VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft twee-jarig contract klaarliggen voor Moreno Rutten

Dat meldt De Limburger. Moreno Rutten zou van VVV-Venlo een contract krijgen van twee jaar, dat hem tot medio 2022 in het geel-zwart zou zien. Dat is wel afhankelijk van de verkoop van Tobias Pachonik aan een andere club. Dan komt er budget vrij en kan de transfer doorgaan.

10 Responses

 1. Persoonlijk zou ik een terugkeer van Moreno Rutten toejuichen.

  Hij was in zijn 1e periode bij VVV een prima rechtsback die niet alleen verdedigend tegen de meeste tegenstanders overeind bleef maar ook met zijn aanvallende impulsen dreigend was. Punt van verbetering daarin vond ik wèl zijn voorzet … die kwam vaak niet aan !

  Zijn verdedigende statistieken – en laten we eerlijk zijn: daar moeten we toch naar kijken als kleine club – waren echt prima en met name zijn balveroveringen waren indrukwekkend. Qua cijfers zat hij daar zelfs bij de beste verdedigers in de Eredivisie !

  Extra pluspunt van Moreno Rutten is dat hij mocht het nodig zijn de positie van Danny Post kan overnemen als verdedigende middenvelder; ook dat is voor een club als VVV belangrijk. We zijn gebaat bij multifunctionele spelers die op meerdere posities uit de voeten kunnen !

  Ik hoop dus dat dit rond komt !

 2. Ik begrijp niet zo goed waarom Pachonik nog niet verkocht is. Clubs lagen toch in de tijd voor hem?

  Van mij hoeft’ie niet weg hoor. Maar wat is de stand van zaken rondom Pachonik?

  1. In een aantal landen is de competitie nog bezig, zal dus nog even duren voordat de transfermarkt echt in beweging komt. Daarnaast zijn veel clubs erg voorzichtig met aankoop nieuwe spelers gezien de onzekere omstandigheden.

   1. Die drie tenuesponsors zijn niet ‘extra’. Die hebben we elk seizoen, en zijn dus al jaren gewoon meegerekend in de begroting.

    Of dat nu Viking, Holbox en Arenalease zijn, Scelta Mushrooms, TD&Company en Upstairs of VidaXl, Resifence en Welkom Energie maakt verder niks uit.

    Het had pas wat uitgemaakt als we voor komend seizoen geen rug- of broeksponsors hadden gevonden.

 3. Ik zou wel snel toeslaan als ik VVV was. Rutten is transfervrij en interessant voor meerdere clubs.

  Hij kan ook rechter middenvelder spelen mocht Pachonik blijven wat niemand verwacht.

  Ik zou het niet van Pachonik laten afhangen

 4. Tom Boere is transfervrij. Er is interesse vanuit de Eredivisie en Roda heeft interesse. Zou prima passen bij VVV. Harde werker en scoort makkelijk. We missen nog doelpuntmakers in onze selectie.

Leave a Reply

× Tips of aanmerkingen? Stuur ons een Appje!