VVV-Venlo

VVV-Venlo en Masita verlengen contract tot medio 2023

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen VVV-Venlo en PEC Zwolle werd duidelijk dat de Koelclub tot medio 2023 doorgaat met kledingsponsor Masita. Dat maakt de club bekend op haar website.

Het contract van VVV-Venlo met Masita is met vier jaar verlengd tot 1 juli 2023. De samenwerking met het bedrijf in het Midden-Limburgse Echt dateert al van 2010. Aldus VVV-Venlo. Algemeen directeur Marco Bogers zegt het volgende hierover:  “We hebben al vele jaren een uitstekende relatie met Masita. Ze hebben zich altijd een betrouwbare en enthousiaste partner getoond dus we zijn blij dat we onze samenwerking kunnen continueren. De nieuwe overeenkomst zorgt voor continuïteit. Dat is voor beide partijen prettig. Bovendien vinden wij het als VVV-Venlo van belang om met mooie partners uit de regio samen te werken. Masita, als Limburgs bedrijf, past perfect in die lijn.””

VVV-Venlo vervolgt op de website: Remko Sijben en Kurt Molin van Masita beamen de prettige samenwerking met VVV Venlo. Beide heren geven aan: “We zijn samen met VVV naar de Eredivisie gepromoveerd. Gezien het stabiele beleid van VVV lijkt de club zich daar nog lange tijd te kunnen handhaven. Voor Masita is de Eredivisie natuurlijk het mooiste podium om haar producten te kunnen tonen aan de rest van Nederland.”

Zo is er in ieder geval continituiet wat betreft de kledingsponsor. Met de sponsor gaat het sinds de promotie eigenlijk wel lekker en dat zorgt natuurlijk ook voor wat meer geld voor de club. Wat vinden jullie eigenlijk van Masita als sponsor en de kleding van ze? Laat het ons weten in de reacties. We zijn naemlijk wel benieuwd.

Bron: VVV-Venlo

4 Responses

 1. RuiverCity

  Hopelijk gebeurt er dan eindelijk iets aan de bevoorrading van de fanshop. Het is toch bedroevend dat je 6 weken moet wachten op een trainingsshirt voor jouw zoon. Zeker voor een decembermaand moet de fanshop vol hangen met diverse maten en niet één keer maat S en één keer maat M.
  VVV kan veel meer geld halen uit de merchandising maar dan moet er door Masita wel geleverd worden!

 2. Gerardus

  Masita is toch helemaal niet zo betrouwbaar ? Ik meende dat zij idd niet echt op tijd waren met het leveren van shirts. Niet alleen voor VVV, maar ook voor diverse amateurclubs hier in de regio. Of was dat een ander merk ?

 3. Op zich tevreden, alleen de kwaliteit van de bedrukkingen is vaak bedroevend slecht.

  Bij keepershirts, jassen en vesten worden de strepen op de mouwen na elke wasbeurt een stukje korter. Bij de voetbalbroeken hetzelfde verhaal. Clublogo’s op bijvoorbeeld een poloshirt kunnen ook niet tegen een wasbeurt. En mijn winterjas met rugsponsors heb ik in drie jaar nog nooit gewassen, want ik weet honderd procent zeker dat er daarna alleen nog maar hele kleine stukjes letter op staan.

  Ook de levering is een verbeterpunt. Niki Maenpaa die zijn donkerrode keepershirt een heel seizoen niet kan dragen, omdat er gewoon geen bijpassende broek geleverd wordt, keepers die in oude shirts op elftalfotos moeten poseren omdat de nieuwe nog niet klaar zijn, enzovoort.

  Als ze daar iets aan kunnen gaan doen bij Masita kun je als Limburgse club geen betere kledingsponsor hebben.

Leave a Reply