VVV-Venlo gaat met 0-2 ten onder tegen PSV

Zoals het spandoek in het stadion al luidde: ut is nog neet gedaon! Nog 6 finales te gaon! De eerste van 6 was thuis tegen PSV, zondagmiddag om 14:30 uur.

Luhukay begon met een ultra defensieve opstelling tegen de nummer twee van de Eredivisie. Althans, daar leek het op. De oefenmeester stelde namelijk zes veldspelers op die van origine verdediger zijn. In de praktijk betekende dit dat Schmitz en de herstelde Post een blok voor de vijfmans defensie vormden, en Machach, van Crooij en Giakoumakis het voorin met z’n drieën mochten uitzoeken.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er zoals bekend een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de onlangs overleden Ton van den Hurk. Na dit fraaie eerbetoon mocht van Crooij de wedstrijd in gang zetten namens de Venlonaren. Al gauw werd duidelijk wat het spelbeeld zou zijn. PSV met het balbezit en zoekend naar een gaatje in de Venlose defensie, VVV op de eigen helft en in de omschakeling Giakoumakis proberen te bereiken. De eerste kans van de wedstrijd was voor Zahavi. De Israëliër kwam op de rand van de zestien in vrije schietpositie, maar zijn poging ging rakelings langs de verkeerde kant (voor PSV welteverstaan) van de paal. Niet veel later, we zaten intussen in de dertiende minuut, diende de volgende kans zich ook al aan. Boscagli speelde Malen aan die met een leep hakballetje Gakpo bereikte. Met een geplaatst schot in de rechterhoek verschalkte hij Kirschbaum en zo was de vroege achterstand een feit: 0-1.

Het doelpunt leek voor enige vrijheid te hebben gezorgd. De Venlonaren kropen iets meer uit hun schulp en kwamen er zowaar een keer gevaarlijk uit. Machach omspeelde zijn tegenstander handig en kon het hele middenveld oversteken. Giakoumakis en van Crooij stonden te wachten op de steekbal, maar Machach koos voor een balletje breed. Gevolg was een afgeslagen corner die opnieuw het strafschopgebied werd ingebracht door Dekker. De enige die oplette was Giakoumakis, maar oog in oog met Mvogo faalde de Griekse spits. Daarbij stond hij ook in buitenspelpositie dus een eventuele treffer had hoe dan ook niet geteld.

In het vervolg van de eerste helft gebeurde er bar weinig in De Koel. PSV creëerde op de sterke openingsfase na vrijwel niets meer. VVV helaas ook niet, en dat was zonde want er was wel degelijk iets mogelijk vandaag. Na iets meer dan 45 minuten spelen floot scheidsrechter Blom voor het rustsignaal. Beide ploegen zochten met een 0-1 tussenstand de kleedkamers op. De mannen van Luhukay stonden in defensief opzicht goed en gaven weinig weg. Maar zoals zo vaak was het aanvallend te zwak. En nogmaals, met iets meer vertrouwen en geloof was er meer te halen. Er lag meerdere keren ruimte achter de Eindhovense verdediging, maar de eindpass was vaak niet zuiver genoeg. Dan maar in de tweede helft. Wie weet zat er wel een stuntje in.

De tweede helft begon veelbelovend. Met Gelmi in de ploeg voor de geblesseerde Kum kwam VVV voortvarend uit de startblokken en toonde het een stuk meer initiatief dan in de eerste helft. De geelzwarten kwam zelfs een aantal keer goed door op de helft van PSV, maar tot grote doelkansen leidde dit vooralsnog niet. En net wanneer het een beetje de goede kant op leek te gaan kregen de Venlonaren het deksel op de neus. Boscagli werd niet aangepakt en mocht ver doorlopen. Via Gakpo kwam de bal uiteindelijk bij Dumfries en na een lage strakke voorzet was het Malen die de 0-2 binnentikte. De herhaling toonde op het eerste gezicht dat Malen buitenspel stond, maar de VAR liet het doelpunt staan.

Het tweede Eindhovense doelpunt had de hoop op een Venloos resultaat doen afnemen en dat was op het veld ook duidelijk te zien. De Venlonaren concentreerden zich nu vooral om die 0-2 dan maar over de streep te trekken. Iedere veroverde bal werd blind naar voren getrapt in de hoop dat Giakoumakis er iets mee kon, maar in zijn eentje is zelfs de topscorer van de Eredivisie kansloos. Zijn frustratie leverde hem uiteindelijk ook een gele kaart op. Eentje die hij niet kon hebben waardoor hij de volgende wedstrijd is geschorst. Luhukay besloot te wisselen. Eerst John en even later ook Roemer kwamen erin. Machach en Schmitz moesten voor hen plaatsmaken. Het had weinig zin. PSV combineerde er vrolijk op los en VVV stond erbij en keek erna. Het enige noemenswaardige wat er nog gebeurde was een levensgrote kans van Malen om de score op 0-3 te zetten, maar vanaf een meter of vijf prikte de Oranje-international langs het doel. Hierdoor bleef het 0-2 en dit was tevens de einduitslag.

Finale nummer één van zes gaat zo dus verloren. En om eerlijk te zijn zat een resultaat er eigenlijk ook geen moment in. PSV speelde absoluut niet groots en kreeg ook niet heel veel kansen, maar kwam tegen dit VVV nauwelijks in de problemen. Verdedigend stond het vandaag niet slecht, maar in aanvallend opzich kwamen de Venlonaren toch wéér behoorlijk tekort. Hetgeen waar het in het voetbal toch ook zeker om draait. Met de topscorer van de Eredivisie in de ploeg is dat vreemd en daar moet toch aan gewerkt worden. Afijn, tegen PSV hoef je als VVV zijnde normaliter de punten niet te halen en 0-2 valt in dat opzicht nog mee. De wedstrijden waar de punten wél tegen gehaald moeten worden komen er nu aan. Finale nummer twee van zes is namelijk uit tegen Sparta Rotterdam. In verband met de TOTO KNVB Beker finale vindt deze wedstrijd pas over twee weken plaats.

VVV-Venlo-PSV 0-2 (0-1)

Scoreverloop:

’13 Gakpo 0-1

’59 Malen 0-2

Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum, Pachonik, Dekker, Da Graca, Kum (Gelmi ’46), Guwara, Schmitz (Roemer ’73), Post (Janssen ’84), Machach (John ’60), Van Crooij, Giakoumakis

Opstelling PSV: Mvogo, Dumfries, Teze, Viergever, Max (Obispo ’84), Rosario (Sangaré ’73), Boscagli, Götze, Gakpo (Van Ginkel ’73), Malen (Madueke ’89), Zahavi (Vertessen ’89)

40 Responses

 1. roermond

  Ik heb er nog steeds vertrouwen in, verdedigend stond het goed. Opstelling was ook goed, kortom, hoop dat Jos en zijn mannen erin blijven. Trouwens met een beetje geluk hadden we een puntje gepakt vanmiddag. Tussen haakjes, 2e doelpunt van Pisvee was buitenspel en bij die overtreding van Teve op Vito had VVV een pingel moeten krijgen, maar ja…Blom hé…elke overtreding werd in het nadeel van VVV gefloten

   1. ponnie veag oet de pan

    Ik zou even terug naar de pearl gaan met je bril.. volgens mij hebben ze je betoep..

   2. Godfried

    Zeker buitenspel. Met de voeten staat hij idd achter de bal. Maar zijn bovenlichaam en hoofd ver voorbij de bal. Aangezien de regel is dat je met alles waarmee je kunt scoren buitenspel kunt staan, had de goal afgekeurd moeten worden.

    Maar dit weten we toch. Elke week is er minimaal één discutabele beslissing tegen VVV. Het is niet anders. Niet in blijven hangen en vooruitkijken. Zien hoe we het spitsenprobleem tegen Sparta oplossen…

 2. Godfried

  goed gespeeld mannen. jammer van het resultaat, naar 2e goal was offside. speelt de bal vooruit en de ontvangt zet amper een stap naar voren.

  zo spelen komende weken en er komen punten bij. helaas zonder gaikoumakis… zeer dom.

   1. Ievel Knievel

    Allesbehalve. Dit soort acties wordt juist over in den lande gewaardeerd en maakt VVV geen ultrasaaie eenheidsworst-club, zoals zo’n beetje alle andere grijze middenmoters waar werkelijk niets te beleven valt. Je ziet ook dat alle voetbalsites hier positief op reageren. Alleen wat 12 jarige pubertjes in de reactievelden van die sites reageren daar waarschijnlijk negatief op.

    Ik kan je zo een stuk of 10 clubs opnoemen met weinig beleving, die ieder jaar op dezelfde plek eindigen, waar geen enkel perspectief of uitdaging te bekennen is en die ook niet met ludieke acties het nieuws halen. Waar ben je dan eigenlijk supporter van?

 3. twiggy11

  Achterin staat het niet verkeerd weinig weg gegeven voorin komt te weinig uit helaas valt onze griek zwaar tegen bij iedere bal aanname ligt hij op de grond en de scheidsrechters fluiten hier niet meer voor .
  Worden nog hele zware weken ik ben ba g dat Emmen ons nog voorbij gaat in de stand

  1. Oelie op zuid

   Grieks temperament en dramagevoel kun je Gia niet ontzeggen. Echter alle overtredingen , zoals vasthouden duwen schoppen bij elkaar tegen Gia, zijn meer dan de sliding die hij inzet en waarbij hij zijn been laat staan, echter onze meneer Blom moet weer effe laten zien dat hij zich irriteerde aan Gia,, dat meneer Blom de baas is en dat hij daarom een gele kaart geeft. Niet voor deze simpele tackel want daar zou een normale scheidsrechter zelfs niet voor fluiten. Ik heb op tv bij studio sport, zwaardere, ergere en smerigere overtredingen gezien , waarbij geen geel wordt gegeven. Ook werd er minimaal aandacht besteeds aan het buitenspeldoelpunt. Vorige wedstrijd tegen Groningen werd op tv het buitenspeldoelpunt van VVV uitvoerig getoond, toegelicht en bewonderd voor de uitstekende VAR. Beslissing. Kortom bah bah bah.

   1. roeljenssen

    Had VVV dit niet ook iets tactischer kunnen aanpakken, door hem de vorige wedstrijd tegen Groningen een (bewuste) gele kaart te laten pakken?

    Dit zie je regelmatig bij grotere clubs gebeuren, waardoor (belangrijke) spelers cruciale wedstrijden, en ja daar beschouw ik de wedstrijd tegen Sparta ook onder, niet missen!

   2. Goodie

    Mee eens. Giakoumakis had tegen Groningen een gele kaart moeten pakken. Nu missen we hem (wederom) in een wedstrijd waar punten te pakken zijn.

    Neemt niet weg dat Blom een klojo is. Gedurende de wedstrijd had ik al het gevoel dat of Post of Giakoumakis een gele kaart zou gaan krijgen voor een zelfde soort vergrijp als alle overtredingen die gemaakt werden door PSV.

 4. VVV 4ever

  Nog 4 finales….Ajax laat ik buiten beschouwing…
  Het staat al een stuk beter dan ervoor, inzet was ook niks mee……’
  Begin me wel steeds meer te irriteren aan Giakoumakis, bij ieder duel gaat hij lopen zeiken…..hou op met dat theater en laat je voeten spreken! Scheidsrechters zien en bespreken dit ook.
  Var zat wéér niet mee….

  Forza VVV !!!

  1. RuiverCity

   Helemaal met je eens VVV4ever. Giakoumakis krijgt vedette neigingen. Hou toch eens op met die valpartijen en wegwerp gebaren. Vijf gele kaarten voor een aanvaller is natuurlijk ook niet erg slim.

   Tevens is het niet vreemd dat VVV voorwaarts weinig heeft in te brengen. Als je met 5/6 verdedigers speelt is dat natuurlijk een onbegonnen taak.

   Zal komend weekend echt aanvallender moeten.

   1. Grad

    Komt mede door frustaties en weinig bespeelbare ballen. Verdedigers krijgen opdracht hem uit te schakelen, overtredingen op hem worden onvoldoende, of niet bestraft. Hier is hij zelf soms ook mede schuldig aan door zijn theateraal gedrag. Scheidsrechters trappen hier niet meer in en gaan hem anders beoordelen, wat in zijn nadeel werkt. Zo ook gisteren Rosario probeert wel de bal te spelen, gaat met gestrekt been in, mist de bal en raakt Giakoumakis op bovenbeen, normaal is dit een gele kaart. Zo ook in de wedstrijd tegen Fortuna, waar Roel Janssen tot op het randje mocht gaan en toen Giakoumakis wat stevig inging meteen geel werd bestraft en dat was gisteren ook het geval, ik meen op Boscagli.
    Dat zijn al 2 gele kaarten voortkomend uit frustratie, omdat overtredingen op hem, in zijn visie, onvoldoende bestraft werden.

 5. FC VVV03

  En dan wil Jako naar de Championship in Engeland. Waar 10 keer per wedstrijd zijn enkels afgezaagd worden. Dat hoofschudden is ook niet motiverend voor het team. Stroop je mouwen op en schiet die ballen erin.

  1. mats

   Nou precies dat hoofdschudden en al die wegwerpgebaartjes. Dat geeft iets negatiefs weer waar hij niet beter van gaat voetballen… en het straalt af op de spelers om hem heen. Terwijl iedereen juist de mouwen op moet stropen!

  2. Grad

   Jako zelf heeft (nog) niet gezegd, dat hij naar Engeland wil. Het is de media die schrijft, dat er enkele Engelandse clubs zijn die hem volgen/belangstelling hebben.

   1. mats

    Ik vind Giako voetballend echt heel matig. Vraag me af wie hem wil hebben en hoeveel hij nog op gaat leveren.

 6. mats

  Off-topic: iemand een linkje naar dat online artikel van gisteren in DL over Jos en zijn boodschap ‘wie niet meer gelooft in rechtstreekse handhaving heeft een probleem met mij’ ?

 7. hanskazan

  Hoop met heel mijn hart dat Donis in de spits staat tegen Sparta en niet Arias. Die heeft al te vaak bewezen echt over 0,0 techniek te beschikken. Hopen dat C. Donis weer fit is dan. Hij wordt erg gemist. Voor zijn blessure was hij de beste man aan Venlose zijde.

  1. Rossie

   100% mee eens. Donis in de spits. Met Arias in de basis speel je op voorhand al met 10 man, echt niet aan beginnen aub. Evt alleen als stormram brengen laatste 10 minuten of zo.

 8. Real VVV

  Goede suggestie om A. Donis in de spits te zetten. Ik had begrepen dat hij daar vaker gespeeld heeft en het kan misschien wel voor wat verwarring zorgen bij de tegenstander, omdat ze hem niet kennen. Het zou wat zijn als hij er ook 4 inlegt en dat Giako dan volgende week gepasseerd wordt door Jos… 🙂

 9. Clipo

  Vvv speelt naar zijn mogelijkheden!

  Ook afgelopen zondag was de hand van Jos weer goed te zien. Tactisch sterk, wat een verschil met voorgangers!
  Met vijf man achterin op een rij, kan het mij wel bekoren, we geven heel weinig weg. Alleen je moet wel aan het ballen komen op het middenveld, dus de centrale verdediger achterin zal meer moeten inschuiven en op andere momenten zullen de beide backs ‘hoog’ moeten staan. Danny stond er vandaag alleen voor, foutje bij de goal, en helaas pakt Schmitz zijn kans niet. Dat begint met werklust, die heb ik geen moment gezien, jammer. Slim dat ze Danny de wedstrijd niet laten volmaken na een hamstringblessure, zo komt ie goed terug. Dekker sterk centraal.

  Volgende week hopelijk week C Donis naast Danny. Die twee samen is stabiel, en dan een goede tandem met de backs en centrale verdediger, ik hoop echt dat we dat een keer gaan proberen. Ja en wie dan…..

  Giakoumakis geschorst. Dan maar Arias centraal voorin, Vito is een zekerheidje voor mij ( al zwervend er omheen) en ik zou voor A Donis gaan, je moet namelijk scoren de komende wedstrijden,.Wellicht dat Giakoumakis ook weer een stuk beter uit de verf komt als hij zijn Griekse compaan naast zich heeft staan. Vergeet niet, de nieuwe spelers hebben veelal lange tijd niet gespeeeld bij hun vorige club, die missen ritme. Dus ook een Schmitz niet afschrijven, gun ze tijd. Machach vond ik zeer matig en echt te weinig brengen, leuke momenten, maar verder ook niets….. geen werklust, niks.

  En ja, ook ik stoor me aan het gedrag van Giakoumakis, zijn maniertjes, ook terecht dat scheidsrechters er niet meer voor fluiten, hij zal zelf stappen moeten gaan zetten, hij heeft dit niet nodig, maar wij moeten ook achter hem blijven staan, het is onze topscorer, dit hebben we nog nooit zo mogen beleven bij ons vvv-ke!

  En dan nog tot slot onze Marco, die zorgen heeft over komend jaar. Ik stel me dan de vraag, hoe ingewikkeld kan het zijn om een oproep te doen aan seizoenkaarthouders om af te zien van hun recht op terugbetaling. Maak er een simpel formulier voor, en laat iedereen zsm langskomen Bij de Koel om te tekenen, dan weet je exact waar je aan toe bent, en kun je stappen gaan zetten voor het elftal van volgend jaar….. Kom op Marco en co, de oplossingen zijn eenvoudig!

  Ps: als jullie nog een keer langskomen als ik thuiskom met de verassing, kun je de eerste ‘gift’ al tegemoet zien😉

 10. Godfried

  vvv speelde zojuist 3-3 tegen fortuna. vraag me alleen af waarom deze wedstrijd? had gehoopt om het systeem erin te slijpen. maar ze speelde met veel wisselspelers. dus dat was het niet. het was ook niet om spelers die terugkomen van een blessure ritme op te laten doen. alleen machach speelde. geen donis broers… aris scoorde er twee. zal dus wel een basisplek krijgen tegen sparta.

 11. VVVYouth

  “Hij besloot zelf om een stapje terug te doen nadat er ‘wat dingetjes’ gebeurd waren bij VVV”.

  Citaat uit een interview met Fortuna Sittard assistent Dominik Vergoossen, die tot een paar jaar geleden trainer was van VVV-Venlo O19.

  Ook dit jaar lijkt het dat VVV O21 trainer Jordi Reneerkens op stel en sprong moet vertrekken, vrijwillig geen idee?

  Maar het lijkt erop of er structureel wat mis gaat in de bovenbouw van de VVV jeugdopleiding? Iemand die hierover iets meer weet? Botsen de trainers met staf eerste elftal, met technisch manager Stan Valkx of heeft hoofdopleiding Bongaerts een grote lepel in de pap?

 12. De Realist

  Het is al dagen héél erg stil hier op Venlonaren.nl en morgen is toch alweer een hele belangrijke wedstrijd voor VVV. Een heel belangrijk weekend denk ik voor VVV. Ik kijk vooralsnog alleen naar beneden en hou met name Emmen in de gaten. Ado zie ik ons niet meer inhalen en Willem II en RKC houden we
  alleen onder ons als we nog 6 a 9 punten gaan halen. (Dit is ook niet helemaal onmogelijk.) Emmen speelt thuis tegen Heracles en VVV dus uit tegen Sparta. Ik denk dat de laatste wedstrijd tegen Emmen doorslaggevend gaat worden. Emmen moet nog uit naar Ajax (normaal gesproken 0 punten) en
  nog thuis tegen Heracles, Groningen en Heerenveen. Ik verwacht dat Emmen in die 3 thuiswedstrijden nooit meer dan 6 punten gaat halen. Dit wil dus zeggen dat VVV minimaal 3 punten moet halen uit de wedstrijden uit tegen Sparta en Heracles en thuis tegen RKC om het nog in eigen hand te houden
  in de laatste thuiswedstrijd tegen Emmen. Het wordt nog spannend en meestal in de laatste wedstrijden krijg je vaak de meest gekke en onverwachte uitslagen. Laten we hopen dat Emmen morgen niet gaat winnen en dat VVV 1 of 3 punten gaat halen. Van de historie Sparta-VVV wordt je niet vrolijk,
  maar zoals ik al eerder zei krijg je op het einde van het seizoen de gekste uitslagen. Het is wel een aderlating natuurlijk dat Giakoumakis niet meedoet en laten we hopen dat C. Donis wel meedoet zodat ons middenveld niet overlopen wordt. Arias zal wel in de spits staan morgen en hopelijk kan hij ons morgen
  eens een keer positief verrassen, we zullen het gaan zien. Come on Venlo !!!

  1. Koelie

   Venlonaren.nl bestaat al een aantal jaren niet meer dus niet zo gek dat daar stil zo is. Padum tiss.

   Mijn voorspelling is dat VVV in het best case scenario nog max 7 punten haalt. RKC 4 punten, Willem II 7 punten, Emmen 6 punten en ADO tel ik niet mee. Dat houdt in dat we 16e blijven vanwege slechter doelsaldo.

   Morgen moet er minimaal een punt gehaald worden. De negatieve reeks moet worden doorbroken.

 13. Ievel Knievel

  https://nos.nl/artikel/2377868-de-strijd-onderin-de-eredivisie-wat-zijn-de-programma-s-en-de-perspectieven.html

  Interessante analyses. Helder overzicht. Terechte analyse van VVV zelf ook. Ook de opmerking over Linthorst die ik hier zelf al vaker gemaakt heb.

  Ergens zou het goed zijn als RKC vanavond wint van Willem II, Emmen dit weekend geen punten pakt en VVV er 3 pakt. Ik denk dat VVV nog 5,6.7,8 of zelfs 9 punten kan pakken. Van de andere kant zou je ook kunnen zeggen dat een puntedeling tussen Willem II en RKC fijn zou zijn. Het nadeel is dat dan beiden een concurrent blijven voor VVV tot het end. Willem II zie ik nog wel 6 punten pakken in hun laatste 2 wedstrijden tegen ADO en Fortuna. Fortuna wordt namelijk enorm overschat en onterecht opgehemeld door iedereen. Bedenk dat zelfs een VVV in slechte doen meerdere punten had kunnen pakken tegen Fortuna.

  Eigenlijk moet je hopen op minimaal 2x winst en minimaal 1x gelijk de komende wedstrijden. Dan haal je iig waarschijnlijk meer punten dan Willem II. Emmen heeft nog best een moeilijk programma waarin ze in normale omstandigheden (alleen zijn de omstandigheden niet normaal) weinig punten meer zouden kunnen pakken. Emmen presteert, omdat ze de wind in de rug hebben, niet omdat ze zo goed zijn. Vertrouwen doet wat met een mens..

  7 punten zouden dus volgens mijn inschatting al voldoende kunnen zijn, zelfs voor plek 15. Laten we hopen dat we de wind mee hebben. Willem II speelt ook echt een dramatisch seizoen voor hun doen, hun begroting en hun afgelopen seizoen (het kan altijd erger en erger; kijk ook maar eens naar Schalke in Duitsland; dan valt het bij ons relatief gezien nog mee). Misschien zou het ergens terecht zijn als zij nacompetitie moeten spelen.

  De komende wedstrijden gaan alles uitwijzen. VVV heeft, hoe vreemd het ook klinkt, alles in eigen hand, nog steeds. Simpelweg meer punten pakken dan de concurrentie, waarbij er nog niet eens per sé 3x gewonnen hoeft te worden in 5 wedstrijden (al biedt dat wel de beste uitganspositie). Verpest je het, dan doe je dat ook echt helemaal zelf. Wij als supporters moeten gewoon vertrouwen blijven houden en vertrouwen blijven uitstralen. Mocht VVV 15e worden, dan moet er gewoon echt vuurwerk rondom het stadion afgestoken worden in de laatste wedstrijd en er een enorme (symbolische) ovatie plaats vinden. De escape zou dan één van de knapste prestaties zijn en één van de gedenkwaardigste uit de clubgeschiedenis. Bij VVV erkennen en herkennen we dit soort historische moment vaak pas veel te laat. Mocht dit team erin blijven, verdienen ze echt nog alle hulde (en weinig kritiek).

  Dan hebben we EN een heroïsche ontsnapping EN de topscoorder in huis (ook al krijgt die wat kritiek, bedenk dat het zijn gedrag ergens logisch is, omdat het niet meer zo lekker loopt. Dit soort fases hebben alle spitsen af en toe, om daarom daar nu meteen zo hard kritiek op hem te hebben?> Bedenk eens wat voor prestatie HIJ geleverd heeft en wat hij in zijn eentje voor VVV gedaan heeft dit seizoen. Zonder Gio hadden we laatste of ena laatste gestaan> feit). |Bovendien hebben we ook nog een halve finale beker gehaald, zij het met veel geluk. Naar omstandigheden heb je dan een behoorlijk puik seizoen erop zitten.

 14. Depor

  Wel erg makkelijk om dit te wijten aan het vertrek van Linthorst. Zo geweldig speelde Evert niet en hij stond ook nog eens vaak niet in de basis. Daarnaast zijn er met dat geld versterkingen gehaald die we anders niet hadden gehad.

  Ik denk dat het meer ligt aan de blessures die we hebben gehad. Daarnaast heeft het uitstel van de wedstrijd thuis tegen Sparta grote invloed gehad.

  1. mats

   Vind ik ook. Linthorst speelde bagger. Geen idee waarom hij opeens gezien wordt als de grote man die we missen. De blessures zijn veel erger geweest. Gaat er niet alleen om of Christos en Machach opeens sterspelers zijn…. wel dat die samen met Post ook amper op
   Elkaar ingespeeld konden raken.

  1. Rossie

   Inderdaad, wat een armoede zeg…bij voorbaat kansloos dus. Bestáát Tassos Donis eigenlijk nog? Of is die door aliens ontvoerd of zo? Wat is daar in godsnaam mee aan de hand???

  2. mats

   Ik twijfel. Ik vond Arias niet slecht spelen laatst. Jos heeft volgens mij een duidelijk beeld van wat Arias kan en moet doen. Hij was steeds het aanspeelpunt voorin. Er moet dus wel iemand om hem heen staan nog en hij moet wel ook zuiver afspelen….. of dat Tassos moet zijn? Wat heeft die nou laten zien tot nu toe! Ik
   zou dan Vito en Roemer erbij zetten. Maar ja, het middenveld moet wel in orde zijn dan dus is Christos a terug? En heeft Machach nog de wil om er voor te knokken?

 15. VenVoeVer

  Hoorde net op ESPN van Hans Kraay dat Giako een aantal dagen geleden met hem gesproken zou hebben en dat Giako geblesseerd zou zijn. Giako zou tegen Hans hebben gezegd dat het maar de vraag is of hij na de wedstrijd tegen Sparta überhaupt ingezet zou kunnen worden. Weet iemand of hier iets van waar is. Wellicht weet Word iets meer?

Leave a Reply