VVV-Venlo is KAMPIOEN!

VVV heeft vanavond het laatste puntje dat nodig was om kampioen te worden binnen gehaald. In het Jan Louwers stadion had VVV aan een doelpuntloos gelijkspel genoeg om zich kampioen van de Jupiler League 2016-2017 te noemen.

De wedstrijd in Eindhoven was spannend maar voetballend stelde het niet veel voor. VVV leek stijf te staan van spanning. Er lukte niet veel. VVV had veel balbezit maar enige creativiteit ontbrak.
Röseler was te geblesseerd aan zijn bovenbeen waardoor Roel Janssen in het centrum stond met Promes. Vanavond maakte dat allemaal niet veel uit.

FC Eindhoven wilde wel maar kon niet veel brengen. Uitblinker op het veld was zonder twijfel Rai Vloet. Een fysiek sterke speler met een enorm loopvermogen. Maar gelukkig vond hij vanavond het net achter Delano van Crooij ook niet.

Na rust kreeg FC Eindhoven een zware klap te verduren. Na een overtreding op Vito van Crooij kon een Eindhoven verdediger met rood van het veld. VVV speelde hierdoor een groot gedeelte van de tweede helft met een man meer. Hierdoor nam het percentage balbezit van de Venlonaren nog meer toe. FC Eindhoven durfde niet meer. VVV had de behoefte niet om echt aan te zetten. Sommige Venlose spelers leken ook moe te zijn na de (in)spanningen van de laatste acht dagen.

De grootste kans kwam nog vlak voor het einde van de wedstrijd. Ralf Seuntjens kapte zich eindelijk eens vrij maar zijn schot belandde via de binnenkant van de paal in de handen van de Eindhoven keeper.

Niet veel later floot scheidsrechter Manschot voor het eindsignaal. Het feest kon losbarsten. De meegereisde supporters vierden met de spelers al een mooi feestje. Dit feestje zal vannacht en morgen nog eens dunnetjes worden overgedaan.

VVV-VENLO IS KAMPIOEN VAN DE JUPILER LEAGUE 16-17!!!!

Op nao de eredivisie…………………..

9 Responses

 1. Animal

  Geweldige prestatie van os kleine clubje !! Super!
  Vreselijke wedstried maar waat duit det dr toe ?!
  Euver ut gans seizoen terech kampioen en NAC ,Cambuur , Graafschap allemoal ut naokieke gegaeve

  Haet eemus un filmke van Loat Maar lekker goan van gisteraovend ??

   1. Is allemaal niet echt concreet meer van horen zeggen. Gebeurd vaker, ik ben zover ik tot nu heb gehoord niet overtuigd dus daarom ook nog niet nieuws waardig genoeg. Zou eventueel een nieuwe hoofdsponsor uit Japan komen. Maar zoals iedereen weet heeft Seacon gewoon nog een contract plus zij hebben ons altijd in moeilijk tijden gesteund. Lijkt me niet logisch maar het kan zeker waar zijn.

 2. RuiverCity

  Het lijkt me wel dat Seacon meer geld zal moeten betalen voor de shirtreclame nu ze meer op tv gaan komen.
  Wellicht wil Seacon voor een nieuwe grote sponsor wel de reclame aan de voorkant van het shirt afstaan……
  De naam van dat Japans bedrijf hangt al een tijdje in de lucht.

 3. festina lente

  Stan Valckx praat over het aantrekken van 4 tot 6 eredivisie waardige spelers. Geen geringe investering daar zullen toch inkomsten tegenover moeten staan. Van de plaatselijk middenstand of de gemeente Venlo is dat niet te verwachten.. We krijgen wel meer tv gelden daar tegenover staat verhogingen van de salarissen van de huidige spelersgroep en stijging van o.a. de beveiligingskosten en andere overheadkosten. Misschien een investeringsfonds voor nieuwe spelers maar het meest logische is toch uitbreiding van grote sponsoren. Venlo neemt als logistiek centrum een steeds grotere plaats in. Daarom zou het me niet verbazen mede de contacten die dhr Berden heeft dat uit het land van de rijzende zon sponsors zouden kunnen komen. Ik wens het bestuur en technische staf veel succes toe met her versterken van de spelersgroep.

 4. RuiverCity

  Andere jaren speelt VVV zijn laatste thuiswedstrijd in het nieuwe shirt van het komende seizoen. Hier heb ik tot op heden nog niks van gehoord. Zou voor de merchandising een goede zet zijn zeker na het kampioenschap. Mocht Masita op tijd leveren natuurlijk.

  Of zou het toch te maken hebben met een nieuwe (Japanse) shirtsponsor???

  Het hoofdsponsorschap loopt nog tot 1 juli 2018 (zie tekst hier beneden) maar dat is heel wat anders dan shirtreclame natuurlijk!

  Op vrijdagmiddag 11 september 2015, tijdens de jaarlijkse business bijeenkomst van VVV-Venlo werd bekend gemaakt dat hoofdsponsor Seacon Logistics haar contract met 3 jaar heeft verlengd. Seacon zal minimaal tot 1 juli 2018 als hoofdsponsor aan VVV verbonden blijven. Tevens blijft Seacon Logistics ook voor deze periode naamgever van het stadion.

Leave a Reply