VVV-Venlo

VVV-Venlo internationaal: Samuelsen in definitieve selectie, Grot niet.

Met de huidige selectie van VVV-Venlo is er altijd kans dat sommige spelers worden geselecteerd om hun land te vertegenwoordigen. Dit kan bij de senioren zijn, maar ook bij de verschillende jeugdelftallen. Vorige week werd bekend dat Martin Samuelsen, Jay-Roy Grot en Peniel Mlapa een kans hadden om de komende interlandperiode voor hun land uit te komen.

Jay-Roy Grot is niet gekozen tot de definitieve selectie van Jong Oranje. Op donderdag 6 september staat de eerstvolgende wedstrijd voor het team van Erwin van de Looi op het programma. Om 20.45 uur (Nederlandse tijd) wordt er, op Carrow Road in Norwich, gespeeld tegen de koploper in poule 4, Engeland. De tweede wedstrijd, tegen de nummer drie in de groep Schotland, staat voor dinsdag 11 september om 18.30 uur op het programma. Deze wedstrijd wordt, zoals alle thuiswedstrijden van Jong Oranje tijdens deze EK-kwalificatiecampagne, gespeeld op De Vijverberg. Grot heeft deze selectie helaas niet gehaald, hopelijk de volgende keer meer succes.

Martin Samuelsen is wel verkozen tot de definitieve selectie van zijn land Noorwegen. Hij zal deel uitmaken van Noorwegen onder 21. Eerder speelde hij ook al 2 A-interlands voor Noorwegen. Noorwegen onder 21 zal aantreden tegen de leeftijdsgenoten van Azerbeidzjan. Hij kwam tot 3 competitieduels voor VVV-Venlo tot nu toe.

Over de al dan niet definitieve selectie van Peniel Mlapa bij Togo is op dit nog niets te melden. Waarschijnlijk later meer. Al deze jongens zijn dit seizoen gehuurd door VVV-Venlo.

Bron: KNVB, NFF

1 Response

Leave a Reply