VVV-Venlo

“VVV-Venlo geïnteresseerd in Duitse doelman Körber”

VVV-Venlo zou geïnteresseerd zijn in de Duitse doelman Nils-Jonathan Körber. Dat meldt Der Kicker. De Venlonaren moeten op zoek naar een nieuwe keeper aangezien Lars Unnerstall na dit seizoen naar PSV vertrekt.

Het Duitse Der Kicker meldt dat er interesse is vanuit VVV-Venlo voor de Duitse doelman Nils-Jonathan Körber (22). De doelman is eigendom van Hertha BSC, maar komt dit seizoen uit voor VFL Osnabrück dat uitkomt in de 3. Liga. Daarin doet de club het erg goed, want het staat op de eerste plaats en dat betekent promotie na de 2. Bundesliga aan het einde van het lopende seizoen. De doelman doet het erg goed en kan uitstekende cijfers overleggen: 28 wedstrijden, 14 clean sheets en 19 doelpunten tegen.

Körber ligt tot medio 2020 vast in Berlijn, maar men gaat er van uit dat het contract verlengd gaat worden in de Duitse hoofdstad, waarna de doelman zeer waarschijnlijk verhuurd zal worden het komende seizoen. Volgens Der Kicker heeft naast VVV-Venlo ook een club uit de 2. Bundesliga interesse getoond in de doelman.

8 Responses

  1. Ievel Knievel

   Dat is niet per sé zo, wel qua salarissen en toeschouwersaantallen> bij topclubs dan in de 2e en 3 liga, niet bij de clubs onderin deze competities, maar Eredivisie is wel het hoogste niveau. Zo kijken ze er ook naar in Duitsland. De Eredivisie wordt ook nog steeds gezien als talentenpool, gelet op de hoeveelheid internationaal doorgebroken talenten in de eredivisie.

   Daarnaast ziet zo’n Duitse speler ook dat een Unnerstal snel stappen heeft gemaakt via VVV (net als een Honda in het verleden).

 1. RuiverCity

  Voor Duitsland onder 18 en onder 21 gekeept. Dan kun je wel wat gezien het feit dat ze in Duitsland veel goede keepers hebben. Zou mooi zijn als dit weer zou lukken.

 2. De Realist

  Allemaal leuk en aardig, maar één Duitser maakt nog geen zomer he….

  De ene Japanner en Nigeriaan is de andere ook niet, dat heeft het verleden wel bewezen.

  Ik laat me verrassen !

 3. Ievel Knievel

  @ De Realist

  Helemaal gelijk in, maar….heb je zijn cijfers gezien? Bij de koploper in de 3e? 14 clean sheets! Gecontracteerd door een topclub die hem willen laten groeien buiten de deur + nationale keeper bij de jeugd in 1 van de grootste voetballanden ter wereld?

  Dat moet toch wel iets prijs geven……..zou je zeggen

Leave a Reply