VVV-Venlo en Le Havre akkoord huur Tissoudali

VVV-Venlo heeft een akkoord bereikt met de Franse club Le Havre AC over de verhuur van Tissoudali aan de Venlose club. De laatste tijd was het enigszins stil rondom de besprekingen met Tissoudali, maar nu lijkt het allemaal in het goede vaarwater te zitten.

Tissoudali komt op huurbasis 1 seizoen over van Le Havre AC en speelde het afgelopen halve seizoen ook al in Nederland, namelijk bij SC Cambuur. Op het moment worden de laatste plooien gladgestreken en naar verwachting zal Tissoudali maandag direct meetrainen bij de eerste training om 18.00 uur.

23 Responses

 1. Ben

  Blij met zijn komst, alleen jammer dat er geen optie tot koop is afgesproken. Zeker omdat speler daar niet bevalt, hij speelt er immers niet, zou dat een “eitje” moeten zijn. Als de speler bevalt, erger, heel goed speelt, is hij aan het eind van het weer seizoen weg, zonder dat wij er iets aan over houden. VVV opleidingsclub, maar in dit geval houden we er niets aan over. Daar worden we uiteindelijk niet beter van.
  Ik wens de Tissoudali een fijne tijd bij onze club. FORZA VVV!

  1. LJ

   En wie zegt dat er geen optie tot koop is/wordt afgesproken? Dat staat er toch niet bij in de melding vanuit VVV? Maandag moeten nog wat zaken geregeld worden. Misschien dat wel. Altijd zo voorbarig en vol met aannames een aantal mensen hier.

 2. Goodie

  Paul Gladon voetbalt hoogstwaarschijnlijk komend seizoen weer in Nederland. De 25-jarige Hoofddorper heeft een doorlopend contract bij Wolverhampton Wanderers, maar komt in Engeland weinig aan spelen toe. ,,Ik hoop binnenkort rond te zijn met een Nederlandse club’’, aldus de aanvaller. ,,Ik wil verhuurd worden en Wolves gaat daarmee akkoord.’’

 3. lucien1978

  Jordan Botaka mag vertrekken bij Leeds. Bij Excelsior was dit een prima speler. Er hebben verschillende eredivisie clubs interesse. Het is volgens mij wel een buitenspeler maar wel een goeie. Zelf denk ik nog steeds aan Castillion die ergens in ijsland speelt/speelde

 4. druppelvanger

  Gladon gaat terug naar Heracles. Het verbaast mij dat er een centrale verdediger bij moet komen en geen rechterspits. Als er een nieuwe linksback komt kan Janssen toch naar het centrum in noodgevallen? Blijkbaar vindt men hem daar niet goed genoeg. Maar dan is er op rechts enkel van Crooy.

  1. Ben

   Ik denk dat bij VVV het accent vooral op de achterhoede zal liggen. Bovendien gaan we door het noodgedwongen verdedigende spel meer blessures, maar zeker meer schorsingen krijgen en dan moeten we meerdere verdedigers achter de hand hebben. Vandaag gaat er wat gebeuren? Wij zijn er klaar voor. FORZA VVV!

 5. Godfried

  Hoezo? Tissoudali, Hunte en van Crooy kunnen alle drie zowel op links, als op rechts uit de voeten.
  Daarnaast heb je ook nog Rutten die eventueel hangend aan de rechterkant kan spelen.

  Verwacht sowieso niet dat VVV elke week 4-3-3 zal spelen. Is namelijk zelfmoord op dit niveau. 4-4-2 met opkomende flanken lijkt me slimmer.

 6. OooLGooO

  Buwalda huren van nec zou ik ook niet verkeerd vinden. Speelt daar nauwelijks en heeft hier bij ons uitstekend gedaan!

  Henk dijkhuizen indien fit is ook een versterking en transfervrij.

 7. Goodie

  Er gaat vandaag dus een nieuwe speler komen. Op de snapchat van VVV staat een foto met het bord “…. Is VVV” met de tekst: “Wie gaat het vandaag worden?”. Ik ben benieuwd…

Leave a Reply