die leugens van Bogers en consorten zo zat dat ik heb besloten nooit meer een voet in stadion( nou ja stadion zeg maar bouwval,gedtrocht) De Koel te zetten zolang Bogers de scepter zwaait .
  Van mij krijgt die leugenaar nog geen één eurocent meer. en ik hoop dat de club maar snel failliet gaat en weer helemaal opnieuw moet beginnen ,misschien staan er dan wel externe geldschieters ( Die misschien nu niet willen instappen zolang Bogers er zit )op die de club opnieuw willen opbouwen.

  En nog dit:Wens Bongaerts veel succes met zijn jeugdspelers . Geintje !!
  Het word bij voorbaat een flink fiasco .

  1. Leonardus

   Wat een ontzettende onzin kraam je uit zeg. Ook ik ben het niet eens met dit beleid en zeker niet mee Boogers. Die mag van mij definitief daar blijven.

   Desondanks blijf ik gaan en zal de spelers op het veld steunen. Wat denk je hoeveel mensen verdriet zouden hebben over een faillissement.

   Supporter ben je van de club en de spelers en die verdienen zulke onzin niet.

  2. VeniVidiVici

   Hoe vaak ga jij nog dreigen dat jij nooit meer een seizoenskaart gaat kopen? Hoe moet VVV nu een sluitende begroting maken als jij zo wispelturig bent? Kunnen ze jou seizoenskaart inkomsten nou wel of niet meenemen voor 23/24? Allemaal vragen waar het huidige bestuur mee moet dealen…

  3. supportertje

   Jij zegt al 48 jaar supporter te zijn van VVV, kunnen we elkaar onderhand feliciteren. Maar ik zal nooit, maar dan ook nooit zeggen dat ik hoop dat de club snel failliet gaat. Ik ben supporter van mijn club, hoe klote het ook gaat, de kleuren geel en zwart, de spelers die op het veld staan, zijn voor mij van belang. Die verdienen mijn steun.

 15. kuebke

  Geelzwart,ik ben 48 jaar supporter.

  Ik heb vele jaren ups en downs meegemaakt maar zoals het nu gaat spant het toch wel de kroon en dat al een toch al een flink aantal jaren.

  Bogers met zijn vriendjes maken er een flinke puinzooi van 9 of vind jij dat ze het goed doen soms ) en daarom moeten zei van mij ( ik denk nog wel van meer supporters ) zeker “” hangen “”

  Wegwezen en z.s.m.

  1. Ievel Knievel

   Nou eind jaren tachtig/ begin negentig hadden we toch ook wel echt een flut bestuur, (meerdere samenstellingen) die de goede eredivisiejaren en al het goede werk onder Rob Baan toch wel flink de nek om gedraaid hebben. Binnen no time van 2x een 5e plek in de eredivisie naar degradatie en flinke, diepe schulden. Zo diep dat we er eigenlijk tot begin jaren tweeduizend last van hebben gehad (ook toen geen cent in de Koel, totdat het in 1997 van tiewraps in elkaar hing). En de jaren zestig waren toch ook wel een flink dieptepunt (ook al was ik er toen nog niet).

 16. Geelzwart

  Ik kom ook al 50 jaar in de koel en heb dezelfde zaken meegemaakt die jij ook hebt meegemaakt. Dat mensen moeten vertrekken ben ik met je eens,, maar als alles nu de deur uit loopt gaat het ook mis. Bogers zit ziek thuis en wij weten niet of hij terug komt. Om dan te roepen hij eruit, anders kom ik niet meer vind ik niet sterk. Ik ben supporter van de club, waar ik graag om de 14 dagen kom. Daarom kan ik me niet verplaatsen in de afweging die je maakt

 17. FC VVV03

  Dat geschreven stuk op de fb pagina van de fanclub is dat serieus de “samenvatting” vanuit hun van het gesprek met de rvc? Dan neem je je eigen leden toch niet serieus of wel? Als dit de info is die ze aan hun leden willen doorgeven na het gesprek is dit een lachertje. 0 kritische blik, 0 antwoorden voor de leden, 100% om laten lullen. Wat dat betreft geef ik Ievel gelijk. Als ik lid van de fanclub was geweest had ik 25 vragen willen zien met daaronder de antwoorden vanuit VVV. Geen smoesjes, geen gladde praatjes, gewoon recht door zee antwoorden. Dan hadden we waarschijnlijk nu nog harder af gegeven op hun beleid, maar dan waren ze wel eerlijk geweest naar hun eigen achterban. Maja zoals het bij VVV altijd gaat, de kritiek zal over paar weken wel weer overwaaien en zitten dezelfde mensen met hetzelfde flut beleid gewoon weer in hun stoel.

 18. RuiverCity

  En ineens is er weer een update over het aantal seizoenkaarten! Weer wordt duidelijk dat VVV hier mee leest. Het ene positieve verhaal na het andere verschijnt weer in de media. De echte problemen komen niet naar buiten. Ook niet dat het intern flink rommelt.

  VVV heeft niet in de gaten hoe ze er in de regio momenteel voor staan. Buiten die paar jongens van de O-tribune laat niemand zich meer voor de gek houden. Hoeveel avonden zijn de supporters en sponsoren al voor de gek gehouden. En men gelooft deze bestuurders nog steeds???

  1. Ievel Knievel

   Wacht maar tot de volgende berichten van de Limburger. Die komen echt nog wel. Zoals ze al jaren op rij komen.

   Of het nieuws dat Janssen weggaat met Kruys in zijn kielzog, mocht dat zover zijn. We weten nog steeds niet of ze blijven. Over een week is de eerste training.

   Of wacht maar tot de kanttekeningen van de KNVB bij de begroting, of op berichten dat er sponsoren afhaken ipv bijkomen, of dat de seizoenkaartverkoop stagneert. (Overigens was daar het brainwashpraatje met de fanclub voor bedoeld, seizoenkaarten verkopen. Daar is ook de laatste FB-post van de fanclub voor bedoeld, alles relativeren “ik ga weer lekker op Z3 zitten, u toch ook?” Rechtstreeks ingefluisterd door VVV).

   Of wacht maar tot de belastingdienst achter VVV aan zit, of het stadion afgekeurd wordt inzake veiligheid.

   Grappig dat men op spelers gaat bezuinigen en niet op management. Ik zou het andersom doen, maar goed. Je spelers zijn het hart. Die verdienen echt niet zo weinig bij VVV hoor. Mochten mensen die illusie hebben.

   1. Ievel Knievel

    *Het management verdient echt niet weinig, alles behalve. Wat krijgt de RvC eigenlijk voor hun werk?

   2. supportertje

    Moet de fanclub dan schrijven, koop geen jaarkaarten meer, en ga vooral niet meer op je stoeltje zitten. Het is een fanclub die gewoon positief achter de club wil blijven staan. Ik heb geen Facebook, dus het bericht niet gezien. Maar je kunt wel kritisch zijn op hun, maar wat hebben wij als reageerder ondertussen ondernomen. Wat is onze inbreng in deze geweest, behalve hier de discussie te voeren. Kreten die geslaakt zijn, als de supportersgroepen moeten actie gaan voeren en doordrukken dat de zaak boven water komt. Wie van ons gaat daar het voortouw in nemen. Laten we eerlijk zijn, dat is tot nu toe niemand. De meeste zijn toetsenbord ridders, zonder iemand daarmee te willen afzeiken. Ben benieuwd als de supportersgroepen wat op zouden starten wie allemaal acte de présence geven. In het verleden hebben we er gestaan, maar dan bleef het ook bij de supportersgroep.

  2. Ievel Knievel

   Overigens stond de teller een paar weken terug, voor het gedoe (voor de bom ontplofte), al op rond de 2000. Dus er is de afgelopen 2 a 3 weken nauwelijks iets bij gekomen. Ook niet zo gek. Wel kut, want extra mensen hebben hun vakantiegeld dus niet aan een SCC uitgegeven

 19. RuiverCity

  VVV riep zelf ooit: ” Van de seizoenkaarten moeten we het niet hebben, het gaat vooral om de sponsorgelden!’ Nou vertel dan maar eens hoe het ervoor staat….

   1. Gerardus

    Het gaat voor iedere club ook om de sponsorinkomsten, behalve de top 3 en misschien AZ. Bij hun spelen Europese gelden ook een grotere rol net als ticketing en merchandise. Voor de rest van de clubs komt het geld voornamelijk door TV en voor het allergrootste gedeelte voor de rekening van de sponsors.

    Dat maakt het naar mijn mening simpelweg een ongezonde bedrijfstak die zich groter voor doen dan ze zijn.

    Overigens is het voor seizoenskaarten af te nemen in een vroeg stadium wel handig voor de cashflow. Dan kunnen bepaalde spelers en schulden evt sneller afbetaald worden.

 20. Even dromen.. Arsenal biedt 45 miljoen voor Jurriën Timber, lees ik net. Laten we zeggen dat die 10 keer zo goed is als zijn oudere broer. Dan gaat laatsgenoemde VVV volgend jaar dus 4,5 miljoen opleveren.

   1. supportertje

    Kuebke, wat voor actie heb jij al ondernomen, of kom je niet verder als wat we hierboven lezen. Grote kreten slaken, en op afstand toekijken. Maar ik beem aan dat als er een grote demo komt jij toch samen met Mats vooraanstaan en een doekje bij jullie hebben. Waarbij Mats regelmatig toch wel een goed verhaal produceert, kan ik jou daar niet echt op betrappen. Kom op man leef je frustratie uit op andere zaken.

 21. inut

  Yellow black fanatics heeft ook wat geplaatst. Benieuwd of daar wel op doorgezet wordt of dat daar iets uitkomt

  Beste VVV-supporters,

  Na de verschillende publicaties over en door VVV de afgelopen weken, hebben wij een aantal weken geleden besloten in eerste instantie geen actie te ondernemen of geen opheldering te vragen. Omdat de fanclub in gesprek zou gaan met de RVC hebben we afgewacht wat de uitkomsten van dit gesprek zouden zijn en met welke informatie VVV naar buiten zou treden.

  Wij zijn, net als veel andere supporters, niet tevreden met het statement dat VVV afgelopen woensdag naar buiten bracht. Hierop hebben wij verleden week een mail opgesteld richting de club, waarin wij met klem verzocht hebben om met specifiekere, betere informatie naar buiten te treden en om transparant te zijn richting de supporters. Wij willen ons namelijk niet aan de kant laten zetten met een simpel statement.

  Inmiddels is ons als reactie op onze mail toegezegd dat ons verzoek intern zal worden besproken en we hopen dan ook dat dit het, door veel supporters, gewenste resultaat zal hebben.

  De mail is hieronder leesbaar:

  “Beste belanghebbende binnen VVV-Venlo,

  Wij, de Yellow Black Fanatics, zijn met veel mede-supporters al enkele weken aan het wachten tot de club naar buiten treedt over de ontstane onrust in de afgelopen weken. Als betrokken supporters van de club vinden wij het van groot belang dat VVV transparant is over de ontstane situatie. Wij hebben dan ook het verslag van het gesprek tussen de club en D’n Twellefde Man afgewacht voor we een bericht als dit naar buiten zouden brengen.

  Inmiddels zijn we op het punt aanbeland dat het erop begint te lijken dat VVV de storm wil laten overwaaien door zo min mogelijk informatie prijs te geven, zodat na de zomer het werk opgepakt kan worden “as usual”. Dit is in onze ogen niet hoe er met supporters omgegaan dient te worden na jaren van belangrijke steun aan de club. Vanuit de buitenkant lijkt het alsof de club in brand staat en de achterban heeft grote behoefte aan uitleg en duidelijkheid over hoe deze situatie heeft kunnen ontstaan en wie hier verantwoordelijkheid voor draagt.

  De berichten die vanuit VVV naar buiten zijn gebracht over het kunnen indienen van een sluitende begroting horen naar ons idee geen nieuws te zijn en zijn zeer nietszeggend. Een deel van de door VVV genoemde oorzaken van het tekort van 1,5 miljoen lijkt relatief voorspelbaar en mag volgens ons, zoals het er bij uitblijven van verdere uitleg uitziet, niet gebruikt worden als reden voor het grote tekort. De verhalen en plannen die toegelicht zijn geworden op supportersavonden gedurende het seizoen blijken niet (volledig) uitvoerbaar te zijn. De RVC geeft toe in het gesprek met de fanclub dat de communicatie hierover beter had gemoeten. Wij vinden dat doelbewust de achterban een plan voorhouden dat in de praktijk afhangt van meevallertjes en transferopbrengsten, niet meer is dan de supporters een worst voorhouden die in werkelijkheid niet bestaat. Dit is geen fout in de communicatie, maar je achterban bewust voorzien van twijfelachtige informatie.

  Wij verzoeken VVV dan ook met klem om uiterlijk woensdag as. met een transparant en volledig verhaal naar buiten te treden. Niet alleen namens ons, maar ook namens een groot deel van de achterban van VVV. De gehele achterban heeft het recht op duidelijkheid en opheldering.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur Stichting Yellow Black Fanatics”

  1. Ievel Knievel

   Een meer dan keurige en prima mail (goed geschreven) die precies de kern raakt!

   Keurig, chapeau.

   Ik mag de online Kuebke soms prima, maar nu heeft hij echt even geen gelijk. Verzanden in cynisme en nihilisme, daar is niemand bij gebaat.

   Laat de YBF maar doen wat de Supportersclub helaas nagelaten heeft. We weten ook dat de YBF tot prima spandoeken en statements in staat is. Dus bij geen of een nietszeggend antwoord zullen ze daartoe over gaan. Dan weet VVV dat alvast!

 22. Ach, zaterdag is de eerste training en kan de nieuwe Craft kledinglijn gepresenteerd worden. Zo valt er toch nog wat te melden op Facebook.

  Erg opvallend trouwens dat de verjaardag van Richard Sedlacek daar uitgebreid vermeldt wordt, en dat Yahcuroo Roemer (op dezelfde dag jarig) blijkbaar al vergeten is.

   1. Grad

    Peter, dan vergeet die indruk maar of niet de juiste site geraadpleegd, want zowel VVV, VI, Wikipedia en Transfer.nl vermelden 21 juni (1999)

 23. Oelie op zuid

  Het onheil is toch al geschied door spelers met transferwaarde , gratis de deur uit te laten lopen onder de norm ” grote schoonmaak” .
  Wij zullen geen informatie krijgen van de zittende boboos en grutterwijckjes.
  Dit is een vooropgezet plan. Ooit zal duidelijk worden of dit plan zorgt voor continuïteit of dat dit de definitieve doodsteek is voor VVV.

 24. Eigenlijk best treurig. Over zes dagen is de eerste training van het nieuwe seizoen, en wij voeren hier een discussie over de verjaardag van Yahcuroo Roemer omdat er verder (naar buiten toe tenminste) niks gebeurt bij VVV.

   1. Ievel Knievel

    Die kwamen toch ook met de opmerking dat er nog geen forellen in de vijver zaten want die (afvaller transfers) moesten er nog ingegooid worden?

   2. Ievel Knievel

    Ben ook benieuwd of VVV zijn volgende (loze?) belofte gaat waarmaken, want ze hebben toch echt in hun statementje en richting fanclub gezegd dat het allemaal minder erg is op de club dan de Limburger beweerde en ze WEL spelers kunnen aantrekken (transfers). Benieuwd of ze weer uit hun nek geluld hebben en weer eens mensen blij gemaakt hebben met dooie mus #536728

 25. Ievel Knievel

  Wat zijn ze daar eigenlijk voor een maffe social media posts aan het typen bij de Fanclub?

  En dan zijn ze ook nog eens kritische vragen en opmerkingen onder die sociale media posts aan het verwijderen? Hmm.

 26. Jacko

  Ievel, Ondanks dat ik je bij veel van je argumenten steun, zou je misschien iets minder tekeer willen gaan? Of heb je echt niks anders te doen? Je typt continue tegen jezelf, het mag best iets minder.

  1. Ievel Knievel

   Ach lees het niet als het je niet aan staat.

   Ik typ 2 a 3x per dag iets. Kost me ongeveer 15 minuten bij elkaar. De tijd van een koffiepauze.

   Ik ben zeg maar betrokken.

   1. kuebke

    Nou,volgens mij heb je dan wel vaak koffiepauze zo te zien. Haha ( Grapje ) !!

   2. Ievel Knievel

    Ik hald van koffie Kuebke 😉 😛 Ieskoffie met dit weer 😉

    Maar good, op een 10-oarige werkdaag meugs ze waal wat vaker koffie drinken 😉 Gelökkig stuur ik mich zelf aan ;).

   3. kuebke

    Ich haaj neet van koffie. Ich drink thee. ( Het leefste greune thee ) maar met dit weer auch veul water.
    Ich stuur mich zelf ouk aan op het werk en zeuk het zellef wel oe-t wat ik gaon doon.
    Mekkelijk zat toch ?

   4. clubman

    Eindconclusie na 3741 posts van Wazel Kwazel is dat hij (zij?) 10 uur per dag werkt en “zichzelf aanstuurt”….gaaaaaaap
    Iemand nog geïnteresseerd?

   5. mats

    Nou clubkleuter, ik vind dat best aardig gedaan …. Jij dan, mag jij al zelf je fiepke
    pakken en in je mond stoppen of beslist mama dat nog voor je?

   6. Ievel Knievel

    Priesvroäg, wannier heat clubmenke veur ut letst euver voetbal of VVV als club geluld?

    De winnaar krieg pils van mich 😉 😉 😉

    Nog 4 daag tot de ierste training. Geit neet echt lekker met de updates euver de stand van zaken op de club, neetwoar?

    En zoë heej, de zoels maar 4 minuten veur det ze met dien werkdaag begins Venlonaren.net aaf ut scannen zien wanhopig op zeuk noa berichten van mich um op te reageren. Chapeau!

   7. Ievel Knievel

    @ Jacko

    Die wens mag je uitspreken, ik hoef er niet naar te luisteren. Nogmaals. Lees het niet als het je niet aan staat. Daar heb je zelf controle over.

    Ik bepaal zelf wanneer en of ik reageer.

 27. Dat er voorlopig geen nieuwe spelers komen kan ik wel snappen. Maar vermeld dan op zijn minst even welke jeugdspelers er zondag allemaal bij het eerste op het trainingsveld staan, dan weten we in ieder geval alvast iets.

  Als ik Twitter mag geloven heeft Kocaelispor (uit de Turkse KKD) trouwens interesse in Kees de Boer.

 28. VeniVidiVici

  @I.K: wat Jacko en anderen proberen duidelijk te maken is dat je boodschap niet meer overkomt, al heb je mss soms tussen al die complot ideeën een miniscuul beetje gelijk. Feit: er staan 100 posts op dit topic, waarvan 33!! van jou afkomstig. Een op de drie komt van jou, beetje overdreven, vind je zelf niet? Mag wel wat minder, denk dat velen hier inmiddels afgehaakt zijn. Probeer de balans werk/privé/venlonaren.net weer terug te vinden.

  1. Ievel Knievel

   Jij vindt dat de boodschap niet meer over komt.

   Spreek alsjeblieft namens je zelf. Praat wat makkelijker. In plaats van dat je namens anderen denkt of voor anderen spreekt (typt).

   Opvallend dat Jacko ook weer een gloednieuw accountje is.

   Ik weet wie mijn reacties waardeert, wie (met een reden) niet (in het bijzonder vaak aan VVV gelieerden; met een reden) die vaak accounts aanmaken om dan een paar keer op mij te reageren. Verder hoor je ze nooit meer.

   Wat zijn ze toch bang op d’n berg voor een mening van een doodgemiddelde Ievel. Misschien moet je jezelf eens de vraag stellen waarom ze toch zo bang zijn op de berg voor (kirtische) meningen en daar zelfs accounts voor aanmaken en trollenaccounts op Venlonaren afsturen om Ievel en anderen zwart te maken. Vreemd nietwaar?

   Ik heb ook vernomen dat ik en aan de koffiemachine en in de vergaderkamer bij VVV over tafel ga. Maak mezelf maar belangrijk idd.

   Misschien kunnen ze zich daar beter eens met de club besturen bezig houden. Denk je ook niet?

   Blijven Rick en Willem nu of hoe zit dit?

   En voor jou en anderen. Lees mijn reacties niet als je ze niet aan staan. Tel ze vooral ook niet (hoezo sick). En ga niet op alles reaguren als het je niet aan staat (zomaar een gratis tip).

   Zo, mijn korte reacties van vandaag hebben me toch zeker weer 10 minuutjes van mijn dag gekost. Ik typ trouwens liever 5 reacties tegenwoordig dan 1 lange.

   Haije jong!

   1. VeniVidiVici

    Dat dat 10 minuten kost ik persoonlijk veel, 95% is copy paste van een eerder bericht. Maar geniet vooral van je dagboek hier. Hoe staat het met je aandelenemissie voor supporters, of wil je met de opbrengst een standbeeld van jezelf maken, recht voor de ingang van het stadion of op de middenstip misschien?
    Dat je daadwerkelijk denkt dat mensen trollenIDs maken als reactie op de Heilige I.K. zegt genoeg natuurlijk. Treurig.

 29. Ievel Knievel

  @ Veni

  Beetje flauw. Maar ja, dat is dus het niveau dat je kiest. Beetje jammer.

  En ja, er wordt hier getrolld. Door mensen aan VVV verbonden ja. Ik weet zelfs via via wie het zijn.

  1. Koelie

   @Veni stel je niet zo aan. Dan lees je die posts toch niet? Doe ik ook niet meer van Clubman. Wordt een dode boel hier als Ievel niet meer reageert. Volgens mij gaat het niet over de hoeveelheid berichten maar over de inhoud. Daar kunnen sommige blijkbaar niet tegen.

 30. Ievel Knievel

  Maar goed, wordt tijd dat VVV eens laat doorschemeren wat ze in hemelsnaam van plan zijn aankomend seizoen en vooral met wie allemaal en met wie niet. En met welk budget en waar ze dat vandaan denken te halen EN hoe ze gaan verbeteren de komende 3-5 jaar. Lijkt me toch niet te veel gevraagd eigenlijk. Dan hoeven wij hier iig niet te gaan zitten muggenziften.

 31. Ievel Knievel

  Zal de YBF al een net antwoord gekregen hebben? Aangezien de deadline vanmiddag verstrijkt? Wel zo netjes om dat antwoord binnen kantoortijden af te hebben. Dus voor 17:30.

 32. Oelie op zuid

  Sluitende begroting EEN LACHERTJE,
  .RODA JC:
  Eerst betaalde Roda 1..100.000,- per jaar. Huur voor het stadion.(2010)
  Dit is verlaagd naar 800.000,- per jaar stadionhuur. Vanaf 2008 betaalde Roda 700.000,-
  Al 8 jaar betaalde Roda te weinig stadionhuur. In 2015 is besloten dat de huur van 700.000 per jaar wordt verlaagd naar 600.000. in 2020 wordt de huur weer verlaagd naar 250.000,- per jaar.
  In 2023 zou Roda moeten beginnen met het terugbetalen van de korting van 450.000,- per jaar die ze vanaf 2020 hebben gekregen. Echter ook nu zit Roda financieel gezien in zwaar weer. De korting is gegeven op het beleidsplan om uiterlijk 2023 te promoveren naar de eredivisie. Mocht de KNVB iets vinden van de financieele positie van VVV, dan verwijs ze maar naar het zuiden van de provincie

 33. RuiverCity

  @Ievel Knievel blijf lekker doorgaan met jouw commentaar hier. Het is de realiteit en dat een Clubman nog steeds in de fabeltjes van Bogers en Bongaerts gelooft zegt genoeg over deze man (vrouw?)

  Klopt het dat Kruijs in beeld is bij Sparta Rotterdam?

  1. VenloVVV

   Lekker makkelijk afgeven op de fanclub. Ik weet dat hier mensen in zitten die continu bezig zijn met VVV zonder eigen belangen maar uit het oogpunt van de fan. Overigens verdienen ze hier niets aan en doen ze dit geheel vrijwillig. Ook de laatste weken hebben ze zich heel hard ingezet voor VVV, anders dan andere die alleen maar de energie hebben om met hun vingers te typen op een toetsenbord (en denken hier de club mee te redden).

   1. RuiverCity

    Als ze dat zo graag doen, moeten ze zich niet na 1.5 week waarin ze opheldering vragen, als makke lammetjes laten afschepen. Of gaat het hun om de (media)aandacht?

   1. Ievel Knievel

    Dit wordt ook een beetje een dooddoener. Je weet immers niet wat iemand wel of niet doet.

    En de houding van de fanclub voor het gesprek met VVV was 180-360 graden anders dan daarna. Daar heeft Ruiver gewoon gelijk in.

    Doet niets af aan het goede werk dat de fanclub verder doet. Dat zijn 2 verschillende dingen.

 34. FC VVV03

  Het gaat er toch niet om of iemand actie onderneemt of niet? Het gaat erom als je het doet dat je het dan ook goed doet. Een geheimzinnig gesprek met VVV geeft geen openheid aan je leden en medesupporters. Ik wacht nog steeds op een fatsoenlijke samenvatting van dat gesprek. En natuurlijk heeft VVV erop aangedrongen om dit niet aan de grote klok te hangen. Dat snap ik ook wel. Laat mij VVV kennen. Maar dan had je ballen moeten tonen en daar tegenin moeten gaan vind ik. Gaan we nou serieus Zondag gewoon beginnen aan het seizoen zonder enige vorm van communicatie hoe nu verder? Blijkbaar…

  1. Dat had je met een simpel rekensommetje kunnen zien aankomen. Er zijn 10 spelers vertrokken, en van Roemer en Craenmehr ben ik ook niet al te zeker dat ze blijven. Daar staat alleen de komst van Timber tegenover. Dus dan moet je wel 10 spelers uit de jeugd laten over komen wil je zondag met een volledige selectie kunnen trainen.

   Niet verrassend, wel lullig voor degenen die hun (weer duurder geworden) seizoenkaart eind vorig seizoen al verlengd hebben en zoals het er nu naar uitziet dus eigenlijk een seizoenkaart voor VVV 021 blijken te hebben aangeschaft.

   1. Ievel Knievel

    Mochten Kruys en Janssen nog weg gaan, kan je dus net zo goed Bongaerts voor de groep zetten. Bespaar je weer op “aanschaf” van een trainer. Kan hij zijn eigen beleidsplan uitvoeren, kunnen wij zien hoe hij het er vanaf brengt met wat popcorn. Hij heeft wel in 1 zomer al zijn doelstellingen behaald. 40% van de selectie uit eigen jeugd?

 35. FC VVV03

  Vraag me af wat onze trainer hier allemaal van vind. Alles wat er nu over komt vanuit jong VVV heeft het niveau niet voor een KKD seizoen. Anders had men al eerder minuten gemaakt vorig seizoen. Als van die groep spelers als Kluskens en Henderickx je pluspunten zijn en Yasar je topscorer dan heb ik er een hard hoofd in.

  1. chretien

   VVV heeft toch gecommuniceerd dat er nog wat wordt aangetrokken?
   Wij, dus VVV moeten gewoon afwachten, zoeken naar dat ene (of twee, drie) buitenkansje(s).
   Volgens mij zijn clubs als VVV altijd afwachtend, sommige spelers werden pas aangetrokken als de competitie al een tijdje bezig was. Dat zal nu echt niet anders zijn.
   Als er op elke linie een sterkere speler bijkomt, dan?
   We zijn een kleine clubje en dat is al vele jaren zo.
   Dat neemt niet weg dat VVV als club volledig faalt in de communicatie.
   Niet dat er antwoord moet komen op alle, op deze site gestelde vragen. Geen enkel bedrijf, geen enkele B.V. zet de vuile was op straat. Er is echter genoeg “nieuws” dat wel kan worden gecommuniceerd.
   FORZA VVV!

   1. Ievel Knievel

    1) We zijn geen hele kleine club, of althans, we hoeven geen kleine club te zijn (ook geen hele grote trouwens). Alleen de huidige prutsers willen je dat doen geloven om hun eigen falen te maskeren. Dan slikt de achterban het complete gebrek aan ambitie en prestaties namelijk wat makkelijker. Je daalt dus af van plek 15, plek 12, plek 13 eredivisie naar waarschijnlijk (hopelijk) plek 10 t/m 15 eerste divisie, maar misschien zelfs aankomend seizoen plek 15 t/m 20. En dat in 3 jaar tijd!

    Dat heet wanbeleid. Kijk naar Cambuur, die ondanks tegenslag (en degradatie) toch hun stadion ondanks hindernissen en tegenslag gerealiseerd krijgen: https://nos.nl/artikel/2480701-bouw-cambuur-stadion-bereikt-hoogste-punt-helpt-bij-verwerken-degradatie

    2) We vragen helemaal niet om alle informatie. We willen weten of onze trainer over 3 dagen op het veld staat en of we dan nog onze huidige technische manager hebben. Lijkt me een simpele vraag.

    We willen verder weten hoe het komt dat er in januari/ februari van dit jaar een plan gepresenteerd wordt waarin gesteld wordt dat we aankomend seizoen om promotie mee moeten doen, terwijl toen al duidelijk was hoe we er financieel voor stonden en dat dit geen realistisch verhaal is en was? Hoe kan dit? Waarom wordt dat niet eerlijk met ons gedeeld. Dat lijkt me nu info (de waarheid) waar de achterban bij geholpen is in het creëren van realistische verwachtingen.

    Misschien ook wel handig om te weten welke spelers nog in de etalage staan (om financiële gaten te dichten en ik snap ook wel dat als men in onderhandeling is dat men dat niet laat weten, van de andere kant zijn andere clubs hier soms heel open en eerlijk (en transparant) in).

    EN of men wil uitspreken wat de ambitie en doelstelling voor volgend seizoen is, want via alle summiere info vanuit VVV zelf spreekt men zich nu al tegen. Van de ene kant communiceert men dat we met (veel) minder genoegen moeten nemen en tegelijkertijd communiceert men dat er toch nog wat mogelijk is qua aantrekken spelers en ambities. Een tegenstrijdige boodschap, door VVV zelf verspreid via die sporadische momenten dat men wel iets zegt.

 36. Ievel Knievel

  Hebben de Yellow Black Fanatics nu een antwoord gekregen voor gisteren?

  Zo veel en zulke onrealistische zaken vroegen ze helemaal niet van de clubleiding hoor:

  “Een deel van de door VVV genoemde oorzaken van het tekort van 1,5 miljoen lijkt relatief voorspelbaar en mag volgens ons, zoals het er bij uitblijven van verdere uitleg uitziet, niet gebruikt worden als reden voor het grote tekort. De verhalen en plannen die toegelicht zijn geworden op supportersavonden gedurende het seizoen blijken niet (volledig) uitvoerbaar te zijn. De RVC geeft toe in het gesprek met de fanclub dat de communicatie hierover beter had gemoeten. Wij vinden dat doelbewust de achterban een plan voorhouden dat in de praktijk afhangt van meevallertjes en transferopbrengsten, niet meer is dan de supporters een worst voorhouden die in werkelijkheid niet bestaat. Dit is geen fout in de communicatie, maar je achterban bewust voorzien van twijfelachtige informatie.
  Wij verzoeken VVV dan ook met klem om uiterlijk woensdag as. met een transparant en volledig verhaal naar buiten te treden.”

  Ultiem zwaktebod van de club als men de vragen niet beantwoord heeft trouwens. Je jaagt dan WEER een deel van je supporters en je support tegen je in het harnas, het wantrouwen groeit daarmee ook richting sponsoren (soms ook trouwe en die hard fans). Mochten er weer spandoekenacties komen, dan heeft men die volledig aan zichzelf te wijten, maar dan staat men op de club weer huilie huilie te doen en worden spandoeken weg-gecensureerd.

 37. supportertje

  De hele soap duurt nu al een aantal weken, waarbij er weinig info naar buiten komt. Dat het aan een aantal zaken heeft gelegen, en dat het moeilijk zou worden. En dat is ook gebleken, gezien de situatie die nu zichtbaar is. Terugkijkend op de afgelopen jaren na de degradatie van VVV, krijg ik het idee dat men echt snel terug wilde keren naar de ED.

  En waarschijnlijk had dit het afgelopen seizoen moeten gebeuren. Echter de zaak ontplofte op het laatste moment doordat er bij Almere verloren werd. Het is maar een Brainfart of gedachte spinsel , maar zou dit dan ook de reden zijn geweest dat er structureel te veel geld werd uitgegeven, gezien het verlies wat er nu is. Als dit zo is, dan kan dit niet anders, en hebben ze daar het besluit gezamenlijk toe genomen.

  Met als gevolg dat als er geen promotie zou plaatsvinden, er zwaar bezuinigd moet gaan worden, en dat is er nu precies wat er gaande is. Hoe men dit dan op zou willen lossen weet ik ook niet, behalve door bezuinigingen, en mogelijk dat de aandeelhouders een portie voor hun rekening nemen. Maar inderdaad tegenstrijdige berichten, als je de summiere informatie leest. Maar schijnbaar is er wel wat geld om spelers te halen, en dat zullen dan buitenkansjes moeten zijn. En een groot gedeelte van de eigen jeugd word naar voren geschoven.

  Er is een begroting ingediend bij de KNVB, en men gaat verder in de voorbereiding van het nieuwe seizoen, en we moeten maar afwachten hoe dit uitpakt. Zondag de eerste training, en ik ga er maar gewoon vanuit dat Rick Kruijs op het veld staat, en Willem Jansen nog steeds de TD is. Want anders moeten we dit toch uiterlijk morgen moeten horen, dus even afwachten nog.

  Maar hoe nu verder, ik ga gewoon achter de club blijven staan, en ook gewoon weer alle wedstrijden daar zijn, uit en thuis. Hopelijk begrijpt VVV dat we echt niet alles pikken, en verwacht nog steeds een fatsoenlijke uitleg. En vooral niet denken dat het overwaait. Heb wel het idee dat we er hard op ingaan, en dat mag ook, maar dat we daarbij wel eens vergeten dat we allemaal mensen zijn die fouten kunnen maken.

  Ook bij de aandeelhouders zal wel eens wat mislopen, maar moeten we ze daar voor afbranden. Ik weet het niet, heb het moeilijk met afbranden, maar ook de fouten, of beslissingen die misschien zijn genomen, die men beter niet had kunnen nemen. Wij als supporters willen graag weten waar we aan toe zijn, en als er mindere jaren gaan komen of zijn. Benoem dit dan van te voren, dan hoef je ook geen gekke bokkensprongen te maken.

  1. supportertje

   Wat ik bedoel is, we hebben meer aan zekerheid, en dat onze club zonder zorgen kan blijven voetballen. Maar vooral een gezonde club is, met gezonde financiële instelling. Liever top meedoen in de KKD, en een goede basis neerleggen naar de toekomst toe. En vertrouwen kweken naar de supporters, zodat die blijven komen. Voor andere zaken gaan we wel naar de Efteling.

   1. Ievel Knievel

    Ze waren ook ooit sponsor van VVV, best wel een tijd, maar de man van Toverland is fan van Roda, vandaar.

   2. Moet hij ook helemaal zelf weten. Belangrijker is momenteel dat VidaXL weer voor twee jaar bijgetekend heeft als shirtsponsor.

 38. FC VVV03

  VVV telt op dit moment slechts vijftien contractspelers. Gezien de financiële problemen bij de club is het erg lastig om nieuwe versterkingen aan te trekken waardoor spelers uit de eigen opleiding meer de kans krijgen.

  Technisch manager Willem Janssen heeft wel te kennen gegeven dat het met creatief beleid eventueel mogelijk is om nog twee of maximaal drie nieuwe spelers aan te trekken.

  VVV heeft zich wel al verzekerd van de komst van verdediger Dylan Timber. Of Janssen zelf aanblijft is nog de vraag. FC Utrecht wil zijn voormalige speler terughalen als assistent-trainer van het eerste elftal. De eredivisionist moet dan wel met een transfersom over de brug komen aangezien Janssen nog een tweejarig contract heeft in Venlo.

  Dat gaat een lastig verhaal worden om
  Enige rol van betekenis te spelen komend seizoen.

 39. Dat weet ik niet…
  Het ligr er helemaal aan wat de kwaliteiten zijn van de spelers die er bij gaan komen…
  Het zal wel een vrij smalle selectie worden wat betreft volwaardige basiselftalspelers, dus bij blessures op cruciale plekken in het elftal heb je wrsch wel gelijk een probleem….

  1. Koelie

   Toch al lang duidelijk dat komend seizoen nergens om gaat? Hopen dat je niet ver het rechterrijtje in zakt.

   Dit is de basis met de huidige selectie.

   Gouw
   Lathouwers – Ketting – Dirks / Timber – Janssen
   Sedlacek – Smans – Klaasen
   Berden – Venema – Allouch / Verheijen

   De rest jeugdspelers.

   1. Ievel Knievel

    Dat gaat (stand van zaken nu) idd de basis zijn. Al heeft Dirks wel bewezen nog niet klaar te zijn voor de basis, dus hopen dat die Timber wat kan, al heeft die nog helemaal niet veel laten zien (vreemde transfer op dat moment dus). Anders is dat dus je (behoorlijk) zwakke plek in de verdediging.

    Voor de rest staat er een behoorlijke basis nog, zeker gelet op de situatie.

    Al zouden Venema en van der Gouw natuurlijk nog weg kunnen gaan, want kan me niet voorstellen dat die niet gewild zijn. Daar willen clubs nog wel voor betalen.

  1. Ievel Knievel

   Enkele opvallende uitspraken uit dat artikel:

   “Ik ben even oud als de doelman die er nu zit en moet met hem gaan uitmaken wie eerste doelman wordt.”

   Volgens mij is van der Gouw een meer dan prima eerste keeper. Dus ze hebben hem beloofd dat hij de concurrentie aan kan gaan? Op basis van wat?

   “De Boer vertelde destijds een tweejarige overeenkomst te hebben getekend met een optie voor nog een jaar. ‘VVV wilde dat ik een langer contract zou tekenen en ik wilde zelf liever wat korter, toen zijn we uiteindelijk hierop uitgekomen.'”

   Dus andere spelers die een langer contract wilde hebben, kregen dat niet vanwege de financiële situatie en deze speler wilde een korter contract hebben, maar kreeg een langer contract aangeboden, tegen zijn zin?

   “Begin mei hoorde ik over de problemen, maar toen hadden we de deal al. Toen uiteindelijk de directeur eruit ging bij VVV kwamen de echte problemen naar voren, maar ging ik er nog vanuit dat het goed zou komen. Vorige week heb ik aangegeven dat we niet kunnen blijven wachten”.

   Maar, waar wacht hij dan precies op? Krijgen ook spelers geen duidelijkheid of reacties vanuit VVV?

   “Technisch manager Willem Janssen was niet bereikbaar voor een reactie.”

   Waarom wil toch bij VVV niemand de pers (of supporters) te woord staan? Wat is dat voor een raar gedoe?

   VVV maakt wederom een zeer slechte beurt bij spelers, makelaars en clubs, als zeer onbetrouwbare partij.

   Dat kan en gaat nog lang tegen je werken.

   1. Geelzwart

    Ik snap niet wat er mis is met de uitspraak dat hij de concurrentie aan kan gaan. natuurlijk heeft vd Gouw het goed gedaan, maar als je iemand haalt als tweede keeper mag die zeker de concurrentie aangaan, een ieder begint weer op nul. alleen heeft vd Gouw natuurlijk een streepje voor.
    De hele zaak rondom de Boer speelde al begin van het jaar, dus waarschijnlijk was toen voor Janssen nog niet duidelijk hoe de situatie er financieel voor stond. Dit is pas voor de TD duidelijk geworden aan het eind van het seizoen. En die tijdlijn is nu toch ook duidelijk bij ons, dus ik vind hier niets vreemd aan. Wat ik wel opmerkelijk vind is de uitspraak dat de directeur eruit is, dit is niet bevestigd door de club, maar volgens mij kan je ook niemand ontslaan die in de ziektewet zit.

   2. Hoezo speelde de zaak rond De Boer al in het begin van het jaar? Toen hadden we nog gewoon drie keepers. Pas in mei toen het contact van Zima op zijn einde liep is De Boer in beeld gekomen.

   3. Ievel Knievel

    Als Janssen niet in 2023 (dus voor de play offs) wist wat de financiële stand van zaken was dan is er echt iets heel erg mis op de club en dan is Janssen eigenlijk ook niet geschikt voor zijn rol.

    De “versterkingen” die bijv. in de winterstop zijn gekomen zijn ook van een medium en soms matige kwaliteit, dus dat zegt ook wel iets over zijn rol.

   1. Ievel Knievel

    Zouden de van der Gouwtjes (vader en zoon) nu blij zijn met hun kritiek op Rookx? Nu is er geen full time keeperstrainer meer bij het eerste…..

    Of was Rookx soms ook een lek naar de pers?

   1. kuebke

    Ik denk dat die zich flink genaaid voelt .
    Ik weet zeker dat de clubs zich nu wel 2x bedenken om een speler af te staan aan V.V.V want die krijgen natuurlijk ook veel mee wat voor een ellende er nu bij V.V.V gaande is.

 40. goalkiller

  Toen uiteindelijk de directeur eruit ging bij VVV kwamen de echte problemen naar voren, maar ging ik er nog vanuit dat het goed zou komen. Vorige week heb ik aangegeven dat we niet kunnen blijven wachten”.”

  Dit impliceert een definitieve exit? heeft iemand nog inside-info? of lopen er vanmiddag nog mensen rond tijdens de goednieuws middag in de Koel?

 41. spits

  Ik lees dat er gekeken wordt naar de kwaliteiten van 10 jeugdspelers. Dat vind ik wel wat raar de meesten zijn al jaren bij de club je zou verwachten dat wel bekend is wat deze jongens kunnen.
  Nog steeds geen fatsoenlijk bericht vanuit de club

  1. Ik denk dat toch zeker 7 van die 10 jeugdspelers definitief bij de selectie zullen aansluiten, of ze nou wel ot niet goed genoeg zijn. We zullen toch een selectie van zo’n 22 spelers moeten hebben, en er is al gezegd dat er maximaal 2 of 3 spelers ‘van buitenaf’ gehaald kunnen worden.

 42. kuebke

  VVV speelt Herman Teeuwen Memorial tegen Fortuna Sittard

  © VVV

  VVV heeft Fortuna Sittard als tegenstander kunnen strikken in de strijd om de Herman Teeuwen Memorial. Het duel wordt zaterdag 5 augustus in stadion de Koel in Venlo gespeeld (aanvang: 17.00 uur).
  Redactie
  Vandaag om 16:07
  Vorig jaar ging het traditionele duel als voorbereiding op het nieuwe seizoen niet door en daarom heeft de Venlose de club alles in het werk gesteld om deze wedstrijd nu wel te kunnen spelen.

 43. kuebke

  VVV-Venlo verlengt contract video-analist Verhoeven, Bouten tijdelijk keeperstrainer
  VVV-Venlo heeft de overeenkomst met video-analist Hessel Verhoeven met twee seizoenen verlengd. Daarnaast wordt Maurice Bouten tijdelijk als keeperstrainer aan de staf van het eerste elftal toegevoegd.

  De 21-jarige Verhoeven (foto) maakte het afgelopen seizoen voor het eerst onderdeel uit van de staf van VVV en blijft dus ook de komende twee seizoenen als video-analist actief in Covebo Stadion – De Koel –. Daarvoor was hij jaren actief als trainer binnen de Venlose jeugdopleiding.

  Ook Bouten is al lange tijd werkzaam in de jeugdopleiding van VVV, waar hij inmiddels al zeven seizoenen de keeperstrainer is. De komende periode helpt Bouten de club tijdelijk uit als keeperstrainer van het eerste elftal totdat er een permanente invulling is gevonden voor deze functie.

  Geen nieuw contract De Wit
  Michiel De Wit maakt vanaf het nieuwe seizoen geen onderdeel meer uit van de staf van het eerste elftal. De data-analist beschikte over een aflopend contract, dat vanwege financiële overwegingen niet verlengd wordt door de club. Dat betekent dat er na twee seizoenen een einde komt aan zijn dienstverband bij VVV.

  VVV-Venlo wenst Hessel en Maurice veel succes voor het nieuwe seizoen en bedankt Michiel voor zijn inzet voor de club!

   1. chretien

    Helemaal mee eens. Deze man is nooit ‘n VVVer geweest. Alleen maar opportunisme. Nooit meer binnenlaten, ook niet op de tribune. Zelfs niet met betaald entreebewijs. Over twee jaar zit hij bij Roda: ik voelde bij eerste gesprek de warmte van de club. Ook de fans heb ik in mijn hart gesloten. Voor altijd. Een jaar later zit hij in Saudi Arabia of in China…

Leave a Reply