VVV-Venlo en Roda JC slaan handen ineen: wedstrijd te zien via ESPN Extra

Afgelopen week ontstond er online wat frustratie: niet alleen konden supporters niet naar Covebo Stadion – De Koel – toe, maar ook was de wedstrijd met geen mogelijkheid live te zien. Enkel de doelpunten kwamen langs op het schakelprogramma van ESPN. Maar daar komt vrijdagavond verandering in!

VVV-Venlo en Roda JC hebben de handen ineen geslagen en ervoor gezorgd dat Roda JC – VVV-Venlo live te zien is op ESPN Extra (dit is het online kanaal van ESPN). Eerder liet Marco Bogers al weten dat VVV “aan de slag ging” om de supporters op dit gebied tegemoet te komen. Op dit moment liggen de rechten van de wedstrijden bij EMM (Eredivisie Media & Marketing CV) en zij zenden, via ESPN, de wedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie uit. In verband met de kosten is er gekozen voor één live wedstrijd en de rest via het schakelkanaal. Nu hebben Roda JC en VVV dus aangegeven om op te dragen voor deze kosten. Een mooi initiatief richting de supporters!

4 Responses

  1. Leonardus

    5 van de 10 wedstrijden in de KKD worden morgen live uitgezonden. VVV is daar niet bij. Kun je zien wat ze voor de supporters over hebben, helemaal niets.

    En dan eind van het seizoen weer vragen voor een tegemoetkoming. Bah bah bah.

Leave a Reply