VVV-Venlo huurt Joey Sleegers van NEC

Het hing al een tijdje in de lucht maar vandaag mogen we officieel Joey Sleegers presenteren als nieuwe aanwinst van VVV-Venlo. De 22-jarige aanvallende middenvelder die ook uit de voeten kan als buitenspeler wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Eredivisionist NEC.

Sleegers is blij met de kans bij VVV-Venlo. De middenvelder geeft aan; “Zoals elke speler wil ik graag spelen en die kans is bij VVV-Venlo een stuk groter dan bij NEC. Verder heb ik goede gesprekken gehad met de technische staf bij VVV-Venlo en dat gaf mij veel vertrouwen om deze tijdelijke overstap te maken. In mijn tijd bij FC Eindhoven heb ik veel Jupiler League-ervaring opgedaan en ik weet wat er gevraagd wordt in die competitie. Hopelijk kan ik die ervaring ook bij VVV-Venlo gebruiken”.

De jonge Sleegers werd geboren in Helmond en begon zijn voetbal carrière ook in Helmond bij HVV Helmond. Daar werd hij opgepikt door RKC Waalwijk en maakte op jonge leeftijd al een mooie transfer naar Feyenoord. Bij de grootmacht uit Rotterdam was er weinig plek door veel concurrentie. Hierdoor werd de jonge Helmonder in het seizoen 14|15 verhuurd aan FC Eindhoven. Sleegers speelde 38 wedstrijden voor Eindoven waar hij 13 keer wist te scoren en 5 assists maakte. Dat het een succes was blijkt uit dat de jonge aanvaller werd verkozen als beste talent van het Jupiler League seizoen 14|15. Het geweldige seizoen bij Eindhoven leverde een transfer op naar NEC. Hier is hij echter geen eerste keus en mocht hij tijdelijk vertrekken. Bij VVV hoopt Sleegers de goede lijn van Eindhoven weer te herpakken.

Maurice Steijn die afgelopen week al aangaf de jonge aanvaller aan te willen trekken is natuurlijk zeer tevreden over de tijdelijke transfer. Onze trainer geeft aan; “Joey is een uitstekende aanvulling op onze huidige spelersgroep, anders doen we niet zo’n moeite om hem hierheen te halen. Iedereen kent de financiële beperkingen van de club, dus we kunnen niet zo maar spelers kopen. Maar dit is een mooie oplossing en een zeer welkome versterking van onze selectie”.

Wij wensen Joey veel succes dit seizoen!

21 Responses

 1. Luis Erique

  Complimenten aan de beleidsbepalers. Dit is echt een jongen die je beter maakt. Nu heb je Hunte als invaller achter de hand. Dat is een rol die prima bij hem past. Ik denk dat vvv nu de sterkste basiself van de Juup heeft. Het zou wel ideaal zijn als er nog een middenvelder en verdediger voor de breedte bijkomt.

 2. kiekoputspelke

  Prima nieuws zeg….vind het inderdaad erg knap dat VVV deze jongen heeft kunnen overtuigen om naar Venlo te komen….

  Heb gisteren trouwens een deel van de wedstrijd van Jong VVV gezien en daarbij natuurlijk extra gelet op de proefspeler Boddaert.
  Wat ik ervan kan maken, was dat deze jongen zeker wel kan voetballen maar hij oogde wat traag….ben dus benieuwd of hij erin slaagt de technische staf te overtuigen ??

  Maar goed: Joey Sleegers is VVV-er en dat is prachtig !!

   1. Ben

    VVV kan hem alleen maar beter maken en dan zeggen ze bij NEC: bedankt voor de opleiding! Oh ja, ook nog bedankt voor de centen die jullie er voor hebben betaald. Indien hij faalt bij VVV, dan hebben wij de pech en NEC heeft er zelfs nog wat geld aan over gehouden. Ik adviseer VVV alleen maar spelers te huren wanneer er aan vast zit het bedrag voor overname. Het is niet voor niks zo dat NEC hem laat gaan: ze zien het NIET in hem zitten. Ik hoop dat wij er tenminste een jaartje veel plezier aan beleven. FORZA VVV!

   2. Dat is allemaal zo makkelijk om te zeggen maar zo makkelijk is het allemaal niet. Ten eerste kunnen we allemaal gaan speculeren maar wij weten niet wat er is afgesproken. Wat je zegt is wel zo maar dat is het principe van huren van spelers. Die jongen krijgt zzijn kansen nu, als hij het goed doet gaat hij terug naar NEC. Doet hij het slecht mag hij waarschijnlijk transfervrij vertrekken. Maar goed laten we eerst eens afwachten wat er gaat gebeuren. Het is nog een lange weg en we zijn er nog lang niet.

 3. bruudje

  Zeer knap gedaan, mijn complimenten ! Dit is absoluut een meerwaarde… Wellicht een idee om Jens van Son op te pikken ipv Boddaert? Verder nog een goede stand in voor achterin en de platte kar kan al heel voorzichtig uit de kast worden gehaald..

 4. piehen

  Prima zet van VVV , hoop alleen dat Steyn zijn bankzitters kan blijven motiveren want dat zal nog lastig genoeg zijn voor sommige spelers vooral als je al verschillende wedstrijden basis speler bent geweest.Dus eerder wisselen als mogelijk is en meer speel minuten geven om zich in de kijker te spelen en te blijven motiveren .
  Het moet een eenheid blijven de selectie vechten voor elkaar, iedereen is belangrijk in het team.

 5. RuiverCity

  Prima aanwinst. Iedereen zal voor zijn plek moeten knokken. Hunte doet het al langer erg goed en pikt ook zijn goaltjes mee. Wat ik vorige week al schreef: Laten we hopen dat Roda niet met Seuntjens bezig is. Na jaren van de gemeente geleefd te hebben kunnen ze nu weer doorpakken door hun miljonair Schroeff.

 6. Goodie

  Een prima speler voor VVV. Ik hoop dat Hunte vrijdag nog mag beginnen, want die vond ik afgelopen vrijdag veruit de dreigendste speler van VVV. Nu nog een back-up voor Janssen en een middenvelder.

 7. kenfen

  Vrijdag en maandag thuis ik ben benieuwd naar de inbreng van deze speler. Vorig jaar waren deze 2 wedstrijden goed voor 0 punten!!! Dit kan dus dit jaar alleen maar beter

 8. Goodie

  “Volgens Valckx is het financieel lastig om Maarten Boddaert binnen te halen omdat het geld op zou zijn” aldus omroep Venlo.

  Met een beetje schuiven kun je voor iedere positie wel een andere speler er neerzetten, behalve op de linksback. Mocht Janssen geblesseerd raken, wie zet je daar dan neer?

  1. JasperVVV

   Vreemde situatie inderdaad. Financieel lastig. Dit is een speler die er eerder mogelijk om financieele redenen met telstar niet is uitgekomen. Wat heeft vvv deze speler dan te bieden???? Los van het sportieve plaatje van mee doen om promotie…

 9. piehen

  Hoi Goodiie ,
  Je kunt ook Moreno Rutten op links laten spelen heeft dat vorig seizoen ook eens gedaan. Dan kan Dekker of Korkmaz op rechts spelen zou een mogelijkheid zijn voor korte tijd natuurlijk.
  Maar hopelijk vinden we nog een linkspoot.

 10. festina lente

  vraag me af of vvv met het ontvangen geld van musa kan werken.lijkt me.niet.anders kan het salaris van die testspeler geen probleem zijn. een beetje risico kan je wel nemen
  als je een periodetitel heb heb je het jaarsalaris al ruimschoots betaald gekregen. ik dacht tenminste dat een periode de club 75000 euro oplevert.

Leave a Reply