VVV-Venlo is voorlopig uitgewinkeld

Trainer Maurice Steijn zou nog graag een centrale verdediger en een linksbuiten willen verwelkomen. Algemeen directeur Marco Bogers geeft te kennen dat VVV voorlopig is uitgewinkeld. „We hebben momenteel zeventien spelers onder contract, het maximum gezien onze financiële mogelijkheden. Hier blijft het dus bij. Er zal eerst een speler moeten vertrekken. De kans is aanwezig dat Pim Balkestein nog weg gaat. Richting het einde van de transferwindow gaan we bekijken of het binnenhalen van een vleugelaanvaller nog mogelijk is”, aldus Bogers in Dagblad de Limburger.

Bron: Dagblad de Limburger

26 Responses

 1. festina lente

  Wel smalle selectie. Je heb per jaar toch zeker 20 spelers nodig. Maar als er geen geld in houd alles op. Dan maar met jeugdspelers verder. Het behalen van de nacompetitie zou een prima prestatie zijn.

  1. rongo26

   valt toch wel mee? bank: Balkestein, Fleuren, Simmons, Sevinc, Kruijsen, Donkers, Gijzen. Dat zijn als 7 veldspelers. Het enige wat je kan zeggen dat VVV aanvallend niet veel kan wisselen. dus ze moeten maar gebruik gaan maken van Klicic.

   Maar als ik de andere teams in de JL zie; mogen we niet klagen

 2. LJ

  En terecht dat VVV op de centen let. Daarnaast hebben ze voldoende spelers ter beschikking. Liever een gemotiveerde jeugdspeler met potentie op de bank dan een gedemotiveerde basisspeler. Het verleden heeft aangetoond dat er gedurende het seizoen wel een aantal jeugdspelers verrassend doorbreekt. En dat kan met een smallere selectie veel makkelijker.

 3. Venlooow

  Prima zo. Ze kunne natuurlijk geen geld uitgeven wat er niet is.
  Hopelijk dat ze nog een paar spelers van bv BMG kunnen huren.
  De rest gewoon met de jeugd opvullen en ze de kans geven.
  Wat betreft een CV, die hebben wij gewoon in de naam van Balkenstein.
  :Laat het seizoen maar beginnen!!!

 4. Ben

  Kijk maar naar Vito, als die zo doorgaat dan kunnen we hem niet eens meer vasthouden. Die zie ik nog eens bij een grot club spelen. Laat de jeugd maar doorstromen en Balkestijn mag van mij blijven. Laten we beginnen, FORZA VVV!

 5. Dond

  Kan het goed begrijpen dat ze het houden bij 17 “contract spelers”
  Maar verwacht eerlijk gezegd wel nog een paar gehuurde spelers.
  En dan nog een aanvulling van 2 jeugdspelers. Zodat je toch een selectie van een +/- 22 personen hebt.
  Het seizoen is lang en je hebt toch eigenlijk wel een back up voor iedere positie nodig.

 6. Godfried

  Het kan aan mij liggen, maar wanneer je spelers huurt betaal je toch ook gewoon (gedeeltelijk) het salaris van deze speler!
  VVV gaat geen spelers van Almere huren. Mocht er een speler gehuurd worden zal het een bankzitter van een eredivisieclub zijn. Maw een speler met een hoog salaris! Huren is in mijn optiek duurder dan transfervrije spelers aan je club binden.

  @Ben Vito ooit bij een grote club? Jij hebt er wel vertrouwen in zeg. Ik iets minder!

  1. marcel

   jongen heeft het vorig jaar niet slecht gedaan. ben benieuwd (als mijn verwachtingen voor dit seizoen uitkomen), hoe deze jongen gaat presteren in een veel beter / aanvallender team.

   1. marcel

    hij mag van mij trouwens wel fysiek wat weerbaarder worden. vond hem daar vorig jaar toch vaak, in de duels, makkelijk afgetroefd worden.

  2. Drikus

   Ligt helemaal aan de huurconstructie. Als een grotere club een speler heeft waarvan ze vinden dat ie minuten moet maken, maar nog ongeschikt is voor de eredivisie (en niet genoeg tegenstand in het 2e hebben) zien ze het stallen van een dergelijke speler als investering. Qua salaris zal de bijdrage dan een schijntje zijn tov de contractspelers. Vaak zijn dit wat jongere spelers met potentie. Denk aan Berghuis. Die jongen heeft na VVV een super ontwikkeling doorgemaakt. Helaas hebben wij er wat minder aan gehad, maar daar moet je wat geluk mee hebben.
   Excelsior maakt op die manier vaak dankbaar gebruik van Feyenoord spelers die voor het 1e net nog te kort komen op gebied van ervaring… Geloof niet dat zij daar de hoofdprijs voor betalen!

 7. Sanderkuh

  Vito naar een grote club…sorry dan heb ik een ander stadion gezeten vorig jaar.
  Op een bevlieging na enkele keren ben ik totaal niet overtuigt van zijn kwaliteiten.
  Deze jongen zal zoals Marcel zegt veel meer weerbaarheid (fysiek / mentaal) moeten tonen.
  Zoals ik het nu zie is VVV zijn absolute top…..maar ik hoop dat ik het fout heb en mogen jullie mij afschieten.
  Ik denk, sorry Vito, dat deze jongen over een paar jaar bij een topklasser speelt….

 8. Louis van Gaal

  Let maar op Vito gaat dezelfde route volgen als Willem Janssen. Ook hij werd het eerste jaar de grond in geschreven en heeft daarna een paar mooie stappen gemaakt. Vito wordt dit jaar een heel waardevolle speler en gaat doorbreken…

 9. kenfen

  W..b Vito was ik vorig jaar echt niet overtuigd maar v.a feb/maart begon hij tocqh beter te spelen Ik vvond hem de laatste wedstrijden een van de betere spelers Ik hoop dat zijn progressie doorzet

 10. kiekoputspelke

  Ik deel de meningen over Vito dat hij vorig seizoen de laatste maanden als één van de weinigen dreiging en onverzettelijkheid toonde. Ja….hij is nog niet sterk genoeg maar tóch maakt hij het tegenstanders lastig door zijn gif in het spel.

 11. Wat ik niet snap en dat vind ik persoonlijk een beetje raar en jammer. Iedereen roept al jaren over spelers uit de regio en uit de jeugdopleiding van VVV. Vito is een van die jongens en heeft het in het begin toen hij op de nummer 10 kwam te staan, het goed gedaan. Hij heeft daarna een enorme terugval gehad en dat is vrij normaal voor een jeugdspeler die voor het eerst echt minuten maakte in de JL. Daarna een tijd in de aanval gestaan en deed het prima. Zo nu en dan was het even minder maar verwacht nou niet dat zo’n jongen binnen een paar maanden een dragende speler is. Zo’n jongen heeft tijd nodig. Iedereen mag zijn mening geven, vooral hier. Maar gun die jongen wat tijd. Het fysieke komt vanzelf wel met de jaren.

  1. sultana

   Daarom blijf ik van mening dat Steijn hem geleidelijk moet brengen en niet elke wedstrijd weer in de basis laten starten. Maar ook ik geloof er in dat Vito vooruitgang gaat boeken dit seizoen, ik kan niet wachten tot de competitie weer begint over twee weken. Ik ben er weer bij om ze te steunen, VVV heeft goede aankopen gedaan vind ik, hopelijk krijgen we eindelijk weer eens leuk, aanvallend voetbal te zien. Forza VVV

   1. Dond

    Volkomen mee eens.
    Vito zou inderdaad geleidelijk gebracht moeten worden.
    Het is meer dan logisch dat zo’n jongen een terugval krijgt, en kan zeker niet alle wedstrijden uitblinken.
    Hij heeft een paar leuke wedstrijden gespeeld, vooral op het laatst van het seizoen.
    Maar omdat hij steeds in de basis staat, verwachten mensen meer van hem. Basis spelers zijn toch je “beste” spelers.
    En zo raar is dat ook niet. Er komt zo onnodig veel druk te liggen bij Vito wat totaal niet nodig hoeft te zijn.

   2. Uiteraard moet Vito gewoon hetzelfde beoordeeld worden als alle andere basisspelers. Na veel kritiek kwam er zoals je al goed zegt veel druk op hem te staan. Is geen wereldtopper maar kan zeker in de toekomst een dragende speler worden voor VVV. We zullen zien, hoop voor hem natuurlijk dat hij stappen gaat maken dit seizoen

   3. Ben

    Hij moet gewoon sltijd spelen, maar nooit ergens anders dan in de voorhoede. Loat goan! FORZA VVV!

   4. Gerardus

    Waarom zou hij moeten blijven staan als hij als een natte krant staat te spelen ? Die jongen doet tenminste wel zijn best maar komt gewoon kwaliteit te kort. Maar toch mocht hij dan blijven staan terwijl dat helemaal niet logisch was en werden er spelers die beter speelde er wel uitgehaald. Dit is natuurlijk maar de fout van een iemand : Maurice Steijn. Vooral toen hij op het middenveld speelde speelde hij echt als een drama terwijl Sevinc amper eens mocht beginnen terwijl hij vorig jaar liet zien dat hij met gemak het niveau aankon. Dus ik hoop dat Maurice Steijn zijn contract niet verlengd wordt volgend seizoen.

    @Lincoln : Natu

   5. Gerardus

    @Lincoln : Natuurlijk is dat niet raar aangezien er altijd iets te zeiken moet zijn. Ik zie natuurlijk zelf liever een speler die het niveau goed aankan en verder maakt het mij weinig uit of het een Fries, Venlonaar of een Nigeriaan is.

    P.S. als ik van tabblad verwissel of naar boven scroll dan kan ik niet meer verder typen en is een mijn stukje weg, maar als ik op plaatsen klik dan plaatst hij het stukje tot waar ik mee gestopt was met schrijven.

   6. Dond

    Mij maakt het ook niet uit wat voor speler het is.
    Als die maar voor VVV wilt spelen en natuurlijk goed in het team past.
    Wanneer je dan voldoende selectie spelers hebt, om blessures / schorsingen op te vangen kun je altijd nog 2 talenten toevoegen aan de selectie.

    Moet eerlijk zeggen dat ik VVV wel goed bezig vind op de transfermarkt.
    Maar 17 contract spelers – en dan aanvullen met de jeugd.. Dat gaat hem niet worden als je het mij vraagt.

 12. mats

  Enorm verrast door alle aankopen. VVV heeft wat mij betreft laten zien dat ze er alles aan wil doen (binnen de mogelijkheden) om bovenin mee te draaien. Klasse! Wij als supporters moeten dit nu gewoon voor de volle 100% gaan steunen en achter de club en dit elftal gaan staan! Forza VVV!!

 13. Drikus

  17 spelers is idd iets wat aan de magere kant. De kwaliteit van de selectie daarentegen lijkt op papier beter te zijn geworden.
  Maar met beperkte middelen lijkt me dit de juiste koers voor VVV.
  Mocht er in het slechtste geval een langdurige blessure ontstaan in de loop van het seizoen, kan VVV in de winterstop altijd nog gaan kijken voor een gelijkwaardige huurspeler voor die betreffende positie.
  Die visie lijkt me altijd beter dan nu al het geld opmaken om er vervolgens achter te komen dat de minst breed bezette positie slachtoffer is van een blessure en deze niet adequaat kunnen opvullen….anders dan een jeugdspeler…. met alle gevolgen van dien.
  Kan niet anders zeggen dat VVV dit, indien dit de gedachte is, slim aanpakt.

Leave a Reply