VVV-Venlo heeft niets in te brengen tegen ADO Den Haag

VVV-Venlo is afgelopen vrijdag in eigen huis snoeihard onderuit gegaan tegen ADO Den Haag. De Venlonaren hadden vrijwel niets in te brengen en werden met 0-5 verslagen. Een afstraffing.
ADO schoot al sterk uit de startblokken. Na amper een paar minuten zetten de Hagenezen flink druk op het doel van Delano Van Crooij. Eerst bereikte (oud-VVV’er) Sem Steijn, met een hakje, Kishna, die gelukkig recht op Van Crooij schoot. Maar één minuut later hing hij er alsnog in, Ian Ngobi was tegenstander Severina helemaal kwijt en toen Brian Koglin ook nog eens over de bal heen maaide, kon Verheijdt eenvoudig binnenschieten, 0-1.
Enkele minuten later kon ADO die voorsprong ook nog verdubbelen: de opgekomen back Asante kon – door het niet meeverdedigen van El Azrak – opstomen aan de rechterflank. Eenmaal in de zestien mocht hij ook nog eens vrijuit uithalen, maar gelukkig verdween zijn schot de tribunes in. VVV had in de openingsfase niets in te brengen.
Na een kleine tien minuten volgde wel een grote kans voor de Venlonaren. Mitchell van Rooijen – die fel aan de wedstrijd begon – haalde van randje zestien uit en zijn, van richting veranderde, schot belandde op de lat van het Haagse doel. Met een beetje geluk kom je daar (onterecht) op gelijke hoogte.
Maar in de fase er na gaf VVV het weer fors uit handen. Eerst was het Kishna die snoeihard uit kon halen, waar de paal gelukkig in de weg stond, en even later mocht ook Severina een schot lossen. Met heel veel moeite, terwijl het schot niet eens zo denderend was, duwde Van Crooij de bal naast het doel. En dan ga je met 0-1 de rust in en heb je helemaal niks te klagen, ADO was klassen beter – waardoor de spelers van VVV onder luid gefluit naar de kleedkamers moesten vertrekken.

Maar in principe is er, afgezien van het spelbeeld, met 0-1 nog niets aan het handje, dus werden de spelers bij rentree op het veld onthaald door de fans; die beleving moest ook door gaan dringen bij de spelers. Maar dat lukte helaas niet. Binnen twee minuten lag de bal alweer kinderlijk eenvoudig in het net, ditmaal was het Steijn die mocht afdrukken, 0-2…
En slechts zes minuten later mocht Van Crooij de bal weer uit het netje vissen. Uit een counter stoomde ADO op naar het Venlose doel en werd ook deze kans eenvoudig uitgespeeld, waardoor Verheijdt van dichtbij zijn tweede van de avond mocht maken. En hierna ging het spel van VVV als een nachtkaars uit. Eerst via Kishna en later wederom via Verheijdt werd het ook nog eens 0-4 en 0-5. Een heuse afstraffing.

Het is lang geleden dat ik zo’n matig VVV heb gezien. En waar ik er vlak na de winterstop van overtuigd was dat we best een prima elftal hadden staan, lijkt daar nu ineens niets meer van over. De gehuurde spelers Venema en El Azrak, die beiden fanatiek en gevaarlijk begonnen, lijken het al gezien te hebben. Venema werkt weliswaar heel hard, maar niets lukt meer bij de aanvaller. Idem dito voor El Azrak, alleen zie je het hard werken bij hem niet terug. In één ding is hij wel het allerbeste: zijn tegenstander laten lopen. En dat is toch wel kwalijk. Al zit je in een slechte periode, het allerminste wat je kan doen is hard werken – terwijl de jongen aan de bal zo gevaarlijk kan zijn. Maar ook de andere spelers hebben de laatste weken teleurgesteld. De enige speler die vrijdag van het veld mocht stappen met een voldoende, was mijns inziens Carl Johansson, hij speelde nog een prima wedstrijd. Voor de rest is er nog héél veel werk aan de winkel…

Volgende week vrijdag spelen we in het Rat Verlegh Stadion tegen NAC Breda. Tickets zijn via deze link te verkrijgen.

Wedstrijdverloop:
5′ Verheijdt, 0-1.
47′ Steijn, 0-2.
54′ Verheydt, 0-3.
61′ Kishna, 0-4.
76′ Verheijdt, 0-5.

Opstelling VVV-Venlo:
Van Crooij; Dirks (45′ Munsters), Koglin, Van Dijck, Ngobi; Van Rooijen, De Boer (70′ Schroijen), Johansson; Roemer (70′ Braken), Venema en El Azrak

Opstelling ADO Den Haag:
Wentges; Kemper, Matthys, Janmaat (71′ Mulder), Asante; Breinburg (71′ Reemst), Klas (83′ Komljenovic); Severina (71′ Bourard), Steijn, Kishna (77′ Seedorf); Verheijdt.

42 Responses

 1. Leonardus

  In de hoop dat hij het leest en begrijpt: Luhukay OPTIEFEN aub en snel.
  Neem Bogers dan maar gelijk mee.

  Wat een stelletje amateurs daar zeg. Het slechtste seizoen in 20 jaar. Top prestatie VVV.

  Verantwoordelijkheid nemen en opstappen.

  1. Beeselse Bergbeklimmer

   Doe eens normaal jij, GAUW! Wat heeft VVV eraan om nu zonder trainer en directeur te komen zitten? Alsof er mensen zijn die staan te springen om het over te nemen? Nee, dat gaat niet helpen. Het seizoen gaat uit als een nachtkaars en dat is triest, maar ik heb liever dat de staf en directie nu al gaat bouwen aan komend seizoen. Kiep liever een aantal spelers eruit! Er zijn spelers (o.a. Pachonik) die in de eredivisie prima meekonden, en nu weigeren om te vechten in de KKD. Daar doorselecteren en opnieuw beginnen, maar laten we in godsnaam geen zinkend schip zónder kapiteins worden…

   1. rongo26

    Ok de reactie is uit emotie, maar zijn punt is terecht.

    VVV heeft kansen gemist om van VVV een stabiele club te maken. Als ik kijk naar (ver)nieuwde stadions van Heracles, Go Ahead, Zwolle, en wat de impact daar van is….

    Bogers is mede verantwoordelijk voor deze gemiste kansen. VVV heeft zwabberbeleid en maakt(e) verkeerde keuzes.

    Ik zou graag een nieuw iemand zien, maar gezien het vaste contract van bogers zal dat wel niet gebeuren. En ik geloof echt wel dat er voldoende interesse zou zijn voor deze functie. We moeten niet doen of bogers vrijwilligerswerk doet.

 2. supportertje

  Waar is het elan gebleven van de ploeg die aan de competitie begon. Het beloofde aanvallende spel was er, de druk naar voren was er, de verdediging stond redelijk tot goed. De wedstrijden in het begin werden gewonnen op inzet, mentaliteit, soms geluk, maar vooral heel hard werken.

  Bijzonder positief was het geheel, en het sloeg ook over op het publiek. De steun groeide, en het stadion was redelijk tot goed gevuld, gezien de situatie na de corona perikelen. Echter ergens is er wat ingeslopen, eerst gerommel rondom spelers en de trainer. toen dat voorbij was, begon er iets te mankeren aan de resultaten.

  Wedstrijden die gewonnen hadden kunnen worden gingen verloren. Het spel werd langzaam minder op het veld en de spelers vinden elkaar niet meer zo makkelijk. Irritatie op het veld was duidelijk waar te nemen voor iedereen die de wedstrijden bezocht. Ondertussen is het dieptepunt wel bereikt, de wedstrijd tegen ADO ging roemloos verloren, ondanks de inzet die getoond werd door vele spelers. Het wilde gewoon niet lukken, en VVV kwam niet meer in het spel voor.

  Terecht kun je je dan als supporter gaan afvragen wat er aan de hand is binnen de ploeg. Zijn ze hun zelfvertrouwen kwijt. Zijn ze echt zo slecht, waarom ging het in het begin dan zo goed. Liggen de spelers onderling misschien overhoop. Of zit het in de opstellingen van de trainer, of lukt het hem niet om de ploeg echt op de rit te krijgen. Wie het weet mag het zeggen.

  Ik hoop alleen maar dat de ploeg zich weet te herpakken, en de laatste 6 wedstrijden er in slaagt om alsnog een keerpunt weet te bewerkstelligen, zodat het seizoen niet uitgaat als een nachtkaars. Werk aan de winkel voor VVV, om het vertrouwen te herstellen en er voor te zorgen dat VVV niet verzeild in een situatie die niet meer is te keren.

 3. brise continu

  En boys?
  Genoten??
  El Asbak en co…wat een aanfluiting voor het betaald voetbal…
  Josje L. zat op de bank en was meer bezig met scrabble en nasi rames dan met die zakkenvullers.
  Maar de laatst wedstrijden gaan ze ECHT..ECHT..ECHT alles maar dan ook alles er uit halen..inclusief de keeper…
  psssst…zo ff sprietse!!

  1. Die keeper die een paar dagen geleden in een interview met de krant zei ‘Een club uit de top 5 in de eerste divisie of bij een eredivisieclub als eerste of tweede keeper. Dat zie ik wel zitten.’

   Gepubliceerd op 31 maart, en niet zoals verwacht op 1 april. Dus waarschijnlijk nog serieus bedoeld ook. Een steenrijk en bloedgeil fotomodel van 23 jaar als vriendin, dat zie ik wel zitten. Ik denk dat we beiden evenveel kans maken om te vinden wat we zoeken..

 4. FC VVV03

  Ik denk dat het ook langzaam tijd word om de werkwijze van de technische staf onder de loep te nemen. Het is niet meer zo dat er alleen maar eigen jeugd op het veld staat zoals voor de winterstop. Het feit dat de staf de jongens niet aan het voetballen krijgt mag gerust zorgelijk genoemd worden. Er lopen genoeg jongens op het veld met enige ervaring in de benen. Verder denk ik dat er geen een eigen jeugdspeler beter geworden is afgelopen maanden. Als je naar het resterende programma kijkt, zou het mij persoonlijk niet eens verbazen als we van de laatste wedstrijden er geen meer winnen, laat staan gelijk spelen. Wat een klote seizoen en dat in een seizoen waar de koel prima bezet is. Gisteren waren ruim 5200 mensen getuigen van een complete afstraffing. Hoelang blijven deze mensen geduldig?

  1. Helemaal eens met FC VVV03.
   Wat mij ernstig zorgen baart is dat na de periode Maurice Steijn onder diverse trainers met soms heel uiteenlopende aanpak spelers aangetrokken worden die best vaak aardig beginnen als ze bij ons spelen, maar geen enkele speler wordt eigenlijk beter naarmate het seizoen vordert. Sterker nog, de meeste spelers lijken het voetbal verleerd te zijn of zakken ver weg…
   En wat de oorzaak is, ik heb geen idee!
   Maar het is echt een trend, dus zeer zorgelijk…

 5. OooLGooO

  Wordt tijd dat het hele bestuur wordt vervangen. Missie & visie van lek me het vestje en doelen die een voor een niet (kunnen) worden waargenomen.

  Beperkte financiële middelen, oke…
  Maar waarom lukt het een rkc en go ahead wel met minimale middelen een leuk voetballend team na op te stellen in de kkd en uiteindelijk eredivisie…

  Vvv moet op zoek naar teamspelers, geen spelers die individueel zichzelf beter vinden dan anderen en alleen voor eigen succes gaan.

  Go ahead plukt al jaren jeugdspelers van ajax weg welke de kans krijgen zich te ontwikkelen en later met winst worden doorverkocht. Volgens mij is bij vvv Timisela de laatste geweest….

  Er lopen genoeg jeugdspelers met aflopende contracten ronden die een aanwinst of aanvulling zijn voor VVV. En die metname willen strijden om zich terug te knokken naar de top. Ik weet zeker dat Veneme en al Asbak genoeg kwaliteiten hebben, maar als je niet de juiste spelers daaromheen hebt, teleurstelling na teleurstelling kan ik me voorstellen dat dit mentaal op het individu gaat werken.

  Iets wat in het verleden gedaan werd met Amrabat, Schaken en co….dat wil ik terugzien. En kom niet aan dat deze spelers niet te betalen zijn. Als je een Tsjech kan binnenhalen kun je ook een jeugdspeler van Ajax/psv/feyenoord binnenhalen. Slim scouten met een duidelijk missie en visie, dat is wat vvv nodig heeft…

  1. Daarom hebben ze Marc Van Hintum aangetrokken, en dat heeft z’n vruchten wel afgeworpen tijdens de winterstop, maar daarvoor zaten en teveel missers tussen en daarom staan we waar we nu staan…
   Maar wat ik al eerder zei, spelers die net aangetrokken zijn spelen in het begin best aardig, maar in de loop van het seizoen wordt het alleen maar slechter en slechter, en dan kan het dus niet alleen aan de spelers liggen lijkt mij als dat absoluut een trend is…

 6. kuebke

  Er is maar één oplossing voor deze malaise,opzouten met het hele bestuur en staf en de club verkopen aan een nieuwe (buitenlandse ) investeerder.
  ( Als er tenminste nog iemand is die in deze puinzooi trapt )

  1. supportertje

   Radicale oplossingen is jou wel gegeven, echter als morgen het hele bestuur en de staf opstapt, hoe moet het dan verder kuebke. Of heb jij daar dan ook de oplossing voor. Ik heb beeld bij de gevoelens, maar niet bij de maatregelen. Maar dat er wat snel moet veranderen is duidelijk.

 7. DeOtjes

  5-0 verliezen doet natuurlijk pijn maar waarom zegt niemand dat we met een zeer gemankeerde verdediging speelden. En een spits als Verheydt is fysiek zo sterk. Daar gaan onze jeugdspelers echt geen duel van winnen.

 8. supportertje

  Laten we ook nog een positief punt naar voren halen. Wat een sfeer en steun werd er ondanks de dikke nederlaag door de O tribune gegeven. Prachtig, en maakte indruk op een iedereen die er was. Ook buiten het stadion werd er over gesproken. Een schoolvoorbeeld van supporters die koste wat het kost achter hun ploeg bleef staan. Veel mensen vonden dit ook gek, maar juist in zo’n fase is het belangrijk dat het positieve overeind blijft. Wat hebben we er aan om ze af te branden. Daar worden ze zo wie zo niet beter van, ook spelers waren hiervoor dankbaar. Met recht kunnen we zeggen dat er een grote groep supporters is opgestaan, die echt achter hun ploeg blijft staan, zowel in goede als in minder goede tijden.

  1. DeOtjes

   Ook zeer belangrijk en maakt ook dat ik VVV wil blijven bezoeken. Als ik af en toe hier lees hoe er over spelers en staf gesproken wordt dan vraag ik me af waar het fatsoen gebleven is. En waarom zij op de tribune zitten. Er hoeft maar iets te gebeuren wat ze niet bevalt en de aanval wordt geopend. Op spelers, staf en bestuur. Maar ook op medesupporters die geen enkele andere visie mogen hebben. Niks is heilig.

   Vind ik het leuk dat VVV verliest of dat het minder gaat ? Nee absoluut niet. Maar ik kan wel op het veld zien dat we overklast worden of dat we op bepaalde plekken kwaliteit tekort komen. Maar om eerlijk te zijn had ik niet anders verwacht.

   Wel sluit ik me aan bij je eerdere stuk. Na een goed begin is het eigenlijk, sinds ‘ de opstand’ tegen de werkwijze van Jos, niet meer goed gekomen. Een korte opleving na de winterstop maar nu zie je weer verval en opstandig gedrag tegen datgene wat Jos wil.

   Daarnaast is de selectie duidelijk te licht en te smal. Als je maar 1 volwaardige basisspeler in je achterhoede hebt staan en geen goede vervangers kunt neerzetten is het niet raar dat je, tegen een ploeg als Den Haag, er een aantal om de oren krijgt

   1. Ik ben het wel gedeeltelijk met je eens, maar met Dirks en Koglin heb je toch twee volwaardige achterhoede spelers, aleen speelde Dirks niet in het centrum van de verdediging, waar hij beter tot zijn recht komt…
    Maar wat zegt dat, dat spelers het niet eens zijn met de trainer en in opstand komen en dat dat steeds weer terugkomt? Dan ligt daar toch het probleem lijkt mij, en moet daar iets gebeuren.
    Ik zeg niet dat Luhukay weg moet, maar ik zou toch wel graag willen weten waarom spelers het herhaaldelijk niet eens zijn met de trainer en wat er dan precies speelt.
    Als daar geen oplossing gaat komen zal dit probleem blijven doorsluimeren…

   2. supportertje

    Zoals jij er tegenaan kijkt, doe ik dat ook. En duidelijk dat we overklast zijn geweest tegen Den Haag. Maar als ik dan terugkijk naar de wedstrijd tegen Den Bosch, zag je opnieuw dat er spelers waren die het niet eens waren met wat Jos op het veld wilde. Resulteerde in een op de tribune zetten, van eens van onze betere spelers Azrak die openlijk opstond tegen Jos. Met als resultaat tijdens de pauze douchen en mondje dicht.

    Het begint er echt op te lijken dat, ondanks dat we Luhukay zeer graag als trainer hier wilde hebben, er toch iets is bij hem, waar de spelers niet mee overweg kunnen. Ernstiger vind ik dat dit doorwerkt op het veld en bij het team. Vooral het feit dat spelers die in het begin goed presteren, terugval vertonen. En dat verwacht je niet bij deze spelers.

    Joeri is nog maar een schim van wat hij vaak liet zien, en het vertrouwen is bij hem totaal verdwenen. Maar ook zie je dit terug bij veel andere spelers. Er spat gewoon een bepaalde frustratie vanaf.

  1. Op zich wel een goede analyse op van Venlo van binnen, alleen wordt daar duidelijk partij gekozen voor de trainer en ik vraag me dus ten zeerste af of dat wel terecht is. Natuurlijk is Jos Luhukay een vakman, dat staat vast buiten kijf, maar is hij behalve “ein harter Hund” ook een “peoplesmanager”? Misschien gaat dat wel niet samen. Als je b.v. naar Van Gaal kijkt, ik trek hem soms helemaal nietzoals hij naar buiten treedt, b.v. naar de pers toe. Maar ik denk dat hij ook wel heeft gemerkt dat je je tegenwoordig anders moet opstellen om je spelers mee te krijgen in het doel wat je uiteindelijk wilt bereiken. Met alleen maar “blaffen” zul je dat beoogde doel nooit halen. Van Gaal lijkt daar een goede balans in gevonden te hebben. Ik heb geen idee hoe Luhukay hier in staat…

 9. Nr. 077

  Het is inmiddels een paar dagen na het echec tegen Ado, maar nog steeds heb ik er de pest over in. Niet zozeer vanwege het resultaat, want met een gehavend en kwalitatief zeer matig elftal kan dit nou eenmaal gebeuren. Maar meer vanwege de pijnlijke conclusie dat eigenlijk steeds duidelijker wordt dat de spelers onder Luhukay niet beter worden.

  Naar mijn mening is er gedurende het huidige seizoen geen enkele speler beter geworden onder Luhukay. Soms heb ik zelfs het idee dat er spelers zijn die eigenlijk alleen maar minder zijn geworden. Kijk bijvoorbeeld naar El Azrak en (wellicht in iets mindere mate) Venema. Beide spelers speelden de eerste paar wedstrijden erg leuk en vooral zeer onbevangen. Maar des te langer ze trainen onder Luhukay, des te slechter en minder onbevangen ze beginnen te spelen. Waarbij de situatie tussen El Azrak en Luhukay vorige week in Den Bosch natuurlijk het absolute dieptepunt was.

  Nu rest alleen nog maar de vraag: hoe nu verder? Is Luhukay wellicht toch niet de gewenste trainer? Of zijn de (veelal jeugdige) spelers tegenwoordig niks meer gewend? Ik weet het op dit moment even niet meer, maar ik hoop van ganser harte dat er eindelijk eens een keer echt kritisch naar de huidige situatie wordt gekeken daar boven op de berg. En dat iedereen zichzelf daarbij ook eens goed in de spiegel aan gaat kijken. Ik ben benieuwd…

  1. Waarbij ook nog wel even vermeld mag worden dat Danny Post hier in Venlo eigenlijk wel afgeschreven was omdat hij al anderhalf seizoen bar weinig meer presteerde.

   En nu neemt hij Almere City, dat bijna onderaan stond, zo op sleeptouw dat ze VVV al bijna ingehaald hebben in de stand. En nog serieus kans maken op de periodetitel ook.

 10. Leonardus

  Jammer Rob Bucholz dat je niet verder ingaat op de ontstane situatie en de oorzaken daarvan.

  Jos Luhukay als vakman neerzetten gaat me toch echt te ver. Hij heeft in het jaar dat hij inmiddels aan het roer is aangetoond dit vooral niet (meer) te zijn. De degradatie is hem niet volledig aan te rekenen. Echter toen al zorgde hij voor onrust en ontevredenheid in de selectie. Daarnaast is hij betrokken geweest bij de aanstelling van nieuwe spelers (de Boer, Zima, Schroijen, Braken en Johansson presteren allemaal beneden niveau. En nieuwe spelers die in de winter kwamen (Dirks, El Azrak en Venema) passen zich daar moeiteloos bij aan.

  Het jarenlang pertinent niet scouten in de KKD en in de tweede divisie breekt je de nek. Valckx en Luhukay kijken alleen maar over de grens en halen spelers die niets of nauwelijks iets toevoegen. Kijk je naar clubs als TOP, Eindhoven, Telstar, den Bosch, Dordrecht etc. daar lopen spelers rond die beter zijn dan de hierboven genoemde. En veel kosten die niet, want ze spelen niet voor niets in Oss. VVV zal moeten investeren in de selectie komend jaar. Sponsoren en supporters vreten niet nog zo’n anoniem seizoen.

  1. DeOtjes

   Van de 8 spelers die je opnoemt komen er slechts 2 van over de grens dus daar gaat je commentaar stukje ‘kijken alleen maar over de grens’. Ook het jarenlang niet scouten in de KKD kun je Luhukay niet aanrekenen.
   Daarnaast hebben we een tijdje eredivisie gespeeld en niet iedere KKD divisie speler komt dan in aanmerking voor een plek bij VVV. Zeker niet van de clubs die jij nu noemt.

   Ik hoop dat VVV echt lering trekt uit de onbalans (jeugd vs ervaring en gebrek aan fysiek). Het blijft tekenend dat een speler als Sedlacek zoveel meer zekerheid in een team kan brengen. Iets wat andere middenvelders niet lukt. Een onmisbare stille kracht binnen een elftal.
   Ook het gegeven dat de selectie veel te smal is (en op enkele posities slechts enkelvoudig bezet) nekt ons. Voorbeeld Simon Jansen. Een gemaakte linksback die 1 wedstrijd moest meespelen terwijl hij last had van zijn hamstring. Of 2 CV’s waar er geen van weg mag vallen. En zo zijn er meer voorbeelden.

   Maar ook het wisselvallige beleid qua spelopvatting. Is het nu gaan voor resultaat of het spelen van attractief voetbal ? Ik denk dat VVV hier teveel op 2 gedachten hinkelt. Ik denk dat VVV beter en meer had kunnen inzetten op het tweede (en de doelstelling maar even loslaten). De selectie leent zich meer voor pressie en de jeugd kan meer leren. Omdat ze hoger op het veld hun foutjes mogen maken en er dus meer ruimte/tijd is om deze te corrigeren

   1. Leonardus

    Lezen is niet je sterkste punt blijkbaar. Net zoals je beheersing van de Nederlandse taal.

   2. Koelie

    @de Otjes: wisselvallig beleid helemaal eens. Teveel onrealistische doelstellingen heeft er natuurlijk mee te maken. Ze moeten kiezen en niet én aantrekkelijk voetbal én veel jeugdspelers inpassen én linkerrijtje als doel stellen. Dat is op dit moment onhaalbaar met het huidige budget en organisatie.

    Daarnaast heb ik echt idee dat ze andersom hebben geredeneerd. Ze konden niet (op tijd) de gewenste spelers halen dus dan maar met jeugdspelers. En dat is dan een doelstelling geworden. Zo lust ik er nog wel nog paar.

    Ook de uitvoering van het technisch beleid is belabberd gebleken. Er is met een betere scouting echt wel betere spelers te halen uit KKD. Kijk bijvoorbeeld naar de basis van GAE. Die hebben ook veel spelers gehaald van andere KKD teams (Den Bosch, Telstar) die nu doorgegroeid zijn naar eredivisie niveau. Onze selecties onder Steijn in KKD waren daar nog betere voorbeelden van. Nu is er teveel de nadruk gelegd op jeugdspelers en bijna alle aankopen halen het gewenste niveau (weer) niet. Daardoor is het seizoen geflopt en kun je weer opnieuw beginnen met bouwen.

   3. Grad

    @Leonardus’ met de Nederlandse taal van @De Otjes zit het wel goed, ik zie weinig taalfouten. Mogelijk heb jij wat moeite met begrijpend lezen. Bovendien dit is een site waar supporters met elkaar discussiëren over het wel en wee van de club en doen taalfouten niet ter zake. Daarvoor moet je naar de site van het ‘Groot Dictee der Nederlandse Taal’ gaan.

   4. DeOtjes

    @Grad. Dank je.

    @Koelie. Vwb betreft het selecteren uit de KKD ben ik het op dit moment helemaal met je eens. Maar toen VVV nog ED speelde was het een stuk lastiger. Spelers die in aanmerking kwamen voor de stap naar de ED werden ook door andere teams begeerd. En dan komt er een prijskaartje op dat VVV niet kon (of wilde) betalen. Ook nu zullen ze het grotendeels moeten hebben van transfervrije spelers. Er is gewoon geen of te weinig geld.

    Ik hoop dat ze wat spelers binnenhalen en langere contracten gaan geven. Heel veel spelers lopen weer uit hun contract per eind 22 en 23. Spelers waarmee VVV zou kunnen gaan bouwen of nog een leuke centje aan kunnen opleveren zouden langer moeten vastliggen. Neem een Sedlacek of van Rooijen. Jong, maar zeker goed genoeg voor de KKD.

 11. chretien

  Dat het dit seizoen onder verwachting verloopt, hoeft geen betoog. Niemand die het daar niet mee eens is. De oorzaak? Ik weet het niet. We hebben een top trainer met gekwalificeerde assistenten. De spelers, de selectie is in aantal, zeker als je de “jeugd” niet mee telt, is te klein. en dan hebben we binnen die selectie 3 langdurig geblesseerde spelers. Ik denk dat je het daar moet zoeken.
  Laten we wel wezen, als deze 3 spelers gewoon hadden kunnen worden gebruikt, dan hadden we bij de laatste wedstrijden andere uitslagen gehad. Met gevolg, beter gestemde spelers en publiek. We zouden nog om plek 8 of om de 4e periode titel spelen. Kijk naar Almere FC, die doen nog mee.
  Ik kijk vooruit naar volgende seizoen. Dan zeg ik grotere selectie en zoals eerder hierboven wordt genoemd, kijk vooral rond in de eigen omgeving.
  Type spelers? Vooral enkele gifkikkers erbij graag.
  Bovenal FORZA VVV!

 12. FC VVV03

  @PeterLoekie.

  Als je dan ziet dat VVV weer een of andere Tsjech uit de Serie D haalt in Italie terwijl zo’n Stijn van Gassel gewoon transfervrij was afgelopen zomer , en nu bij Excelsior elke week prima keept dan vraag je je af waarom? Als ik me niet vergis komt die jongen ook nog uit de buurt. Laten we hopen dat VVV komende zomer binnen de landsgrenzen blijft shoppen en gaat rondneuzen bij andere KKD clubs desnoods. Genoeg spelers die transfervrij zijn. Dan is het aan VVV om ze deze kant op te praten. Ik wil ook even kwijt dat wij als supporters trots mogen zijn op hoe we onvoorwaardelijk achter de club zijn blijven staan afgelopen Vrijdag. Ondanks die slachtpartij prima sfeer , dat bezorgde mij kippenvel. Keep it up!

  1. Klopt, Stijn van Gassel komt uit Ysselsteyn en had ik graag bij VVV gezien. Ook Vitesse heeft met Jeroen Houwen (Oirlo) en Eric Verstappen (Tegelen) twee keepers hier uit de buurt in de selectie. Maar VVV haalt liever een duur betaalde Tsjech op in Italië, die echt niet beter is dan de genoemde drie keepers.

 13. Oelie op zuid

  Klopt Chretien 3 langdurig geblesseerden en twee basisspelers missen en enkele spelers totaal uit vorm met een smalle selectie is voor iedere trainer een probleem. Wij hebben geen basis van 15 spelers die eerste divisie waardig zijn. Incidenteel een of twee spelers inpassen, dat gaat nog wel. Maar als je van het basisteam er al bij voorbaat 4 moet missen , dan is het logisch dat het vaker fout dan goed gaat. Voorbeeld: Simon Janssen is na driekwart competitie een bruikbare betrouwbare links back geworden. Maar als je een negatieve bril op hebt en alleen maar kunt kwekken over het ontslaan van het bestuur en trainer , dan is dat hun ” waarheid “

 14. RuiverCity

  Denken jullie nou werkelijk dat VVV volgend seizoen elke positie dubbel bezet kan krijgen? De gehuurde spelers (El Azrak en een Venema) rennen, met deze spelopvatting dadelijk terug naar hun oude club. Sponsoren en seizoenkaarthouders gaan afhaken. Dit seizoen kost VVV nog veel meer geld dan alleen door de corona.

  1. DeOtjes

   Ja ik denk dat dat kan. Al is het maar door multifunctionele spelers binnen te halen. En door jeugd als aanvulling te zien en niet meteen als basisspeler of speler van het eerste.

   Dat verhaaltje over afhaken van sponsors en seizoenkaarthouders hou je elke keer. En toch zitten er dit jaar meer toeschouwers op de tribune dan vorig jaar. Sponsors heb ik geen zicht op.

   1. RuiverCity

    Haha als ze 4x per jaar gratis kaarten weggeven dan krijg je volgens de cijfers die VVV naar buiten brengt wel meer toeschouwers al betwijfel ik dat ten zeerste.

Leave a Reply