VVV-Venlo – FC Emmen 1-4

Op vrijdagavond 29 augustus stond de derde thuiswedstrijd tegen FC Emmen op het programma. Wat een mooie avond kon worden, werd een nachtmerrie en een draak van een wedstrijd.

De wedstrijd begon en VVV-Venlo had veelal de bal. Maar na 4 minuten was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Door een foute terugspeelbal van Jeffrey Altheer (ook al tegen Jong FC Twente) komt VVV-Venlo in de problemen. De bal schiet door de verdediging. Hierdoor kwam oud VVV-er Bergkamp alleen voor onze keeper Niki Mäenpää te staan. Met een tackle wist de Finse goalie de boomlange spits het scoren te beletten. De scheidsrechter zag toch een overtreding en floot voor een strafschop. Een fijn begin is anders, maar tot overmaat van ramp kreeg Mäenpää ook nog een rode kaart. Yuki Otsu werd gewisseld voor Wintjens. Emmen speler Bannink was meedogenloos en schoot de strafschap goed binnen.

De ploeg van Steijn heeft een enorme tik gekregen en kwamen een lange tijd niet aan pas. VVV-Venlo wist zich wel weer terug te knokken en forceert de gelijkmaker. Uit een standaardsituatie is het Danny Post die een goal maakte. De Venlonaren knokken zich goed terug en lieten in ondertal het betere spel zien.

VVV kreeg zelfs door een vrije trap van Randy Wolters de kans om op voorsprong te komen. Helaas maakte de keeper van Emmen een goede redding en bleef het gelijk. Kort hierna kreeg VVV nog een grote kans om op voorspong te komen. Na een goede vrije trap van Randy Wolters kon Promes vrij inkoppen. Maar hij mikte de bal ruim over.

Het slotakkoord van de eerste helft was toch voor FC Emmen. Door een afstandschot van Olijve werg het 1-2. De russtand was dan ook 1-2. De supporters hadden nog hoop op een goede afloop.

De tweede helft begon goed voor VVV. Ze lieten meteen zien dat ze wilden aanvallen. Na rust kregen de Venlonaren nog een aantal kansen. Emmen wist niet precies hoe ze dit moesten opvangen. De Venlose ploeg liet zien dat ze vol voor de gelijkmaker gingen.

Maar al gauw kreeg VVV weer een klap de verwerken. Op het middenveld werd een overtreding begaan door Promes. De scheids floot en trok vrijwel meteen de rode kaart. Na een klein opstootje op het veld ging de wedstrijd verder. Maar met 9 tegen 11 werd de klus nog lastiger.

VVV probeert te vechten maar het veld werd te groot voor de spelers. Ze konden het niet meer belopen waardoor het vrij spel werd voor FC Emmen.

Emmen, wat toch wel een matige ploeg is, kon tegen 9 man van VVV niet echt kansen creëren. In de laatste 10 minuten loopt FC Emmen dan toch uit tot een grotere score. Door een bekeken schot van Peters wordt het 1-3. Hierna is het Danny Wintjens die liet zien dat hij een waardige vervanger is van Mäenpää. Hij redde eerst een schot van Bergkamp. Kort hierna redt de bekritiseerde keeper VVV-Venlo, door 3 fantastische reddingen. Het bleef helaas niet 1-3. Het is niet Emmen maar Jeffrey Altheer die zijn matige wedstrijd bekroont met een eigen goal.

En zo gaan de 3 punten naar Emmen. Het is moeilijk om te oordelen hoe VVV er nu echt voor staat. De wedstrijd was na 4 minuten gespeeld en hierdoor moeilijk om te oordelen. Wij vonden VVV met vlagen niet verkeerd voetballen. Het was in ieder geval een zwarte dag in de historie van VVV-Venlo.

VVV-Venlo heeft volgend weekend vrij. De week daarop spelen ze de eerste derby van het seizoen, tegen MVV.

Scheidsrechter
Terechte rode kaarten of niet (dit kunnen wij niet oordelen). Toch willen we wat kwijt over de scheidsrechter. Hij floot een zeer ongelukkige wedstrijd en er waren een aantal discutabele beslissingen. Het spel lag veelal stil en er werd gestrooid met kaarten. De scheidsrechter heeft zelfs overwogen om de wedstrijd te staken door spreekkoren maar gelukkig is het zover niet gekomen. We hebben weleens betere scheidsrechters gezien in De Koel.

Statistieken
VVV-Venlo – FC Emmen 1-4 (1-2)

Scoreverloop: 6. Bannink (0-1 (pen.)); 20. Post (1-1); 41. Olijve (1-2); 79. Peters (1-3); 89. Altheer (1-4 (e.d.))

Scheidsrechter: Lindhout

Gele kaart(en): Joppen, Wintjens, Wolters (VVV-Venlo); Seip (FC Emmen)
Rode kaart(en): Mäenpää; Promes (vvv-Venlo)

Toeschouwers: 4058

Opstelling VVV-Venlo:
Mäenpää; Fleuren, Balkestein, Promes en Joppen; Altheer, Post en Kruijsen; Wolters (85. Nwofor), Khalouta en Otsu (4. Wintjens)

Opstelling FC Emmen:
Meerits; Bakkati, Pedro, Seip en Jallo (52. Almeida); Rozema, Olijve en Bannink; Resida (75. Deul), Bergkamp en Peters (82. Laghmouchi)

47 Responses

 1. marco5932

  goed gespeeld hebben ze in iedergeval. tenminste ze hebben geknokt. normaal gesproken zouden ze deze wedstrijd met gemak hebben gewonen

  Allard Lindhout (11 september 1987) is een Nederlands voetbalscheidsrechter. Hij is in dienst van de KNVB en leidt voornamelijk wedstrijden in de Jupiler League.
  Op 1 oktober 2010 leidde Lindhout zijn eerste professionele wedstrijd op het tweede niveau. De wedstrijd tussen AGOVV en RBC Roosendaal eindigde in een 1-0-overwinning voor de thuisploeg. Lindhout deelde vijf gele kaarten uit.[1] Het seizoen 2010/11 sloot hij af met de volgende getallen: hij was scheidsrechter in negen competitiewedstrijden en gaf daarin vierendertig maal een gele kaart. Dat komt neer op een gemiddelde van 3,8 gele kaarten per wedstrijd

 2. Goodie

  Ik vond VVV niet slecht spelen. Met 9 tegen 12 kun je niet winnen. Ik weet niet wie die bal terug speelde? In het ander topic zag ik dat bij beide kaarten Altheer zou zijn, degene wie ervoor zorgde dat dat Promes tegen Twente ook rood kreeg…

 3. beek

  De eerste rode kaart komt mijns inziens 100% voor rekening van Maenpaa. Altheer was nu onschuldig.
  Er is erg hard gewerkt en niet slecht gespeeld.
  Fleuren speelde een goede wedstrijd evenals Post. Kaloutha gaat ook steeds beter spelen.
  Op deze manier heb je wel een CV nodig.

 4. RuiverCity

  Altheer maar vooral Mäenpää mag zich de penalty en rode kaart aantrekken. Mäenpää gaan we zeker 2 wedstrijden missen. Promes wordt nog veel erger. Heeft nog 1 wedstrijd staan en krijgt er nu zeker 2 bij. Ik begreep niet waarom dat Nwofor niet bij de 1-2 werd ingebracht. Khalouta was op. Dit gaat VVV misschien wel meer punten kosten dan de 3 van vanavond. Een hele, hele dure nederlaag gezien de andere eindstanden.

  1. LJ

   Het komt niet vaak voor, maar nu ben ik het met je eens. Mäenpää is volledig schuld aan de tegengoal. De rode kaart was terecht. Het ontnemen van een directe scoringskans. Achter de goal zag je het foutgaan. Mäenpää speelt de bal in op Altheer die gewoon tussen 2 Emmen speler stond. Dit soort ballen moeten gewoon naar de vleugels en nooit, maar dan ook nooit door het midden en zeker niet op een speler die in de dekking staat tegen 2 tegenstanders.

   Maar wat ik vooral niet begrijp is dat Steijn niet na de rust de zaak heeft omgezet. Achterin 1 op 1 is gaan spelen. Met Nwofor erbij had je druk kunnen leggen op de tegenstander. Door het afwachtende spel speel je Emmen gewoon in de kaart die de wedstrijd dan ook zeer makkelijk wonnen.

   1. Gerardus

    Altheer had die bal makkelijk kunnen kaatsen, daar had hij genoeg tijd voor, alleen neemt hij de bal aan en dan ook nog eens verkeerd. Hierop volgt een terugspeelbal die veel te kort was en haalt Maaempaa hem onderuit. Ik geloof best dat het een overtreding was want ik was de bal aan het nakijken. De bal die Bergkamp naast het doel stifte… Als Maaempaa niet met twee benen in kwam of iets dergelijks was het dus niet het ontnemen van een scoringskans.

    Maar waarom zou een trainer het risico nemen om na een helft een op een te spelen achterin ? Ze spelen met een man meer en zo’n snelle centrale verdedigers hebben wij niet dus dit is gewoon een nutteloze tactiek want als ze er een keer door zijn en na 5 minuten scoren is de wedstrijd helemaal over en heb je nog niks, nu zaten we zelfs met 9 man min of meer kunstmatig in de wedstrijd dankzij Emmen. Door het afwachtende voetbal is er ini de eerste nog aardig gevoetbald met vooral strijd. Dat is daarom ook de reden waarom ik alsnog trots ben op de ploeg. Vooral post was goed. Hopelijk leveren ze ook zo’n strijd tegen de Sjengen over twee weken.

    Forza Venlo!

   2. marcel

    mee eens, dit is betaald voetbal, als je een (prima over de grond rollende) bal in de voet gespeeld krijgt, en je tegenstanders staan op meer dan 5 meter, mag je verwachten dat dit niet zo klungelig opgelost wordt. dit soort ballen mag je ook een 1e elftalspeler in de 4e klasse aanspelen zonder problemen. De bal die hij krijgt is gewoon prima, en dat ligt dus niet aan maempa. wat er daarna gebeurd (wel / geen penalty, kan ik niet goed beoordelen, zou de beelden hiervoor nog een keer terug moeten zien).
    altheer neemt hem slecht aan, of raakt hem bij een kaatspoging in elk geval zo verkeerd dat ie in de probs komt, en dit moet herstellen. maar zelfs dan was er nog geen probleem geweest als hij die bal gewoon fatsoenlijk terug speelt naar maempa.

 5. Goodie

  Ik kan het mis hebben, maar waarom komt de rode kaart op rekening van Maenpaa? Hij is te laat, dat begrijp ik. Maar Altheer speelt die bal daar slecht terug. Ik heb de inzet gezien die we vorig jaar miste. Om zo een wedstrijd te verliezen is zuur.

 6. Ben

  De scheids? Een drasbroek! In zijn eentje heeft hij de hele wedstrijd beslist! In 4 minuten tijd! Daar mag hij trots op zijn. Ben benieuwd wat voor een straf hij krijgt van de KNVB? De penalty was terecht, maar geel zou het maximale zijn geweest dat hij had kunnen geven. Bij Promes plaats ik vraagtekens? Wat is dit? Gekke kerel! FORZA VVV ik blijf er vertrouwen in hebben. Jammer dat we nu een periode niks te doen hebben, ik zou liefst volgende weekend willen spelen, wie niet?

 7. poepie

  Vandaag ben ik wel blij voor Ronald Bergkamp dat hij eindelijk eens heeft gescoord in de Koel.
  Vanaf de penalty-stip, Ronald je bent een toppertje, maar de slechtste spits die ooit bij VVV heeft gespeeld.
  Succes met je carriere……

 8. Frosty

  Wat is die Promes toch een bout verdediger, die is er niks op vooruit gegaan ten opzichte van vorig seizoen. Promes kan de komende 4/5 wedstrijden weer lekker toekijken. Dat maakt voor de kwaliteit van de ploeg niets uit. Of juist wel…

 9. Gerardus

  Wat ik net gezien heb was de eerste rode kaart onterecht aangezien de bal toch al naast was en hij “gewoon” onderuit werd gehaald. De tweede was zeer terecht en vooral dom. Verder zou ik nog wel eens willen weten of de “overtreding” in de eerste helft op Wolters of dat er een was en of het ook rood was. Verder hoef ik geen woorden vuil te maken aan de scheids… Steijn valt me vooral positief op want hij staat toch steeds naast de kant te coachen en heeft vooral een betere uitstraling. Ik kon me ook wel vinden in zijn tactiek, die hij net op de televisie zei. Tot de 70e minuut op de counter en er daarna een spits bij zetten alleen kon dat door promes niet… Gelukkig heb ik vandaag al meer strijd gezien dan de afgelopen seizoenen bij elkaar, vooral met Post voorop. Hopelijk blijven ze ook zo veel strijd leveren voor de rest van het seizoen. Nu snap ik wel waarom Valckx een nieuwe CV wil halen…

 10. BakuBaku

  Ongelofelijk.. mensen die potdomme Maenpaa de schuld geven van de rode kaart… Het is wederom Altheer met een belachelijke actie want ons alweer punten kost. Normaal had je dit ploegje opgerold.
  Maar nogmaals Promes die het nog verder verpest. Ook nu nog steeds geen goede wedstrijd van hem gezien.
  Altheer staat in het veld omdat hij zogenaamd de rust brengt en de bal kan verplaatsen. Ik zie het niet.
  Lang leven de nieuwe verdediger en Sevinc (zowel beter als Kruijssen en Altheer samen)

 11. Lincoln

  Wat een domme domme rode kaart weer van Promes. Zag het net terug bij de samenvattingen. Ik had mijn bedenkingen tijdens de wedstrijd maar alsjeblieft zeg. Gestrekt been van achter terwijl je met 2-1 achter staat en je speelt gewoon beter tegen Emmen met 10 man. Gewoon zwaar terecht rood. Over de eerste rode kaart heb ik nog steeds mijn twijfels, ik denk dat er eigenlijk helemaal niks aan de hand is. Bergkamp speelt de bal naast zonder hinder. Na het schot wordt hij pas geraakt, maar waar moet een keeper heen dan? Hij kan niet zomaar de rem erop zetten als hij eenmaal glijdt. Omdat hij de bal naast schiet is het technisch gezien ook geen onthouden van een scoringskans. Dus of niks of hooguit geel. Maar goed dat is mijn mening erover. Je kan wel concluderen dat de wedstrijd totaal verziekt is door de eerste rode kaart. Altheer moet of de bal kaatsen of hem uit het stadion schieten. Is de tweede keer dat hij zon bal geeft. Dit zijn gewoon onnodige dingen waardoor je een wedstrijd verliest. Emmen was echt een hele zwakke broeder. Kon niet eens een kans creëren tegen 9 man. Ik vond VVV behoorlijk goed voetballen op de dip na de 0-1 na dan. Ik heb persoonlijk erg veel vertrouwen in Steijn maar hier kan je niet tegen op. Jammer maar we moeten door. Ben trouwens benieuwd naar wat Yuki te zeggen heeft. Die was alles behalve blij en begrijpelijk!

 12. bear664

  Rode kaart voor Promes was inderdaad terecht, die voor Maenpa onterecht.
  De bal was al uit het zicht van Bergkamp verdwenen; het was nog niet eens een penalty …
  En die overtreding van Seip op Wolters was rood, donker rood !
  We zijn zwaar gepiepeld door brandhout (Lindhout); denk dat hij het eerste jaar wel gratis mag tanken bij SunOil ….

 13. Goodie

  Als io een beetje rond kijk op social media zie ik mensen zeggen dat Steijn nog slechter is dan Trost. Maar dat slaat echt helemaal nergens op. Ik ben blij over hoe er gespeeld is, op een laar cruciale fouten na. De spelers hebben 90 minuten lang alles gegeven, en hier kan ik alleen maar lof voor hebben. Dit is wat we vorig jaar allemaal wilde zien. Ik zag mensen Wintjes belachelijk maken na de wedstrijd, maar die heeft gisteren een prima pot gespeeld. Het is de afgelopen jaren niet vaak voorgekomen, maar dit keer heb ik na een nederlaat de spelera netjes bedankt. Met zo’n inzet krijg je een publiek ook achter je, en dat was gisteren ook bij vlagen weer te merken.

  1. sultana

   Goodie:

   Dat zullen wel dezelfde mensen zijn die vinden dat Meanpaa schuld was aan de overtreding, onzin!! Ik zat er met mijn neus bovenop het was Altheer die in de fout ging, wat had Maenpaa dan moeten doen?? Dramatische avond voor Altheer, hij en Kruijsen komen veel tekort! De twee zwakste schakels wat mij betreft binnen dit team, Post stak er bovenuit wat een inzet van die jongen! Ik vond VVV heel goed spelen ook met tien man, zo aanvallend en strijdlustig heb ik ze al lang niet meer gezien. Steijn druk coachend naast de lijn, heb ik Trost amper zien doen, technische staf die na het laatste fluitsignaal naar de spelers toelopen vind ik ook positief, spelers zaten er goed doorheen. Niet vreemd met een koekwaus van een scheids, heb nog nooit zo een slechte scheids gezien in de Koel, schandalig hoe hij de wedstrijd dood floot!! Seip had donker rood moeten hebben voor zijn overtredingen op Wolters, meneer Lindhout wimpelt het weg onder het mom Emmen speelt de bal. Wat wil je hier als elftal en coach aan doen? Niet vreemd dat je de moed in de schoenen zakt en je de wedstrijd verliest. Wel weer dom van Promes wat komt die jongen tekort, die Dusseldorp heeft spelers gehaald waar we niets tot weinig mee kunnen, en daar zitten we dit seizoen nog aan vast helaas. Ennuh Ruivercity ik begrijp niet wat jij in Nwofor ziet, stootkracht?? Heb ik in de twee wedstrijden die hij gespeeld heeft niet gezien, wel eens een trainig bezocht joe meneer over het veld sjokt en er totaal geen motivatie vanaf straalt? Terecht dat Steijn hem gepasseerd heeft, geef mij Kalouta maar goede inzet en volop strijd. Je ziet dat Steijn vooruitgang boekt met dese groep maar als je dan een scheids hebt zoals Lindhout die alles kapot fluit dan sta je machteloos! Wat mij het meeste frusteert is dat we onze belangrijkste speler, Maenpaa, mist tegen MVV en Altheer waarschijnlijk centraal gaat spelen naast Balkestein. Ik houd mijn hart vast over twee weken in Maastricht, zal heel heel moeilijk worden maar ik ben er bij om ze te steunen. Als VVV met zoveel strijd en aanvallend blijft spelen zoals gisteren met tien man dan gaan we zeker nog de nodige punten pakken. Hopelijk trekt VVV dit weekend nog een cv aan want Promes zijn we zeker vijf wedstrijden kwijt met zijn voorwaardelijke schorsing erbij die nog staat, en zo goed is Promes nu ook weer niet. Lindhout bedankt voor het verzieken van mijn weekend!!

   1. Goodie

    MVV is niet echt geweldig, daar liggen zeker kansen. Maar heeft iemand de wedstrijd tegen Oss gezien? Hoe deed Schroijen het? Ik vond hem tegen De Graafschap uitstekend, vond het opmerkelijk dat Altheer er stons gister.

  2. Lincoln

   Ben het er zeker niet mee eens dat Steijn nog slechter is dan Trost! Alleen al de trainingen zijn veel professioneler. En Steijn zit er bovenop. Je ziet Roda toch ook slecht spelen. Die winnen 3 keer in de allerlaatste minuut en worden gewoon van het veld geveegd door Volendam. Die spelen hetzelfde voetbal als VVV vorig seizoen alleen hebben ze wat meer geluk gehad.

 14. jason

  Ik ben niet echt tevreden over de technische staf gisteren. Speel je met 10 of zelfs 9 man dan heb je snelheid nodig voorin en dat is nou net wat khalouta niet heeft. Verder hebben de meeste spelers veel meters moeten maken en toch wordt er maar niet gewisseld. Waarom niet rond de 70 tigste minuut 2 verse krachten erin gebracht ? Wel nwofor erin brengen 5 minuten voor tijd toen het al 1-3 stond en het gelopen was. Nu wordt steijn hier zo geroemd want hij beweegt veel op de bank. Nou nou. Hij moet gewoon logische dingen doen niet meer en niet minder.

  1. marcel

   vond het nog niet zo’n slechte keus, je kunt vroeg al alles opengooien, maar dan al met 1 man minder dat nooit meer kunnen herstellen als er een 3e treffer gemaakt wordt. had verwacht dat een ongeveer kwartier voor tijd alles of nix gespeeld zou gaan worden, vergeet niet dat ze al vanaf minuut 4 met een man minder speelden, dat kost ook kracht.
   zolang het 1 goal verschil is, kan 1 counter genoeg zijn, zonder dat je nog 30 minuten stand hoeft te houden. helaas maakte de rode kaart van promes dit allemaal overbodig.

   1. jason

    Ik zeg toch niet dat je alles moet opengooien. Met 10 man speel je op de counter en heb je snelheid nodig voorin. Dus was in mijn ogen elito een betere keus geweest dan khalouta. En omdat met minder man kracht kost had je toch wel mogen verwachten dat vvv op zijn minst 3 keer gewisseld had maar dat gebeurde maar niet. 20 minuten voor tijd (1-2 stand) waren er nog niet eens wisselspelers warm aan het lopen.

 15. Depor

  Zolang Kruijsen de voorkeur krijgt boven Sevinc snap ik de trainer niet. Met Post in de basis heb je aan Kruijsen geen enkele meerwaarde. Ons grootste talent sinds jaren moet spelen! Vorig jaar genoot ik van hem, daar kom je toch voor naar het stadion? Onbegrijpelijk!!!

  1. Ben

   Inderdaad, voor speler als Sevinc ga je naar de Koel. Zegt Stein iets over waarom Sevinc niet wordt opgesteld? Zou me toch wel benieuwen wat hij van onze grote speler vindt? FORZA VVV!

 16. Meuske

  Wat heb ik een grote K dag gehad vandaag, wat een deceptie gisteravond na het verwachtingspatroon wat ik had. Promes na de schorsing gewoon nog even een boete opleggen of onkruid laten wieden lang de Kaldenkerkerweg. Deze man heeft nu al zo vaak aangetoond dat hij niet leert van zijn eigen fouten. Hoe dom kun je zijn om iedere wedstrijd een kaart te pakken en je ploeg zo te benadelen. Vorig jaar het hele jaar afwezig door een blessure en dan start je het nieuwe seizoen op deze manier.Opzouten met deze gast. Tuurlijk was het moeilijk geworden maar niet onmogelijk. Forza VVV

 17. TOON

  Zaet Hai: ( VVV fan ) taege Kueb ( auk VVV fan ) op de triune vriëdaag beej de wedstriëd VVV taege Emmen.
  Kuub wie het dae scheidsrechter van vanaovond auk al weer?
  Zaet Kueb: Lintworm of zoë iets, ik krieg der tenminste behuurlik de schiët van.
  Zaet Hai: Dae man verdeent ein standbeeld naeve det van ôzzen eige Jan Klaassen.
  Zaet Kueb: Maar Hai det kriesse toch pas asse dien laupbaan allang achter de Rök hebs.
  Zaet Hai: Det zeg ik toch jûng en ik haop det dae dao ( naeve Jan ) vanaaaf uterlik kômende maondaag un plaetske krieg.
  Zaet Kueb: Dan gaon ik veur dig met dun hood rônd!!!!!!!

  1. YowVVV

   @Toon Goede auditie, wekelijkse bijdrage en een pagina in de vastelaovendgezet? To be continue.. Over gisteren: die scheids hoeft zich de komende 2 jaar niet in de koel te vertonen, wat een clown. Weet zeker dat we met een andere scheids gewoon gewonnen hadden. Ps.: overtreding van Joppen was vuurrood, die van Promes ook, wat een idiote actie. Ik hoop op een lange schorsing, raar maar waar, dit hoort niet op een voetbalveld thuis.

   1. sultana

    Niet zo overdrijven, overtreding van Joppen was geel meer niet! Ik zit op Z2 en zag de overtreding gebeuren, tegenstander van Joppen die van het veld moest kwam als een dolle in en niet Joppen!! Seip die had een rode kaart moeten hebben voor twee zware overtredingen op Wolters daar hoor ik je niet over. Promes mogen ze van mij voor goed weg sturen wat een idioot, wederom benadeeld hij hiermee zijn team. Die jongen komt veel tekort, bedankt Dusseldorp met je waardeloze aankopen. Zitten we wel mooi mee in onze maag, heb de samenvatting net nog eens terug gekeken, maar wat is die Wintjens een dramatische keeper. En daar zitten we nog twee jaar aan vast…….. Danny Post vind ik de enigste goede versterking die Dusseldorp naar Venlo heeft gehaald.

 18. Ben

  Vermeer van Ajax naar Feijenoord, dus Boer van Zwolle naar Ajax en lachende derde wordt Zwolle door voor een appel en ei de beste keeper van het 3 tal, Maenpa, bij VVV op te halen. FORZA VVV!

  1. Lincoln

   Dat heb je goed opgemerkt! Want dit is niet ondenkbaar! Ik was hier al bang voor. Hopelijk kiezen ze voor een andere keeper maar goed. Even afwachten het worden in ieder geval een spannende dag!

 19. Misschien heeft die rode kaart dan toch wat positiefs opgeleverd. Ik ga er van uit dat PEC Zwolle omdat reservekeeper Kevin Begois geblesseerd is, een keeper wil halen die er meteen staat. En niet eentje die eerst nog twee of drie wedstrijden schorsing moet uitzitten.

 20. festina lente

  Hahn kan toch beter naar pec gan als naar excelsior.lijkt me logischer. Salariskosten van manpaey zijn ook niet misseijk. Vraag me af of pec dit betaald

 21. 5 for life

  Wikipedia:
  Seizoen Club aantal Wed. Goals
  2011/12 ADO Den Haag Eredivisie 1 0
  2012/13 ADO Den Haag Eredivisie 0 0
  2013/14 ADO Den Haag Eredivisie 1 0

  Dus 2x in 3 seizoenen in 1e van ADO Den Haag, Ik ben benieuwd wat het e.v.t. gaat worden.

Leave a Reply