VVV-Venlo haalt Korkmaz terug van FC Den Bosch

De Venlonaren hebben bekend gemaakt dat ze Evren Korkmaz hebben teruggehaald van FC Den Bosch. De verdediger werd afgelopen zomer voor een seizoen aan de Bosschenaren om meer speelminuten te kunnen maken. Dit pakte helaas wat anders uit dan gehoopt. De Venlonaar speelde in totaal maar drie officiele wedstrijden voor FC Den Bosch.

Met het terughalen van Korkmaz is VVV klaar op de transfermarkt. Er zullen geen spelers meer worden aangetrokken tijdens deze winterse transfermarkt.

Verder maakte VVV bekend dat Etienne Amenyido per direct terugkeert naar Borussia Dortmund. Hij werd te licht bevonden en kwam hierdoor niet voort in de plannen van trainer Maurice Steijn.

5 Responses

  1. robvvv

    Ik heb de indruk dat de technische staf de huurconstructies niet (meer) onderschrijft en aan de mislukte exercities van Ameneyido en Peeters de consequentie heeft getrokken dat eigen spelers (Korkmaz) dan ook maar beter op eigen terrein kunnen blijven (ook gezien het beperkte budget om nog andere spelers binnen te halen)

  2. robvvv

    Wat betreft Thy en vvan Bruggen.. ja daar zit winst in en het zou me niet verbazen als VVV met deze jongens probeert verder te gaan. Ik kan niet in de glazen bol kijken maar ihet zou me niets verbazen als deze tweealsnog later worden vastgelegd. .. En hopelijk ook een langer dienstverband met Lars Unnerstahl….. Tsjonge wat hebben we daar een goeie keeper aan …

  3. robvvv

    Wat betreft Thy en van Bruggen.. ja daar zit winst in en het zou me niet verbazen als VVV met deze jongens probeert verder te gaan. Ik kan niet in de glazen bol kijken maar ihet zou me niets verbazen als deze tweealsnog later worden vastgelegd. .. En hopelijk ook een langer dienstverband met Lars Unnerstahl….. Tsjonge wat hebben we daar een goeie keeper aan …

Leave a Reply