“VVV-Venlo haalt Anastasios Donis op huurbasis binnen van Stade Reims”

Volgens verschillende bronnen uit Griekenland en Frankrijk zou VVV-Venlo nog een Griek genaamd Donis binnenhalen. Het zou gaan om Anastasios Donis die momenteel uitkomt in de Ligue 1 bij Stade Reims. Hij kon daar niet rekenen op veel speeltijd en mag op huurbasis de club verlaten.

Anastasios Donis is een broer van Christos Donis en speelt voornamelijk als aanvaller: centrumspits, schaduwspits en vleugelaanvaller. In het verleden kwam hij uit voor Juventus, Sassuolo, FC Lugano, OGC Nice, VfB Stuttgart en Stade Reims.

85 Responses

 1. Rossie

  Precies, die kan wel ballen hoor! Is erg snel en was ooit 4 miljoen waard…en als je gescoord hebt tegen Bayern München mag je komen van mij 😉
  Zouden we tóch nog een echte A.Donis hebben, cool!

  1. supportertje

   Zie liever mensen van binnen de EU komen, dan buiten de EU. Per saldo zijn die beter te betalen voor VVV, gezien die eisen die er zijn voor het salaris voor iemand buiten de EU.

 2. RuiverCity

  Na Japanners, Nigerianen, Duitsers zijn nu de Grieken aan de beurt……
  Als zijn voornaamste kwaliteit centrumspits is dan zie ik Giakoumakis nog vertrekken.
  Wat is dan waar van die Feyenoord speler?

 3. Rossie

  Hij is bedoeld als multifunctionele aanvaller, kan bv ook als schaduwspits of rechtsbuiten, is niet bedoeld als vervanger van Giakoumakis. De jeugdspeler van Feyenoord gaat niet door, VVV wil toch een meer ervaren middenvelder. Wordt morgen gepresenteerd.

   1. clubman

    Uiteraard wordt een nieuwe speler morgen gepresenteerd. Morgenavond sluit de transferwindow. Open deuren ben je sterk in Rossie.

   2. VVV-O1

    Ik wil in dit geval heel even Rossie verdedigen haha.
    Dit meldt de Limburger namelijk. Dus geen Astro Tv 😉

    Verder mogen jullie dit onderling uitvechten haha

   3. Godfried

    tja, mensen afvallen vanachter een toetsenbord is makkelijk he.

    On: ziet er op de beelden behendig en snel uit. Als ze er maar voor zorgen dat je geen scheve gezichten krijgt in de groep of afzonderlijke groepjes. Nogmaals, versterkingen zijn altijd welkom. De concurrenten roeren zich ook en pakken gegarandeerd de komende tijd nog de nodige punten.

   4. Rossie

    Inderdaad…ik probeer hier alleen maar dingen die ik hoor te delen…maar dat mag blijkbaar ook al niet meer. Sommige mensen hier moeten echt eens wat meer normaal gaan doen, pffff…dat constante affakkelen, vreselijk!

   5. RuiverCity

    @Rossie. Laat je niet gek maken door die Clubman. Elke letter die enige realiteit bevat, wordt door hem als negatief ervaren. Wat zal hij een zwaar leven hebben.

  1. Niks van aantrekken Rossie, ik vind jouw inhoudelijke bijdrage hier over het algemeen prima en je post veel berichten, zeker mee dooorgaan!
   Nog een vraagje die ik al eerder aan je had gesteld maar die je wrsch. gemist hebt. Je had bij de wedstrijd tegen Fortuna geschreven dat jij het de verkeerde opstelling vond, wat had jij anders gedaan?

   1. Godfried

    Ik spreek niet voor Rossie, maar persoonlijk had ik roemer niet laten starten in een derby. Je weet vooraf dat Fortuna er scherp op zal zitten. Vooral achterin. Roemer heeft ontegenzeggelijk talent, maar is wel nog een jeugdspeler. Ik had gekozen voor iets meer controle en janssen op het middenveld erbij gezet. Bij balverlies 442. Bij balbezit 433.

   2. Rossie

    Ik was gestart met exact dezelfde opstelling als tegen Vitesse, maar dan met Janssen op de plek van Linthorst. Waarom? Omdat dat heel goed stond en prima in balans was. Nu was dat niet het geval tegen Fortuna. Roemer is gewoon nog te licht voor de basis vind ik en nu kwam er zowel links als rechts van de flanken eigenlijk niets. Machach verzorgde tegen Vitesse meerdere malen een perfecte voorzet vanaf rechts. Het voordeel daarvan was ook dat die voorzetten allemaal naar binnen draaien en Giako er alleen maar tegenaan hoeft te lopen. Nu kwam er helemaal niets van rechts en ook de wisselwerking tussen Machach en Pachonik die er tegen Twente en Vitesse was zag je nu helemaal niet. Pachonik is helemaal niet opgekomen tegen Fortuna. Sommigen zeggen nu dat die opstelling tegen Vitesse wel zo moest vanwege de speelwijze van Vitesse (die anders is dan die van Fortuna), maar daar ben ik het niet mee eens. Ongeacht de tegenstander bleek die opstelling gewoon perfect te werken: beste helft van VVV sinds tijden. Eenvoudig te dupliceren door Janssen op de plek van Linthorst te zetten (redelijk vergelijkbare spelers). Waarom dan tóch weer veranderen??? Wat mij betreft een van de oorzaken van de nederlaag. Giako is bloedgevaarlijk bij ballen vanaf de zijkant en die kwamen nu gewoon niet. En de belangrijkste reden van de nederlaag: de scheids en de VAR…

   3. supportertje

    Dat ben ik met je eens, de opstelling tegen Vitesse was er een die werkelijk vruchten afwierp. Zeker tegen Vitesse die geroemd werd om zijn verdediging. Laat het nu VVV zijn die daar door zijn opstelling doorheen prikte. Inderdaad is Roemer een zeer talentvolle speler, maar hij kwam er niet aan te pas tegen Fortuna. Heeft zeker met zijn jeugdigheid en ervaring te maken. Had hem liever als wisselspeler gezien in deze wedstrijd. Hij moet natuurlijk wel zoveel mogelijk spelen om ervaring te krijgen, maar of dit nu de wedstrijd was om dit te doen blijft de vraag. Hunte viel daarin tegen goed in. Ik denk toch dat hij langzamerhand weer iets van een niveau weet te krijgen.

   4. Vitesse speelt inderdaad heel anders dan Fortuna, maar achteraf kun je zeker zeggen dat het wrsch. beter had gestaan zoals jullie hier nu beargumenteren.
    Maar het uitschakelen van Machach door de tegenstander is toch echt een groot probleem, dat kan ook gebeuren als hij op een andere plek speelt.
    En Roemer heeft best veel gebracht in de 2 wedstrijden die hij speelde, maar tegen Fortuna werkte het inderdaad niet, maar ik vond voor de wedstrijd de keuze om hem te laten spelen zo gek nog niet…

   5. Rossie

    Die keuze voor Roemer was inderdaad niet héél vreemd (hoewel Vito op links daardoor per definitie niet werkt vind ik), maar waarom überhaupt doen als opstelling van wedstrijd daarvoor perfect was? Dat is vooral mijn punt: never change a winning team, tegen wie dan ook!

   6. Ievel Knievel

    Scherpste analyse en volledig mee eens.

    HdK heeft nu eenmaal niet per sé een voorkeur voor aanvallen en domineren. Beste man verder, maar andere voorkeuren dan ik graag zie. Je zou maar gewoon een middenmotor of subtopper zijn….Vandaar toch maar eens Luhukay posten voor volgend seizoen. VVV zou mocht het iets van de huidige selectie in tact houden voor volgend seizoen gewoon strijden om plek 10, zoals het er nu naar uit ziet. Zo kan je echt langzaam groeien als club en stabiel worden. Al is het zo dat onze concurrenten zich ook massaal versterken met huurspelers.

    Ik heb even nageteld in welke wedstrijden VVV op zeker punten heeft laten liggen door tactisch onnavolgbare aanpassingen of spelerswissels. Conclusie is dat VVV 10-13-16 punten heeft laten liggen dit seizoen die binnen hadden kunnen worden gehaald. En dan heb ik gekeken na wedstrijden waar VVV voor stond en goed speelde en die alsnog in gelijke spelen zijn geëindigd of wedstrijden die helemaal zijn weggegeven (waar VVV) voorstond en waar VVV toch verloor. Kijk eens waar je met 10-13 punten meer had gestaan. Da had je rond plekken 6,7 of 8 gestaan.

    Van Fortuna kan je gewoon verliezen. Gelukkig moeten we nog een keer tegen ze en kan je het verlies compenseren (ietwat) met een gelijkspel of winst. Gelukkig vallen de uitslagen van onze concurrenten mee. Je had je wel kunnen nestelen in het rijtje Heracles, Heerenveen en zelfs Utrecht in het vizier kunnen houden.

    Maar ik zou inderdaad gewoon de basis van de eerste helft tegen Vitesse aanhouden. Dan voelt het ook minder als een overwinning erdoor slepen, dan win je gewoon terecht en verdiend en ga je pas echt van je eigen kracht uit.

    Ben benieuwd of VVV zich kan motiveren tegen de Sparta’s en Groningen’s (en Utrecht) en daar op zijn minst tegen gelijk kan spelen en of ze het in zich hebben om echt te domineren tegen directe concurrenten en daar de volle winst binnen kan halen. Dat is echt een mentaal/ psychisch, tactisch ding. Want deze selectie zou dit gewoon moeten kunnen.

   7. supportertje

    Denk dat VVV geen ploeg is die kan domineren. VVV moet het meer hebben van het moment, en wat de ploeg die dag voelt en aan kan. Voetballend word het steeds beter, maar VVV moet niet het spel maken. Dat heeft het al die jaren niet gedaan, en moet dat nu ook niet willen. Straffe verdediging, en counteren vanuit de omschakeling is naar mijn mening op dit moment het beste voor de ploeg. Dat vele balbezit van VVV en het spel moeten maken ligt hun niet, maar misschien dat er nu aan gebouwd gaat worden om beide goed te beheersen. VVV is de laatste tijd gevaarlijk geweest via de vleugel aanvallen, met goede voorzetten. Tegen Fortuna ontbrak het daaraan.

 4. festina lente

  Er zal morgen toch ook een of meer uitgaande transfers zijn. Ik dacht dat vijf spelers konden vertrekken
  voor vast of tijdelijk. Tot dusver is alleen van Dijck en Linthorst vertrokken. Wordt toch een dure huishouding
  vier spelers erbij en twee man weg.

  1. Venleau

   Dat had ik je ook nog wel kunnen vertellen. Altijd “zeer zeer waarschijnlijk” en “waarschijnlijk” erbij vermelden. Dan heb je het altijd wel bij het rechte eind.

   1. Godfried

    wat anders? Alleen domme mensen zijn 100% overtuigd van hun eigen gelijk…

 5. supportertje

  Er word getimmerd aan de weg vooruit, Gia zal van de zomer niet meer van ons zijn waarschijnlijk. Daar in tegen zal er een flinke som voor hem betaald moeten worden. Van uitgaande dat dit het geval is, kan VVV ondertussen flink zijn gang gaan. Slim om dat nu al te doen, zijn ze, en op elkaar ingespeeld, en klaar voor het nieuwe seizoen. Stan is goed wakker en ziet zijn kansen, en pakt die ook direct.

  1. Helemaal mee eens, er wordt getracht om het elftal omhoog te tillen qua niveau en goed om daar nu al mee bezig te zijn.
   Dit lijkt mij HET moment om de kansen te vergroten dat je langer in de eredivisie blijft spelen en probeert een basiselftal neer te zetten dat gewend is om met elkaar te spelen. Je weet dan ook of gehuurde spelers echte versterkingen zijn zodat je ze een contract kunt aanbieden als het moment daar is en ze nog enigszins betaalbaar zijn…

 6. OooLGooO

  Inderdaad, helemaal mee eens, nu het moment om goed door te selecteren. Donis en Machach hebben een optie tot koop in het contract staan. Mochten zij goed in de groep liggen en prima aanwinsten zijn is het een kwestie van vastleggen. Valkcx kennende zal hij de opties voor al deze spelers relatief goedkoop eruit hebben weten te krijgen. Dit zijn allen spelers die bij hun eigen club op het zijspoor staan. Guwara is volgen mij de enige waarbij geen optie tot koop is bedongen, deze speler loopt wel uit zijn contract na dit seizoen of Utrecht moet de optie met 1 jaar willen verlengen. Coric is naar mijn idee einde verhaal in Venlo.

  Daarbij ervan uitgaande dat Hupperts, Schmitz, Schaefer, Arias, Coric en Giakoumakis zullen vertrekken kunnen je de laatstgenoemde uit de rode cijfers komen en wederom sterke spelers, evt. huurlingen met opties tot koop aantrekken.

  Persoonlijk mag er na dit seizoen ook iemand bij die echt kan concurreren met Post. Ondanks zijn inzet en harde werk valt hij me best tegen dit seizoen. Reageert traag, vaak te laat, weinig balgevoel waardoor hij veel kaarten pakt en is niet iemand die nu goed kan opbouwen. Wellicht dat zijn gebreken nu zichtbaar zijn omdat er kwalitatief betere spelers om hem heen staan?

  1. Zeker! Post is een heel belangrijke speler voor het team als aanjager en met zijn inzet neemt het team op sleeptouw op belangrijke momenten. Maar voetballend gaat het dit seizoen niet echt lekker.
   Heel veel balverlies en de bal blind naar voren rossen, en die kaarten, die pakt hij altijd wel…
   Maar ik denk dat hij in een echte vormcrisis zit, niet voor niks dat hij stijf onderaan stond (of misschien nog staat) in het VI klassement van eredivisiespelers, terwijl ik me kan herinneren dat dat andere jaren zeker niet het geval was. Ik weet het, dat klassement is zeker niet heilig maar wel een duidelijke indicatie…
   Dus enige concurrentie voor hem kan zeker geen kwaad!

   1. Rossie

    Ben benieuwd wie die nieuwe middenvelder wordt en dan zou ik in 4-3-3 wel eens een middenveld Donis-Machach-? willen zien en Post op de bank. Hij heeft echt teveel balverlies dit seizoen en is opbouwend ook ronduit zwak. Het is mijn favoriete VVVer, maar toch. Vito van Crooij aub alléén als rechtsbuiten opstellen en anders op de bank. Voegt op geen enkele andere plek in het elftal iets toe momenteel. En als je 4-3-3 blijft spelen dan altijd met John als linksbuiten beginnen, dat is gewoon onze beste speler op die plek. Niet Machach daar: als je die aan de buitenkant zet dan rechts vanwege indraaiende voorzetten. Verder ben ik nog steeds heel benieuwd wat ze nu met Coric gaan doen: ik blijf erbij dat dat in potentie/qua talent onze beste speler is. Hoewel hij dat laatst totaal niet liet zien hoor, dat klopt…maar als we die óók nog aan het voetballen krijgen + nieuwe ervaren middenvelder + Anastasios Donis + Giakoumakis blijven…= handhaving! Op zeker! 🙂

 7. FC VVV03

  Ik denk dat VVV op de achtergrond nog bezig is met Beukema van GAE. Neem aan dat Kum en Swinkels ook bezig zijn aan hun laatste seizoen bij VVV. Die worden 36 en 37 komend seizoen. Dan heb je met da Graca, Beukema , van Dijck en Gelmi prima spelers voor de komende jaren.

   1. festina lente

    Als ik. het goed kan volgen.nog 2 spelerserbij.die broer van donisben die speler van feyenoord jeugd.bron.v.i.

   2. Grad

    Wat betreft de speler vd feyenoord jeugd (bron v.i. ) is een eerder gerucht. Naderhand werd van VVV-zijde verklaard, dat men op zoek was naar een middenvelder met meer ervaring.

 8. OooLGooO

  Beukema is inderdaad ook een goede aanvulling. GAE zal de hoofdprijs vragen, is de vraag of VVV hierin mee wilt/kan gaan. Wellicht goedkopere opties buiten Nederland.

   1. Rossie

    Alleen is dat natuurlijk geen middenvelder…en dus ook geen opvolger voor Linthorst…Kelvin Leerdam wil ook terug naar Nederland, die kan wél op de plek van Linthorst spelen.

   2. VenVoeVer

    Aangezien VVV ook nog een vleugelspeler aan de selectie wilde toevoegen. Vandaar ook deze post 😉

   1. hanskazan

    Hij staat er bij de meeste Fenerbache fans goed op en zit tegen de basis aan. Lijkt dus te hoog gegrepen dit.

 9. Beeselse Bergbeklimmer

  A. Donis is binnen, klinkt als een hele mooie versterking voorin (ook als ik de YouTube beelden bekijk – maar dat zegt niet alles). Ben benieuwd wie de dynamische middenvelder wordt…

 10. Real VVV

  Het verbaast me dat VVV nog met zo veel spelers bezig is. Waarom nog geld uitgeven aan huurspelers? Met de huidige selectie moeten ze toch nog wel 10-12 punten kunnen halen zou ik zeggen.
  Ik verwacht dan toch wel dat Coric, Hupperts en Schmidt of Schäfer alsnog vertrekken vandaag. Anders lijkt het me een beetje onverantwoord qua salarislasten.

  1. Ievel Knievel

   Team voor volgend seizoen op elkaar ingespeeld laten raken, weten dat je linkerrijtje kan spelen dit seizoen (plek 8 t/m 10 is haalbaar), beker halve finale, wellicht bekerfinale en dus ook kans op bekerwinst (once in a lifetime), je in de kijker spelen voor sponsoren en je in de kijker spelen voor toekomstig publiek. Als het stadion weer open mag is het fijn als het stadion vol zit. De sfeer vanuit sommige zogenaamde supporters was enigzins negatief te noemen de laatste jaren. Je kan zo zonder publiek een hele nieuwe clientèle aan je binden . Met de plannen voor het stadion de komende 15 jaar is dat geen luxe.

   1. Ievel Knievel

    En zoals Grad hieronder zegt; Gio wordt met de week een half miljoen meer waard. Hoe meer hij gaat scoren en hoe meer records hij gaat breken laat alleen maar zijn marktwaarde stijgen. Spelers die je nu haalt om de toevoer te verbeteren betaal je dus uiteindelijk uit de transfersom die door deze investeringen alleen maar stijgen

 11. RuiverCity

  Bij VVV zullen ze echt wel weten wat ze doen qua financiën. Shabani is een verrassende naam en niet in het geruchtencircuit opgedoken.
  Als je ziet hoe de concurrentie zich aan het versterken is met noodgrepen lijken mij deze twee nieuwe spelers geen overdreven luxe.
  Hopelijk kunnen we VVV dit seizoen nog eens aan het werk zien in de Koel.

 12. lucien1978

  Ik vind Shabani echt een grote verrassing. Ajax wilde hem 2 jaar geleden halen als opvolger van de Jong. Hij was toendertijd een van de grootste talenten uit de Bayern stal.

  Donis is ook een speler die ik ken uit de tijd van Stuttgart in de Bundesliga. Mijns inziens is dit een speler die eigenlijk hoger kan spelen dan VVV.

  Valckx flikt het hem weer. Wat is die man goud waard voor VVV.

  Kirschbaum
  Pachonik Kum Da Graca Guwara
  Post Donis Machach Shabani
  Adonis Giakoumakis

  Ik zou 4-4-2 gaan spelen en dan Machach die vanaf rechts in de ruimte duikt. Sorry voor Vito.

  Er is nu wel een overschot aan spelers . Ik zou proberen Schafer , Schmitz , Roemer, Hupperts en nu ook Coric weg te doen of te verhuren. Max 3 van deze spelers.

  1. De Koel

   Op papier lijken het allebei aanwinsten voor VVV. Maar eerst even afwachten wat ze daadwerkelijk laten zien. Coric was ook een groot talent die een fantastische carrière werd voorspeld.

 13. Grad

  Ik heb het idee, dat dit een vooropgesteld plan is om deze op het kwalitatief goede spelers nu te huren, ook gezien de posities waarop ze kunnen voetballen. Dit schept mogelijkheden waardoor Giakoumakis bljjft scoren en zodoende zijn transferwaarde alleen maar hoger wordt. Op deze manier betalen zich de huursommen van deze spelers en/of de koopsommen van de opties terug.

 14. Erg benieuwd naar de opstellingen de komende weken, mogelijkheden genoeg:

  Kirschbaum

  Pachonik – Kum/Gelmi/Post – Da Graca – Guwara

  Post/A.Donis – Donis – Machach

  A.Donis – Giakoumakis – Shabani/v.Crooy/Hunte

  1. hanskazan

   Gezien het ongekende rendement van de 4-2-3-1 de afgelopen maanden/weken denk ik dat vvv hier haar spelers op gehaald heeft en ook vast moet houden aan dit systeem waarbij Post in verdedigende situaties terug valt en het systeem meer op een soort 5-3-2 of 5-4-1 lijkt. Gezien de huidige selectie zou ik dan ook spelen met:

   Kirschaum

   Pachonik – Gelmi – Da Graca – Guwara
   Post – Donis
   Vito – Machah – Donis
   Giakoumakis

   Janssen heeft bewezen de rol van controleur ondanks de mindere fysiek prima te kunnen opvullen. Ook zizou heeft laten zien over veel loopvermogen te beschikken en ook als voetballende middenvelder te kunnen fungeren.

   Veel vertrouwen in de laatste seizoenshelft helemaal nu met de recente aankopen er bij een wissel niet meteen op kwaliteit veel achteruit wordt gegaan. Nogmaals, ik heb onze Donis de aanvaller dus paar keer live gezien paar jaar terug… dat is een ongekende aanwinst met enorm veel dreiging en diepte!!

 15. Shabani is toch een middenvelder?
  Die gaat gewoon op de plek van Linthorst spelen denk ik zo…
  Ik denk dat 4-4-2 wel eens een optie gaat worden, Van Crooy moet misschien uiteindelijk wel vrezen voor zijn plek.
  Die gevaarlijke voorzetten/corners kunnen we echter niet missen, ik weet niet wat de nieuwe spelers wat dat betreft kunnen gaan brengen.
  Machach kan het gelukkig wel, dat weten we inmiddels…

  1. hanskazan

   Vito mist een passeer actie en de echte snelheid als vleugelspits. Zou hem veel liever dichter bij de goal de ballen zien krijgen. Zijn trap is fantastisch(denk aan alle perfecte vrije trappen/corners die voor gevaar zorgen, De goal tegen Heracles en de vrije trap tegen PEC paar jaar terug). Wat dat betreft is Vito de dupe geworden van onze griekse god in de spits want hij wordt bijna nooit meer in schietposities gebracht. Als hij iets scherper zou zijn op zijn verdedigende taken zou het een fantastische centrale middenvelder zijn met veel drang naar voren.

  1. chretien

   Klopt, er mogen er maar 11 op het veld staan. Heb ik het goed begrepen dat elk team wegens de Corona, of hoe het officieel mag heten, vijf keer mag wisselen? Of het nu drie of vijf keer is, de Koning zal daar zeker veel gebruik van maken.
   De gedachte of idee dat dit kan, geeft al een prettig gevoel. Zeker voor de verantwoordelijken.
   Ik ben vooral benieuwd hoe goed deze toppers in werkelijkheid zullen zijn. Denk daarbij aan Goric.
   FORZA VVV!

 16. Rossie

  Middenveld en aanval zien er steeds beter uit…grootste zorgenkind blijft toch nog altijd centrum van de verdediging vind ik. Da Graca is prima maar daarnaast staat nog steeds geen goede centrale verdediger. Gelmi is echt de zwakste schakel nu. En Kum ook wat mij betreft. Misschien is Post-Da Graca helemaal niet zo verkeerd als centraal duo nu.

  1. hanskazan

   Post blinkt niet uit in slim verdedigen en compenseert veel door gaten dicht te lopen en te anticiperen. Beetje het tegenovergestelde van Daley Blind bij Ajax die juist andersom compenseert. Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken dat Post centraal achterin de opdracht krijgt om da Graca rugdekking te geven of een slimme spits zoals een Veerman moet dekken en slim moet verdedigen.

   Wel met je eens dat die positie de zwakste is bij VVV maar dat zullen ze op de berg ook wel zien. Elke club in Europa is opzoek naar een speler voor die positie op elk niveau. Kijk alleen al hoeveel Man City geinvesteerd heeft in spelers voor die positiie. Uiteindelijk gaat het om de samenwerking van de achterste 3(2cv’s en keeper) Kijk naar Roseler, Promes en Unnerstal. Promes en Roseler waren echt verdedigend niet veel beter dan wat we nu hebben maar hadden wel een enorm goeie verstandshouding en daardoor rust.

   Wie de Koning ook neerzet naast de Graca, bij die keuze moet hij blijven. alleen dan krijg je een tandem zoals Promes en Roseler die situaties met zn tweeen oplossen en de juiste keuzes maken samen.

 17. RuiverCity

  Post als centrale verdediger zou een optie kunnen zijn al kun je je afvragen of hij dan niet dezelfde foutjes gaat maken als Kum en veel strafschoppen gaat veroorzaken.

  Kirschbaum
  Pachonik-Gelmi-Da Graca-Guwara
  Post-Donis-Shabani-Machach
  A. Donis-Giakoumakis

  Hiermee heb je zowel fysiek, creativiteit, loopvermogen, snelheid en scorend vermogen in jouw elftal. Is de tegenstander murw dan zou ik Vito voorin erbij gooien om via een uitval iets te bereiken.

  1. Louis van Gaal

   Op papier prima opstelling waarbij Machach, zoals tegen Vitesse, hangend vooruit speelt…. prima mits A Donis en Shabani werkelijk zo goed zijn als we hopen… en dan hebben we nog maar 1 nederlander in de basis… 😂😂😂

  1. Rossie

   Ik vraag me af wie je uiteindelijk meer tegengoals zal kosten, Post of Gelmi, maar goed. Ander voordeel van Post centraal is dat je dan ook meer ruimte voor andere, wellicht beter voetballe de middenvelders hebt. Én een fysiek erg sterk centraal duo (Post-Da Graca), vind ik ook wel prettig. Ik zie eigenlijk alleen maar voordelen, haha! Behalve inderdaad dat Post dan wel wat minder overtredingen zal moeten maken, dat is zeker waar.

 18. Ik vind Kum voor Gelmi toch een beter alternatief. Maakt ook veel overtredingen, maar is net ietsje minder lomp dan Post en is nauwkeuriger in zijn passing. Post rost de bal alleen maar naar voren…
  Met Post centraal achterin gaat het m.i. strafschoppen regenen voor de tegenstander…

   1. lucien1978

    Ik zou altijd met Kum spelen. Gelmi heeft mij in dit en vorig seizoen niet echt weten te overtuigen.

    Kum heeft dit seizoen wat foutjes gemaakt maar dat hebben Gelmi en bijv Da Graca vorige week ook gedaan. Dat hoort erbij bij verdedigen.

    Kum heeft vorig seizoen amper iets fout gedaan en was de absolute rots in de branding.

   2. chretien

    Ben het met jou eens, natuurlijk, Kum maakte fouten, maar voor de eredivisie nog altijd prima niveau. Gelimiteerd schrijf ik daarmee zeker niet af. We mogen slechts 11 spelers opstellen

 19. Mee eens, maar Post zou dat zeker gaan overtreffen wat mij betreft…
  Ik zou Gelmi daarom ook laten staan, zeker ook gericht op de toekomst, maar hij maakt het vooralsnog niet waar, dus vandaar die evt wissel met Kum. Maar dan heb je weer meer gebrek aan snelheid en – wendbaarheid, kans op gevaarlijke situaties in het strafschopgebied, waarbij er nogal eens tot het geven van een strafschop zal worden besloten…

  1. Grad

   Wat mij betreft mag de huidige achterhoede blijven staan, omdat ik verwacht dat er bij de meeste wedstrijden, nu met deze gerichte versterkingen, veel minder druk op de achterhoede komt en zodoende ook minder fouten.

Leave a Reply