VVV-Venlo gaat verder met Masita

logomasita“Er zit een nieuw tenue aan te komen. Het zal tijdens de VVV-fandagen aan het grote publiek gepresenteerd worden. Ik kan en mag helaas niet op alle details ingaan, maar het worden twee schitterende shirts. Tipje van de sluier? De broek blijft zwart!”. Commercieel directeur Marco Bogers heeft zichtbaar moeite om niet alles te vertellen over de nieuwe tenues van VVV-Venlo. “Even geduld nog, het zal het wachten waard zijn”.

De toekomst
Dan maar even dieper met Marco Bogers in op de dingen die hij wél mag vertellen. Over de hernieuwde keuze voor Masita bijvoorbeeld. “Het contract met onze kledingsponsor liep na 2 jaar af. En naar goed algemeen gebruik hebben wij ons georiënteerd op de markt en diverse gesprekken gevoerd. Onze keuze viel weer op Masita. Niet alleen vanwege het gezamenlijke verleden, ook vanwege de toekomst”. Dat behoeft nadere uitleg. Marco Bogers licht toe: “Voor VVV-Venlo zijn niet alleen maar de contractuele bepalingen doorslaggevend. Wij kijken ook naar regionale betrokkenheid. Masita is een bedrijf uit de regio én er is een link met onze achterban. Ze zijn ook kledingsponsor van onze jeugd. Verder hebben zij veel binding met de amateurverenigingen waarvan er velen een samenwerkingsverband met VVV-Venlo hebben”.

Klassieke ‘V’

“Afgelopen seizoen zijn er wat aanloopproblemen geweest, maar er is goed geschakeld. Dat komt mede door de korte lijnen die we met het bedrijf onderhouden. We zijn na onze keuze voor Masita tijdig gestart met het nieuwe ontwerp voor zowel uit- als thuistenue. Daarbij zijn vele mensen betrokken geweest. Enkele bestuursleden van Fanclub D’n Twellefde Man, onze hoofdsponsor Seacon en natuurlijk mensen van onze eigen organisatie. Het thuistenue blijft geel-zwart. En de klassieke ‘V’, of ‘chevron’ die enkele jaren geleden op veler verzoek een herintroductie beleefde, die blijft natuurlijk ook. En toch wordt het heel anders!”, glundert Marco Bogers. “Het uittenue krijgt een totaal andere kleurstelling. Ook met de bekende ‘V’, maar niet meer zwart.”

Presentatie
“Een ander opvallend verschil is dat het komend seizoen ook door Jong VVV-Venlo en de jeugd van VVV-Venlo/Helmond Sport dit tenue gedragen zal worden, zij het met hun eigen sponsoring natuurlijk. Het shirt wordt vanaf seizoen 2012|13 dus letterlijk en figuurlijk breed gedragen! Het wachten is nu nog op de presentatie. Zoals gezegd vindt die plaats tijdens de VVV-fandagen, eind juli!”. En meer wil Marco Bogers er voorlopig nog niet over kwijt.

Bron: VVV-Venlo

1 Response

  1. Pingback : 2chimera

Leave a Reply