VVV-Venlo hoopt na jaarwisseling nieuwe verdedigende middenvelder te presenteren.

VVV-Venlo hoopt na de jaarwisseling een nieuwe verdedigende middenvelder te presenteren. Dat zegt Stan Valckx in een interview met De Limburger.

VVV-Venlo loopt na een prima start, niet meer zo lekker en wij mogen ons dan ook zeker zorgen maken over het verloop van de rest van de competitie. Aanvallende kwaliteit daarover hoeven wij ons op dit moment geen zorgen te maken, maar in de verdedigende linies – daar zit het probleem.

Met maar een echte verdedigende middenvelder in de selectie, is het belangrijk om ons ook op die positie te versterken en dat lijkt de technische staf van VVV-Venlo nu ook in te zien. Wie dat dan moet worden, is op dit moment nog niet duidelijk.

Bron: De Limburger

46 Responses

 1. Hendrix2

  Aangezien het bericht van de limburger, hierin word aangegeven dat vvv van de winterstop een nieuwe verdedigende middenvelder wilt halen. Nu zat ik eens te denken aan potentiële namen, marko Vejinovic lijkt me onhaalbaar. Kan me wel nog herinerren dat ze vorig seizoen Patrick Erras (destijds nürnberg) wilde halen/huren. Is van de zomer naar Werder bremen vertrokken en zit daar nu op de bank. Heeft tot dusver 1 wedstrijd gespeeld. Weet wel bijna zeker dat hij nog in de gedachte zit van Stan als ze er vorig jaar mee bezig zijn geweest. Ik ben benieuwd om wie het gaat. Jullie nog suggesties?

  Forza VVV en op naar zondag!

 2. Geertje

  Haal Kevin Felida maar op bij Fc Den Bosch. Kan die een half jaar wennen achter Post. En als we dan toch bezig zijn: Mickey van de Ven van FC Volendam mag ook komen!

 3. Hendrix2

  @Geertje

  Kon dat maar, helaas zijn deze spelers niet haalbaar voor VVV. Felida word al genoemd als opvolger van Matusiwa bij Groningen en Van de Ven kan naar de gehele top.

 4. Godfried

  Machach komt erin en laar meteen weer zien de beste voetballer te zijn. lijkt wel een vooropgesteld plan om eigen spelers in de etalage te zetten en huurspelers niet te gebruiken. elk jaar zo met huurspelers bij vvv… toeval?

 5. De Realist

  Wat is dit VVV zwak zeg, er zit niets, maar dan ook niets in. Geen felheid, geen wil om de bal te hebben, kwaliteitsarm. Ze doen maar wat…en het loopt voor geen meter en dan gaat de Koning Machach er 10 minuten voor het einde inbrengen als het 0-3 staat. Pfffff echt een aanfluiting dit VVV. Ik wil graag positief zijn maar kan het niet. Stan mag wel 5 spelers aantrekken in de winterstop wat mij betreft.

 6. Godfried

  snap ook dat v Crooij bij Zwolle op de bank zat. brandhout. het probleem is ook niet de verdediging of aanval. het middenveld is niets. maken fouten, pakken kaarten, hebben geen techniek of overzicht. achterin vandaag krap bij kas. maar goed. voorin met John, machach, giako genoeg potentie. maar daartussen verliezen we de slag en nemen we geen initiatief.

 7. Godfried

  als je woensdag ook nog door Almere wordt uitgeschakeld voor de beker, wat dan? zo doorgaan? of toch ingrijpen? lost baak niets op. maar dit kan zo niet veel langer door. er gaat te veel mis. in en rond het veld. jammer. vooral in zo’n jaar zonder supporters en echt gras. kan de club niet gebruiken.

 8. Oelie op zuid

  Zolang spelers die nog niet mee kunnen in de kk divisie in de basis staan en gehuurde talenten niet worden opgesteld, wordt het niks. Was wel opvallend dat de Koning zegt dat hij de gehele week de spelers bezig ziet op het veld en daarop zijn team samensteld. Misschien heeft hij de oogkleppen op. Je kunt niet doorgaan met Hunte en Arias. Ook Vito mag op de bank. Schandalig. VVV wordt op deze manier de slemiel van de eredivisie. Heel voetbalminnend Nederland begint VVV uit te lachen en denergrerend over ons cluppie te doen. Wordt tijd dst er wordt ingegrepen.

 9. Geelzwart

  Het was absoluut niet goed , grote woorden vooraf maar niets daarvan op het veld. Elke week lijkt het slechter te gaan en is het onmogelijk om drie keer naar dezelfde kleur te kunnen spelen. Als je de bal niet vast kunt houden, is het een kwestie van tijd dat die goal valt. Dan maakt het ook niet uit wie er back speelt of in het centrum staat. Er komt altijd een moment van geen scherpte of een fout in de verdediging.
  Wordt een lang, zwaar en onplezierig seizoen.

 10. Je kunt er een andere trainer neerzetten maar een Schafer, beide van Crooy’s, Hunte, Hupperts, Arias enz enz zullen er niet beter door gaan voetballen want die kunnen simpelweg niet beter, ook niet als er een andere trainer langs de lijn staat en dus vrees ik vanaf nu een regelrechte gang naar de 1e divisie met dit elftal.

  Het is kwalitatief, voetballend en technisch gewoon veels te slap en ondermaats en dat trek je niet meer recht ben ik bang. Het is te hopen dat andere ploegen zoals Emmen en Den Haag niet opeens de geest krijgen anders is de eredivisie voorbij,

 11. Oelie op zuid

  Gia uit de wedstrijd gebeukt met een onbestrafte elleboog in de nek. Onze spelers gaan elk duel uit de weg en trekken de benen in. Waar is die duelkracht gebleven. Ieder duel werd verloren of zelfs niet aangegaan. Als je minder techniek hebt kun je nog altijd de duels aangaan. Hunte stond alleen maar lucht te dekken en zette totaal geen druk op de bal. Haalde ook geen voorzet eruit.

 12. Winterstop langzaam in zicht. Programma van de concurrentie;

  VVV
  Twente – thuis (0 punten normaal gesproken)
  PSV – uit (0 punten normaal gesproken)

  WillemII
  Az – uit (0 punten normaal gesproken)
  Ajax – thuis (0 punten normaal gesproken)

  Ado den Haag
  Ajax – thuis (0 punten normaal gesproken)
  Zwolle – thuis (0, 1, 3 punten ?)

  Emmen
  Pec Zwolle – thuis (0, 1, 3 punten ?)
  Utrecht – uit (0 punten normaal gesproken)

  Fortuna Sittard
  Utrecht – uit (0 punten normaal gesproken)
  RKC – thuis (0, 1, 3 punten ?)

  Heracles:
  Heerenveen – uit (0 punten normaal gesproken)
  Groningen – uit (0 punten normaal gesproken)

 13. twiggy11

  Je zal toch vvv als baas hebben je krijgt betaald en je hoeft niet te werken vind ik ook niet gek dat Huppert en Hunte snel getekend hebben je moet ze niet weg sturen maar weg schoppen meschien dat ze dan rennen.

  1. sultana

   Hier is maar een iemand verantwoordelijk voor, degene die deze spelers naar VVV heeft gehaald.
   Waarom is Hunte terug gehaald? Was blij dat hij destijds weg was, gaat VVV hem weer terug halen dan heb je mijn inziens geen verstand van wat er bij VVV aan spelers hard nodig is.
   Delano van Crooy dat kan echt niet voor een eredivisie club! Niet eredivisie waardig deze jongen, we zijn weer terug bij af sinds het ontslag van Maaskant. Ik weet niet wat het is bij VVV maar ze willen graag een professionele voetbalclub zijn maar wat een amateurisme, keer op keer. Op deze manier kan degradatie niet uitblijven, zo lang er geen publiek welkom is in de stadions en er dus ook geen inkomsten gegenereerd kunnen worden kan dit wel eens de doodsteek worden voor ons cluppie! Het is een voor twaalf, daarom zal het roer om moeten bij VVV op zeer korte termijn.

   Op deze manier zie ik ze geen punten meer pakken, bij Almere gaan ze met dit voetbal niet winnen voor de beker, daarvoor speelt Almere te goed. Tegen Twente 0 punten, wat spelen die goed voetbal en een goede trainer die Jans.
   Tegen PSV 0 punten.

   1. Ievel Knievel

    Grappig dat Jans hier ineens een goede trainer genoemd wordt.

    VVV heeft meerdere kansen gehad hem als trainer binnen te halen en hij stond er nog open voor ook.

    Maar volgens de gemiddelde supporter hier paste hij niet bij de club.

    Toen ik kritisch was op de komst van de Koning verleden seizoen werd ik zo’n beetje weggehond hier.

    Maaskantje werd bij zijn komst als held door sommigen hier toegejuicht. De kritikasters zagen het verkeerd volgens hen.

    Niet alleen de mensen die bij VVV beleid maken hebben er soms weinig kijk op….al blijft geld altijd een factor.

   2. Rossie

    Ik heb altijd gezegd dat Jans een goede trainer zou zijn voor VVV en dat De Koning niét de juiste keuze was. Hij heeft het na Maaskant op zich goed gedaan maar dat hij een tactisch onbenul is is inmiddels wel bewezen. Maar je hebt gelijk, we waren in de minderheid.

   3. Ievel Knievel

    Over het algemeen (niet altijd) heb je ook een goede kijk op het spelletje 😉

   4. Rossie

    Haha, dank je! Jij ok wel hoor…zullen wij het anders samen gaan doen? 😉

 14. FC VVV03

  onze beste Hans zit over een aantal weken gewoon thuis. Aan alles kun je zien dat VVV komende Woensdag ook kansloos onderuit gaat. Daarna volgen 2 grote nederlagen tegen Twente en PSV en dan is het einde verhaal. Wat een bagger dit VVV

 15. Timeeh

  Dramatisch interview van hdk natuurlijk weer. Hoezo we proberen druk te zetten? Hoezo Schaefer had berghuis goed in de tang? Hoezo we zijn voor de 2e helft een wissel kwijt met het uitvallen van Swinkels?

  5 schoten van Berghuis in de 1e helft mag natuurlijk nooit gebeuren. Schaefer komt gewoon te kort dat ziet een blinde nog en je hebt uiteindelijk maar 3/5 wissels toegepast. Waar heeft die man het over?

  Prima dat je de spelers niet afvalt en negativiteit in de groep gooien heeft niet veel zin, maar blijf wel realistisch meneer de koning. Begin eerst eens met de juiste jongens op te stellen. Jongens die zich nog kunnen bewijzen, of die in potentie meer kwaliteit hebben. Waarom in dat opzicht niet beginnen met Van Dijck, dekker, Machach, Janssen, John en misschien zelfs Essanousi?

  Er zal iets moeten gebeuren. Op dezelfde voet verder gaan gaat niet veel meer brengen en een degradatie betekend natuurlijk in deze tijd het einde voor onze club. Ik roep niet dat de trainer meteen we moet, maar dan zal hij andere keuzes moeten maken, icm een aantal nieuwe huur(spelers) in de winterstop.

Leave a Reply