VVV-Venlo draait wedstrijd om in de slotfase en wint van FC Den Bosch

Wat een slotfase! VVV-Venlo kan drie punten bijschrijven bij het totaal na een enerverende slotfase tegen FC Den Bosch. Door doelpunten van Yahcuroo Roemer en Brian Koglin bleven de punten in Venlo.

VVV-Venlo leek dominant aan de bal en sterker dan FC Den Bosch in de eerste helft, maar meer dan speldenprikjes kwamen er niet. Het meest omvangrijke wat er gebeurde was een blessuregeval van Stan van Dijck, maar wat vooral blijbleef van de eerste helft was een sterker VVV-Venlo dat niet tot grote kansen kwam. Dit zou dan ook moeten veranderen in de tweede helft.

De tweede helft wou VVV-Venlo verder gaan waar het was gebleven met aanvallen, maar de onzuiverheid en onachtzaamheid in de omschakeling leek VVV de das om te doen. In de 67e minuut was het FC Den Bosch dat via enkele schijven wist aan te vallen en te zorgen dat Roy Kuijpers de 1-0 kon aantekenen door Zima op het verkeerde been te zetten.

Leek, want in de absolute slotfase van de wedstrijd was het VVV dat een poging deed om toch met een punt deze wedstrijd af te sluiten. Het was aan Roemer te danken dat VVV in de 87e minuut op gelijke hoogte kwam. Hij kapte naar binnen en zijn schot zocht de lange hoek en wist deze op schitterende wijze te vinden: 1-1!

Nu was het VVV-Venlo dat de volledige regie overnam en zelfs in de laatste minuten van de wedstrijd op zocht ging naar de winnende goal. Daar kreeg het een mogelijkheid toe via een vrije trap. Brian Koglin schoot in de eerste speelronde tegen NAC Breda een prachtige vrije trap in het doel en deed dat gewoon koelletjes over tegen FC Den Bosch. Nu wel op een ander moment en andere uitkomst, maar o zo belangrijk! 2-1 in de laatste minuut!!

VVV wint dus met 2-1 van FC Den Bosch en staat daardoor op de 5e plek in de Eerste Divisie. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen FC Volendam, wederom een zeer serieuze krachtmeting voor de Venlonaren.

VVV-Venlo – FC Den Bosch 2-1 ( 0-0 )
67. Roy Kuijpers 0-1, 87. Yahcuroo Roemer 1-1, 90. Brian Koglin 2-1

Scheidsrechter: Kevin Blom
Gele Kaart: Victor van den Bogert ( FC Den Bosch)
Toeschouwers: 4.668

Opstelling VVV-Venlo: Lucas Zima, Kristopher Da Graca, Brian Koglin, Simon Janssen, Tobias Pachonik, Joep Munsters, Aaron Bastiaans ( 56.Guus Hupperts), Stan Van Dijck ( 45+4 ) Tristan Dekker, Joeri Schroijen ( 57. Erik Sorga) , Carl Johansson ( 57. Wassim Essanoussi) , Yahcuroo Roemer

Opstelling FC Den Bosch : Wouter van der Steen, Dylan Ryan ( 45. Victor van den Bogert ), Teun van Grunsven, Gaston Salasiwa, Michael van Beijnen, Ryan Lejten, Kevin Felida, Soufyan Ahannach ( 45. Sebastiaan Van Bakel) , Ricardo Kip, Preben Stiers, Jizz Hornkam ( 39. Roy Kuijpers)

108 Responses

 1. jurgen

  Zal het team weer een boost geven, lekkere overwinning en mooie doelpunten. De meeste mensen zullen met een goed naar huis zijn gegaan. Laat de groep maar lekker naar elkaar toe groeien, dat het uiteindelijk een hecht team wordt. Laat Jos maar bouwen en we gaan ut wel zien, tot nu toe bevalt het me wel.

 2. marco5932

  Leuke wedstrijd… maar dat sfeervak op de duitse kant is ook sterk begonnen. Dit seizoen. En ook deze wedstrijd super . Ik sta daar echt blij verrast naar te kijken. En van te genieten… ga zo door ..

 3. goalkiller

  Mooie 3punter, helaas liet de horeca het weer flink afweten vandaag, ondanks de landelijke pinstoring werkt het betaalsysteem niet goed. Dubbele afschrijvingen, problemen met de biervaten, onervaren personeel, Niet te geloven, iedere thuiswedstrijd tot nog toe weer dezelfde problemen. Kan hier ook eens naar gekeken worden @marco Bogers.

  1. bear664

   Landelijke pinstoring … ? Dan toch alleen op de site van VVV … nergens in de media verder iets van te bekennen ….
   En de Horeca is inderdaad slechter dan slecht … met alle respect … dan kan ook niet met allemaal die jongen meiden bij die taps.
   Het lijkt me overigens ook niet de bedoeling dat, als je pas vanaf 18 jaar alcohol mag drinken, dat dan het personeel achter de tap zelf jonger is dan 18 jaar ….

 4. zuid1

  De 1-0 hing in de lucht en dan valt hij voor Den Bosch.. je mist toch een spits eigenlijk tot Sorga erin komt. Ze moeten wel scherper voor de goal worden voetbal is prima maar bij de 16 stokt het te vaak. Die 2 doelpunten op het laatst waren natuurlijk geweldig. Net als de sfeer, petje af voor het sfeervak indd. Genoten uiteindelijk maar het had ook zomaar een domper kunnen zijn. Hopelijk tegen Volendam weer wat mannen terug zoals Post. Forza VVV!

 5. supportertje

  Vanavond een fantastische wedstrijd gezien, waarbij de achterstand niet te betekenen had. Gewoon door op het zelfde tempo en en de tegenstander onder dwang. |Prachtig doelpunt van Roemer, en een nog mooier van Koglin die de overwinning betekende. Vanavond weer opnieuw een team gezien die door wil gaan tot het gaatje en samen vecht voor de overwinning. Meer kunnen we niet verlangen. gaat toch een keer fout, maar dan kun je wel met opgeheven hoofd van het veld lopen. Maar vanavond, geweldig en nog mooier, het stadion stond er achter, mede door de niet aflatende zang en ondersteuning van het o vak. Complimenten hoe daar de sfeer werd hooggehouden door de niet aflatende zang en aanmoedigingen. Zij sleepten ook de andere tribunes mee, en het werd een mooi geheel dat achter VVV ging staan. lang geleden dat ik dit heb mee mogen maken. In een woord geweldig en wat een sfeer.

  1. Thanks voor de link met het interview.
   De trainer schijnt af en toe streng te zijn, vind ik prima, hebben die jonge gasten soms ook nodig. Hans de Koning was het tegenovergestelde, en iedereen weet wat ons dat gebracht heeft. Luhukay past ook wat van zijn Duiste ervaringen toe op zijn trainingen, helemaal prima, zodat die gasten tot de 90ste minuut vol kunnen gaan…

 6. jason

  Plus:
  De overwinning natuurlijk en de sfeer. Heerlijk. Ook bij een achterstand achter de ploeg.
  Het echte gras natuurlijk.

  Min:
  Dezelfde supporters die voor de goede sfeer zorgen gaan met bier gooien naar spelers van de tegenstander. Het is een traditie geworden in nederland om dat te doen. Maar in engeland bv mag je op de tribunes geen bier meer drinken. Gaan wij in nederland zo door dan zie ik dat hier ook gebeuren. Stop hier dus mee en zuip die zooi gewoon op.
  De horeca is idd een drama. Slecht getapt bier en de afschuimspatel leggen ze gewoon op het blad ipv in een beker met water. Zeer professioneel.

  Lang leve De Koel

  1. Goodie

   Op het moment dat er bier werd gegooid, spraken andere supporters ze hier op aan. Daarna ook niet meer gebeurd.
   Maar goed ook, voor je het weet staan die vangnetten er weer.

 7. supportertje

  De bus combi was een heikel punt, en men heeft een gulden middenweg verzonnen. Hopelijk is het genoeg om de mensen over de streep te trekken. Ook rijd er vanaf de fanclub een bus, en hopelijk meer als 1. De mannen verdienen het om een mooi gevuld uitvak te hebben. We moeten ons er maar overheen zetten dit keer. Het gaat om ons kluppie, laten zorgen dat we ze daar massaal kunnen aanmoedigen.

 8. Goodie

  Of je nu had gewonnen of verloren, dit is toch waarvoor je naar het stadion komt? Sfeer is goed, inzet op het veld. Niet altijd even goed, maar wel fris voetbal. Hoog druk zetten, een trainer die 90 minuten aanwezig is en niet a la De Koning.

 9. DeOtjes

  Leuke wedstrijd met een beter VVV. Johansson vond ik leuk/goed spelen. Veel energie (net zoals de rest van het team) en wat leuke combinaties met Janssen. Schroijen ook beter dan andere wedstrijden. Spits is duidelijk niet zijn plek. van Dijck verloor veel kopduels maar vreemder was dat hij na duels niet meer wist waar de bal was. Zima heeft weinig te doen gehad maar zwak gekeept bij de 0-1.

  Vreemde wissels maar het pakte wel goed uit. Huppertz laat zien dat hij kan ballen. Essanoussi ook maar pingelt teveel. Zal de reden zijn dat hij naast de kant staat. Dekker ook goed op 6. Is voetballend wat handiger dan Post, fysiek dan weer minder.

   1. DeOtjes

    Kijk hem nog maar eens terug. Hij had meer kunnen doen. Iets verder uitkomen Korte hoek afschermen.

   2. Godfried

    ik vond ’t geen blunder. hij kiest voor de lange hoek. was hij blijven staan om te reageren, dan was hij waarschijnlijk te laat geweest. gegokt en verloren.

 10. VVV 4ever

  Het vernuft zat hem in de staart
  Dik verdiende overwinning
  Sfeer moet altijd zo zijn
  Hupperts viel sterk in…hij kan het dus toch nog 😉
  Toen Sorga inviel was er meteen meer dreiging
  Luhukay is echt begaan met zijn groep

  Forza VVV !!!

  1. bear664

   Klopt ! En iedere keer hetzelfde … met twee man bij de cornervlag … de ene keer trapt de een, de andere keer de ander … zou wat meer variatie mogen zijn …

 11. supportertje

  Met wie je het ook hebt over VVV merk ik vandaag, ze waren allemaal onder de indruk van de geweldige sfeer op de tribunes, en het knokken en doorzettingsvermogen van dit team. Vooral de deinende massa, en het niet aflatende gezang en aanmoedigen door de 0 tribune ook bij de achterstand van VVV was fenomenaal. Bijna ouderwetse taferelen in de Koel.
  Nu maar hopen dat het met de uitwedstrijden ook gaat gebeuren. Het zou toch prachtig zijn als we weer eens met meerdere bussen op weg gaan naar de tegenstander.

  1. Godfried

   jammer dan dat ze op O staan. het uitvak overstemde ze namelijk totaal. qua akoestiek overweldigd de Maastribune elke andere tribune. heb O dan ook niet gehoord. alleen de laatste paar minuten.

   1. kuebke

    Simpel op te lossen.
    Tip !!! Zet er maar een paar microfoons en luidsprekers neer dan krijg je wel een beter geluid.

 12. RuiverCity

  Een verdiende overwinning tegen een erg zwak FC Den Bosch. VVV was grootste gedeelte van de wedstrijd aanvallend weer machteloos. Door Sorga werd het meteen dreigender. Wedstrijd speelde zich vooral op het middenveld af.
  Post werd ook node gemist.
  Man van de wedstrijd: Johannson. Die speelde een geweldige partij.
  Hupperts viel opvallend goed in, mag ook wel eens gezegd worden!

  Willen ze bij VVV meteen stoppen met die belachelijke cornervariant!

  Complimenten voor de O-side! Ga zo door!

  1. clubman

   Wint VVV weer eens spectaculair, dan is de tegenstander ontstellend zwak.
   Van dit soort commentaar krijg je toch echt de vellen.
   Er is zooooveel positiefs te benoemen en dan moet de cornervariant eruit geplukt worden als dissonant.
   Geen commentaar op Simon Janssen deze keer? Speelt goed daar op linksback hé?!

   1. RuiverCity

    Begrijpend lezen is voor jou zooooo moeilijk he Clubman. Ze weten bij VVV ondertussen wel dat je smelt van elke speler en elke voetstap die ze zetten.

 13. SneltreinMusa

  Heerlijke overwinning, het was niet goed maar ze bleven vechten tot de laatste minuut, 2 prachtige doelpunten

  Hupperts viel uitstekend in, misschien mee starten tegen Volendam ipv Schroijen

  Toen Sorga erin kwam merkte je meteen veel meer dreiging, onze Estse vriend blijft maar jagen en daardoor is er veel onrust in de verdediging bij FCDB

  1. supportertje

   Als je het doelpunt van Koglin nog eens terugkijkt, zie dat Sorga bij de muur voor veel onrust zorgt, en zodoende ook voor afleiding van de muur en de keeper van Volendam.

 14. chretien

  Mooi, deze op het laatste moment overwinning! Extra complimenten voor de spelers die op het veld stonden. Zoveel “invallers”. Tot de laatste seconde tot het gaatje gaan. Ben benieuwd naar het vervolg.

 15. twiggy11

  Leuke wedstrijd gezien ik hoop wel nog op een linksback Janssen doet wel zijn best maar eerlijk is eerlijk hij is gewoon geen back speler bij de 0-1 zag hij er niet al te best uit ik zie hem liever op het middenveld voor de rest er zit veel werklust in de ploeg we hoeven voor geen een club bang te zijn met deze inzet het wordt een leuk seizoen en meschien ook nog wel een verasend .

 16. twiggy11

  Leuke wedstrijd gezien ik hoop wel nog op een linksback Janssen doet wel zijn best maar eerlijk is eerlijk hij is gewoon geen back speler bij de 0-1 zag hij er niet al te best uit ik zie hem liever op het middenveld voor de rest er zit veel werklust in de ploeg we hoeven voor geen een club bang te zijn .

 17. beek

  Simon doet het prima, is ook aanvallend goed en geeft de bal goed af.
  Wij hebben geen nieuwe spelers nodig. Geef die jonge kerels aar een goed contract.
  Het is mooi dat we eindelijk weer eens voetbal zien in de Koel!!
  De sfeerdaar is ook prima

 18. beek

  Volgens mij dacht Blom een rugbywedstrijd te fluiten voornamelijk in het voordeel van Den Bosch.
  Smans vindt in DDL dat VVV de beste opleiding van Limburg heeft. Goed om te lezen!

 19. spits

  Ben ook van mening dat je geen extra spelers moet halen. Jos zijn aanpak is heel helder: zoveel mogelijk jonge spelers een kans geven en daarvoor de tijd nemen.

 20. Koelie

  Saaie eerste helft met wel het meeste balbezit maar weinig kansen. Begrijpelijk zonder echte spits. Tweede helft iets beter tot de tegengoal die uit de lucht kwam vallen (fout Janssen en Zima) . Daarna dreigde de wedstrijd uit te gaan als een nachtkaars de twee sublieme doelpunten verhinderden dat. Koglin bewijst dat hij een vrije trap specialist is. Toch wel erg prettig om die kwaliteit in team te hebben. En Roemer maakt zijn eerste goal en wat een beauty. Misschien vaker vanaf links spelen.
  Erg trots op dit hard werkende team, maar laten we nu niet doen alsof FC DB zoveel voorstelt want dat is niet zo. Vrijdag volgt pas echt een uitdaging. Dit keer ook geen lange wachtrijen meer (behalve dan bij de plee). Benieuwd of Fanzone ook zo’n succes blijft bij slechtere weersomstandigheden.

 21. kuebke

  Een opmerking: kunnen ze bij het verslag geen foto van de tegenstander ( desnoods uit het archief) er bij zetten i.p.v. foto’s van een totaal andere tegenstander.

  1. Enerzijds snap ik je wel, anderzijds denk ik, als je je aan dat soort dingen stoort, meld je aan als vrijwilliger bij de site van Venlonaren bij de redactie en zorg ervoor dat de juiste foto’s bij het daarbij
   passende artikel worden geplaatst.
   Zo niet, dan mag je je wat dat betreft
   wat meer op de vlakte houden…
   Commentaar geven vanaf de zijlijn zonder enig eigen intitatief is wel heel gemakkelijk…

 22. robvvv

  Om een thuiswedstrijd van VVV te kunnen bezoeken moeten wij een qr-code tonen. Feitelijk heeft niemand iets te maken met dit soort persoonlijke gegevens. De regel werd ingevoerd om voetbalpubliek tot 75 % van de stadioncapaciteit toe te laten en de anderhalve meter regel los te laten.
  Nu komen de knungels in Den Haag met de regel dat deze anderhalve meter regel wordt losgelaten per 25 september (maar wel qr-code verplichting in o.a. de horeca)
  Kunnen wij als supporters eens het statement maken door onze qr-code niet meer te tonen ? Kijken hoeveel er dan nog binnenkomen.. en hoe lang die onzin nog voortduurt….

  1. supportertje

   Ik zelf heb hier geen problemen mee, en ik kom voor het voetbal. En v.w.b. persoonlijke gegevens, je moet eens zien en horen wat de mensen allemaal op social media gooien en zeggen. Hoezo privacy. Maar ik heb al helemaal geen zin in Discussies over wel en niet vaccineren, testen of wat dan ook. Voetbal aangelegenheden, ja, corona zeik nee. Wat dat betreft heb ik vrienden van mij op de tribune die hier ook niet aan meedoen, er dus ook niet zijn, maar ook de consequenties daarvan aanvaarden. Zij accepteren dat er dan zaken niet kunnen. Daarvoor heb ik veel respect.

  2. Godfried

   welke persoonlijke gegevens? je naam? met de qr code worden niet meer persoonlijke gegevens getoont dat met je seizoenskaart. nul problemen mee. het toont enkel aan dat je gevaccineerd bent.

   1. DeOtjes

    Precies dat. In de QR code zit je naam en er zit in dat je bent gevaccineerd. Daarom moet je je id ook tonen. Kunnen ze zien dat de QR inderdaad van jou is en niet geleend

    On de internationale versie zit ook met wat je gevaccineerd bent

 23. Depor

  Vooral genoten van onze jeugdspelers. Leuk om te zien en dan was Smans er niet eens bij.
  Snapte alleen de keuze voor van Dijk op het middenveld niet, maar zal een reden voor zijn geweest…

 24. idderzienmeining

  VVV heeft wederom aan klantenbinding gedaan. Opnieuw met veel (eigen) jeugd alles in deze wedstrijd gegooid en uiteindelijk beloont met een last minute overwinning.

  Het enthousiasme van de technische staf en het team slaat ook overduidelijk over naar de tribunes want de sfeer is een verademing … zo goed als nu was deze zelfs in de Eredivisie niet !

  De speler die mij echt kan bekoren is Koglin. Als ik zie hoe hij verdedigt dan valt mij op dat hij lang op de been blijft en vaak de duels slim aangaat door vroeg zijn tegenstander uit balans te brengen. Doet me denken aan de manier van verdedigen van Röseler 👌
  Dat hij nu ook een vrije trappen specialist blijkt, is een dikke vette plus natuurlijk !

  Vrijdag a.s. zal de tegenstand groot zijn en ben ik benieuwd hoe onze jongens zich staande gaan houden. Maar met deze spirit is wellicht een stuntje mogelijk ?

  Nu nog een paar keer de goals van Roemer en Koglin terug kijken
  😉

  1. Ik ben het eens met je enthousiasme over Koglin, maar komende vrijdag moet ie zich gaan meten met Mühren, een speler die qua lengte, postuur en doelgerichtheid misschien wel de beste is in de eerste divisie. Ben heel benieuwd of de verdediging zich staande houdt en hoop dat Da Graca geen off day heeft zoals tegen FC Dordrecht. En Simon Janssen zal alle zeilen moeten bijzetten tegen Van Mieghem, dat worden ook belangrijke duels!

 25. JasperVVV

  Zie trouwens bij de foto’s van de training Braken weer in beeld. Hopelijk kan hij snel aansluiten bij de wedstrijdselectie. Dit kan wel eens de ontbrekende factor zijn voorin. Gezien het feit dat VVV heel moeilijk doelpunten maakt. Misschien ook iemand die iets dankbaarder omgaat met de vele voorzetten die roemer afgeeft.

 26. idderzienmeining

  Weet iemand of de proefspeler Christian Ilic nog steeds meetraint met de selectie ? Heb nergens gelezen via de officiële VVV kanalen dat de proefperiode is afgelopen namelijk … maar lees ook nergens dat de speler een goed indruk achtergelaten heeft.

  Iemand meer info hierover ?

 27. zuid1

  Heb het wel ergens voorbij zien komen. Had vanaf april geen wedstrijden meer gespeeld dat vonden ze een te groot risico daarom is de trainingsstage beëindigd. Zal wel een conditie achterstand hebben gehad.

  + Dat Simon Janssen het daar nu prima doet.

 28. kuebke

  Voor mij mogen er rustig nog een paar spelers bij komen.
  Vind de selectie toch nog te klein.
  Gianni Zuiverloon en Reza Ghoochannejhad hebben allebei geen club ,ze lijken mij toch een goede aanwinst.

 29. RuiverCity

  Nu al veel problemen. Tel daarbij op dat de jeugdspelers geen lang seizoen gewend zijn. Er moeten nog zeker drie spelers bij wil je het seizoen fatsoenlijk door willen komen.

  1. lucien1978

   Knap hoor. Zeggen dat vvv nog minstens 3 spelers nodig heeft en dat Volendam topfavoriet is voor de titel.

   Volendam heeft plusminus 13 spelers met ervaring en de rest zijn allemaal jeugdspelers. Die gaan het dus ook nooit volhouden tot het einde.

 30. chretien

  Natuurlijk is Volendam de grote topfavoriet voor het kampioenschap en dus directe promotie. Iedereen weet nu dat wij, weliswaar gedwongen, het met vooral jeugdspelers doen. Promotie is ver weg, maar tot nu toe verrassen onze jongens met verfrissend en soms fraai voetbal. FORZA VVV!

  1. lucien1978

   Volendam heeft 4 a 5 spelers van boven de 25 jaar. De rest zijn jeugdspelers van dezelfde leeftijd als vvv .

   Die eindigen rond de 5de plek en echt niet hoger. Een paar blessures en dan zelfs nog lager.

   De selectie van volendam is nog veel smaller dan die van VVV

   1. chretien

    Selectie van Volendam kleiner dan die van VVV? Hoe kom je er bij? Gewoon onzin wat je schrijft. Volendam staat juist altijd bekend om zijn grote selecties.

  1. kuebke

   Ik vraag mij ook af wat er met hem aan de hand is.
   Vind het slleen jammer dat er niets naar buiten over gecommuniceerd word naar de supporters toe.
   Men hoeft niet in details te treden maar laat tenminste iets weten.

 31. Godfried

  ok, we verliezen. terecht. maar geen man overboord. al moet er wel echt nog wat bij… of is de beurs leeg? kan t bijna niet voorstellen na de verkoop van Giakou.

  op deze manier door is ook prima, maar dan worden we wel 9e ofzo.

 32. De Realist

  Aan de statistieken te zien heeft VVV terecht verloren. Slechts 35% balbezit voor VVV en 3 schoten op goal (Volendam 7x) Scorebord journalistiek ? Dat is aan jullie. Volendam uit is altijd lastig, maar toch. We zijn op dit moment weer de “slechtste” van Limburg. Werk aan de winkel voor Jos en consorten.

  1. kuebke

   Ja het was weer zeer magertjes wat ze gisteren hebben laten zien.
   Ik zeg het nu maar weer ( Al zijn de meningen hierover verdeeld )
   Er moeten zeker nog een paar spelers erbij dat is nu wel duidelijk dacht ik zo.

   1. Rossie

    Er moeten zéker nog spelers bij! Als je denkt dat je met deze groep énige rol van betekenis gaat spelen of nacompetitie gaat halen ben je niet goed wijs. Ze zullen best eens af en toe een wedstrijd winnen maar echt niet meer dan dat. Dat is toch wel duidelijk nu al.

   2. Grad

    Rossie en kuebke, wanneer stellen jullie je verwachtingen voor dit seizoen eens bij aan die van Luhukay, want die heeft nooit beweerd een rol van betekenis te willen spelen, of het halen van nacompetitie. Dit is een team in opbouw met vallen en opstaan!

   3. rongo26

    volgens mij is er in DDL aangegeven dat VVV tussen 5-8 wil eindigen, en daadwerkelijk wel voor play off plaatsing gaat.

   4. Ievel Knievel

    Volgens mij gaat dit VVV ook als 5 t/m 8 eindigen. Daar heb je geen extra versterkingen voor nodig. Je kan je zelfs al afvragen of al die spelers die van de zomer gekomen zijn wel nodig zijn geweest.

   5. Godfried

    @Ievel Ja natuurlijk zijn die nodig geweest. Anders had je namelijk veel te weinig spelers gehad.

 33. supportertje

  Denk dat we wederom met zijn allen moeten begrijpen dat meedoen voor een kampioenschap of via nacompetitie de ED bereiken n.v.t. is voor VVV. De komende jaren zal het voetballen zijn in de KKD al willen we meer. Denk dat het belangrijker is dat we mooie wedstrijden zien, afgewisseld door slechte, die we dan maar voor lief moeten nemen. Laat Jos maar rustig bouwen aan het nieuwe team, en de jeugd de kans geven om zich door te ontwikkelen.

  1. LJ

   Volendam heeft een jong team wat in de tweede divisie speelt. Dat betaald zich uit doordat spelers uit jong veel makkelijker ingepast kunnen worden. Dat dit hele jonge spelers zijn is logisch. VVV zou eens goed moeten kijken naar die optie.

 34. chretien

  Wat is er aan de hand op de site van Venlonaren? Bij “recente reacties” zie ik de laatste tijd steeds meer reacties van jaren geleden. Ligt dat aan mij of is er iets bijzonders aan de hand. Ook zie ik geen voorbeschouwingen en wedstrijd verslagen meer, etc., etc. Ik zou het bijzonder jammer vinden als de site op sterven na dood is. Maak ik me onnodig zorgen?

 35. Inderdaad, niks over de wedstrijd tegen Volendam. Ik was erbij dus ik zal mijn bevindingen hier even weergeven.
  Verdiende overwinning van Volendam.
  Zij creëerden veel meer kansen, hadden veelal balbezit en wonnen de meeste onderlinge duels, zonder overigens zelf briljant te spelen….
  Even een aantal spelers er uit lichten:
  Zima: keepte een uitstekende wedstrijd
  en zorgde ervoor dat de nederlaag
  niet groter werd.
  Koglin en Da Graca: speelden beide ook verdedigend een prima wedstrijd. Ik hoop alleen dat ze op een gegeven moment bij het uitverdedigen iets vaker een teamgenoot weten te vinden. Nu is het nog te vaak de bal lukraak wegknallen
  Janssen: had het verdedigend heel moeilijk met de snelheid van zijn opponenten en had handen en voeten nodig om zijn tegenstanders in bedwang te houden.
  Dekker: maakte een geweldig doelpunt, speelde niet onverdienstelijk op het middenveld, maar stond bij het 2e doelpunt van Volendam lucht te dekken.
  Bastiaans: deed her niet slecht vond ik en was 1 van de spelers die in ieder geval wat vaker de bal na een medespeler speelde.
  Roemer: speelde een slechte 1e helft, won geen duel en werd terecht gewisseld in de rust.
  Sorga: werkte keihard in de spits, maar was aanvallend onmachtig en lijkt toch echt een spits voor in het zestien meter gebied. Kwam er nu dus niet aan te pas en werd terecht gewisseld.
  Hupperts: viel in. Wisselt goeie loopacties en prima positiespel af met dramatisch onnodig balverlies. Is het een gebrek aan concentratie of onvermogen, ik heb geen idee…

  1. chretien

   Bedankt Distortion voor je artikel. Ik denk dat we dit jaar de punten vooral “thuis” moeten pakken. Met zo’n publiek als wij hebben speel je de wedstrijd niet met 12 maar met 13 man. Fantastisch!

 36. chretien

  Ruivercity schreef eerder deskundige rapporten. Zo was hij ook niet huiverig om speler(s) bij naam te noemen die niet best speelden.
  Meerdere lezers onder ons waren er niet van gediend,. Het leek wel of iets negatiefs schrijven niet mocht. Jammer, ik ken geen journalist die alleen maar positieve verslagen schrijft.

 37. Alleen maar postieve verslagen zijn ook geen journalistieke verslagen maar verslagen van een fan. Absoluut met je eens dat je een speler bij naam mag noemen als hij niet goed speelt.
  Ik vind het altijd wel prettig als je dan wel motiveert waarom je dat vindt en niet zomaar wat roept.
  Maar waarom schrijft Ruivercity geen verslagen meer? Alleen maar omdat sommige lezers hier wat kritische kanttekeningen niet zagen zitten?
  Lijkt mij niet toch…

Leave a Reply