VVV-Venlo

“VVV-Venlo heeft interesse in doelman Wouter van der Steen”

VVV-Venlo zou interesse hebben in doelman Wouter van der Steen. Dat meldt BN De Stem vanmorgen. Volgens de Brabantse krant zou VVV de doelman SC Heerenveen op het oog hebben als mogelijke nieuwe keeper voor de Venlonaren.

Wouter van der Steen is op dit moment tweede keeper in Heerenveen en wilt na twee seizoen graag weer minuten maken. De 27-jarige doelman kwam medio 2016 over van Helmond Sport waar hij meer dan 150 wedstrijden speelde voordat hij dus naar Heerenveen vertrok. In die tijd bij Helmond Sport maakte hij veel indruk en het is dus ook een keeper die de nodige ervaring heeft op de Nederlandse velden. Nu speelt hij nog bij Heerenveen en in die twee seizoen speelde hij tot dusver 5 wedstrijden in de hoofdmacht en die wedstrijden vonden allemaal dit seizoen plaats. Daarnaast kwam hij ook 17 keer uit voor Jong Heerenveen, dat uitkomt in de beloften Eredivisie.

Van der Steen wilt weer minuten maken en heeft daarbij de interesse gewekt van NAC Breda, Excelsior en VVV-Venlo. Allen zijn op zoek naar versterkingen in het doel, bij VVV-Venlo wordt het namelijk zeer lastig om Unnerstall te behouden en een nieuwe keeper zal de concurrentiestrijd moeten aangaan met Van Crooij voor de positie van eerste keeper. Aan het einde van dit seizoen is de keeper transfervrij en dat maakt hem extra aantrekkelijk voor de Venlonaren. Diverse leden van de technische staf hebben misschien al meer zicht gehad op Van der Steen in het verleden, want hij maakte deel uit van de gedeelde opleiding van VVV-Venlo met Helmond Sport.  Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op 350.000,-

De komende tijd zal de geruchtenstroom wel flink gaan lopen. We zijn immers bijna bij het einde aangekomen van dit seizoen en er zullen zeker wat mensen gaan vertrekken en mensen komen. We houden jullie op de hoogte.

6 Responses

 1. RuiverCity

  Dit had ik al zien aankomen. Die Duitse keeper gaat dus niet door?
  De geruchten gaan in Maastricht heel sterk dat Delano van Crooij daar eerste keeper wordt.

  1. LJ

   Wie zegt dat hij niet met Grün moet gaan uitvechten wie eerste keeper wordt? Ik heb alle vertrouwen in het selectiebeleid van VVV. Dat heeft zich de laatste jaren wel bewezen.

 2. idderzienmeining

  Tijdens zijn periode als 1e keeper van Helmond Sport maakte hij een sterke indruk op me en werd hij alom gezien als één van de betere keepers. Het was natuurlijk niet voor niets zo dat diverse (Eredivisie) clubs hem wilden inlijven …. waarbij uiteindelijk de keuze viel op SC Heerenveen. Hij is transfervrij na afloop van dit seizoen, dus logisch dat VVV hem op de lijst heeft staan !

  Delano van Crooij heeft zijn waarde bewezen voor VVV, maar zal hier in principe nooit de 1e keeper worden. Aangezien hij de laatste jaren wél zijn wedstrijden heeft gespeeld, zal hij dit wel weer willen en dan is MVV voor hem een interessante optie mocht het verhaal kloppen.

  Voor een eventuele nieuwe keeper ligt er in elk geval een grote uitdaging om in de voetsporen te treden van Lars Unnerstall … dat is toch echt een klasbak hoor !

 3. chretien

  Ik blijf hopen dat Lars blijft. Hij is echt een puntenpakker. Hoeveel is het waard voor VVV om hem te behouden? Rekensommetje op maken? De eventuele opvolger zal altijd met Unnerstall worden vergeleken. Ga er maar aan staan. Ik denk dat menige keeper voor de eer bedankt, tenzij je jong en onervaren bent…. of?

Leave a Reply