VVV-Venlo

VVV-Venlo haalt uit tegen SHH

De tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding betekende dat VVV-Venlo richting Herten ging voor de wedstrijd tegen het plaatselijke SHH, dat uitkomt in de Derde Klasse. VVV-Venlo had geen kind aan de amateurs, het werd 2-15.

VVV-Venlo speelde deze wedstrijd wederom met een wisselende opstelling, waarbij het meest opvallende punt was dat doelman Thorsten Kirschbaum niet in actie kwam voor de Venlonaren. Trainer Maaskant koos er voor om te beginnen met Delano van Crooij en de tweede helft te kiezen voor Bram Verbong.

Uiteindelijk werd het een hele soepele wedstrijd voor VVV-Venlo, vooral in de tweede helft ging VVV los. De doelpunten werden gemaakt door Soriano (5x), Neudecker (4x), Susic (2x), Van Dijk (1x), S. Janssen (1x), Linthorst (1x) en Van Ooijen (1x).

Opstelling eerste helft: van Crooij, van Dijk, Kum, van Bruggen, R. Janssen, Munsters, Susic, S. Janssen, Roemer, Bastiaans en Opoku.

Opstelling tweede helft: Verbong, Dekker, Röseler, Schäfer, Scheimann, Neudecker, Post, Linthorst, Wienhoven, van Ooijen en Soriano

 

Leave a Reply