VVV-Venlo

“VVV-Venlo en middenvelder Neudecker bijna rond”

Het seizoen is ten einde voor VVV-Venlo en gisteren werd al afscheid genomen van diverse spelers. Daarnaast is het ook zo dat VVV nadrukkelijk op zoek is naar vervangers voor die nieuwe spelers. Vandaag meldt De Limburger dat VVV-Venlo bijna rond is met Richard Neudecker van FC St. Pauli.

Volgens de krant zou VVV-Venlo Richard Neudecker vrijdag willen presenteren: “De aanvallende middenvelder speelde in de jeugd bij onder meer 1860 München en koos drie jaar geleden voor FC St. Pauli in Hamburg. Daar gaf hij eerder dit jaar aan zijn aflopende contract niet te willen verlengen. Volgens Duitse media werd hij intensief gevolgd door diverse clubs, waaronder PSV en AZ.”

Er is nog niets officieels bevestigd door de club, omdat hij naar alle waarschijnlijkheid nog een medische keuring moet doorstaan.

16 Responses

  1. Grad

   Matusiwa, mits haalbaar, zou ook een goed alternatief zijn. Een speler die nog via een tussenstap naar de top wil en in een interview (VI) aangaf geen probleem te hebben met kunstgras en ook nooit last ervan te hebben gehad na een wedstrijd.

  2. Grad

   Heeft nog een contract (2020) bij Stuttgart. Is te groot risico wat VVV zich niet kan permitteren. Is bijna het hele seizoen geblesseerd geweest en totaal maar 64 min. gespeeld. Begin van seizoen 40 min. (2 invalbeurten) bij Stuttgart. In jan. verhuurd (huurprijs € 50.000,-!!) aan Greuther Fürth. In voorlaatste wedstrijd 24 min. gespeeld (ingevallen)

 1. Louis van Gaal

  Als dit echt waar is….Deze jongen wordt in Duitsland erg hoog aangeschreven… als dit een voorbode is van de nieuwe spelers krijgen we een beter elftal als dit seizoen. Dit is met recht doorselecteren !!

   1. lucien1978

    Als je het zo bekijkt klopt dat. Neudecker is echter ook geruime tijd geblesseerd geweest en zodoende heeft hij de laatste maanden niet gespeeld.

    Blijkbaar een groot talent die op de radar staat van meerdere clubs.

    Als ik VVV was zou ik bij Psv gaan shoppen en daar Mauro en Obispo huren.

    Volgens berichten mogen die 2 net als Rigo en Romero verhuurd worden.

    Een middenveld met Post – Neudecker en Mauro zou geweldig zijn

 2. OooLGooO

  Van dit soort spelers moet VVV het hebben. Kijken naar eerdere resultaten van spelers heeft geen zin. Ze moeten de kwaliteiten hebben om een grote meerwaarde voor VVV te zijn.
  De laatste jaren is er geen enkele Duitse speler met geweldige statistieken hierheen gekomen. Allemaal hebben ze VVV als springplank gebruikt om weer in de picture te komen. Unnerstal en Mlapa waren ook geen spelers met geweldige statistieken, maar hebben het hier wel waargemaakt. Van deze vijver moeten we het hebben. Wanneer deze man weer 100% fit is zal dit voor vvv een absolute uitblinker kunnen zijn.

 3. YowVVV

  Kan Utrecht niet beter het contract van Joosten openbreken en nog een jaar verhuren aan vvv. Win-win voor mijn gevoel nog iets te weinig contstant voor een basisplek daar of op een niveau hoger dan vvv. Een jaartje vvv zou hem alleen maar nog beter maken.

Leave a Reply