‘VVV-Venlo geïnteresseerd in Tim Receveur’

VVV-Venlo is in gesprek met Tim Receveur. Dat meldt VoetbalPrimeur. Volgens de website is Receveur op zoek naar een nieuwe club, nadat het contract voorstel van zijn huidige club, Almere City, zwaar tegenviel.

De middenvelder  heeft een contract tot deze zomer bij  Almere City FC en heeft nu zijn zinnen gezet op een club in de Eredivisie of bovenkant van de Jupiler League. Tim Receveur zou op dit moment in gesprek zijn met Cambuur Leeuwarden en VVV-Venlo , maar er ligt nog niets concreets op tafel, dus het is nog afwachten hoe dit gaat lopen.

Receveur is een 24-jarige middenvelder, die elf jaar rondliep in de jeugdopleiding van Ajax. Daarna heeft hij nog gespeeld voor NAC Breda en AGOVV, voordat hij bij Almere City terecht kwam. Daar was hij sinds 2012 een vaste waarde, maar door een zware blessure kwam hij het afgelopen seizoen maar vier invalbeurten in actie.

VVV-Venlo is op naar een mogelijke vervanger/opvolger van Nijholt en/of Sevinc op het middenveld. Beide spelers zijn nog ver van een akkoord met de Venlose club en het kan zijn dat ze uit Venlo vertrekken.

Bron: VoetbalPrimeur

6 Responses

 1. Ben

  Ik lees: door een zware blessure kwam hij het afgelopen seizoen maar vier invalbeurten in actie bij Almere City.
  En, wat gaan wij doen met iemand die afgelopen jaar niets heeft (kunnen) laten zien? Lijkt me een zeer groot risico, toch? Eerder ook nooit opvallende speler geweest. Jeugd Ajax, wat zegt dat? Hoe groot is het percentage jeugdspelers dat echt doorbreekt?
  Ik zou maar blijven rondkijken….

 2. RuiverCity

  Er mag zo langzamerhand wel iets gebeuren op het transferfront. Op deze manier krijg je de seizoenkaartverkoop echt niet op gang. Ik hoop dat VVV o.a. Nijholt en Sevinc een deadline heeft gesteld. Graag of niet….

  1. De transfermarkt ligt op zijn gat en dat komt doordat het nog vroeg is en iedereen nog wil afwachten. Spelers willen zich nog niet binden aan een club. Bij Sevinc is zo goed als zeker een streep doorgezet. VVV heeft hem een verbeterde aanbieding gedaan maar daarna niks meer gehoord. Daarna er via de zaakwaarnemer achter moeten komen dat hij is overgestapt naar een andere zaakwaarnemer. Er zijn nog wat andere dingen voorgevallen. Door de manier van zaken doen is de deur zo goed als dicht.

Leave a Reply