VVV-Venlo

“VVV-Venlo en Ralf Seuntjens uit elkaar na dit seizoen”

VVV-Venlo en Ralf Seuntjens gaan na dit seizoen uit elkaar. Dat meldt Dagblad de Limburger vanavond. Volgens de krant liet de zaakwaarnemer van Seuntjens dit weten aan de krant.

Ralf Seuntjens en VVV-Venlo waren in vergaande onderhandelingen over een nieuw contract, maar het liep spaak op de duur van het contract. Ralf Seuntjens wilde graag een contract voor 3 seizoen, terwijl VVV-Venlo maar bereid was om 2 seizoenen te geven. Daardoor is volgens DDL besloten om uit elkaar te gaan na dit seizoen.

Ralf Seuntjens kwam in 2015 naar VVV-Venlo vanuit Telstar en werd meteen belangrijk voor de Venlonaren. Hij speelde tot dusver 141 wedstrijden voor VVV in de Eerste Divisie en Eredivisie (+beker) waarin hij 48 keer trefzeker was en 33 assists gaf.

35 Responses

 1. ponnie veag oet de pan

  Jammer jammer! Seuntjes topvent! Wel vraag ik me af of hij ergens anders wel een contract voor 3 jaar krijgt in de eredivisie.. denk het niet, dus mss heeft seuntjes dit zo gespeeld zodat hij naar nac kan.. als seuntjes zijnde zou ik maar gauw tekenen voor 2 jaar bij vvv, want beter dan dit met meer zekerheid op speeltijd wordt het niet voor hem..

 2. RuiverCity

  Seun probeert VVV onder druk te zetten want loopt nu gratis de deur uit. Weet dat het voor hem elk seizoen moeilijker wordt. Is al lang in gesprek met NAC.

 3. chretien

  Voor beide partijen geen gemakkelijke zaak. Ik vind het jammer, tenzij VVV de opvolger al binnen heeft. Dat is niet het geval, of wel? Ben benieuwd waar hij heen gaat. Succes en bedankt voor de mooie tijd!

  1. Ievel Knievel

   Het is ook niet gezegd dat VVV zomaar een gelijkwaardige vervanger kan halen, ook al wordt de Seun wat ouder. Sommige spelers worden door supporters net iets te snel afgedankt, en dan lijkt het alsof het respect ontbreekt. Jammer is dat. Dan schaam ik me om voor VVV te zijn. Ook al zie ik ook dat hij wat minder geworden is, maar dat kan ook aan de opdracht van de trainer liggen; die hem sowieso al heeft omgeturnd. Hoeft niet aan de speler zelf te liggen.

 4. chretien

  Seizoen 2017-2018 toonde prima eerste helft van het seizoen, tweede helft zakte VVV ver weg. Dit jaar overkomt ons hetzelfde. Is dit toeval, verder niks? Of is de oorzaak de te kleine selectie? Het is niet te zien aan de lijst geblesseerde spelers. Toch zinvol om oorzaak te zoeken, wellicht ook voer voor psycholoog?

  1. jurgen

   Het zit um in de mindset van de spelers denk ik, ze beginnen een seizoen met de intentie om te handhaven, is dit binnen bereik zie je dat het gewoon minder wordt. De trainer zegt het meerdere keren voor de camera’s. Met eventuele “playoff’s” zijn de spelers helemaal niet bezig, want dit hoeft bij VVV helemaal niet. Als je tijdens de winterstop 7 of 8e staat, moet je zaken herzien, dan weet je onderhand wel waar je selectie toe in staat is en mag je de lat best hoger leggen. Het is voor Steijn een beetje “op veilig spelen” om alleen maar handhaving te prediken.

   1. Ievel Knievel

    Of je kent je kwaliteiten en minpunten van je selectie (en weet dat er juist niet meer in zit) en kent je financiële beperkingen.

 5. pmmv

  Heel jammer dat ze er samen niet uitkomen. Belangrijke schakelspeler voor VVV. Is een van de meest constante spelers, samen met Lars Unnerstal en Niels Röseler.

 6. mats

  Drie seizoenen! Hahaha, zeg dan gewoon dat je toe bent aan iets anders. Lekker bij NAC gaan voetballen, niks mis mee aan het eind van je carrière in de Keukendivisie.
  Ralf is ontzettend belangrijk geweest voor VVV. Ik vind dat hij wel in de eregalerij mag van VVV-helden!
  Maar het is ook goed dat er verandering komt.

 7. jurgen

  17 april wordt hij 30 jaar en dan een contract willen van 3 jaar !!! vanuit zijn positie begrijp ik dat wel. Het was absoluut een nuttige en ZEKER een slimme speler, mocht hij naar NAC gaan dan zal hij daar nog wel zijn meerwaarde kunnen laten zien, een niveau lager en elke week een vol huis, lekker toch.

 8. twiggy11

  Dit nieuws Zag je aankomen en is voor beide partijen ook het beste vvv kan verder gaan kijken voor een ander type speler die meer aanvallend en sneller de bal naar voren brengt. Seuntjens is en blijft een dankbare speler voor vvv
  Maar een drie jarig contrakt krijg je bij vvv sowieso niet op deze leeftijd en terecht vind ik hij moet lekker gaan ballen bij NAC daar kan hij nog wat mooie jaren hebben en doelpunten maken in de keuken-competitie (is meschien ook een optie voor opoku) want de eredivisie is ook te hoog gegrepen voor hem je zag het zondag wel weer hij raakte geen knikker dan ga je toch liever een stapje lager spelen waar je wel mee kan.

 9. Koelie

  Houdoe en bedankt! Had graag gezien dat hij nog bleef. Nu hopen op een paar afscheidgoals van de Seun of God.

  Hebben wij eigenlijk transferbedrag betaald aan Telstar? Of heeft hij zichzelf toen uitgekocht?

 10. kenfen

  Seuntjes is de afgelopen jaren een vaste waarde geweest, de laatste tijd leek het mij dat hij met zijn hersens er niet helemaal bij was.
  Het word volgend seizoen een hele klus om de selectie op niveau te brengen nieuwe keeper, nieuwe verdedigers (minstens twee) twee middenvelders en vooral de aanval moet worden versterkt

 11. Animal

  erg jammer . Seuntjes is een topper voor VVV. zelfs als ie wat minder speelt maar 3 jarig contract als je 30 bent ?? Terecht dat VVV daar niet in mee gaat, helaas komen ze er niet uit. 2 jaar is al een bod waar veel waardering uit spreekt. Hij verdient een super afscheid en ik hoop dat ie nog een paar topwedstrijden speelt en VVV naar de definitieve handhaving schiet.

 12. VVV 4ever

  Verjonging is alleen maar goed dus bedankt voor je bewezen diensten voor VVV en heel veel succes met je verdere loopbaan!
  VVV heeft destijds een transfersom van €100.000 betaald aan Telstar….

 13. LJ

  Stap maar eens over naar 4-4-2 met Seuntjes en Mlapa samen in het centrum als diepste spelers. Twee snelle middenvelders erbij en je hebt garantie voor succes. Kun je weer de lange bal gaan spelen met 2 kopsterke spelers. Dat zit er nu niet in.

 14. kenfen

  Als je zo gaat spelen komen er helemaal geen voorzetten van de flanken meer niet doen dus Met een spits van 3 meter moeten de ballen van de zijkant ingebracht worden en daar ligt mijns inziens het grootste probleem bij ons

 15. Hup VVV!

  De voorzetten zullen moeten komen van onze buitenspelers, wie hier ook spelen. Dit aangezien ik onze backs, die er toch al een tijd spelen nog nooit een fatsoenlijke voorzet heb zien geven. Roel komt de middenlijn bijna niet over, dus hem kun je dit niet kwalijk nemen (zal wel bij de tactiek horen) maar Rutten heeft in al die seizoenen vaak een voorzet kunnen geven, deze zijn dan meestal van een bedenkelijk niveau waar geen enkele spits ook maar iets mee kan doen.

   1. RuiverCity

    Helemaal mee eens Peterloeki. Roemer had al lang een keer gebracht kunnen worden. VVV is trots op het jeugdplan.. Roemer heeft veel kwaliteiten. Tegenstanders kennen hem niet dus hij kan zeker verrassen. In de voorbereiding speelde hij best goed.

   2. LJ

    Hahahahahahahaha. Heb hem diverse malen zien spelen in O19. Die is er nog lang niet. Ik zou zeggen ga morgen maar eens kijken naar de bekerwedstrijd. Dan zien jullie genoeg. Als hij al in de basis staat.

 16. Koelie

  Daarom kan 4-4-2 wel. Grot/Opoku en Seun kunnen allemaal naast Mlapa. Susic er achter. Post voor de verdediging. Joosten moet dan wel breed hangen en toch maar van Ooijen rechtshalf

 17. Piet Verbong

  Heel Jammer, de Seun weg uit Venlo. Vaak onderschatte speler, met slimme acties. Overigens, beste hoofdredacteur van deze site, Dagblad De Limburger bestaat sinds een poosje niet meer, het is tegenwoordig gewoon “De Limburger”.

 18. mats

  Ralf gaat in de media vandaag beetje openlijk zitten flirten met NAC en zit te hengelen naar ene contract daar. Zo openlijk vind ik te ver gaan op een moment dat het nog zomaar zou kunnen dat VVV wel nacompetitie moet spelen en NAC ook nog niet helemaal kansloos is de laatste plaats te ontlopen. Beetje jammer Ralf
  Wat mij betreft rest van het seizoen niet meer opstellen. Zijn hart is niet meer in Venlo.

  1. De Koel

   Mee eens Mats. Wat mij betreft vanaf nu gaan spelen met Susic, Linthorst en Post op het middenveld. Slechter dan de afgelopen wedstrijden kan bijna niet, dus wat hebben we te verliezen.

 19. Zeker wete

  Seun wordt volgende week 30
  Hij kan nog zeker 3-4 seizoenen op VVV niveau spelen. Hij is nog niets afgeschreven. Mss beetje over de top maar nog van grote waarde. JAOMER

Leave a Reply