VVV-Venlo

“VVV-Venlo geïnteresseerd in Lundqvist van PSV”

VVV-Venlo zou geïnteresseerd zijn in Ramon Pascal Lundqvist van PSV Eindhoven. Dat melden Fox Sports en BN De Stem de afgelopen dagen. De 21-jarige aanvallende middenvelder is transfervrij aan het einde van het seizoen.

De Zweed kwam in 2013 over van het Zweedse Kalmar en doorliep daarna de rest van de jeugdopleiding van PSV. Inmiddels kwam hij tot 50 duels in Jong PSV waarbij hij 8 keer wist te scoren en 16 assists gaf. Ook kwam hij 2 duels in actie voor het ‘grote’ PSV. Dit seizoen speelde hij 19 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en in de beker, dus aan wedstrijdritme geen gebrek.  Daarnaast was hij in het verleden ook actief voor de vertegenwoordigende elftallen van Zweden en wist daarin totaal 20 duels te spelen.

VVV-Venlo is dus geïnteresseerd, maar is niet diegene met de meeste kans tot vastleggen. Dat is namelijk NAC Breda. BN De Stem bericht het volgende:

“In de strijd om de handtekening van de 21-jarige aanvallende middenvelder heeft NAC stevige concurrentie van VVV. De Bredase club had gehoopt deze week de transfer af te kunnen ronden, maar het lijkt erop dat de speler, die een aflopend contract heeft, nog altijd geen keuze heeft gemaakt.” 

Hij bevestigde deze interesse van NAC ook voor de camera’s van Fox Sports, maar naast NAC en VVV-Venlo lijkt er ook nog een Griekse club geïnteresseerd in de diensten van de Zweed. Het zou voor VVV-Venlo een goede zet kunnen zijn om hem vast te leggen, omdat er ook veel aflopende contracten zijn bij onze club.

8 Responses

 1. OooLGooO

  Is dit inspelen op het aankomend transfervrij vertrek van Seuntjes?
  Nu geen budget om spelers te halen, Seuntjes met die merkwaardige interview in December, contract van Seuntjes loopt af en een vacature lijkt vrij te zijn om in zn eigen stadje Breda te gaan spelen…

  Mocht dit zo zijn vind ik dat vvv goed probeerd te anticipeten.

  1. OooLGooO

   Contract van Seuntjens loopt af in juli. Naar aanleiding van zijn uitspraken in de bercihte interview denk ik niet dat hij gaat verlengen. Zou me niets verbazen als hij naar NAC zou gaan einde van bet seizoen.

   Dan zou Lundqvist een goede opvolger kunnen zijn.

 2. chretien

  Ik heb begrepen dat interview met Seuntjens een grapje was? Ik zie hem in ieder geval niet graag vertrekken en ik veronderstel dat VVV hem binnenkort een contractverlenging zal aanbieden…

 3. idderzienmeining

  Ik ken deze speler niet maar onze ervaringen met Leemans en v. Bruggen zijn positief. Sommige spelers van (Jong) PSV zijn echt wel goed genoeg voor een club als VVV … misschien deze jongen ook wel ?

  Zonder hem te kennen dus zou ik graag zien dat hij naar Venlo komt. Steijn en Valckx weten wat we nodig hebben dus als ze hier op een lijstje staan …

Leave a Reply