“VVV-Venlo geïnteresseerd in Senna Miangue”

VVV-Venlo zou interesse hebben in Senna Miangue, dat schrijft De Limburger.

Zij melden het volgende in de krant: “VVV heeft zijn oog laten vallen op Senna Miangue. De 23-jarige Belg met Congolese roots kan zowel centraal achterin als op de linksbackpositie uit de voeten. Miangue staat nog tot de zomer van 2022 onder contract bij het Italiaanse Cagliari.

later meer.

13 Responses

 1. idderzienmeining

  Verrassende naam … persoonlijk ken ik deze speler niet. Het feit dat hij door een gerenommeerde Serie A club langdurig is vastgelegd verraad kwaliteit, maar gezien het feit dat hij al 2 seizoenen is uitgeleend geeft ook aan dat deze speler nog niet overtuigd heeft.

  Maar goed: een speler die op voorhand zeer interessant zou moeten zijn voor een club als VVV-Venlo. Jong, snel, linksbenig en zowel inzetbaar als centrale verdediger en linksback.

  Toch de spelers waar wij het van moeten hebben. Geen transfersom, hopelijk slechts een klein deel van het salaris voor rekening van VVV-Venlo en gebrand om te laten zien dat ze na VVV-Venlo weer een stap hoger kunnen maken.

  Ben benieuwd naar de afloop van dit gerucht …

 2. chretien

  Ik ken de speler niet, dus geen oordeel. Blijkbaar denkt Stan dat eerst achterin alles moet worden dicht getimmerd? Oké, maar het zal toch niet alleen maar een gerucht zijn? Ik lees dat het een groot talent is…. Gekocht door Cagliari maar uitgeleend aan Standard? Nu niet terug, maar mag weer worden uitgeleend? Miskoop voor Cagliari? Niet elk talent komt tot bloei… Ik ben benieuwd naar vrvolg… FORZA VVV! Het duurt nog zo lang voor we gaan beginnen…

 3. jurgen

  Ik trek dan toch een beetje de conclusie hieruit dat het met Moreno Rutten niet gaat lukken, dat Moreno andere uitdagingen voor ogen heeft. En mss is VVV gewoon op meerdere fronten bezig en gokken ze niet op 1 paard, we horen het tzt wel.

 4. kenfen

  Tja, Moreno is in beeld in verband met de verkoop van Pachonik. Dit lijkt mij een extra optie achterin, bruikbaar op 2 plekken ivm mogelijk onklaar raken van bijvoorbeeld Schmidt, Kum of Gelmi. Wat extra kwaliteit achterin lijkt me erg verstandig.

 5. jurgen

  Dat hoeft niet, er zijn bij VVV achterin meerdere spelers, die op verschillende posities uit de voeten kunnen, ik neem aan dat de komst van potentiële nieuwe spelers, gaat in overleg met de trainer, mss zit ik er naast. We wachten het af.

  1. Ik vind het wel meevallen dat er achterin genoeg mogelijkheden zijn. Ik denk dat een aanvulling daar met een speler , mits op meerdere plekken inzetbaar, welkom is.
   Ik vraag me wel af wat de plannen zijn met Schäfer, vindt de technische hem goed genoeg om als stand in te functioneren of willen ze van hem af?
   Ben ook zeer benieuwd wat er op het middenveld en aanval nog bij gaat komen. Veel zal het niet zijn, als er maar goed wordt gekeken naar de specifieke kwaliteiten die daar nodig zijn. Een spelbepalende middenvelder en voorin iemand die heeft bewezen dat hij op dit niveau doelpunten kan maken. Een pittige opdracht, gezien het budget.

 6. lucien1978

  OFF Topic.

  Ik zie dat Nakamura van Fc Twente zijn huurperiode is opgezegd en dat hij teruggaat naar Gamba Osaka .

  VVV wilde altijd nog een Japanner aan de selectie toevoegen. Misschien nu lastig ivm corona , maar ik vond dat toch echt een prima speler.

  Misschien 1 jaartje huren of kijken wat er mogelijk is.

  1. chretien

   Een Japanner en dat geldt voor elke niet Europeaan is voor ons gene optie wegens minimum salaris EU. Tenzij er een niet sportieve reden is voor een derde partij?

   1. lucien1978

    Precies . Volgens mij had Wright alleen een Amerikaans paspoort en geen Duits.

    Ik vond die Nakamura echt een leuke speler . Hij is pas 19 volgens mij.

Leave a Reply