VVV-Venlo heeft interesse in Real Madrid talent Peeters

Het was eventjes stil rondom VVV. Maar VI meldt zojuist dat de Venlonaren zeer serieuze interesse heeft in Real Madrid talent Mink Peeters. De Nijmegenaar die eerder in de jeugd speelde van PSV en Ajax staat al ruim drie jaar onder contract bij de Koningklijke. Real acht de linksbenige aanvallende middenvelder/vleugelaanvaller nog niet klaar voor de hoofdmacht en mag dus verhuurd worden.

De middenvelder leek op weg naar zijn geboortestad Nijmegen om voor de plaatselijk club te spelen maar deze transfer liep stuk. VVV heeft aangegeven Peeters graag te zien komen, al moet de Venlose club vanwege een gebrek aan financiële speelruimte hopen op de gulle medewerking van de Spaanse landskampioen. De Nijmegenaar zelf ziet een overgang naar De Koel zeker zitten, niet in de laatste plaats omdat hij denkt zich onder trainer Maurice Steijn verder te kunnen ontwikkelen.

Sarpei & Van de Pavert
De clubleiding hoopt snel tot een overeenkomst te komen om Sarpei van Stuttgart te kunnen huren. Zoals eerder gemeld is de krappe portomonnee een obstakel. Maar het lijkt erop dat dit wel goed gaat komen. De middenvelder traint nog altijd mee met de Venlonaren en was vandaag ook aanwezig bij de teamfoto.

Daarnaast kunnen we een streep zetten door de naam van Ted van de Pavert. Hij blijkt onbetaalbaar.

Bron: VI.nl

19 Responses

 1. expat

  Ik begin er in te geloven eerlijk gezegd. Ik ben onder de indruk van zowel de kwaliteit als de noodzakelijke ingetogenheid die onze club neerzet. Klaar voor het beste scenario, klaar voor het slechtste scenario. Daar we direct beginnen met een topper hadden we het niet beter kunnen wensen!

 2. lucien1978

  Ik hoor erg goede verhalen over die Peeters. Als ze Sarpei en Peeters kunnen halen zou dit geweldig zijn. Dan moet er alleen nog een centrale verdediger bij. We hebben alleen Promes , Roseler en Janssen. De enige middenvelder die daar ook zou kunnen spelen is Post.

 3. De Koel

  Een centrale verdediger zal niet zo’n probleem zijn, de komende weken komen er nog genoeg op de markt. Rustig afwachten dus. Ik ken deze Peeters niet, maar het zal geen koekenbakker zijn als Real het in hem ziet zitten. Mooi om te zien dat talentvolle spelers graag naar VVV komen. Geeft aan dat de club goed bezig is.

  1. Goodie

   Besteed hier gewoon geen aandacht aan Lincoln. Dit soort mensen zijn gewoon uit op reacties, ook op fb. Iemand die voor Schalke is en vrijwel nooit in de Koel komt is negatief, lekker laten gaan.

   En waar gaat het hier om, Ted van de Pavert? For real? Zo’n geweldenaar is het nou ook weer niet. Ik verwacht dat Promes en Röseler de CV’s zijn die zullen gaan spelen. Van de Pavert zou het moeten gaan doen met invalbeurten en als VVV hem daar te duur voor vind dan begrijp ik dat volkomen.

   1. Ooh van de Pavert prima speler hoor maar ben geen fan. Maar als hij naar VVV was gekomen had ik hem gewoon 100% gesteund.

   2. Goodie

    Uiteraard, we hoeven denk ik alleen niet rouwig te zijn dan hij niet komt. Dertien in een dozijn speler.

 4. supportertje

  Zo als er op dit moment door de VVV een ploeg neergezet word, is in mij ogen een groot wonder, en de verdienste van enkelen die een VVV hart hebben. De wijze waarop dit geschied, maar vooral de spelers die aangetrokken worden met de smalle beurs die VVV heeft is wonderbaarlijk. We kunnen trots zijn dat dit mogelijk gemaakt is en word. Net als Lincoln proef ik toch weer enige scepsis. Waarom eigenlijk, er is van alles gaande om VVV, en vele mensen, inclusief vele vrijwilligers werken zich rot om VVV goed voor de dag te laten komen. Wees nu positief en straal dat ook eens uit. Niet altijd morren, want dat is het makkelijkste. En als je het er niet mee eens bent, okay, maar wat let je om nu eens de zaken positief te zien. En als je energie genoeg hebt kun je altijd aan de slag bij VVV als vrijwilliger, om de boel op te knappen. Zet je energie om in positieve zin, zeiken kunnen we allemaal.

 5. robvvv

  Ver van de bron zittend, en nu ook nog letterlijk (camping in Spanje) volg ik dagelijks de ontwikkelingen van onze club. Ik moet zeggen dat de rust en ingetogenheid me opvalt. Er gebeuren geen overhaaste en financieel onverantwoorde zaken…feitelijk een voortzetting van het beleid van de afgelopen jaren. Mij lijkt het dat de technische staf op een perfecte manier de mogelijkheden en onmogelijkheden aftast. Straks staat er met de sterke basis van afgelopen seizoen een team dat m.i. voor verrassingen gaat zorgen. Nog even de vakantie afronden en ik ben klaar voor werk een spannend seizoen.!!!!

  1. Helaas weinig tijd om dit bekend te maken omdat we nog 2 prijzen moeten gaan regelen. Dit kost tijd helaas, we zijn ermee bezig en wil graag het zo snel mogelijk afhandelen. Zoals eerder vermeld stoppen we ermee.

 6. venlow077

  Nieveld op proef
  VVV heeft vanaf vandaag Norichio Nieveld op proef. De centrale verdediger is transfervrij en speelde eerder voor Feyenoord, Excelsior, PEC Zwolle, FC Eindhoven en Go Ahead Eagles. De afgelopen twee seizoenen was hij actief voor de club uit Deventer.

  Aldus de Limburger.

 7. robbaan

  Mink Peeters is een van de veelbelovende spelers van Nederland, goede zaak dat hij zelf graag naar VVV wil.
  Ik hoop dat dit rondkomt net als de overgang van Sarpei. Jongens wat een team kunnen we dan het veld in sturen….

 8. YowVVV

  Hoe zit het met deze mogelijke tijdelijke transfer? Ben benieuwd, met hem en Sarpei (ga ervan dat het doorgaat, traint al vrijwel de gehele voorbereiding mee) zijn we voorin en op het middenveld (Sarpei kan daar ook) klaar!

Leave a Reply