VVV-Venlo en Masita verlengen samenwerking!

Masita en VVV-Venlo hebben het contract opengebroken en met 4 jaar verlengd. Dit meldt VVV-Venlo zojuist op de officiële website.

VVV-Venlo Algemeen directeur Marco Bogers en Kurt Molin van Masita tekenden een overeenkomst die de twee partijen voor de komende 4 seizoenen aan elkaar verbindt.

“We zijn verheugd dat we ook de komende vier seizoenen weer onze gehele club in Masita kunnen kleden, van het eerste elftal tot onze jongste jeugd. Onze samenwerking gaat al terug tot in de jaren zeventig. Er wordt achter de schermen al volop gewerkt aan de nieuwe lijn voor het komende seizoen. En verder gaan we met Masita op zoek naar een samenwerking met onze PartnerClubs, zodat ook zij kunnen profiteren van deze contractverlenging”, laat directeur Marco Bogers weten.

Ook Kurt Molin van Masita is in zijn nopjes. “Nadat we vorige week de overeenkomst met MVV hebben getekend is VVV Venlo onze tweede profclub. Als Limburgs bedrijf zijn we erg blij dat we de samenwerking met VVV-Venlo kunnen continueren. Door dit partnership kunnen wij niet alleen de Masita producten op profniveau tonen, maar ook onze merken Sells  van de keeperhandschoenen en Sportdoc op het gebied van sportmedische producten komen uitgebreid aan bod”.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply