VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft interesse in doelman Max Grün

Het begint er steeds meer op te lijken dat doelman Lars Unnerstall ons gaat verlaten. De Duitser die een heel goed seizoen doormaakt kan rekenen op veel interesse uit binnen- en buitenland. VVV-Venlo probeert er alles aan te doen om het aflopende contract van Lars te verlengen en heeft Lars een nieuwe aanbieding gedaan en ook de doelman heeft aangegeven op te staan voor een langer verblijf. Maar het blijft angstvallig stil en het lijkt erop dat Lars ons na een seizoen gaat verlaten. Dat is niet verwonderlijk, maar we hadden toch stiekem gehoopt dat hij misschien nog een jaartje zou willen blijven bij de Venlonaren.

Het voetbalplatform van Duitsland, Kicker bevestigt dit gevoel door te melden dat VVV-Venlo een oogje heeft laten vallen op doelman Max Grün. De 31-jarige tweede doelman van VFL Wolfsburg heeft een aflopend contract in Noord-Duitsland en stond eigenlijk op het punt om zijn contract te verlengen bij de ploeg uit Wolfsburg, maar dat lijkt nu definitief afgeketst. Dit maakt hem dus interessant voor andere clubs, waar VVV-Venlo belangstelling toont voor de Duitser. Zij zien in hem een mogelijke opvolgers voor Lars Unnerstall.

De oud-doelman van Bayern München en Greuther Fürth kan hierdoor rekenen op de interesse van 1. FC Kaiserlautern (3.Bundesliga) en VVV-Venlo. Grün kwam het afgelopen seizoen eenmaal in actie voor de Duitsers. Dat deed hij in het bekerduel met 1. FC Nürnberg.  Blijkbaar heeft een Duitse doelman zo bevallen dat de Venlonaren graag deze lijn doorzetten. Het seizoen loopt bijna ten einde en de club doet er goed aan om nu al te kijken naar de selectie voor het komende seizoen. Er zullen immers best wel wat spelers weg willen of gaan vertrekken uit Venlo en het nieuwe seizoen wordt gewoon weer een zeer lastig karwei, maar we hebben er vertrouwen in!

Bron: Kicker.de

10 Responses

 1. sjengske07

  Inderdaad. Nu al goed bezig. Er zal voornamelijk gekeken moeten worden naar scorende spitsen,, want de huldigen zijn wat min. Hunte 50 kansen 1 doelpunt wat erg weinig!

 2. ger

  Thy heeft even veel kansen nodig om een goal te scoren!
  Dat is is onze echte spits maar mens hebben wijzig kritiek op hem!
  Het is een harder werker maar hij is het zelfde als Seuntjes!
  Een echte goaltjes dief heb je nodig!

 3. idderzienmeining

  We kunnen nu wel blijven speculeren over welke aanvallers VVV op de radar heeft staan, maar laten we ons in dit artikel beperken tot dit gerucht rondom Max Grün. In tegenstelling tot Lars Unnerstall ken ik deze doelman niet dus ik kan er niet over oordelen. Ik moet het dus doen met de informatie die ik van Wikipedia afgehaald heb en hieronder geplakt is.

  Het is schijnbaar een keeper die door het grote Bayern München is gescout EN wel degelijk al op een goed niveau zijn wedstrijden heeft gekeept (Greuther Fürth). Ik zag bovendien dat deze keeper 1,90 meter meet dus het lijkt me een fysiek sterke keeper. Dit in ogenschouw nemende lijkt (!!) het me niet onlogisch dat VVV interesse heeft in deze doelman ?

  Grün werd in 2002 gescout door Bayern München bij FV 1920 Karlstadt, de club uit zijn geboortedorp. Na drie jaar in de jeugd van Bayern werd hij bij het tweede elftal gehaald. Hij fungeerde er als doublure van Michael Rensing en later van Thomas Kraft. Na zeven seizoenen verliet hij de Beierse hoofdstad voor SpVgg Greuther Fürth. In vier seizoenen speelde hij 81 competitiewedstrijden voor SpVgg Greuther Fürth. In 2012 promoveerde hij met de club naar de Bundesliga. Na één seizoen op het hoogste niveau degradeerde de club en verkoos Grün een transfer naar VfL Wolfsburg, dat hem haalde als back-up voor Diego Benaglio.

  1. lucien1978

   Aub niet. Een spits die het merendeel van zijn tijd doorbrengt op de bank bij jong Ajax . Die is nog lang niet klaar om er wekelijks te staan in de eredivisie. Dan heb ik het nog niet erover of hij überhaupt wel mee kan op dat niveau.

   Boere was topscorer en die bakt er al niks van.

   Wil je doelpunten en ervaring dan moet je een type Ogbeche halen. Kan het niveau aan en scoort aan de lopende band. Bezit tevens een prima mentaliteit die past bij vvv

   1. Gerardus

    Ogbeche is ook niet veel, staat toevallig vaak op de goede plaats maar is verder ook niet veel bijzonders. Is natuurlijk wel een kwaliteit hoor. Maar hij is vrij lui en vaak geblesseerd en al in de 30, dus voor VVV lijkt hij mij niet echt passen. Denk dat Boere juist past in het systeem wat VVV speelt. Voetballend is hij ook niet echt geweldig, maar hij werkt en sleurt hard net zoals Thy dat doet. Maarja, er zijn wel meerde spelers interessant en we gaan het wel zien.

   2. lucien1978

    dat lui valt echt wel mee. Ogbeche is de meest productieve spits van de eredivisie. Heeft volgens de statistieken de minste minuten nodig gehad qua doelpunten.

    De leeftijd maakt mij niet uit. Jonge talenten blijven ook maar voor een jaar en moeten dan terug naar hun club. Juist zulke speler kun je dan doorgaans nog voor 2 jaar strikken.

    Na musa, uchebo , nkume en nwakali wordt het wel weer tijd voor een Nigeriaan

 4. Grad

  Dat zal helaas niet lukken, want Ajax heeft eerder dit seizoen al kenbaar gemaakt, dat ze in principe geen spelers (meer) verhuren aan clubs die op kunstgras spelen.

Leave a Reply