VVV-Venlo

“VVV-Venlo heeft beste papieren om Guus Hupperts binnen te halen”

Volgens De Limburger lijkt VVV-Venlo de beste papieren te hebben om Guus Hupperts binnen te halen in Venlo. De aanvaller zit momenteel zonder club nadat zijn voormalige werkgever KSC Lokeren, failliet is verklaard.

Hupperts speelde in het verleden voor Roda JC, AZ en Willem II, voordat hij in 2016 een vierjarig contract tekende bij KSC Lokeren. Hij moet op dit moment wachten op de ontslagbrief via de curator, maar de interesse van zowel Roda JC en VVV-Venlo was al snel duidelijk. VVV lijkt de beste papieren te hebben, omdat Roda JC het budget voor het komende seizoen nog niet op orde heeft.

Guus Hupperts heeft weinig gespeeld in het seizoen 2019/2020. Hij kwam 3 keer in actie in de Proximus League (1B in Belgie) en 1 keer voor de beker. In totaal speelde hij maar 209 minuten, dus we moeten ons enigszins afvragen welke waarde hij nog kan hebben voor onze club. Met meer speelminuten en de ervaring die hij heeft, kan hij desalniettemin zeer nuttig worden voor VVV-Venlo.

Bron: De Limburger

4 Responses

 1. idderzienmeining

  Toevallig zei ik tegen een mede seizoenkaarthouder toen ik las dat Hupperts beschikbaar was, dat dit misschien voor VVV interessant was !

  Hij was in zijn tijd bij Roda JC erg goed, en stond in de belangstelling van de (sub)top in Nederland

  Ik DENK dat het een speler is die rendeert als hij zich op zijn gemak voelt en vertrouwen krijgt en we hebben nu een trainer die dáár de nadruk op legt dus als het lukt zou IK hem halen !

  De corona crisis zal hoe dan ook impact hebben op de mogelijkheden van clubs, niet alleen VVV maar ook de rest.

  Dus dit zijn voor ons de spelers die we moeten zien te vissen uit vijver waar nóg 30 clubs uit vissen

  Dus mocht het lukken, dan zeg ik CHAPEAU

 2. Goodie

  Ik ben nog niet enthousiast. Buiten 1 of 2 seizoen om bij Roda is het allemaal erg matig geweest. Het voordeel van elke buitenspeler is dat de lat na afgelopen seizoen niet zo hoog ligt.

Leave a Reply