VVV-Venlo

VVV-Venlo herstelt zich in tweede helft en pakt 3 punten tegen RKC Waalwijk

Men zegt wel vaker dat de Eredivisie een knotsgekke competitie is. Of ik het daarmee eens ben? Na de wedstrijd van VVV-Venlo tegen RKC Waalwijk van gisteren, zeg ik volmondig ja. In De Koel werd duidelijk dat een wedstrijd bestaat uit twee verschillende helften. De eerste helft was dramatisch aan de kant van VVV, maar de tweede helft was echt een stuk beter.

Door de afwezigheid van Danny Post, Christian Kum en Steffen Schäfer – zag de opstelling er iets anders uit deze keer. Damian van Bruggen speelde centraal achterin naast Nils Röseler en Opoku speelde op het middenveld.

De verwachtingen waren eigenlijk hoog van deze ploeg. Een redelijk goede voorbereiding, frisse aankopen en het spelen tegen een promovendus; deze wedstrijd moest wel even gewonnen worden door de Venlonaren. Van al die positieve geluiden was niets terug te zien in de eerste helft. Er was een passieve houding van de spelers, verkeerde keuzes in het laatste kwart en ronduit veel fouten. Daardoor kon RKC makkelijk overeind blijven en steeds dreigend aanvallen.

In de 11e minuut kwamen de bezoekers op voorsprong. Een scherp aangescheden vrije trap van Stijn Spiering werd binnengekopt door Hannes Delcroix, nadat hij Tobias Pachonik van zich af wist te schudden. Een flinke domper voor VVV-Venlo, want het leek er niet echt op dat VVV zelf iets kon forceren in aanvallend opzicht.

Alleen Opoku kreeg een enorme kans na een voorzet van Linthorst, maar zijn inzet werd aan de verkeerde kant van de paal geschoten, waardoor de Waalwijkers alsnog op 0-1 bleven. Het had makkelijk 2-0 kunnen worden toen Spiering, Bilate wegstuurde. Die kwam 1-op-1 met onze keeper, maar Kirschbaum bracht goed redding – waardoor we in de wedstrijd bleven. Diezelfde Bilate kreeg een grote kans net voor rust, maar gelukkig voor ons – raakte deze inzet  de buitenkant van de paal en bleef de schade beperkt tot 0-1.

In de tweede helft leken de spelers van VVV-Venlo wel helemaal opgeladen en daarmee ook hun motivatie. Er werd agressief druk gezet wanneer RKC in balbezit was en wanneer VVV-Venlo balbezit had, dan werd er meer met lef gevoetbald. Dit resulteerde in de 1-1 van Elia Soriano in de 51e minuut. Hij kreeg de bal van Opoku en draaide goed, waardoor hij een klein beetje ruimte kreeg en hij schoot de bal in de verre hoek: 1-1! Of het verdiend was? Mwah. Maar het was wel oh zo lekker.

Opoku was de man die betrokken was bij al het gevaar en in de 61e minuut mocht hij een penatly gaan nemen. Haji Wright ging goed door in het strafschopgebied en werd onderuit gehaald door keeper Vaesen. Er valt over te twisten of het een penalty was of niet, maar scheidsrechter Kooij en de VAR vonden het een penalty. Opoku stuurde de keeper de andere hoek in: 2-1! Het leek volledig omgedraaid en VVV kon eindelijk het schroom van zich afspelen.

Dat leek vooral zo, want na 65 minuten spelen kregen RKC weer grip op de wedstrijd. De angst was er op de tribune dat het weer ging lijken op de eerste helft, maar zover kwam het gelukkig niet. Het slotstuk was voor Van Ooijen. Opnieuw een pass van Opoku, maar het echte werk moest nog beginnen. Van Ooijen haalde verwoestend uit vanaf een meter of 20: BAM! In de linkerkruising. 3-1, over en sluiten.

De eerste drie punten zijn binnen voor VVV-Venlo. Hoe? Ja, dat maakt niet zo heel veel uit op dit moment. Het belangrijkste is dat er drie punten zijn binnengeharkt. Maar er zijn genoeg dingen die beter moeten, dat zagen we in de eerste helft. Volgende week kunnen we opnieuw een slag slaan, dan spelen we uit bij promovendus Sparta.

VVV-Venlo –  RKC Waalwijk 3-1 ( 0- 1 )
11. Delcroix 0-1, 51. Elia Soriano 1-1, 61. Johnatan Opoku 2-1 (p), 88. Peter van Ooijen 3-1.
Toeschouwers: 5.560
Scheidsrechter. Dhr. J. Kooij

Opstelling VVV-Venlo
Kirschbaum, Pachonik 80. Dekker), Röseler, Van Bruggen, Janssen, Linthorst, Neudecker, Van Ooijen, Soriano ( 67. Sinclair), Opoku ( 90. Scheimann), Wright

77 Responses

   1. Godfried

    kijk. iemand die direct begint te schelden. niveautje weer.. jij vond ze goed de eerste helft? sloeg nergens op wat ze lieten zien.
    vandaar dat ik zei: 1 helft gezien..

    2 was beter.

    dus volgende keer even normaal reageren aub.

   2. mats

    Nee zeikstraal! Ik noem je een zeikstraal omdat jij VVV na 1 helft bestempeld alsmdegrafatie kandidaat!

    Heb je mij ergens horen zeggen dat het goed was? Lezen, nadenken én reageren is noet je sterkste punt he?

 1. mats

  Nou, weggespeeld worden door RKC…. daar staan we dan mooi te kijk met alle aanwinsten. Het grote nöarn kan beginnen!

  Benieuwd wat de tweede helft nog gaat brengen . Hup Maaskantje!

  1. mats

   Kom aan mensen! Dit VVV moet echt nog wel meer op elkaar inspelen in potjes waar het om de knikkers gaat. Geef ze effe de ruimte en tijd man. En ze hebben het in de 2e helft toch goed opgepakt? Drie keer gescoord! Gewonnen! We staan bovenaan! Vanavond!

   Ik koop nóg een seizoenskaart denk ik!
   #gewoonomdathetkan

 2. kaalneetje

  Te weinig strijd, balbezit en vizier naar voren. Als de bal voorin komt is er vervolgens geen afmaker, teveel gepingel. Had er meer van verwacht. Mooie goal van Ooijen.

   1. en volledig terecht want er viel nogal wat te zeiken! Zet die volledig gekleurde vvv-bril toch eens af en dan zag je dat het met name de 1e helft bar slecht was. Met name Wright viel me erg tegen, veel onnodig balverlies al waren er in de 1e helft wel meer die gewoonweg erg slecht waren! Maar dat mag je hier nooit zeggen want hier mag je enkel met een gekleurde bril VVV de hemel inschrijven.

   2. RuiverCity

    Helemaal met je eens labradorvvv. Door de winst verliezen sommigen de realiteit uit het oog.

   3. mats

    Het gaat erbij niet om dat je niks mag zeggen of dat je nooit mag zeiken…. maar sommige mensen hier gaan echt te ver door al na 1 fucking helft te gaan roepen hoe slecht VVV is…. wacht verdomme eens een paar wedstrijden af! Ga achter due nieuwe spelers staan! Geef het team wat tijd

    En hoe geweldig RKC ook was….ze kregen er drie om de oren en wij pakten drie punten.

   4. RuiverCity

    Iedereen hier staat ACHTER de ploeg. Wil echter niet zeggen dat je alles goed moet praten doordat we winnen. Er is nog een hoop te verbeteren. De commentaren hier geven dat ook aan.

   5. mats

    Als je na één helft alweer roept dat VVV degradatie kandidaat nummer 1 is en/of dat je snapt waarom de twijfelaars geen seizoenskaart meer gaan kopen heb je gewoon heel weinig relativiteitszin en heeeeeeel veel pessimisme….

 3. Zeer matige 1e helft, waarin Post erg werd gemist op het middenveld. En was de goal van RKC niet houdbaar?
  2e helft was een stuk beter. Soriano gaat er minimaal 15 maken denk ik zo. In de 1e helft soms ongelukkig in zijn acties met geregeld balverlies, maar scoorde een prima goal. Deed me in zijn acties en bij het doelpunt een beetje denken aan Gerd Müller…
  Verder van een aantal spelers heel wisselende acties gezien. Wright en Sinclair hebben zeker potentie, maar er moet nog wel wat gebeuren…
  Linthorst had in de 1e helft 2x een goede schietkans, maar miste de durf om de trekker over te halen. Zonde!
  En twee Duitsers die vrij vroeg in de 2e helft met kramp uitvallen, dat vond ik pas opmerkelijk!

 4. De Realist

  Wij staan bovenaan, wij staan bovenaan (×11) Kampioene, kampi, kampioene (x11) Nu even realistisch…..de 1e helft maar snel vergeten. RKC combineerde prima en VVV had niks in te brengen. De VVV spelers wisten elkaar niet bepaald te vinden. De 2e helft liep het een stuk beter gelukkig en kreeg VVV vertrouwen na de mooie treffer van Soriano. Fijn als je als nieuwe spits meteen de 1e wedstrijd scoort. Ik denk dat we nog veel plezier aan Soriano gaan beleven. Opoku bleef ook mooi rustig bij de penalty en de goal van Van Ooijen was natuurlijk geweldig. We mogen echt blij zijn dat ze nu al 3 punten binnen hebben, dit geeft vertrouwen. Volgende week 1 of 3 punten bij Sparta en we kunnen vol vertrouwen de wedstrijd tegen Ajax tegemoet zien.

 5. jurgen

  Wel lekker voor VVV dat met grote waarschijnlijkheid Donny v/d Beek weg is bij Ajax, scheelt weer, afwachten of Ziyech er nog bij is, eigenlijk wel een beetje competitie vervalsing. Vitesse speelt tegen een ander Ajax als VVV. Stan van harte met de 3 punten, verder niets meer over zeggen.

 6. expat

  Drie punten, fantastisch! Superlastig om te spelen tegen een club die net gepromoveerd is, zie onze wedstrijd uit destijds tegen Twente (Vitoooi!!). Hopelijk is Post er bij tegen Sparta. Verder: drie keer scoren? Dat komt ook niet vaak voor! Forza VVV!

 7. YowVVV

  Resultaat top! Stadionbeztting netjes in de vakantie. Sfeer afhankelijk van spel, viel me niet tegen. Naole dat was terecht de eerste helft. Rustanimatie niets, sponsoranimatie wel hmm. Muziek? Moet beter kunnen. Nieuekomers: Soriano geweldenaar. Neudecket baasje. Pachinrk sterk. Wright alles of niets. Kirschbaum een belangrijke redding, verder soms wat onstuimig uit z’n. doelgebied. Sinclair dat komt goed, snel en gedreven. En die andere, ik weet het zo even niet. Hopelijk vallen de blessures mee en is Post snel fit. Wat was dit een gemis. Betaalsysteem ok, al was het assortiment wel erg karig en de prijs erg overdreven.

 8. robbaan

  VVV leek de eerste helft verstijfd, te angstig en daardoor met veel te weinig lef te spelen.
  Het ingespeelde RKC, speelde zoals in de playoffs, gedurfd en snel aanvallen.
  Door die snelle goal, werd RKC alleen maar sterker en had VVV op een kansloze achterstand moeten zetten.
  Wat opviel bij VVV was het gebrek aan leiderschap, het ontbreken van Post, was daar debet aan.
  Wonderbaarlijk genoeg, herrees VVV uit het as vd eerste helft. En gelijk zag je hoe het wel moet, met strijd en het publiek erachter, lukte het wel.
  Opvallend waren wel, de kramp en hamstring gevallen, de zware en super hete voorbereiding, zullen daar mogelijk hun tol hebben geeist.
  Conclusie, twee totaal verschillende helften, de eerste hopelijk een eenmalige uitschieter in negatieve zin en de tweede zoals het moet en hoort thuis in de Koel.
  Hopelijk kunnen, Post, schäfer en Kum tegen Sparta aan de bak, want meer body en leiderschap komt VVV alleen maar ten goede.
  Gelukkig kon VVV, deze wedstrihd nog ombuigen in een zege en de eerste
  drie punten zijn binnen, laten we daarop verder bouwen, want negativisme in de openingsfase vd competitie, zal zeker niet gaan leiden tot beter voetbal. FORZA VVV!!

 9. VVV 4ever

  We stonden in de rust ondanks de 0-1 achterstand mentaal toch voor want het had eigenlijk 1-4 moeten staan…..
  VVV gooide in de tweede helft alle chroom van zich af het publiek ging er weer in geloven en toen was het vrij snel gedaan met RKC…..

  Wat een heerlijke goal van Van Ooijen….!!!
  Linthorst een tweede Post in de dop?!Hij heeft zijn lengte in ieder geval mee…..

  Forza VVV!!!

  1. Venleau

   Linthorst kon mij gisteren in de rol van Post niet overtuigen dus dat weet ik nog niet. Maar is nog jong en zal door ervaring slimmer worden en beter door krijgen wat er in die rol gevraagd wordt dus wie weet.

 10. jason

  Plus:
  -de 2e helft
  -de harde kern op O
  -Sinclair
  -van Oijen

  Min;
  -Natuurlijk het gras
  -geluidsinstallatie
  -omroeper, hou die microfoon eens wat verder van je mond dan is het ook beter te verstaan
  -een simpel k’t biertje € 2,50. een prijsstijging van € 0,25 ????? varkens !
  -Opoku
  -Wright
  -Mensen die bij het rustsignaal boe roepen en zelfs de spelers uitfluiten. Seizoenskaart inclusief drank
  inleveren svp

  Lang leve De Koel

  1. Venleau

   Die uitfluiters stonden bij ons op O aan de zijkant. Een groep boeren uit weet ik veel, in ieder geval nog nooit gezien op ons vak. Beschamend inderdaad. Dit hoort niet in de Koel, zeker niet na de prestaties van vorig jaar.

  2. bear664

   Ben het niet met je eens om Opoku bij de min te plaatsen … was betrokken bij alle 3 de goals, 2 assists en een goed genomen penalty.
   Wright was wel heel slecht, een beetje Hunte in het kwadraat, bleef telkens voor eigen succes gaan en maar door dribbelen totdat hij de bal weer kwijt was.

   Bij de plus, mag voor mij ook wel trainer Maaskant, in de rust blijkbaar zijn ploeg goed opgepept en ook zichtbaar langs de lijn. Waar Steijn altijd maar blijft zitten, stond Maaskant toch continu zijn ploeg te coachen.

   En de horeca inderdaad nog steeds dramatisch …
   ExcellenZ was altijd een groot drama, maar dit deed hier niet veel voor onder …
   – Schandalige prijzen
   – Weer was er een apparaat voor het apparaat om op te waarderen kapot (vorige week ook al), waardoor er ellenlange rijen bij de andere kraam stonden.
   – Geen thee (doodgewoon heet water, met een zakje ontbreekt)
   – Het bier was al snel na de rust op … schandalig, en dan is het nog vakantieperiode

   1. jason

    Nou als een balletje breed geven een assist is dan heb ik er ook veel op mijn naam. Dat zijn geen assists. Het probleem met opoku is dat hij blijkbaar gewoon niet fel kan spelen. Je ziet hem alleen maar joggen over het veld. Heeft ook nauwelijks diepgang als nr 10 waardoor het idd allemaal nogal voorspelbaar wordt. Hij mist het gif in zijn spel maar kan dat blijkbaar gewoon niet. En natuurlijk ben je op die positie wel eens betrokken bij een goal of maak je er zelf een maar dat wil nog niet zeggen dat het allemaal goed is. Van oijen zou het op die positie veel beter doen denk ik.

    Lang leve De Koel

 11. aoje

  1e helft was dramatisch. Gelukkig waren ze een stuk beter in de 2e helft, alhoewel dit eigenlijk alleen in het eerste kwartier was. Ik hoop dat de blessuremand niet te vol raakt. Post zijn inzet werd gemist. Wat mij opviel dat bijna alles door het midden ging. Echte vleugelspitsen/spelers ontbreken en dat komt het spel niet ten goede. Wright deed me in de 1e helft aan Grot denken, beetje onbeholpen. 2e helft deed ie het beter, alhoewel hij wat meer oog moet hebben voor zijn medespelers. De penalty vond ik onterecht maar wel slim van Wright in scene gezet door de bal nog even te raken. Al met al nog geen idee waar dit VVV staat. Knap dat ze terugkwamen in de wedstrijd.

 12. Venleau

  Ik hoop dat Wright gister zijn dag niet had want daar schrok ik toch wel een beetje van. Post werd node gemist, met name de eerste helft waarin veel duels werden verloren en VVV overal een stapje te laat was. Hopelijk is die snel weer beschikbaar en valt de blessure van Soriano mee, daar ga je nog veel plezier aan beleven. Linthorst kon het gisteren niet bolwerken in de rol van Post, jammer, maar geen man overboord. Verder vond ik Sinclair wel aardig invallen en heb ik Neudecker eigenlijk weinig gezien (kan ook aan mij liggen). Eerste helft goed analyseren en daarna snel vergeten, tweede helft biedt perfectief met de nodige driehoekjes en veel meer beleving en strijd aan de kant van VVV. De drie punten zijn in ieder geval binnen en dat is een mentale oppepper.

 13. Goodie

  De 1e helft was echt dramatisch slecht. Middenveld werd compleet overlopen en de simpelste ballen kwamen niet aan. Gelukkig staat het in de rust slechts 0-1. Na de uitstekende goal van Soriano begint het te lopen aan VVV kant.

  Kirschbaum: Het zal lastig worden Unnerstall te evenaren, maar deed het gister prima, sterke uittrappen.

  Neudecker: Goede voetballer, maar zal een speler als Post achter zich moeten hebben.

  Wright: Ging me iets te vaak voor eigen succes, gaat tegen je werken.

 14. chretien

  We staan dan wel, terecht overigens, bovenaan, of we dat tot einde seizoen volhouden? Ik weet het niet. VVV begon de wedstrijd verkeerd, te weinig energie in het spel. RKC begon overdonderend, wij ietwat flegmatiek, behoudend. Vooral niet vergeten dat we hebben gewonnen. Linthorst zijn contract met 3 jaar verlengen. FORZA VVV!

 15. Grad

  Iedereen is het over eens, dat de 1e helft slecht was. 2e helft zag ik weer af toe het VVV terug van de vorm van de oefenwedstrijden. Met betrekking tot de 1e helft kan misschien als excuus gelden, dan we onze leider, bikkelaar en vormgever in de persoon van Post wel erg misten en we hebben kunnen zien, dat Linthorst deze potentie wel heeft, doch iets te flechmatiek is en nog te gemakkelijk van de bal laat zetten. Verder vergeet niet dat er voor een groot deel een heel ander elftal staat met een andere speelwijze. Dit heeft tijd nodig, waarbij de voorbereiding nog tekort is gebleken en als dan in de eerste beste wedstrijd ook nog de leider en degenen die de lijnen uitzet wegvalt, kan ik me voorstellen dat het zoeken is naar de juiste balans.

 16. Dond

  Blij met de 1ste 3 punten!
  Ik had nog geen oefenwedstrijd kunnen zien maar schrok behoorlijk van het niveau de 1ste helft. Alsof ze allemaal stijf stonden van de zenuwen, niks lukte.
  Blij dat dit in de 2de helft veranderde. Was nog niet echt geweldig maar de strijd was gelukkig weer terug.

  Linthorst – gaat een leuke toekomst tegemoet. Speelt naar mijn idee op dit moment wel sterker met een ‘leider Post’ naast zich.

  Nieuwe spelers;
  – Zou toch zoeken naar een type Post op het middenveld. Meer stootkracht vanuit het middenveld. Vooral wanneer hij uitvalt mis je dat.
  – zou ook graag nog een creatieve nummer 10 zien
  – als het kan nog 1 a 2 aanvallers.
  Iemand nog roddels gehoord over nieuwe spelers?

 17. RuiverCity

  Ik was verbijsterd zoals VVV de eerste helft begon en speelde. Zo zwak beginnen zonder enige felheid waardoor de nummer 8 van de KKD zowaar het heft in handen had in de Koel. Dit kan en mag nooit gebeuren! Zulke ploegen moet je jouw wil opdringen en vanaf de eerste minuut druk zetten.

  Dan heel opvallend dat niemand bij VVV ingreep op het spelgebeuren in de eerste helft. RKC speelde met vijf (!) middenvelders en één spits waardoor VVV op het middenveld steeds te laat en iemand te kort kwam.

  Tevens was het spel van VVV véél te voorspelbaar. Bij VVV lopen drie spelers (Van Ooijen, Linthorst en Neudecker) die de bal in de voeten willen hebben om het spel te verdelen. Hierdoor zit er totaal geen snelheid/diepte in de aanval en mist VVV echte flankspelers. Elke tweede bal was voor RKC waardoor de Venlonaren totaal geen druk konden zetten.
  Er moet op korte termijn een snelle flankspeler komen want Van Ooijen is een echte middenvelder die graag naar binnen trekt waardoor niemand de linkerflank bezet (zie ook zijn prachtige doelpunt).
  De tweede helft gelukkig meer felheid en agressie. De wil om te winnen was er weer. Hierdoor werd met het nodige geluk de wedstrijd nog omgedraaid.

  Kirschbaum had een prima redding die de 0-2 voorkwam anders was het met de rust al gedaan geweest.

  Pachonik viel niet mee. Mag veel feller de duels ingaan. Bij de 0-1 laat hij zijn directe tegenstander weglopen. Hij mist snelheid. Rutten heeft hij nog niet doen vergeten.

  Röseler degelijk en een echte aanvoerder. Altijd goed voor een 7 of 8.

  Van Bruggen degelijk en moet duidelijk weer wennen door gebrek aan wedstrijdritme.

  Janssen af en toe heerlijk fel maar waarom elke wedstrijd zo’n domme (roodwaardige) overtreding?

  Linthorst liet af en toe zijn kwaliteiten zien maar ook veel onnodig balverlies. Er zijn te veel spelbepalers in het team en te weinig diepgaande mensen waardoor de verrassing weg is.

  Neudecker kan het spel bepalen maar mist een breker als Post naast zich. Was af en toe te traag in zijn handelingssnelheid.

  Opoku viel amper op tijdens de wedstrijd. Zijn spel tussen de linies was niet overtuigend. Prima penalty.

  Wright die tegen Panathinaikos nog een goede indruk maakte, was tegen RKC een drama. Niks lukte hem. Hij leek helemaal niet met zijn gedachten bij de wedstrijd te zijn. Versierde wel slim een penalty.

  Soriano maakte een echte spitsen gelijkmaker vanuit de kleine ruimte. Af en toe zeer onrustig aan de bal.

  Van Ooijen wil graag de bal in de voeten en trekt daardoor naar binnen waardoor de linkerflank niet meer bezet is. Scoorde de heerlijke 3-1.

  Sinclair die inviel voor Soriano had tenminste nog enige dreiging door zijn snelheid en acties.

  Dekker moest Pachonik vervangen. Deed wat hij moest doen maar is zeker geen basisspeler.

  Zéér opvallend dat er voor de wedstrijd al twee geblesseerden (Post en Kum) waren. Tijdens de wedstrijd nog meer geblesseerden en opvallend veel krampverschijnselen. Dit hebben we vorig seizoen zelden tot nooit gezien.

  Er zal snel een linkerflankspeler gehaald moeten worden. VVV mist snelheid/diepte voorin. Hopelijk raakt de rest snel op elkaar ingespeeld anders gaan we een zwaar seizoen tegenmoet.
  Gelukkig zijn de eerste 3 punten binnen!!!

  P.s. 3 maanden de tijd gehad om iets aan de geluidsinstallatie te doen en dan werkt hij nog niet!

   1. LJ

    Hahaha. Omdat er geen klote van klopt. Er staan zeker 5-6 foutieve constateringen in de opsomming van de oude grijze eminentie uit reuver.

 18. festina lente

  Goede analyse ruiver city. sinclear hoort m.i.. in de basis. wright was wel erg matig. leed veel te veel balverlies. maar toch betrokken bij twee doelpunten. de linksbackpositie vind ik niet sterk bezet.. hopelijk tegen sparta een compleet elftal. opvallend dat vvv de enigste ploeg is die een thuiswedstrijd heeft gewonnen. al verwacht ik dat az van fortuna vanavond wint. enige duidelijkheid door bestuur vvv over sucic is wel gewenst. maar ik vermoed dat verkoop susic afhankelijk is van verkoop spelers bij een andere vereniging. ( groningen misschien.) .
  daarna kan vvv verder handelen.

 19. sjengske07

  Stan zat zaterdagavond naast de burgemeester en Bogers en zal ook wel gezien hebben dat er snel wat moet gebeuren. De selectie is zo te klein en Maaskant heeft weinig mogelijkheden. Wellicht spelen ze vrijdagavond beter want Sparta is een geduchte tegenstander.

 20. Zeker wete

  Het is bijna onvoorstelbaar maar ik wordt blij van de reacties van Mats! Niet zelden stonden onze meningen haaks op elkaar maar nu vind ik hem erg leuk! Moet niet gekker worden.

  p.s. ik moest kotsen van de eerste helft maar na de 2e helft was ik zeer content. Goed om te horen (en zien) dat de mannen na een donderspeech de 2e helft uit een ander vaatje hebben getapt.
  1e helft snel vergeten en 2e helft vasthouden.
  Ik dacht dat het na de wedstrijd in de fanzone erg druk/ gezellig zou worden maar dat viel me toch wel tegen. Volgende keer ook beter svp. Hulde voor de organisatie!

  1. YowVVV

   Susic ja, laat dat afscheid van hem ook maar zitten, doe gewoon waar je voor betaald wordt, contract is contract en vvv beslist over een reële verkoopprijs. Werkweigering. Wanneer komt er een statement vanuit de club? Hopelijk binnenkort een afscheid vd Seun, hopelijk tegen Ajax al. Hij komt het wel toe en hij is op zaterdag of zondag toch meestal terecht vrijgesteld van werkzaamheden ghehe

   1. Lincoln

    Afscheid van de spelers die vertrokken is edaan tijdens laatste thuiswedstrijd daar hoorde de Seun niet meer bij. Susic dikke werkweigering natuurlijk, dom ook voor zichzelf denk niet dat een club graag toehapt bij iemand die zich zo opstelt.

    Maaaaar goed deze afspraak komt van beide partijen. VVV wil hem verkopen en niet geblesseerd. Susic wil weg en niet geblesseerd laten raken. Nouja prima, zo gaat het niet de man heeft een contract tot eind van het seizoen hoopte natuurlijk dat die ontbonden werd, helaaaaas voor hem.

 21. Animal

  afscheid Seuntjes hoeft van mij niet.Veel respect voor hem en wat ie voor VVV herft beyekend , had hem ook nog graag dit seizoen bij VVV zien spelen. Maar hij heeft gegokt en verloren…als je op zo’n vervelende manier weggaat verdien je geen afscheid ongeacht je prestaties daarvoor. Die dacht wel even met open armen door NAC ontvangen te worden….

  1. YowVVV

   Gegokt en verloren inderdaad, maar geen afscheid, hij ging altijd voorop in de strijd tot het bepaalde moment. Ik heb veel gevloekt op hem, maar nog meer genoten. Een ding volgens mij is. Hij alleen wat ouder en dat voor een niet afrikaan

 22. RuiverCity

  Hoe kan VVV in vredesnaam instemmen met dit gedoe rondom Susic? Is pure werkweigering en anders niks.
  Mocht VVV met nog meer blessures te maken krijgen, kun je niet op hem terugvallen omdat meneer voor zichzelf traint en dus wedstrijdritme mist. Wel gewoon salaris krijgen. Geen enkele club zal hem overnemen of veel voor hem betalen omdat het weken duurt voordat hij op groepsniveau kan aansluiten.
  VVV moet zich in zulke gevallen eens wat harder opstellen.

 23. festina lente

  VVV-Venlo hoopt middenvelder Tino-Sven Susic spoedig te verkopen. De Bosnische middenvelder aast al een tijdje op een transfer.

  Tegen RKC Waalwijk (3-1 zege) behoorde Susic niet tot de wedstrijdselectie en dat had met transferperikelen te maken. Manager voetbal Stan Valckx laat aan VI weten te hopen dat er snel een oplossing komt: ‘Hopelijk is er vóór het einde van deze week duidelijkheid, dat is voor alle partijen het beste.’

  De 27-jarige Bosniër was vorig seizoen een van de uitblinkers bij VVV, na transfervrij te zijn overgekomen van Antwerp. Susic scoorde vijf keer in 27 duels. In De Koel heeft de achtvoudig international nog een contract tot medio 2020.

  Valckx hoopt dat tegenover het vertrek van Susic nog een versterking staat. ‘We hebben negentien selectiespelers en een aantal jongens uit de jeugd. Dat is wat krapjes. Maar we laten ons niet opjagen.’ De in Venlo meetrainende Keisuke Honda heeft zijn zinnen nog steeds gezet op een grotere competitie.

 24. festina lente

  ruiver city kan me toch niet voorstellen dat vvv gewoon zijn salaris doorbetaald. is een van de grootverdieners bij vvv. ik weet het niet zeker maar ik denk dat hij onbetaald verlof heeft. als er nog een versterking komt vraag ik me af voor welke positie.

 25. festina lente

  De belangen van sucic wordt behandeld door D & D sport agency. Hij staat op die lijst als duurste speler met een handelswaarde van 1.25 miljoen, Voor de rest staan op die lijst allemaal onbekende spelers uit de balkan.
  Misschien wel een moelijke onderhandelaar die makelaar.

Leave a Reply