VVV-Venlo in gesprek met speler West Ham United

VVV-Venlo voert gesprekken met een speler van West Ham United om voor het komende seizoen gehuurd te worden. Het is nog onduidelijk over welke speler het gaat en om welke positie precies.

Het gesprek bevindt zich nog in de beginfase en er is dus nog niets concreets. Het is geen verplichting,   maar VVV-Venlo en West Ham United hebben de wens uitgesproken dat een speler uit Londen, tijdelijk de overstap maakt naar de Venlonaren.

VVV-Venlo heeft een samenwerkingsverband met de Premier League club en onderdeel daarvan is de mogelijkheid van het rijpen van jonge talenten uit Londen bij de Venlose club.

22 Responses

 1. Ben

  WHU stuurt geen top naar VVV, terwijl aan deze kant er juist wel iets extra’s van een speler van WHU wordt verwacht. Niks verkeerds over Sam, maar daar worden wij niet beter van… Misschien wil WHU de Seun of wel voor EUR 10.000.000 overnemen? Hij schopt er daar ook 20+ of nog meer in. FORZA VVV!

 2. RuiverCity

  Persoonlijk hoop ik op een voorhoede speler. Ik vind het trouwens triest dat betaald voetbal clubs geen back kunnen opleiden. Dan bedoel ik niet specifiek VVV maar ook andere clubs!

 3. ger

  Over back gesproken, ik begrijp niet waarom Fleuren nu ineens weg moest.
  En er gewoon niks tegenover staat.
  Had hem nog mooi een jaar laten spelen bij VVV, dat had hij ook nog eens verdiend.
  Maar ja dat is mijn mening.

  1. Goodie

   Ik dacht en ik denk met mij meerdere, dat VVV al direct een goede opvolger op het oog had. Maar voor de enige positie waar we geen speler voor hebben blijft het nog akelig stil.

   1. pavisto67

    Inderdaad. Hoe heet dat gezegde ook alweer, ligt op het puntje van mijn tong: ehhh Nooit je schoonmoeder in brand steken, voordat je een alibi hebt?. ohhh ja ik weet het alweer: Nooit je schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt… Als je Niels met een schoen vergelijkt was hij misschien een niet al te moderne sneaker, met her en der wat vieze plekjes, maar je hebt tenminste wel schoenen, nu heb je vooralsnog niets… maar dat is ben ik bang de consequentie van het ontbreken van financiën

 4. JasperVVV

  Is er overigens al wat bekend over de afscheidswedstrijd die niels fleuren te goed heeft. Vvv kan en mag een speler als niels fleuren niet laten gaan zonder waardig afscheid…………
  Of toch nog een jaar er bij als semi-prof….wie weet.

 5. kiekoputspelke

  Beetje een vaag artikel….natuurlijk is er overleg met WHU over het lenen van spelers….dat is één van de speerpunten van onze samenwerking met de Londenaren,,,,
  Dit had alleen geplaatst hoeven te worden als er ook concrete zaken gemeld konden worden (namen of posities), want nu kunnen we eigenlijk niks met dit artikel.

 6. JasperVVV

  Lees net een stuk op de supporter site van nac: bsiderats.nl- een verklaring van nijholt omtrent vertrek vvv. Interressant om zijn kant van het verhaal te lezen met betrekking tot het handelen van vvv…..

  1. leevancleef

   Vind dit persoonlijk raar aangezien VVV zegt dat ze Nijholt een aanbieding gedaan hebben. Spelers hebben het altijd over waardering en die zaken maar verkassen voor een paar stuivers meer naar een andere club.

  2. Heb het gelezen en persoonlijk vind ik het niet zo netjes om zo na te schoppen. Maar goed de ene partij zegt dit, de andere partij dat. Het boek is gesloten en wij wensen hem veel plezier bij NAC. Goede sfeer daar maar voetballend en bestuurlijk is het behoorlijk een chaos.

 7. Depor

  Perfect gehandeld toch van VVV. Nijholt heeft absoluut zijn niveau niet gehaald, dus waarom zou VVV zijn contract moeten verlengen, terwijl er betere opties (en blijkbaar goedkopere) opties zijn?

 8. JasperVVV

  VVV stopt ‘versleten’ samenwerking met hypercube, aldus omroep venlo. Hmmm weet niet of ik dit ook maar enigzins positief kan noemen. Gaat vvv het dan op eigen houtje proberen……

Leave a Reply