VVV-Venlo

VVV-Venlo kan weer beschikken over Kirschbaum

VVV-Venlo kan weer beschikken over Thorsten Kirschbaum. De doelman zat in quarantaine in Duitsland nadat hij in aanraking was gekomen met een positief bevonden persoon. Door de strengere regelgeving in Duitsland dan in Nederland, kon hij het afgelopen weekend niet meedoen tegen RKC. Dat meldt De Limburger.

VVV-Venlo zei het volgende tegen de krant: “Donderdag kreeg hij toestemming van de Duitse gezondheidsfederatie om zijn quarantainesituatie achter zich te laten. Thorsten kon niet wachten om weer aan de slag te gaan en meldde zich donderdagmiddag nog bij het stadion om te gaan trainen met keeperstrainer John Roox .”

VVV-Venlo kan dus aantreden tegen Feyenoord aankomend weekend met de Duitse keeper in het doel.

14 Responses

 1. Rossie

  Nieuwste ‘koffie met de Koning’ gezien? Om te janken, echt. De man heeft nul realiteitszin, hij moet weg, echt. Het spijt me. Dit is een kansloze missie zo.

  1. De Koel

   Ik vrees dat het al bijna te laat is. Tegen ADO, RKC en PEC slechts één punt gepakt. Dat is veel te weinig. Fortuna heeft vandaag gewonnen, dus zondagavond staan we op doelsaldo onder de veilige streep en met het komende programma kom je daar voorlopig niet meer weg.
   Met zo’n lamzakken op de bank kun je ook moeilijk verwachten dat de spelers het gras opvreten. Dat was onder Maurice Steijn wel anders.

   1. Rossie

    Precies, denk ook dat het al te laat is. Komende weken gaan we zakken als een baksteen. En het ergste is dat ze bij VVV echt lijken te denken dat het allemaal wel meevalt en nog goed gaat komen. En zondag weer gewoon Hunte in de basis…het is om te janken!

 2. supportertje

  Het hele gebeuren doet mij een beetje denken aan een aantal jaren geleden toen Lokhof ver in het seizoen de zaak overnam als trainer. Hij kon toen nog in het begin verder gaan op het resultaat van de voorgaande trainer. Zo iets dergelijks zie nu eigenlijk ook gebeuren, en dat liep niet goed af.

  1. De Realist

   Dit is geen negativiteit Depor, dit is realiteit. Net interview van Stan Valckx gelezen en volgens hem zijn ze bezig met een verdedigende middenvelder. Broodnodig wat mij betreft, maar ook graag nog een goede centrale verdediger. Stan draait wel een beetje om de hetr brei heen vwb spelers als Schmitz, Machach en Coric., Huppertz. Ze komen allemaal terug van een blessure, zijn langdurig ziek geweest blablabla. Coric zien we wrs pas na de winterstop in actie en daar is alle hoop op gericht wat mij betreft. Ik zag de voorlopige opstelling voor morgen tegen Feyenoord en ben bang dat het middenveld weer compleet overlopen wordt. We hebben geluk dat Feyenoord niet in goede doen is en wie weet zit er toch heel.onverwacht een stuntje in. Feyenoord thuis ligt VVV doorgaans wel. Come on Venlo !!!

 3. twiggy11

  Ik ben bang dat Feyenoord morgen wel van zich af zal bijten elke keer als ze veel kritiek hebben gekregen zoals deze week spelen ze zondags een goede wedstrijd advocaat krijgt ze dan weer aan de praat.
  Als je morgen met hunte en scheafer begint kan je het wel vergeten .
  Ook linthorst speelt al weken slecht hij verspeelde tegen Pec en RKC twee keer de bal en er kwamen 2 doelpunten uit.

 4. clubman

  De kritiek op Hunte is onterecht. Hij werkt zich een slag in de rondte en verricht goed werk. Aanvallend brengt hij niet veel maar de vraag is met welke opdracht hij het veld op gestuurd wordt.
  Ik heb respect voor zijn arbeidsethos en de manier waarop hij een basisplek verdiend heeft. Op het laatste moment via de achterdeur binnengekomen voor ongetwijfeld een hongercontract en toch elke week een tomeloze inzet tonen. Dat heet karakter en hier kunnen de volgevreten “toppers” die morgen onze tegenstanders zijn een puntje aan zuigen. Daar slaan de zogenaamde vedettes een eredivisie wedstrijd over om te kunnen rusten en vervolgens te knallen op het Europese toneel. Laat me niet lachen!!
  Ik hoop van ganser harte dat Hunte morgen de matchwinner wordt en hiermee alle criticasters en wannabe vedettes in hun hemd zet.

  1. Grad

   Voor wat betreft Hunte ben ik het alleen eens, dat hij zich een slag in de rondte werkt, maar daar is ook alles mee gezegd. Aanvallend komt hij gewoon tekort en komt geen man voorbij, voorzetten zijn gewoon slecht. Verdedigend holt hij wel hard naar achteren, maar staat alleen lucht te dekken en zet totaal geen druk op de opkomende back en/of middenvelder. Bovendien mist hij gewoon slimheid/voetbalgogme. Niet voor niets was hij vaak invaller bij Almere en zag NAC ook niets in hem

   1. De Koel

    Mee eens. Hunte werkt hard, maar hij rent over het veld als een kip zonder kop. Zit totaal geen idee achter. John is echt een veel betere speler voor die positie.

  2. ponnie veag oet de pan

   Ja, en dikke wijven kunnen ook het lekkerste pijpen, ze hebben geen keus dus ze moeten wel extra hun best doen.. hunte is gewoon niet goed genoeg voor de eredivisie, dus dan zie ik liever iemand anders op die plek die wss meer voetbal in zich heeft maar nog niet de kans gekregen..

 5. Hendrix2

  Aangezien het bericht van de limburger, hierin word aangegeven dat vvv van de winterstop een nieuwe verdedigende middenvelder wilt halen. Nu zat ik eens te denken aan potentiële namen, marko Vejinovic lijkt me onhaalbaar. Kan me wel nog herinerren dat ze vorig seizoen Patrick Erras (destijds nürnberg) wilde halen/huren. Is van de zomer naar Werder bremen vertrokken en zit daar nu op de bank. Heeft tot dusver 1 wedstrijd gespeeld. Weet wel bijna zeker dat hij nog in de gedachte zit van Stan als ze er vorig jaar mee bezig zijn geweest. Ik ben benieuwd om wie het gaat. Jullie nog suggesties?

  Forza VVV en op naar zondag!

 6. Venlooow

  Ik ben benieuwd naar morgen. Hopelijk toch eens wat spelers wisselen. Schmitz erin en aub het middenveld ook aanpakken.
  En natuurlijk ook welke verdedigende middenvelder er gaat komen?

Leave a Reply