VVV-Venlo druk bezig met selectie komend seizoen

Trainer Maurice Steijn heeft tegen VVV TV te kennen gegeven dat er binnen enkele dagen een nieuwe aanwinst wordt gepresenteerd bij VVV-Venlo. Dat meldt Omroep Venlo op haar website. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in de Eredivisie lijken in volle gang te zijn! De trainer geeft ook aan dat ze de concurrenten een stap voor zijn: “Wij weten al waar we volgend seizoen spelen, onze concurrenten niet”

Maurice Steijn is in gesprek met de clubleiding van VVV. Zijn contract loopt nog tot medio 2018, maar de club wilt het contract openbreken en verlengen tot medio 2019. De gesprekken daarover lopen nog.

Daarnaast worden er ook gesprekken gevoerd met enkele spelers binnen de huidige selectie over een langer verblijf in de Koel. Jerold Promes, Moreno Rutten, Delano van Crooij en Johnatan Opoku zijn transfervrij, maar staan welwillend tegenover een langer verblijf in Venlo. Opoku heeft meerdere opties staan: “Ik ben transfervrij en heb het hier wel naar mijn zin, dus bij VVV blijven is een goede optie. Maar je weet maar nooit wat er nog komt”.

VVV-Venlo gaat na de laatste competitiewedstrijd van het seizoen – vandaag tegen Telstar – in gesprek met de spelers waarvan de optie in hun contract niet gelicht werd, maar er kan altijd nog een nieuw contract worden overlegd. Het gaar hier dan om de gesprekken met Leandro Resida, Tim Receveur, Cendrino Misidjan en Rintaro Tashima. Zij zullen in die gesprekken te horen te krijgen of er plaats is in de selectie voor het komende seizoen in de Eredivisie.

Bron: Omroep Venlo

52 Responses

 1. kiekoputspelke

  Ik ben benieuwd met welke speler VVV bijna overeenstemming heeft bereikt. Het zal waarschijnlijk niet meteen een grote naam zijn, maar dat geeft niks. Het is altijd positief als VVV een nieuwe speler weet te binden. Dat geeft namelijk een positief signaal af….niet alleen naar ons supporters, maar ook naar de spelers met aflopende contracten die men graag langer wil binden, andere spelers die benaderd zijn / worden door VVV en sponsoren !

  Persoonlijk hoop ik dat de 4 spelers waarmee men gesprekken voert (van Crooij, Promes, Rutten en Opoku) willen bijtekenen. Ze spelen hier al enig tijd, kennen de club en elkaar en dat helpt alleen maar in de missie….HANDHAVING. Daar ga je als kleine club namelijk alleen in slagen door een hecht TEAM te smeden en laat dát nu net al de sterkte van deze groep gebleken zijn.

  Persoonlijk hoop ik verder dat Tim Receveur en Cendrino Misidjan blijven want deze spelers kunnen denk ik best van waarde zijn in de Eredivisie.

  Tot slot: MAURICE MOET BLIJVEN 🙂

 2. lucien1978

  Vorig jaar waren ze lang bezig met Vriends maar die heb ik dit jaar amper zien spelen. Ik denk dat ze moeten kijken naar bankzitters eredivisie, eerste divisie en misschien wel bij m’gladbach 2. Een paar namen . Joshua Smits, Maenpaa, Sander van der streek, mats Seuntjens , ritzmaier , Geoffrey Castillion, Monteiro, Manu

 3. RuiverCity

  Joshua Smits verwacht ik als eerste aankoop. Sander van der Streek kan naar middenmoot eredivisie maar wacht zeker op wat Cambuur gaat doen in playoffs. Maënpää komt echt niet terug. Die gaat met Brighton naar de Premier League. Die is niet gek…..

  1. venlow077

   Boere ben ik zelf ook geen voorstander van, maar goed het welbekende geruchten circuit gaat weer beginnen he;). Ach ja we laten ons maar verrassen! Pasveer zou ik wel een goeie vinden.

   1. Ben

    A) Ik zou kijken of er bij FC Oss een speler rondloopt met opvallend veel assists op die Boere. Dat zou misschien een mooie speler voor VVV kunnen zijn. B) ik hoop dat er niet teveel huurspelers, zonder recht van koop, naar VVV worden gehaald. C) ook geen “oude” spelers die hier komen relaxen en ook nog eens een zak geld kosten. FORZA VVV!

 4. kiekoputspelke

  Pasveer is denk ik een prima nieuwe 1e keeper voor VVV ! Ervaren en dus gepokt en gemazeld….daardoor in mijn ogen een goede keuze ?

  Smits was voorheen al in beeld bij VVV dus ook dat is denk ik een serieuze optie als nieuwe 1e keeper.

  Even een reactie op de namen van lucien1978:
  Vriends; als we Promes, Röseler en Janssen behouden zou ik voor een ander alternatief kijken; ik vind Vriends als CV te traag !
  Maaenpaa; die heeft een dik contract EN promoveert naar de Premier League dus die naam kunnen we strepen lijkt me.
  vd Streek; ik vermoed dat die bij een middenmoter in de Eredivisie kan tekenen maar is zeker een meerwaarde voor dit VVV
  Seuntjens; die verruilt AZ na 1 seizoen denk ik nog niet voor VVV ?
  Ritzmaier; goede voetballer maar tijdens de voorgaande verhuurperiodes vond ik hem slechts een paar wedstrijden het verschil maken.
  Castillion; misschien een interessante optie maar geen veel scorende spits in het verleden.
  Monteiro; leuke speler die bovendien niet te duur zal zijn dus wie weet ?
  Manu; ASTUBLIEFT NIET want hij mist het gogme en de rust voor de goal en is vooral druistig en ongecontroleerd in zijn acties !

  1. lucien1978

   Vriends werd genoemd maar vind ik ook niet echt een versterking en maenpaa is wellicht niet reëel mits hij wil spelen. Voor de rest vond ik het wel aardige namen. Ik vind Marcellis trouwens een eventuele prima versterking. Speler uit de regio. Ik zou ook eens aankloppen bij Ajax en in mindere mate PSV . Misschien dat ze spelers als eiting of de jong willen verhuren , of misschien zelfs cassiera. Woudenberg zou ook een prima versterking zijn. En anders eventueel denken aan spelers die vvv en de omgeving kennen. Namen als Buwalda of Joppen. En voor de rest over de grens in Duitsland kijken. Daar loopt ook genoeg talent in de elftallen. Younes kwam ook van het 2de van gladbach.

   1. Ben

    Klopt helemaal, zijn carrière, vooral PSV en AZ, heeft me altijd verbaasd. Jupiler niveau speler. FORZA VVV!

 5. Dfence

  venema-jong utrecht
  gudmundsson- jong psv
  pasveer – jong psv
  jurius – jong psv
  koopmans – jong psv
  vloet -jong psv/ eindhoven
  te loeke- achilles
  thoone – achilles
  bassan- fortuna (huur)
  de regt- fortuna(als iemand weg gaat)
  serrarens -telstar
  hirariejee- groningen

 6. lucien1978

  Ik krijg net een nare ingeving. Nick Marsman heeft ook geen club meer. Dat vind ik echt de allerslechtste keeper in het hele betaalde voetbal. Maar niet hopen dat ze die gaan halen. Ik vind Jurjus halen de beste optie. Ik verwacht ook stiekem nog wel een Japanse verrassing van Berden en een speler van West Ham

  1. mats

   8? Overdrijf je niet een beetje. Ik zag Nouri, Neres en Van Beek, en De Jong en Cassiers zijn ingevallen. Maar dan nog geef ik je wel gelijk hoor. Het is absurd dat clubs op deze manier een beetje met spelers kunnen rouleren.

   Ook Cambuur..wat toch in een supervorm steekt momenteel verloor van Jong Ajax (wat ze bij Ajax zelf overigens gewoon steevast Ajax2 noemen).
   Zegt genoeg. Let maar op. Jong Ajax en Jong PSV gaan de komende járen constant bovenin draaien en kampioen worden. En daarmee is de Juup officieel verneukt en reddeloos verloren.

   Dus laten we hopen dat VVV zo lang mogelijk in de Ere blijft…en om dat te bereiken denk ik dat er meer dan 6/7 man bijmoeten.

   1. Dfence

    neres nouri vd beek riedewald de jong cassiera (westerman) en ja ik het tete nog in mij. hoofd zitten maar deze international is omgewisseld voor veldman mij. excuus

  1. lucien1978

   Die is natuurlijk ook absoluut niet goed genoeg, en zeker niet voor de eredivisie. Middenmoot eerste divisie niveau. Wie kan er mee in de eredivisie? Post, Leemans, Opoku. Ze zullen echt met 8 tot 10 directe versterkingen moeten komen.

   1. Godfried

    Röseler, Promes, Rutten, Dekker, Post, Leemans, Opoku, van Crooij en sleegers zijn naar mijn mening de enige spelers die het niveau aan zouden kunnen. Maar het ligt natuurlijk helemaal aan de manier waarop VVV gaat spelen i de eredivisie.

    Helaas, maar spelers als Janssen, Seuntjens, Hunte, Resida en keeper van Crooij komen naar mijn idee te kort om voor handhaving te strijden.

    Ik twijfel zelfs een beetje over de handelingssnelheid van Post. Maar hij compenseert een hoop met zijn inzet.

    Sowieso zal er dus minimaal een keeper, een linksback, een nummer 10 en twee buitenspelers bij moeten.

    Heb er trouwens alle vertrouwen in dat VVV zelf ook weet waar er iets bij moet en zie ze in staat om ook de juiste spelers aan te trekken.

 7. De Realist

  Van Crooij is prima als 2e keeper en hij verdient die kans ook. Ik twijfel een beetje over Hunte en The Seun of God. Ik vergelijk Hunte een beetje met Schaken. (Al was Schaken iets beter) Schaken heeft zich op latere leeftijd ook nog prima ontwikkeld in de Eredivisie. Hopelijk gaat Hunte dit ook doen. The Seun is erg belangrijk geweest de laatste 2 jaren, vooral het 1e jaar. Hij heeft het dit seizoen iets minder gedaan, maar toch zijn waarde bewezen. Ik zie in hem een ideale pinchhitter, maar zie hem niet als 1e spits. Hij heeft een neusje voor de goal, maar mist de snelheid en de echte techniek. Hopelijk zit ik ernaast en gaat hij me positief verrassen in de Eredivisie.

  1. Dfence

   seun is volgend jaar denk ik heel belangrijk achter de “nieuwe ” spits.

   Denk dat Hunte volgend jaar veel gevaarlijker zal zijn als dit jaar omdat we volgend jaar veel meer ruimte zullen krijgen omdat we dan onder deuk zullen staan en op de uitval koeten spelen.

   1. jurgen

    Proberen die Lammers van Psv voor een jaar te huren, haal gelijk die Hasselbaink van Excelsior ook maar op, dat moet Stan met zijn contacten bij PSV nog wel lukken, wat betreft Lammers.

 8. Ben

  De euforie van de promotie en het kampioenschap hebben een plaats gekregen en nu is het wachten op wat Stan Valkx en staf en uit de hoge hoed toveren? Die ene waarmee bijna overeenstemming was bereikt is blijkbaar afgevallen. FORZA VVV!

 9. RuiverCity

  ‘Binnen enkele dagen…..’ Nou we zijn een week verder maar het is erg stil op d’n Berg.
  De meeste mensen zullen wachten met aanschaf seizoenkaart totdat er broodnodige versterkingen zijn gehaald. Verkoop daarvan valt me tot nu toe behoorlijk tegen…..

  1. Ben

   Ik.zou er niet een van overnemen. Allemaal jupiler niveau. Wij spelen eredivisie! Dan liever jonge talenten proberen te strikken. Niet makkelijk, maar wel verstandiger lijkt mr. FORZS VVV!

 10. wielke

  Bryan smeets, Guus Joppen, Paul verheagh allen transfervrij.

  Andere opties Achahbar, muric, tom boere, wildschut, boerighter.

  Daarnaast misschien boymans of uchebo/nwofor misschien verleiden tot een terugkeer.

 11. Godfried

  Zie hier verschillende namen voorbij komen, maar hoop van ganser harte dat het merendeel daarvan toch niet bij VVV op het netvlies staat.

  Spelers als Smeets, Joppen of zoals hierboven geopperd Uchebo… niet aan beginnen. Voegen niets toe. Zijn spelers die altijd bij een degradatieteam voetballen en zelf meestal daar op de bank zitten. Zegt volgens mij genoeg.

  Nee, VVV moet zich richten op een of twee talenten uit de JL en spelers die hun sporen in een ander land hebben verdient en de klappen van de zweep kennen. Een speler zoals enkele jaren geleden Balasz Toth. Onbekend bij het grote publiek, maar kuitenbijter tot en met. Daar moeten we het van gaan hebben komend jaar. Een mooie mix van jong, technisch talent, ervaren ijzervreters en explosieve snelheidsmonsters op de flanken.

  Ik ben ook blij dat er nog niets is gepresenteerd. Goed werk heeft tijd nodig.

 12. LJ

  Een mooi interview met Stan Valckx in het Eindhovens dagblad. VVV heeft een duidelijke visie die zich de afgelopen jaren al heeft bewezen met het kampioenschap als kroon op het werk. We zijn net 2 weken kampioen en veel ongeduldige supporters strooien met namen. Of zichzelf supporter noemende lieden die de staf alweer verwijten van valse informatie nu er nog geen nieuwe spelers zijn gepresenteerd.

  Ik heb het volste vertrouwen in Stan Valckx en de club!

  Een paar quotes uit het interview:
  – Valckx krijgt per dag ongeveer 25 spelers aangeboden, die allen worden nagetrokken.
  – VVV kijkt ook over de grens, met name in Duitsland.
  – VVV wil snelheid en behendigheid inkopen. Dat is de beste manier om zich te wapenen tegen technisch betere ploegen.
  – VVV is realistisch en zal het met een zeer klein budget moeten doen. Er worden geen gekke dingen meer gedaan.

 13. venlow077

  Sander Berends de eind redacteur van ELF Voetbal op Twitter:

  Doelman Lars Unnerstall (26) ondergaat op dit moment medische keuring bij VVV-Venlo. Afgelopen jaar Fortuna Düsseldorf. Ex-Schalke en Aarau.

 14. venlow077

  Nog niet dus.. nu wordt er gemeld door dezelfde persoon,

  Een aanpassing. Er is geen sprake van een medische keuring. Dat is iets te voorbarig. Overige info mag ik nu even niet melden.

 15. VenloVVV

  Unnerstall zou een goede keuze zijn lijkt mij!!

  Vriend van me heeft al jaren een seizoenskaart van Schalke en heb bij hem even geïnformeerd over deze speler. Hij zei; “Hahahah ja man unnerstall! He’s no bad choice he got good reactions but is 2m tall so he’s kinda slow for low balls…He’s a good one but didnt get a real chance in Schalke im almost sure he gonna bring u forward 🙂 Next season in de Koel!”

Leave a Reply