VVV-Venlo haalt gewenste back Cendrino Misidjan van de Treffers

Eerder werd al aangekondigd dat VVV waarschijnlijk de beschikking zal krijgen over Zelalem en daar zal het niet bij blijven. Volgens de Gelderlander zal de 28-jarige linksback Cendrino Misidjan waarschijnlijk binnen zeer korte tijd een contract tekenen bij VVV. Volgens het Gelderse medium is de linksback ook al medisch gekeurd. VVV-Venlo heeft zelf nog geen berichtgeving bevestigd of ontkend. Zolang er niets officieel via de website bekend is gemaakt is er ook nog niet getekend.

Misidjan kwam het afgelopen seizoen uit voor het Cypriotische Ermis waar zijn contract ontbonden werd in oktober. Nadat het contract werd ontbonden is hij aan de slag gegaan in de Tweede Divisie bij de Treffers waar hij sinds oktober speelde. Eerder ketste een transfer naar Red Bull New York al af.

Met he binnenslepen van Misidjan heeft VVV-Venlo haar gewenst back binnen. De koploper van de Eerste Divisie betaalt geen transfersom aan de Groesbeekse club. Voor Misidjan zal VVV een van zijn vele clubs worden. Hij speelde namelijk al voor voor Telstar, FC Oss, Almere City FC, Go Ahead Eagles, Sparta, FC Emmen en het Bulgaarse CSKA Sofia.

Bron de Gelderlander

16 Responses

 1. RuiverCity

  Heeft iemand Zalelem al gezien? Er is nog steeds niks officieels bekend gemaakt. Lijkt me toch echt dat hij aan het spelen zal moeten komen willen ze Wenger/Arsenal te vriend houden. Dus iemand raakt zijn plaats kwijt.

  Misidjan wordt dus reserve achter Roel Janssen.

 2. Goodie

  VVV-Venlo heeft zich versterkt met Cendrino Misidjan. De linksback komt per direct over van De Treffers. De koploper van de Jupiler League betaalt geen transfersom aan de Groesbeekse club, meldt De Gelderlander.

  Joshua Smits gaat niet naar VVV-Venlo. De doelman van N.E.C. maakt het seizoen af in Nijmegen. VVV wil graag een keeper toevoegen aan de selectie, maar de tijdelijke overgang is afgeketst. Dit liet technisch manager Edwin de Kruiff weten aan ForzaNEC.nl “Die is van de baan. Er is nu ook geen concrete interesse meer voor hem en hij zal het seizoen afmaken.”

  Aldus Tjerkstramedia. Deze had ik niet aan zien komen. Weet eerlijk gezegd niks over het niveau van Misidjan.

 3. Meuske

  Moet wel gezegd worden dat VVV mij altijd blijft verrassen met transfers!! Blij met de versterkingen en nu volle bak voor het kampioenschap! Nu nog even billenknijpen tot het einde van de transferperiode in de hoop dat de rest nu intact blijft en dan kunnen we de parkeerplaats in orde maken voor het kampioensfeest. Met alle echte Venlonaren en zonder het hele besluiteloze zooitje van de gemeente Venlo. Forza VVV

 4. festina lente

  Met onze aanwinst van arsenal , een van de betere spelers van de treffers en eventuele
  een nieuwe keeper. (Kevin Begois ???) moeten we toch een grote kans hebben voor promotie.

  Misschien gaat roda jc nog wat winkelen bij vvv. . Afwachten dus.

 5. VenloVVV

  Ik hoop niet dat Opoku of wie dan ook nog weggekaapt wordt! Dat zou bijzonder zuur zijn. Denk dat het voor hemzelf ook beter zou zijn om met VVV te promoveren dan bij Roda onderin nauwelijks aan voetballen toe te komen!

   1. Koelie

    Waarom zou VVV daaraan meewerken? Daarbij kan Opoku ook na dit seizoen gratis worden opgehaald.

   2. VenloVVV

    Dat is nog maar de vraag of hij gratig weg te halen is dan. VVV heeft hem een nieuwe aanbieding gedaan! Mocht VVV promoveren acht ik de kans vrij groot dat hij hierop ingaat, al zal hij nu nog even afwachten!

 6. kiekoputspelke

  VVV schijnt dus niet alleen de beschikking te krijgen over een exceptioneel talent van Arsenal maar heeft nu ook de gewenste extra linksback gestrikt ?

  Laten we wederom complimenten maken aan VVV dat er twee versterkingen gevonden zijn, en bovenal dat de club haar woorden (Stan Valkckx zei letterlijk voor de camera: uiterlijk 31 januari beschikken we over een extra linksback) waar lijkt te maken. Eerlijke en duidelijke communicatie is cruciaal naar je achterban ! Al moet natuurlijk nog een bevestiging van VVV zelf volgen….

  Met deze twee aanwinsten is de groep eindelijk op ALLE posities dubbel bezet en zitten we in de breedte wat ruimer in ons jasje. Want straks kómen de schorsingen en misschien ook blessures en dan hebben we volwaardige vervangers nodig.
  Op het middenveld kunnen we nu een beroep doen op Receveur, Sleegers, Zelalem (al moet ook dat nog bevestigd worden) en Tashima.

  Las op de site van VOETBALPRIMEUR dat ook nog bijna overeenstemming was bereikt met NEC over de komst van keeper Joshua Smits, maar daar is op het laatst de stekker uit getrokken.
  Balen, want dat was een goede aanwinst geweest ook met het oog op de toekomst….Maarten de Fockert keert straks terug naar Heerenveen dus die nieuwe keeper moet er tóch komen….

  Tot slot: speculeren over clubs die nog komen shoppen in Venlo is niet relevant want dat hebben we toch niet in de hand. Vaak doen clubs in nood (denk aan het al genoemde Roda JC) in de laatste paar dagen nog wanhoopspogingen om spelers te kopen.
  Dan is het zaak dat de speler zijn verstand volgt en afweegt of hij blijft en strijdt voor het kampioenschap of kiest voor degradatie voetbal.

 7. kiekoputspelke

  Sport
  VVV stelt presentatie Arsenal-talent uit

  Geplaatst opwoensdag 25 januari 2017 – 11:56

  VVV-Venlo moet nog even wachten voor het haar nieuwe Arsenal-aanwinst kan presenteren.
  Gedion Zelalem (19) zou op huurbasis overkomen van de topclub uit Londen, maar het papierwerk is nog niet rond. De middenvelder zou woensdagmiddag aan de pers worden voorgesteld. Dat is nu uitgesteld, weet Omroep Venlo.

  Berlijn
  Zelalem is van Ethiopische komaf en werd geboren in Berlijn, waar hij speelde in de jeugdopleiding van Hertha BSC. Later verhuisde hij met zijn gezin naar de Verenigde Staten. In 2013 haalde Arsenal hem naar de jeugdopleiding. Zelalem mocht al eens een paar keer invallen bij the Gunners. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan het Schotse Rangers FC.

  Andries Jonker
  Gedion Zelalem is niet de eerste Arsenal-huurling die in Limburg wordt gestald. MVV heeft sinds afgelopen zomer verdediger Stefan O’Connor en middenvelder Kelechi Nwakali in de selectie. De transfers kwamen mede tot stand dankzij Andries Jonker. De oud-trainer van MVV is sinds een paar jaar hoofd jeugdopleidingen van Arsenal.

Leave a Reply