VVV-Venlo kan overwinning niet over de streep trekken en speelt gelijk tegen SC Heerenveen

Alle ogen waren de afgelopen weken gericht op Giorgos Giakoumakis. Door zijn zes doelpunten pakte VVV zes punten uit de afgelopen twee wedstrijden. Afgelopen zondag konden dat er negen worden. Dan moest wel Heerenveen thuis worden verslagen.

VVV begon met één wijziging aan de wedstrijd ten opzichte van de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Yahcuroo Roemer verving de geschorste van Crooij en maakte daarmee zijn basisdebuut voor de Venlonaren. Voor de rest was het elftal van Hans de Koning ongewijzigd.

De eerste kleine mogelijkheid van de wedstrijd was voor de gasten uit Friesland. Een fout van Gelmi zette van Bergen aan het rennen. De vliegensvlugge buitenspeler legde de bal breed voor J. Veerman, maar net voordat de geboren Volendammer uit wilde halen sprong de bal op. Gevolg was een schot ruim over het doel van Kirschbaum. Ook VVV begon zo langzamerhand iets meer uit haar schulp te kruipen, wat na zo’n elf minuten spelen resulteerde in de eerste kans. Machach voetbalde zich knap vrij en vond Roemer aan de rechterkant. De debutant passeerde zijn tegenstander en had een puike voorzet in huis. De bal kwam precies goed voor John, maar helaas kon hij de bal alleen toucheren. Zo was het in het eerste kwartier een gelijk opgaande strijd. Beide ploegen creëerden niet veel, maar gaven ook weinig weg.

Ook de volgende kans vond plaats voor het doel van Heerenveen-keeper Mulder. En het was hetzelfde recept als bij de vorige mogelijkheid. Machach vond Roemer, de voorzet bereikte John, maar de bal kon niet goed op doel worden gewerkt. Het was een van de hoogtepunten in het eerste halfuur. De wedstrijd zat ‘op slot’ en was voor de neutrale toeschouwer nauwelijks aan te gluren. Het maakte de spanning voor de supporters van beide ploegen er echter niet minder om. In het vervolg van het eerste bedrijf werd Heerenveen sterker. Eerst was het Floranus met een poging en even later nam ook van der Heide het doel van Kirschbaum onder vuur. Beide pogingen waren niet van een dusdanig niveau om echt voor veel gevaar te zorgen. Aan de andere kant haalde ook John maar eens uit, maar het schot vloog huizenhoog over. Typerend voor deze eerste helft.

Op slag van rust werd Heerenveen voor het eerst écht gevaarlijk. Van der Heide mocht zo doorlopen en stak H. Veerman weg. De boomlange spits kwam oog in oog te staan met Kirschbaum, maar een Duitse voet hield de stand gelijk. Ook het schot van Woudenberg wist Kirschbaum enkele ogenblikken later niet te verschalken. Het was nog even opletten geblazen dus in de slotfase van de eerste helft voor VVV, maar gelukkig hielden de Venlonaren stand. Beide ploegen gingen met een 0-0 tussenstand de rust in. VVV stond erg compact en probeerde op die manier zo weinig mogelijk weg te geven. Een keer ging het fout en moest Kirschbaum redding brengen op een inzet van H. Veerman. Verder gebeurde er erg weinig in De Koel en was het hopen op een betere tweede helft, het liefst met Venlose doelpunten.

De tweede helft was nog geen vier minuten oud toen VVV dan toch op achterstand leek te komen. Da Graca nam veel te veel tijd en werd van de bal gezet door H. Veerman. Drie spelers van Heerenveen stormden op het doel van VVV af. H. Veerman had echter geen oog voor zijn medespelers en ging zelf. Hij wist Kirschbaum op enigszins gelukkige wijze te passeren, maar het was Post die de bal net voor de lijn weg kon werken. VVV ontsnapte. Maar de Venlonaren waren alles behalve uit de problemen. Ook de Jong en J. Veerman waren dicht bij de openingstreffer, maar het eerste doelpunt van de wedstrijd liet nog altijd op zich wachten. Zo was er in de eerste vijf minuten na rust al meer gebeurd dan in de gehele eerste helft.

Aan de andere kant werd ook VVV weer eens gevaarlijk. Deze keer waren de rollen omgedraaid. Het was John die zijn mannetje passeerde en voorgaf op Roemer. Laatstgenoemde kon zijn voet helaas niet goed tegen de bal zetten. Twee minuten hierna was VVV voor het eerst in de wedstrijd écht dicht bij een doelpunt. Giakoumakis en Machach combineerden op de rechterflank richting het doel van Heerenveen. Het passje van Machach op Roemer kwam precies op tijd. De buitenspeler had alle tijd voor een goede voorzet, maar vond een been van een Heerenveen-verdediger. Via Floranus ging de bal op de lat en werd het ternauwernood een hoekschop. Was dit dan het startschot voor VVV om misschien aan meer dan een punt te denken? Het begon in ieder geval ergens op te lijken. Twintig minuten voor tijd was daar ook eindelijk het eerste kansje voor Giakoumakis. Zijn schot was niet krachtig genoeg om Mulder serieus in de problemen te brengen.

Even later waren het weer de Venlonaren die de aanval zochten. Een van de betere spelers van het veld, Zinédine Machach, draaide zich maar weer eens fraai vrij en gaf de bal aan John. Met een mooie individuele actie kwam hij naar binnen en haalde hij uit. De bal vloog richting de bovenhoek en…….GOAL! Via de onderkant van de lat passeerde de bal de doellijn en was Mulder gezien. Een doelpunt die eigenlijk te mooi voor deze wedstrijd was.

De Koning ging vrij snel hierna wisselen. John mocht na zijn doelpunt het veld verlaten, evenals Machach. Hun vervangers waren Kum en Swinkels. De trainer koos dus overduidelijk niet voor de schoonheidsprijs, maar wilde de overwinning koste wat het kost over de streep trekken. Dit benadrukte hij met de volgende wissel, amper vijf minuten later. De volgende verdediger, Schäfer, kwam het veld in voor Janssen. Helaas waren de defensieve versterkingen niet genoeg voor de overwinning. Invaller Nygren kreeg de bal voor zijn voeten en dacht niet na. De Zweed krulde de bal prachtig in de lange hoek en zette zo net voor het einde de gelijkmaker op het scorebord. Een flinke domper. Hier bleef het ook bij. VVV speelde zo met 1-1 gelijk tegen SC Heerenveen.

Na twee overwinningen bleef het dit keer bij een punt. Gezien de late gelijkmaker overheerst de teleurstelling misschien omdat de overwinning zo dichtbij was, maar op basis van de hele wedstrijd mogen de Venlonaren niet klagen met een punt. Een overwinning was ook teveel van het goede geweest. Daarnaast is het aantal van zeven punten uit de eerste drie wedstrijden na de winterstop een prachtig aantal en staat VVV nu zes punten boven de gevreesde streep.

Aanstaande donderdag moet VVV alweer spelen. In Covebo Stadion de Koel moeten de mannen van Hans de Koning dan Go Ahead Eagles verslaan om zo de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker te bereiken.

VVV-Venlo SC Heerenveen 1-1 (0-0)

Scoreverloop:

’78 John 1-0

’89 Nygren 1-1

Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum, Dekker, Gelmi, Da Graca, Guwara, Post, Janssen (Schäfer ’88), Machach (Kum ’83), Roemer, Giakoumakis, John (Swinkels ’83)

Opstelling SC Heerenveen: Mulder, Floranus, Dresevic, Bochniewicz, Woudenberg, Halilovic, de Jong, J. Veerman (Batista Meier ’84), van Bergen, H. Veerman, van der Heide (Nygren ’60)

43 Responses

 1. Geelzwart

  Gezien het spelbeeld is een gelijkspel de juiste uitslag. Alleen jammer dat de voorsprong niet kon worden vastgehouden. Door de wissels werd het wel erg verdedigend, wat mij betreft kwam er één verdediger teveel in, dit had ook een offencieve speler mogen zijn

 2. Rossie

  Uitslag terecht en vooraf getekend voor een punt. Maar als je er 3 kunt pakken dan móet je dat doen! Wat een waardeloze en domme wissels weer (niet de eerste keer namelijk). Als je vooruit blijft voetballen en Machach en John laat staan win je met 1-0 of zelfs 2-0. Ben ik 100% van overtuigd. Want je ziet: hij valt nu toch wel, ondanks al die verdedigers. Heeft geen enkel zin. Dom dom dom. Waren anders onverdiende maar zekere 3 punten geweest. Dan was je echt ‘weg’ beneden. Puntverlies komt nu wederom op conto van onze tactisch zeer zwakke technische staf.

 3. Goodie

  Over de hele wedstrijd gezien tevreden met een punt. Maar zo zuur en onnodig om de 2 extra punten weg te geven. Ik snap het als je met Kum een extra vedediger in brengt. Maar 3 extra verdedigers…? Zet dan Arias er bij zodat we de bal voorin vast kunnen houden. Nu geef je Heerenveen de kans on 10 minuten lang te blijven pompen en dan is de kans redelijk aanwezig dat de die een keer verkeerd valt.

 4. supportertje

  Gelijkspel tevreden mee, en gezien het spel misschien niet verdient net als een overwinning. Maar als je die in handen kunt hebben moet je hem niet weggeven. En dat cadeautje kreeg Heerenveen wel van onze trainers. Wat een oerdomme wissels om alles volledig in verdediging om te zetten. Haal vooral het voetbal er uit en wissel vooral in een keer. Kan het nog begrijpen dat je wisselt om het verdedigend wat sterker te maken. Maar doe het dan om de paar minuten. Kost tijd, je ziet wat voor effect een wissel heeft, en het ontregeld ook een Heereveen wat zeker op zoek gaat naar de gelijkmaker. En dan wie, mensen die het al tijden laten zien dat het een verzwakking is. Wissel dan niet, tenzij het niet anders kan door blessure, vermoeidheid. Never change a winning team, en als de gelijkmaker valt kun je altijd nog wisselen. Eeuwig zonde van de twee punten die zijn blijven liggen waarschijnlijk. Maar dat zullen we nooit weten.

  1. Rossie

   HdK zegt na de wedstrijd letterlijk: ‘die goal kan altijd nog vallen, dat is voetbal’. Daarmee ontkracht je dus je hele eigen wisselbeleid. Want dan hebben al die extra verdedigers dus ook geen zin. Man man man, wat is die man tactisch een drama zeg.

   1. De Koel

    De basisopstelling was deze keer wel goed. Nu nog leren om slim te wisselen. Misschien dat hij dat nog leert voordat hij met pensioen gaat.

   2. Ievel Knievel

    Hans snapt nog altijd niet dat je wedstrijden wint door simpelweg 1 goal meer te scoren dan de tegenstander.

    Proberen geen goals tegen te krijgen en niet proberen te verliezen zijn niet de beste tactieken gebleken voor dit VVV. Precies waar alle kritiek voor de winterstop over ging. Schandalig dat Hans nog steeds op deze tactiek terugvalt. VVV scoort veel in vergelijking met een ploeg of 12 om VVV heen, maar krijgt ook (veel) goals tegen. Leunen op je verdediging werkt niet voor dit VVV, ook al is je verdediging godzijdank stabieler nu. Als je puur naar de stand op de ranglijst kijkt doet VVV het namelijk gewoon volgens verwachting, echter hadden er voor de winterstop 8 (misschien wel 12) punten meer behaald kunnen worden. Ook toen zijn er wedstrijden weggegeven waarin VVV voor stond, zijjn voorsprongen te gemakkelijk gelijke spelen of verliespotjes geworden. Onnodig.

    Met dit punt tevreden, maar als je het team versterkt hebt in de winterstop mag je tegen een team uit vorm een voorsprong eigenlijk niet weggegeven. We hadden dus op plekken 8 t/m 11 kunnen staan, zelfs met het enorme verlies tegen Ajax daarin meegenomen. VVV gooit dus vooral een beetje zijn eigen glazen in dit seizoen.

    Prima, een punt tegen Heerenveen, maar dit team moet toch echt eens gaan leren een voorsprong te behouden en over de streep te trekken. Leren ze dat alsnog, kunnen we zelfs gewoon 10e worden dit seizoen. Dat dit besef maar eens gaat doordingen/ indalen.

    Nu maar hopen op een gelukkig puntje tegen Twente en dan vol in de strijd tegen Fortuna, die kwalitatief beter zijn, maar we moeten ervoor gaan wil je degradatie ontlopen. Dat doe je door van eigen kracht uit te gaan.

   3. sultana

    Op veel punten met je eens. Met deze trainer ga je het niet redden vrees ik de komende wedstrijden, wat een tactisch onbenul deze man! Wanneer gaan ze dat eens inzien bij VVV, dit Heerenveen wat uit vorm is hadden ze op de knieën kunnen krijgen vandaag als Hans die domme wissels achterwege had gelaten met zijn 7 verdedigers. Ik wil geen spelers afvallen maar die krullenbol dat kan echt niet meer, hij staat amper binnen de lijnen en hoppa de gelijkmaker valt omdat hij er naast kopt.

   4. FC VVV03

    Eens te meer een reden om Driessen ook niet meer al te veel op een voetstuk te plaatsen, iets wat velen hier doen. Blijkbaar zegt hij ook nooit een keer Hans zul je dat wel doen? Had gewoon Arias gebracht en elke bal naar voren gepeert dan had je 3 punten gehad.

   5. Venlooow

    Nogmaals blij met de 7 punten in de afgelopen 3 wedstrijden. Het hadden er vandaag 3 mogen zijn. Het wisselbeleid zoals bijna altijd bij HDK was weer echt dramatisch. 1 extra verdediger snap ik maar 3??? Je haalt het voetbal uit de ploeg.
    We staan 6 punten gelukkig boven de streep maar HKD mag wel met pensioen.

 5. Geelzwart

  Ik ben ook teleurgesteld dat we de punten op het laatste moment weggeven, maar om elke keer naar het positieve te redeneren is hier ook tot kunst verheven. Als de trainer alles had gedaan wat hier wordt geschreven, dan hadden we nu 4e of 5e gestaan. de punten waren dan binnen gevlogen zonder al te veel moeite. Wat ik wil zeggen is dat we nooit zullen weten hoe het anders had uitgepakt. Bij andere wissels hadden we misschien wel gewonnen of verloren, maar er maar vanuit gaan dat het altijd positief is, is wat kortzichtig.

  1. supportertje

   Als je gaat wisselen moet het voordeel opleveren, anders kun je het net zo goed niet doen. Waar voor wissel je dan eigenlijk, VVV kon het nog allemaal bolwerken. In mijn ogen werd er alleen maar gewisseld om met zijn allen voor de pot te gaan liggen en zo de punten in de wacht te slepen, en dat mag nooit een reden zijn. Want met zo veel tijd nog te gaan is het gewoon wachten op de tegentreffer, en die kwam ook. Als je dan zo graag wil wisselen om de punten binnen te halen wissel je gewoon iedere twee minuten. Ligt het spel steeds weer stil, het vreet de tijd op, en het haalt de snelheid uit het spel, waardoor je meer tijd krijgt om de boel goed te zetten. Zet er een verdediger bij zoals Kum en laat die lekker sleuren achterin of tegen het middenveld aan. Zet Arias er in zodat hij daar samen staat met Gia, en raus de bal naar voren, dan moeten ze mensen achterhouden. Nu konden we met zijn allen op de helft van VVV lekker ballen. De rest is hier boven wel gezegd denk ik, en ja een lichte frustratie heb ik wel. Want dit soort dingen gaat gewoon pijn doen aan mijn VVV hart. En door nu.

 6. lucien1978

  Volgens Hans de Koning komt er nog een controlerende middenvelder.

  Yassin Ayoub zit weg te kwijnen op de bank bij inmiddels laagvlieger Panathinaikos.

  Lijkt mij een prima versterking.

  1. Rossie

   Ben erg benieuwd wie dat zal zijn. Ayoub is natuurlijk geen controlerende middenvelder. Overigens denk ik niet dat het iemand van ‘naam’ zal zijn (maar dat bedoel ik niet als kritiek hoor).

  1. Mooi dat het Joshua John nu een keer is gelukt om een doelpunt te maken nadat hij vanaf de vleugel naar binnen trekt en op doel schiet. Goed dat hij dat is blijven proberen na zijn eerdere mislukte pogingen, want hij heeft een prima schot.
   Koppen is niet zijn ding, dat bleek wel uit hoe hij de perfecte voorzet van Roemer verwerkte. Verder viel Machach me weer in positieve zin op. Hij heeft echt baat bij veel spelen, dat is wel gebleken…
   Hij kan die aanvallende impuls brengen die we nodig hebben vanaf het middenveld!
   Vito van Crooij zal de volgende competitiewedstrijd wel weer worden opgesteld, maar hij heeft nu geduchte concurrentie van Roemer op die rechtsbuitenpositie. Ik ga ervan uit dat het verhuren van Roemer van de baan is…

 7. clubman

  En nu is weer het wisselbeleid het kind van de rekening.
  Had de technische staf anders of niet gewisseld, dan hadden de kenners hier geroepen dat er veel meer verdedigers ingebracht hadden moeten worden.
  Na de lotto-trekking vul ik ook feilloos de juiste zes cijfers op het formuliertje in.

  1. Ievel Knievel

   Beste Clubman.

   Ik vind het een beetje flauw dat je mensen die, voor het eerst sinds jaren op dit platform, gewoon oprechte kritiek uiten>geen genoäl, een beetje lachwekkend weg zet.

   En dat geen genoäl meen ik oprecht. Sinds dit seizoen worden er eindelijk eens (op een enkeling na) volwassen gesprekken gevoerd op Venlonaren.net die over voetbal gaan. We zijn het niet altijd eens met elkaar, maar we hebben 1 gemeenschappelijke passie: VVV. En dat blijkt. En we laten elkaar eens in onze waardes. Dat is echt wel anders geweest andere jaren hier.

   Feit is dat dat door rare tactische keuzes VVV punten laat liggen dit seizoen. Ik denk dat ik namens alle critici spreek, dat wij blij zijn met een aantal aankopen van Valx en dat we ook zeker blij zijn met de stand op de ranglijst op dit moment; en zeker met de wedstrijd tegen ADO, ook zijn wij blij dat we niet verliezen van Heerenveen. Echter…..iedereen ziet dat HdK als eindverantwoordelijke (en eenieder die daarbij betrokken is) uitgaat van het niet willen verliezen, terwijl er juist veel meer voetbal in deze ploeg zit, waar simpelweg te weinig gebruik van gemaakt wordt. Natuurlijk gaat dit team geen europees voetbal halen, maar het is zeker niet nodig dat wij om de onderste plekken strijden. Daar gaat het nu net om. Inmiddels zijn steeds meer mensen er van overtuigd dat dit team nu eenmaal meer punten zou pakken als er meer gevoetbald en minder verdedigd zou worden. Je zag ook dat de tactiek voor de winterstop flink wat spelers begon te irriteren en daardoor de motivatie zakte. De vraag is waarom HdK op een gegeven vandaag weer terug ging vallen op een “niet verliezen strategie”, als je 1-0 voorstaat? je kan altijd nog vol op de verdediging gaan spelen als de 1-1 valt en die gaan bewaken?

 8. Oelie op zuid

  Het verschil tussen Maaskant en de Koning is groot. Maaskant was constant in conflict en de Koning is de knuffelbeer die de spelers probeert op hun gemak te stellen. Als ik kijk naar de discussie voor de winterstop, de noodkreet dat we punten moeten pakken, kan ik zeggen dat we het goed gedaan hebben en dat de sfeer in de spelersgroep goed lijkt te zijn. Er zijn echter altijd supporters die het maximale willen zien als resultaat. Helaas zijn wij VVV. Als John alle kansen benut zoals onze Griekse spits , zou hij ook op de topscoorderslijst staan. Ik denk dat hij dan niet bij ons had gevoetbald. 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden is een prestatie van formaat. Ik ben trots op ons cluppie en weet dat we geen Barcelona of Bayern Munchen zijn . Wij hebben geen geld en daardoor zijn we ook beperkt om spelers te halen. Ook kunnen we onze verbouwingsplannen van het stadion niet zo snel uitvoeren ,als sommige onder ons zouden willen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we ons zullen handhaven en dan hebben we een wereldprestatie geleverd. Forza VVV

  1. Goodie

   7 punten uit de laatste 3 wedstrijden had iedereen vooraf direct voor getekend. Ik had voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heerenveen dat dit er 9 konden zijn. Gezien het programma had dit misschien wel gemoeten. Uiteindelijk heb ik vrede met een punt, al maakt de manier waarop het extra zuur. We hadden echt hele goede zaken kunnen doen dit weekend. Nu krijgen we Twente en Vitesse en verwacht ik eerlijk gezegd max 1 punt.

   1. chretien

    Één punt zou eigenlijk heel mooi zijn. Aangezien Twente onvoorspelbaar speelt weet je het nooit zeker.

 9. RuiverCity

  VVV verspeelt twee punten door het tactische onbenul van Hans de Koning. Als je toch met 7 verdedigers gaat spelen roep je het onheil over je af. Juist bij een 1-0 voorsprong krijg je alle ruimte omdat de tegenstander dan alles op alles zet. Dan heb je creativiteit d.m.v. een steekpass nodig. Dus haal je Machach maar naar de kant? Ongelooflijk. Als je dat doet breng je Coric en niet Schäfer, Swinkels en Kum.
  Met Twente en Vitesse voor de boeg zijn dit twee kostbare verliespunten.

  Trouwens ook een teken aan de wand dat je met 7 (!) verdedigers nog een tegendoelpunt ontvangt. Die doen dan iets goed fout!

  1. Ievel Knievel

   Sowieso is de combi, Schäfer, Swinkels en Kum niet een hele goede gebleken de eerste seizoenshelft toch? In mijn ogen de reden waarom we vetloren en onnodig punten hebben laten liggen.

   Als je iemand aan het voetballen moet krijgen is het Schmitz. Die heeft het tenminste in zich, moet je wel aan het werk met hem. Weet niet of de technische staf dat nu in zich heeft.

   Swinkels gebruiken als extra coach op de training, niet meer als speler. Daarover het eerlijke gesprek met hem voeren.

   Kum als het nodig is gebruiken als invaller, maar niet in het centrum.

   Schäfer verhuren aan een 1e divisieclub in linkerrijktje of 3. Bundesligaclub. Dan heb je ook respect voor hem.

   Verder eens met je kansen op een counter tegen een jagende ploeg. Iets dat Steijn wel begreep, ondanks zijn behoudende tactiek. Als je behoudend speelt, doe het dan goed.

  2. Noordsupporter

   Ja het pakt verkeerd uit maar toch snap ik de gedachte. In een slotfase sla je het middenveld over. Heerenveen lange ballen naar voren en Vvv wilde trappen naar voren. Ik had overigens ook Machach laten staan maar toch snap ik de (achteraf verkeerde) gedachte.

  3. Rossie

   100% mee eens! Coric brengen was veel beter geweest (en logischer in mijn optiek), dan had je waarschijnlijk met 2-0 gewonnen. Maar zoals ik al zo vaak gezegd heb: de angst regeert bij onze technische staf. En dan krijg je het deksel op de neus.

 10. clubman

  Zou HdK geen verdedigers hebben gebracht en was de 1 – 1 toch gevallen, dan zou iedereen hier vol onbegrip geroepen hebben hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat hij in de laatste minuten niet de voorsprong had willen veilig stellen door het brengen van wat extra verdedigers.
  Alle criticasters hier bedienen zich van een portie psychologie van de koude grond waar zelfs de allerbeste trainer niet tegen opgewassen is.
  Tel je zegeningen en wees blij met 7 punten uit 9 wedstrijden.

  1. Ievel Knievel

   @clubman

   Uuuuh nee, dan zou ik juist op zijn de Komings hebben gereageerd met “een tegengoal kan altijd vallen”. Dan was het daarna juist aangekomen op die 1-1 vasthouden EN dan was ik veel veel blijjer geweest met dat ene punt. Dat was dan het maximaal haalbare geweest. Net als wanneer je vanuit achterstand alsnog gelijk maakt. Nu geef je een overwinning weg. Als dat met ander spel was gebeurd, was het simpelweg minder erg.

   Tegen Ado was ik blij met de veranderde instelling en tactiek. Dat loonde zich uit. Willem II was meer toeval, dankzij ons goudhaantje. Gisteren had VVV kunnen (en misschien wel moeten) winnen.

   Tesamen met het gelijke spel tegen PEC en de eerdere onnodige nederlaag tegen RKC gooi je onnodig 7 punten weg. (Of meer over gehele eerste competitiehelft) Je had dus op 24 kunnen staan (of meer). Je had dan nog maar 10 punten nodig gehad in 17 wedstrijden, ware het niet dat de competitie eind febrauari/ maart misschien wel srilgelegd gaat worden en er dus zelfs hele andere maatstaven gelden; zo vroeg mogelijk, zo hoog mogelijk staan en daar iedere kans voor aangrijpen. Dan maar onverdiend.

  2. supportertje

   Clubman dat is nu precies wat we bedoelen, IN de laatste minuten dat snapt iedereen. Echter hadden we nog een stief kwartiertje te spelen. En ik ben gelukkig met 7 punten, maar overgelukkig als het er 9 waren geweest. Heeft trouwens niets met psychologie te maken maar met gevoel.

 11. Leonardus

  Heb je weer 1,5 wedstrijd redelijk gespeeld. Met veel druk op de tegenstander krijg je weer zo’n ongelooflijke calimerowedstrijd.

  Ik geef RuiverCity voor de volle 100% gelijk. Dit gelijkspel komt volledig op het conto van de Koning. Wat een slechte Coach is dat zeg.

  7 Verdedigers en al het voetbal uit de ploeg halen, schande!

  1. lucien1978

   He Leonardus , vorige wedstrijd helemaal geen commentaar gehoord . Kon je niks negatiefs vinden ?

   Maar nu is ie er weer.

   En dan neem je ook nog de woorden calimero in de mond.

   1. Leonardus

    Is moeilijk hè begrijpend lezen? Ik zeg toch 1,5 wedstrijd redelijk.
    En dat Calimero is meer dan terecht.

    De Koning is Calimero in hoogst eigen persoon. In de laatste 15 minuten presteert hij het om de totale balans uit een team te halen met zijn belachelijke wissels.

    Ja Lucien 1978, dat is MIJN mening en daar zal je het toch mee moeten doen. Dat snap je toch wel als 42 jarige?

 12. sjengske07

  De Koning weer een paar domme wissels en weg 2 punten.
  Je vraagt je langzamerhand af hoe heeft hij in godsnaam zijn diploma kunnen halen.
  Hopelijk wordt zijn contract niet verlengd en komt er een jonge, ambitieuze trainer.
  En Jay Driessen was onder Steijn ( zijn vriendje ) best aardig, maar valt nu ook door de mand. Wat wil je bij Blerick en Venlose Boys geweest.

 13. Sanderkuh

  Op meerdere social media’s lees ik dat Jay Driessen het voor het zeggen heeft…er mocht zelfs een journalist het stadion niet meer naar binnen die dit via de Stadsomroep vertelde…..dus wie is nu de schuldige: de Koning of Driessen ? Alleen de Koning de schuld te geven gaat mij wat te ver….en kan me daarom deels (Blerick + de Boys vind ik wat kort door de bocht) vinden in de opmerking van Sjengske07 hierboven.

  1. robbaan

   Ik denk dat de wissels beslist worden, door de staf.
   Ik had inderdaad, ook geen drie verdedigers ingebracht, maar gekozen voor een mogelijk tweede doelpunt en zeker Arias erbij gezet.
   Maar goed het werd 1 punt en 7 uit 3 wedstrijden, daar had ik voor getekend bij de start na de korte winterstop.
   Nu moet er nog een verrassing komen uit de wedstrijden tegen Vitesse en Twente, laat dat maar gebeuren!

Leave a Reply