“VVV-Venlo gaat Zinedine Machach huren van Napoli met optie tot koop”

Volgens diverse Franse en Italiaanse media zou VVV-Venlo dicht bij het binnenhalen zijn van Zinedine Machach, momenteel speler van Napoli.

De speler zou gehuurd moeten worden van de Italianen voor het komende seizoen en daarnaast zou een optie tot koop bedongen zijn voor de aanvallende middenvelder annex aanvaller.

21 Responses

   1. Zou kunnen, maar je moet die kant wel dubbel bezet houden bij evt blessures of schorsingen.
    Want volgens mij is Stan Van Dijck meer een centrale verdediger…

   1. Vind je 2 mln reëel? Ik denk dat als we 1 mln ontvangen we heel blij mogen zijn, dat is wat mij betreft de hoofdprijs. Of vinden jullie dat hij de pannen van het dak heeft gespeeld de eerste 3 wedstrijden van het seizoen? En dan kun je een prima vervanger vinden en de rest van het geld gebruiken voor het tekort wat ontstaan is door de covid maatregelen…

   2. Godfried

    Ik vind 2 mln absoluut reëel. Waarom zo’n speler spotgoedkoop van de hand doen? Stel Utrecht betaalt nu slechts 1 mln. Die lachen zich kapot. Wanneer Tobias dan een goed seizoen draait verkoopt Utrecht hem aan het eind van het seizoen voor 8 mln. Dan ben je als VVV toch gekke Henkie! Gewoon meegaan in de gekte. Krijgen zelf waarschijnlijk een veelvoud van dat geld voor Klaiber.

   3. chretien

    Ja, die lachen zich kapot…. Utrecht vangt voor Klaiber het viervoudige, als ze niet méér dan 8 miljoen krijgen. Eventueel overweging waar bij doorverkoop 25% te claimen….

 1. Ik vind Klaiber ook wel van een ander niveau, en vind 1 mln inderdaad niet spotgoedkoop en een prima prijs voor Pachonik, maar dat is mijn persoonlijke mening natuurlijk. Ik ben heel benieuwd wat Stan Valckx denkt te vangen voor Tobias. En die 8 mln waar jij het over hebt, na een evt seizoen Utrecht, dat lijkt me toch echt niet reëel…

  1. Godfried

   Maar 10 mln + bonussen voor bijvoorbeeld een veelvuldig geblesseerde bankzitter van PSV (Lammers) wel?
   Of 8 mln voor Botman?
   of 30 mln voor Dest?
   of 12 mln voor Marin?
   of 15 mln voor Bruma van PSV?

   Wanneer Tobias een of twee jaar goed speelt voor een club als Utrecht is hij dat met gemak waard.

   1. chretien

    Helemaal eens met je. Ben alleen bang dat hij voor minder wordt verkocht. Panoshik erbij kan net lijfsbehoud betekenen

   2. Jeetje, wat maken jullie hem belangrijk! Prima opkomende back, juiste instelling, sympathieke gast, niet meer dan dat.
    Hebben jullie al gekeken hoeveel assists hij heeft gegeven het afgelopen seizoen? 1 mln euro, een strik erom en verkopen.
    Biedt zoveel mogelijkheden, vervanger binnenhalen, tekorten aanvullen etc.
    Hebben jullie al gezien wat zijn transferwaarde is op internet?
    Voor lijfsbehoud vind ik andere spelers veel belangrijker. Absoluut waardering voor Pachonik hoor, maar zie het wel in het juiste perspectief…

   3. Tony

    Appels en peren. We mogen blij zijn met 1 miljoen. Ik zou er een goede doorverkoop percentage bij willen zien.

 2. lucien1978

  Haal deze Machach maar snel binnen . Dan kan die met een beetje geluk net meedoen tegen ADO.

  Kirschbaum
  Dekker – Gelmi – Kum – Schmitz
  Linthorst – Post – Machach
  V Crooij – Giakoumakis – John

  Als Post niet meedoet moet je schuiven .

  Kirschbaum
  Dekker – Gelmi – Kum- v Dijck
  Linthorst – Schmitz- Machach
  V Crooij – Giakoumakis – John

  Misschien nog snel Emanuelsson contracteren. Die kan overal spelen. Precies wat VVV nodig heeft.

 3. mats

  Beetje YouTube filmpjes zitten kijken van hem.
  Zegt niet veel misschien maar hij lijkt toch wel aardig balvast te zijn en wat techniek in huis te hebben om een mannetje te passeren. Plus aardig wat vechtlust, snelheid, loopkracht en drang naar voren. Misschien te licht bevonden voor de Franse en Italiaanse league maar het zou zomaar een verassing kunnen zijn voor VVV en de eredivisie. Ik vertrouw op Stan de Man!

 4. idderzienmeining

  Laat ik me vooral houden bij het topic en niet vooruit lopen op evt ontwikkelingen bij Ajax, FC Utrecht en wellicht dan óók VVV (Pachonik)

  Het lijkt er dus op dat deze speler gehuurd wordt van Napoli en ons middenveld komt versterken !

  Verrassende vondst van Stan Valckx en laten we gewoon maar eens kijken hoe deze jongen het gaat doen !

  Als een Serie A club je haalt en je hebt óók wedstrijden gespeeld in Ligue 1 dan moét je in potentie óók kwaliteiten hebben om ons te versterken toch ?

  Maar voetbalkwaliteiten alléén bepalen niet of zo’n deal succesvol wordt … deze gaat zal óók de mouwen moeten opstropen, óók meters moeten maken en óók met tegenslagen kunnen omgaan !

  En juist det is moeilijk bij het halen van spelers … hoe gaan ze dáár mee om ?

  We gaan het zien, maar het is in elk zaak dat de selectie wordt versterkt en snel ook !

 5. Hendrix2

  Italiaanse media meldden dat VVV Ante Coric gaat huren voor een jaar. De speler van AS Roma heeft daar geen uitzicht op speelminuten en zoekt zijn heil ergens anders.

  Ik heb even opgezocht en deze jongen is voor 6mil gekocht door Roma van Dinamo Zagreb. Ik meende ookal dat ik deze naam al eens voorbij heb horen komen in de CL league…
  Verrassende naam die ik niet had verwacht. Ben benieuwd of dit officieel gaat worden.

  FORZA VVV!

 6. FC VVV03

  Watford betaalde ooit 7 mil voor Sinclair dus dat wil niks zeggen. Ik heb wel een goed gevoel bij deze Kroaat. Zagreb staat bekend om zijn uitstekend zelf opgeleide middenvelders..

Leave a Reply