46 Responses

 1. wuilus

  Ik ben na de 3 0 gestopt met kijken. Je bent gelijkwaardig maar door 2 fouten vd keeper speel je alweer een verloren wedstrijd. Vorige week speel je vol op de aanval en soriano op de bank, nu heb je snelle mensen nodig en dan staat jij erin, ik snap er niks meer van

 2. mats

  Na het aanvankelijke gezeur hier na de eerste wedstrijd dacht ik ‘laat ik het eerst maar eens 10 wedstrijden aanzien. Team moet groeien. Maaskant moet een kans krijgen’. Dat soort dingen. Elke week klagen heeft geen zin. Had ik ook geen zin meer in.

  Maar wat een teleurstelling na 11 wedstrijden. Verdedigend is het zoveel zwakker geworden. Wat missen we Promes. Röseler kan het ook allemaal niet meer belopen. Schäfer? Scheiman? Op welke kwaliteiten zijn die gasten aangenomen? Pachonik speelt redelijk, Aanvallend soms lekker, maar maakt verdedigend behoorlijke fouten. Ik zie het verschil met Rutten niet. Maar het maakt niet uit als je zo’n keeper in het doel hebt staan. Elke wedstrijd zijn er minstens twee doelpunten waar Kirschbaum schuld aan is. Om gek van te worden. Good Old Danny Post rent zich de longen uit het lijf om ook verdedigend extra werk te doen. Maar is kansloos. Hoe gefrustreerd moet hij zijn. En wat is de meerwaarde van Cattermole? Maakt behoorlijk fatale fouten in de passing en is van geen meerwaarde in de opbouw. Neudecker? Sorry hoor. Ik heb daar niet eens woorden voor. Dat is toch geen Eredivisie niveau? Yeboah zal nog wel wat rendement opleveren. Maar die andere aanvallers… sorry, zei ik aanvallers? Zelden zo’n belabberde voorhoede gezien in de Koel. Seun of God waar ben je! En het is nogal wat dat ik dat moet zeggen. Gelukkig hebben we Opoku nog.
  Ik geloof echt dat Valckx zijn best doet voor VVV en dat hij goede hoop had dat de aankopen VVV verder zouden helpen. Maar toch vraag ik me af hoe je in godsnaam zoveel miskopen kunt doen? Maar ja, het geld is op. Hier moeten we het mee doen. Maar ik heb ook geen vertrouwen dat Maaskant deze jongens aan het spelen krijgt. Dat hij er team van kan maken. Hij is niet de man die deze spelers beter gaat maken. Misschien kunnen ze niet beter. Ik vrees dan ook dat plaats 17 helaas het hoogst haalbare is als ze op deze manier blijven spelen.
  Dus of je gaat de bus parkeren met Pachonik, Kum, Röseler, Janssen en desnoods Post. En op het midden met Cattermole, VanBruggen en Linthorst en VanOoijen en Opoku (afgewisseld met Yeboah?) als voorhoede, of je accepteert dat je volgend seizoen weer KKD speelt.

 3. Kraai

  Ik heb Maaskant tot nu toe het voordeel van de twijfel gegeven maar als je Wright maar blijft opstellen in de basis dan heb je toch echt heeeel weinig verstand/inzicht in het spelletje. Bovendien speel je dan altijd effectief met 10 man…… Tja en dan wordt het lastig he 🙁
  Verder zit momenteel ook wel heel veel tegen..veel niet fitte spelers/blessures en alles wat maar in de buurt komt van onze goal vliegt er ook meteen in.
  Het eerste doelpunt vind ik trouwens meer een fout van de 2 spelers in de muur waar de bal doorheen gaat dan van Kirschbaum zijn positie. Als hij bij de eerste paal gaat staan dan legt DIemers hem bij de 2de paal neer….
  Maar dat Kirschbaum geen puntenpakker is lijkt me ook duidelijk.

 4. coendebest

  De aanval heeft 0 rendement naast opoku en yeboah, de verdediging is matig en de keeper maakt fout na fout. Met een nieuwe keeper en een extra verdediger en/of middenvelder hoop ik dat de problemen voor een groot deel opgelost kunnen worden mits er verdedigender gespeelt gaat worden. Ik had de hoop leuk voetbal te zien dit jaar, maar ik verlang toch echt terug naar de resultaten die onder maurice steijn gehaald werden. Liever lelijk resultaat dan goed voetballen en er 4 tegen krijgen…

 5. robvvv

  Het wordt denk ik tijd dat spelers als Roemer, Van Bruggen en Delano van Crooy een kans moeten krijgen.

  Ik had hoop dat Cattermole samen met Post het verschil konden maken , maar vandaag was Lee niet best .

  Voorin is Soriano “onder de hand” een lachertje aan het worden. Echt bedroevend.

  Het team is als los zand en de hand van Maaskant is hierin te herkennen.. hij is al vaker met los zand gedegradeerd..

  Wat de wedstrijd vanavond betreft… 1e goal blunder van de muur en keeper. 2e goal niets op af te dingen.. de overtreding daarvoor …volgens mij liet de Fortunees zich vallen… 3e goal foute pass Neudecker en vervolgens een mooi schot dat m.i. houdbaar was.
  Het lachertje van de avond was de penalty die nooit gegeven had mogen worden. De Fortunees liep simpel tegen Pachonick aan..

  Trieste uitslag. Ik vraag me af hoe dit tij gekeerd kan worden…

 6. aoje

  4 doelpunten per wedstrijd incasseren, geen rendement voorin, een discutabele trainer……we hebben nu een derde van de wedstrijden gehad. De realiteit leert ons na 4 mooie seizoenen dat we nu het lelijke eendje zijn van de eredivisie. We gaan met deze trainer en dit tean knoeperhard onderuit en dat betekent degradatie. Alleen een wonder kan VVV nog redden. En wonderen bestaan niet. Helaas, we zijn te min dit seizoen en we hebben een trainer die een ploeg niet aan het voetballen krijgt. Thats it…..harde realitet

 7. Ik ben geen fan van Maaskant maar ach wat kan hij er eigenlijk aan doen dat hij ze niet aan het voetballen krijgt want laten we wel wezen een Soriano, Wright, Neudecker, onze ballenvanger enz enz kunnen gewoon niet goed genoeg voetballen en missen gewoon basiskwaliteiten en zijn dus van een dusdanig triest niveau dat het denk ik weinig uitmaakt welke trainer je voor deze groep zet want een fatsoenlijk eredivisie niveau zullen ze nooit behalen daar zijn ze gewoon simpelweg te slecht voor.

  Dat Maaskant sommigen telkens opnieuw opstelt kun je hem wel aanrekenen uiteraard en dat hij het elftal elke week omgooit is verre van goed maar kan ik me ergens eigenlijk ook nog wel voorstellen want die moet van ellende ook niet meer weten wie hij waar moet uitproberen want het is gewoon allemaal van een te amateuristisch niveau om er iets fatsoenlijks van te maken.

  Het slachtofferen van Linthorst vandaag vond ik wel waanzin want er zijn genoeg wedstrijden geweest waar anderen er van mij na 10 minuten al vanaf hadden gemogen maar die laat hij maar gewoon aanmodderen. Trek daar dan wel 1 lijn in!

 8. Kladderdaats

  Jezus wat een prutser dat Maaskantje. Hoe haal je in het hoofd om gewoon andere spelers op te stellen dan vorige week. De beste eerste helf van het seizoen. Snap helemaal niks van die opstelling. Wat een prutser zeg. Weg met die gast. Lulhannus.

  1. Godfried

   sorry, maar als je commentaar levert, moet dat wel ergens op slaan. wanneer er 2 geblesseerd zijn, kun je ze niet opstellen he! wie had jij in de basis gezet dan gisteren?

   1. Kladderdaats

    Ik had Stein op ee bank gezet en Maaskantje eruit. Als die 2 geblesseerd zijn moet je ze vervangen. Een back en een vleugelspeler. Yoh, ik weet niet waar jij naar gekeken hebt Godriedje maar heb je dat middenveld.gezien? Je haald de snelheid eruit met van Ooijen en omdat Yeboah er niet is heb je helemaal,geen snelheid en die heb je nodig tegen een voetballende ploeg. Sinclair? Scheimann is logisch. Maar Linthirst? Soriano? En Wright dan? Stond die spit? En dan zeg jij dat er maar twee veranderingen zijn. Waardeloos. Wordt tegen Feijenoord volgende week. Ik ga mee.doen met Maaskantje weg te pesten. Gewoon terrecht.

 9. RuiverCity

  DE MAAT IS VOL!!!! Dit kan zo niet meer langer.

  RKC dat één punt heeft speelt beter, heeft méér bezieling dan de meeste VVV-spelers. Er zal actie op d’n Berg moeten komen. En nee dit is geen paniekreactie maar een harde conclusie na de start van deze competitie. Deze VVV-spelers zijn te veel eenheidsworsten zonder tempoversnellingen. Een keeper die alle vertrouwen kwijt is en geen bal meer pakt. De verdediging is los zand. Een middenveld dat niet op elkaar ingespeeld raakt en véél te weinig tempo bezit. Aanvallers die niet eredivisiewaardig zijn. Een trainer die elke week weer een andere opstelling/vreemde keuzes maakt. Tegen Fortuna heb je snelheid nodig. Wat doet hij? Soriano in de spits. Dan snap je het echt niet. Valckx heeft, na een paar goede jaren, dit jaar op een paar posities de plank flink misgeslagen. Kirschbaum, Scheimann, Soriano, Wright, Neudecker……KKD-niveau. Niet meer niet minder.

 10. marcel

  ik had vantevoren nog wel de hoop (na de eerste helft tegen vitesse), dat vooral yeboah wel eens het verschil in deze wedstrijd had kunnen maken. Helaas was deze afwezig. Was dit door een blessure? Veel personen die met de bus zijn gegaan, zagen dat Yeboah ogenschijnlijk te laat bij het stadion was, en naar horen zeggen ook niet met de spelersbus naar Sittard is gegaan.
  vwb de wedstrijd, die wordt al de verkeerde richting ingestuurd door die eerste treffer. Slecht verdedigen, vervolgens daardoor een overtreding moeten maken. maar daarna die goal…….. totaal ondenkbaar op dit (maar ook menig ander) nivo.

  1. Wel triest als het waar is dat Yeboah bij zo’n belangrijke wedstrijd te laat is bij het stadion en dus daarom terecht niet bij de selectie zit. Ik had gisteren alle hoop op hem gevestigd, mits hij natuurlijk niet zo zelfzuchtig was geweest als tegen Vitessse. Hij had de verdediging van Fortuna echt pijn kunnen doen…
   En werd Linthorst niet gewisseld omdat zijn liesblessure weer begon op te spelen, zoals in het wedstrijdverslag op de site van VVV vermeld wordt?

 11. Godfried

  ben echt teleurgesteld over de resultaten de afgelopen tijd. begrijp alleen niet dat Maaskant hier van iedereen om de oren krijgt. zal wel een makkelijk doelwit zijn. maar hij kan er vrij weinig aan doen dat elke bal op goal een doelpunt is of dat onze kansen er op de meest gekke manieren niet ingaan. bal voorlangs, mispeer van linthorst, lat, bal in t gezicht van de keeper…

  het zit nu gewoon echt niet mee. nul-komma-nul mazzel. en nee, geluk dwing je niet af. dat is slechts een uitspraak van mensen die wel geluk hebben.

  het enige waar ik me voor het seizoen al een beetje zorgen over maakte en nu dus nogsteeds, is het niveau van enkele spelers. vvv is naar mijn idee te ver doorgeslagen op de Duitse markt. ze gingen er vanuit dat spelers uit de tweede of derde Bundesliga wel even mee konden op eredivisieniveau. denk dat dit een misrekening was. en als je er dan 7 in je basisteam hebt staan…

  en dat kun je Maaskant niet aanrekenen. iemand anders wel. maar die persoon lijkt heilig in venlo.

  1. YowVVV

   Geluk en vertrouwen, juist dat ontbreekt er aan. Kwalitatief weet ik nog steeds zeker dat het voldoende moet zijn voor pak en beet een 14e plek op het eind van de rit. We zijn nog geen ingespeeld collectief en spelers ondersteunen elkaar te weinig, wel vind ik dat we op sommige punten iets te veel op de buitenlandse tour zijn geweest, al is dit ook gedeeltelijk noodzakelijk geweest. Met een positieve support tegen feyenoord en de komende duels komt in ieder geval vanuit ons het maximale, werkende aan vertrouwen en afdwingen geluk. Feyenoord is echt niet onmogelijk, op dit moment gewoon een kwakkelende middenmotor (hoe stom dit ook klinkt..)

 12. Luis Erique

  Vvv moet vooral geen rare dingen doen. gewoon hard werken en in een vaste opstelling gaan spelen en laten staan tot de winter. Als t dan nog niets is kun je Maaskant alsnog laten wieberen.

  ———-Kirschbaum———-
  pacho, roseler, schafer, janssen
  post, evert en neudecker.
  Sinclair, opoku, yeboah.

  Ik vind kirschbaum ook geen geweldenaar, maar je tweede keeper is ook van kkd nivo.

 13. beek

  Het veldspel is beter dan vorig jaar. De voorhoede die er gisteren stond is niet eredivisie waardig op Opoku na. Maaskant heeft niet veel keus.
  Mijn elftal is Jansen, Röseler, Kum of Schäfer, Pachonik in de verdediging , Post, Linthorst, Cattermole en van Ooijen op het middenveld en Opoku en Yeboah voor.

  1. mats

   Post en Cattermole op het middenveld werkt niet vind ik. Dus óf je koopt/huurt nog een type Promes óf je zet Post achterin en je huurt/koopt nog een ervaren aanvallende middenvelder. VanOoijen is toch ook niet de leidende man daar. Die moet je lekker laten zwerven op links samen met Opoku onrust stoken voorin.

   1. mats

    Het is toch van de zotte dat je met een 4mans verdediging én Post en Cattermole ervoor er nog elke wedstrijd 4 om de oren krijgt? Kirschbaum is een ramp!

    Ik zou 5-4-1 gaan spelen. Eerst maar eens elke wedstrijd de 0 gaan houden… als je dan zelf ook niet scoort heb je iig 1 punt.

    VanCrooy
    Pachonik-Röseler-Kum-Schäfer-Janssen
    Linthorst-Cattermole-Post-VanOoijen
    Opoku

    De rest lekker op de bank laten.
    En als we dan volgend jaar KKD spelen. Ook goed. Want wat er nu gebeurd is gewoon een aanfluiting op voetbal

 14. RuiverCity

  Kirschbaum heeft totaal geen zelfvertrouwen. Staat te trillen in de goal. Dit is werk voor een keeperstrainer.

  Om nu te gaan roepen om Delano Van Crooij is van de regen in de drup komen. Bij Delano is elke hoge bal gevaarlijk omdat hij niet uit durft te komen, al zeker niet bij hoge ballen. De opvolging van Unnerstall was een zware opgave dat was bekend, maar dat we zo’n zwakke keepers dit seizoen hadden is op dit niveau niet te verkopen. Valckx faalt hier ook!
  Cattermole moet nu zoveel doen dat hij overvraagd wordt. Zet Cattermole om een fatsoenlijke nummer 10 en je hebt een prima speler voor VVV. Linthorst wordt op dit moment ook overvraagd. Moet nu al de leider zijn maar daar is hij nog niet aan toe. Op deze manier maak je zo’n jongen kapot.

  Nieuwe keeper
  Pachonik, Röseler, Kum, Janssen
  Post, Cattermole, Van Ooijen
  Opoku
  Yeboah, Sinclair

  Beter is er op dit moment niet voor handen …..helaas.

  1. mats

   Ik riep dat omdat ik liever met een paar Venlose jongens ten onder geen als we dan volgend jaar toch weer KKD spelen je meer hebt aan een ervaren VanCrooy dan weer een nieuwe keeper.

 15. Koelie

  Na een nachtje slapen is mijn trieste conclusie dat Valckx behoorlijke miskopen heeft gedaan. Geen van de vervangers heeft de kwaliteiten van een Mlapa, Grot, Joosten, Seuntjens, Rutten en Promes. Unnerstall is niet te vervangen maar Krischbaum kan na gisteravond bij mij ook wieberen.
  Er wordt niet strak verdedigd. Diemers kreeg alle vrijheid. Maar de verdediging kunnen we hopelijk nog intern vervangen.
  In de winterstop zijn vooral aanvallend nieuwe opties nodig. En een nieuwe keeper.

  Van Crooij
  Pachonik-Röseler-Schafer/van bruggen-janssen
  Linthorst-neudecker-post
  Jeugd-Opoku-Yeboah

  1. Ik weet niet of je Grot gisteren hebt zien spelen tegen ADO, nou die kan ook kansen om zeep helpen hoor! Soms vergeten supporters wel dat de aanval vorig seizoen – op het geweldige scorend vermogen van Mlapa na – ook zeer matig was.
   Joosten scoorde inderdaad af en toe een mooi doelpunt, maar had verder altijd dezelfde actie, en komt nu bij Utrecht nog geen lantarenpaal meer voorbij..

   1. Koelie

    Nee niet gezien, ja die kan kansen missen dat wisten we al.. maar gaat wel meer dreiging uit van Joosten en Grot t.o.v. Sinclair en Wright. Zelfde lengtes maar winnen geen duels.

 16. Louis van Gaal

  Ik zie geen lijn in het spel, geen zelfvertrouwen, elke bal op doel gaat er in en zelf kunnen we geen doelpunten maken, af en toe leuk voetbal maar vaak niet om aan te zien….. nou laat maar een aantal mental coaches komen. Feit is dat Kirschbaum idd geen zelfvertrouwen meer heeft ,wat ondertussen wel te begrijpen is, en ja het is geen Unnerstall maar het is tevens een feit dat VVV momenteel geen beter keeper heeft….Pachonek,Kum en Cattermole zijn echt niet minder als Rutten, Promes en Seuntjes..
  Ik zie het als grootste probleem dat er geen eredivise waardige aanvallers zijn, dat is het grote verschil met vorig seizoen…

 17. RuiverCity

  Als er nieuwe spelers gehaald worden, is het dan ook zo dat de trainers voor die spelers hierbij betrokken worden? Het lijkt mij toch logisch dat een John Roox een keeper gaat bekijken voordat deze wordt aangetrokken. Het lijkt mij toch logisch dat een Luc Nilis de aanvallers gaat bekijken, voordat die worden aangetrokken? Of is dit bij VVV niet van toepassing? Als het wel zo is dan hebben beide heren net zo veel gefaald als Valckx.

  Vanmorgen zal er toch wel crisisberaad zijn op d’n berg of hebben ze niet in de gaten dat het BIER OP IS!

 18. Zeker wete

  Het was dikke ruk gisteren en toch blijf ik 100% achter deze ploeg staan.

  Je ziet al weken dat er geen zelfvertrouwen in de groep zit. Het kwartje moet een keer goed vallen. Als je de wedstrijd van gisteren nuchter bekijkt zoals de analisten Graef en Ciommer bij fox dan kun kun je alleen maar concluderen dat VVV niet de mindere was in Sittard. Door persoonlijke fouten ontstaan op hele lullige momenten doelpunten. Die 1-0 is in basis de fout van die twee die in het muurtje staan en als 2 rietstengels van elkaar weg buigen als de bal komt. Onze keeper rekent nooit op een bal in die hoek. Daarbij maakte hij zelf ook geen frisse indruk natuurlijk. Dat Diemers vlak erna een wereldgoal maakt waar Kersenboom in mijn optiek geen klote aan kan doen is heel zuur. De 3-0 valt net na rust als VVV duidelijk meer energie op de mat legt. Een dramatische fout van Cattermole luidt het in.
  Als je de hele wedstrijd nuchter bekijkt dan zie je dat VVV niet minder is qua veldspel en krijgt net als fortuna enkele dikke kansen.
  Ik baal als een stekker maar het zal een keer goed komen. Ik betwijfel of Maaskant de juiste persoon is voor deze groep. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat er niet ingegrepen wordt als dit nog lang duurt.

 19. supportertje

  Het is duidelijk dat Maaskant het tot nu toe niet gelukt is net als de voorgaande trainer om er wederom een hecht team van te smeden, met de onverzettelijkheid van de voorgaande jaren. Het is vooral de verdediging en de keeper die het af laten weten. Ook het scorend vermogen heeft ingeboet. Langzamerhand zitten we nu in de hoek waar de klappen vallen, en staan we dus nu op de plek waar we niet willen staan.

  VVV moet zich snel wat in laten vallen. Een derde van de wedstrijden is gespeeld. Het voetbal in het verleden van Steijn was niet zo slecht, maar vooral gericht op lijfsbehoud in de eredivisie wat goed lukte, met meerdere personen die tot scoren kwamen. En daarin is nu degelijk een einde gekomen. Hoofdzaak om nu echt de verdediging op orde te brengen, en eventueel snel op zoek te gaan naar een betere keeper, of de gok te nemen om Delano op doel te zetten.

  Ook aan de voorhoede zal gesleuteld moeten worden, al hoe wel dat een probleem gaat worden aangezien er weinig tot geen geld te beschikking staat. De oplossing zal gezocht moeten worden binnen de spelers. Durf in ieder geval eens een ander voorin te zetten als Wright, veel slechter zal het niet worden. Maaskant is een analyticus, hij moet daar nu even mee op houden en opstaan als trainer van het team. Nu zorgen voor het voetbal en alle kwaliteiten er uit halen die er bij de spelers in zit. Teamspirit en vertrouwen in elkaar, in combinatie met mentaliteit en onverzettelijkheid moet er in gepompt worden willen we behouden blijven voor de eredivisie.

 20. door diek en dun

  Ik vind het te gemakkelijk om Robert Maaskant hier als de grote zondebok weg te zetten. Ik heb me dan ook erg ongemakkelijk gevoeld gisteravond in het uitvak toen een groot aantal mensen ‘Maaskant rot op’ gingen roepen. Hij heeft de spelers niet gehaald maar zit er wel mee opgezadeld. Ik vind het daarom te prijzen dat hij ze allemaal de hand boven het hoofd houdt en zelfs zijn keeper, die al een paar wedstrijden echt amatuerniveau laat zien, niet afvalt. Chapeau daarvoor. En dat hij Evert eraf haalt na 30 minuten is zijn goed recht. Hij zat ook niet in de wedstrijd. Daar wordt Evert een kerel van. Desondanks moet er toch echt iets gaan gebeuren nu. Ik kan de vinger er niet helemaal opleggen maar zie natuurlijk wel een aantal dingen gebeuren. Het ontbreekt zelfs aan strijdlust. Onze jongens zijn overal een stap te laat en laten geen meedogenloosheid zien zoals de mannen van Fortuna dat gisteren wel deden. Ik vind Cattermole tot nu toe absoluut geen toegevoegde waarde hebben. Had er veel van verwacht, te veel misschien. Danny Post loopt als een gefrustreerde jongen over het veld wat zijn spel niet ten goede komt. Daarnaast denk ik dat Delano woensdag a.s. de kans moet krijgen onder de lat. Kirschbaum gaat echt niet beter spelen als je hem laat staan. Ging alles fout gisteren? Ik werd blij van het spel van Jonathan Opoku. Laten we hopen dat hij onze redder wordt.

 21. pierre

  Er zijn een paar zaken die ik niet snap van de huidige Vvv trainer.
  Tegen Vitesse is er m.n 60 minuten goed voetbal op de mat gelegd. Er stond een middenveld met Catermole, Neudecker en Post. Een van de uitblinkers was Neudecker die met geweldige passes strooide.
  Een week later staat hij weer rechtsbuiten wat helemaal zijn positie niet is.
  Maaskant stelt 3 controlerende middenvelders op , waardoor het ontbreekt aan creativiteit op het middenveld.
  Als hij Linthorst graag wil opstellen, zet Post dan als verdediger in I.p.v. Schafer.
  Ook Soriano wordt op dit forum met de grond gelijk gemaakt, terwijl er niet een goede voorzet vanaf de flanken komt.
  Wat Kirschbaum betreft, kan ik mij niet voorstellen dat hij het keepen verleerd is. Bij Neurenberg was hij een geweldenaar en ook Leverkusen had vertrouwen in hem toen hij naar deze ploeg gehaald werd.
  Maaskant moet spelers meer vertrouwen geven en niet constant het hele elftal door elkaar husselen.
  Dan komt alles goed.

 22. RuiverCity

  Gaat zondag een heet middagje worden als die Feyenoord supporters weer vrij rond kunnen lopen. Maar ja die zijn voor VVV toch belangrijker dan de eigen supporters.

  1. De Realist

   Het wordt inderdaad een heet middagje zondagmiddag. Ze zijn nu al allemaal heet gebakerd. Als Feyenoord niet gaat winnen in Venlo kon de pleuris wel eens uit gaan breken. Helaas is de veiligheid van ons supporters dan helaas niet te garanderen. Te gek voor woorden natuurlijk. Het moet bij VVV blijkbaar eerst een keer helemaal uit de hand lopen voordat er wat aan gedaan gaat worden. VVV treft Feyenoord nu natuurlijk wel op het juiste moment. Tegen dit Feyenoord is zeker wat te halen, al is het zelfvertrouwen bij de spelers van VVV natuurlijk ook niet zo groot.

  2. Venleau

   Man man man wat zijn jullie een stelletje jankerds zeg. De wedstrijd is nog niet eens gespeeld tegen Feyenoord en jullie lopen al te huilen over hun supporters op de thuisvakken. Hoe moet VVV jullie klachten eigenlijk serieus nemen in de wetenschap dat jullie zo vooringenomen zijn? Wacht het nu maar eens af, misschien valt het allemaal wel mee. Supporters bij voorbaat weren kan gewoon bijna niet, ook niet bij VVV. Je kunt gewoonweg niet peilen bij de ingang of de online kaartverkoop of iemand voor Feyenoord is of niet. Deal er maar mee. Mocht je er last van hebben dan kun je toch gewoon iemand netjes op zijn plek zetten? Je bent altijd in de meerderheid.

   1. kaalneetje

    Netjes op z’n plek zetten…. jij mag waarschijnlijk van iedereen dan best voorop lopen en dat even gaan voordoen. Als je echt wil dat de pleuris uitbreekt is dat idd de beste manier. Ps vergeet je ehbo doosje niet.

 23. Animal

  er is nog niks aan de hand. de stand is pas de stand naar 34 wedstrijden. geen paniek..gewoon voetballen als eerste helft tegen Vitesse en tegen betere tegenstanders bus parkeren en voor een puntje gaan, met name uitwedstrijden.
  Soriano erin als we vooruit spelen en wright als we leunen. Denk dat het wel goed komt ondanks dat er af en toe knullig uitziet. kwartje valt straks ook weer onze kant uit. Als VVV 15e of hoger eindigt dan toch weer prima gedaan dit seizoen We staan 1 puntje van PEC op plek 13. Er is niks aan de hand..focus / iets degelijker / wat minder rommelen met de opstelling en ik den k dat het toch goed komt. Ben nooit gecharmeerd geweest van Maaskant, nu nog steeds niet, maar hoop dat ie alsnog het tegendeel bewijst. Maurice had het voordeel van jarenlang dezelfde vaste groep gehad, deze groep tot eenheid smeden heeft wat meer tijd nodig. maar daarom moeten we ook zsm e naar een vaste opstelling.

 24. chretien

  Ik ben het met meerdere fans eens, geen paniek, niet teveel wijzigingen, maar spelers het vertrouwen geven. Zoals bijvoorbeeld Soriano er in als we vooruit spelen en Wright als we verdedigend spelen. Bij uitwedstrijden de bus parkeren. we blijven graag in de eredivisie, maar niet ten koste van alles. Als VVV management toch iets wil doen, dus geld spenderen, dan dat uitgeven aan de selectie, niet aan wegsturen trainer. Bijna nergens geeft dat soelaas. Als je dat “wegstuur geld” spendeert aan verbeteren selectie, heb je wellicht direct resultaat. FORZA VVV!

  1. clubman

   Amen.
   Trainer wegsturen kost bergen geld en levert zelden iets op. Hier zijn talrijke voorbeelden van.
   Vorig seizoen liet Groningen Buys ook gewoon op zijn plek en op termijn kwamen de resultaten.
   VVV heeft voldoende kwaliteit in huis, geef het de tijd, het team is nieuw.
   Van paniek is nog nooit iemand beter geworden.

   1. spits

    Clubman ben het helemaal met je eens. Competitie is nog lang ,geef spelers vertrouwen, niet meer in andere opstellingen voetballen ( alleen door blessures) , en het gaat vanzelf komen

 25. Jammer dat Jaap Stam nu al vertrokken is. Had nog wel een weekje mogen blijven…
  Hopelijk duikt Dick Advocaat er niet gelijk in, want die wist vorig seizoen heel goed hoe hij met FC Utrecht VVV thuis moest oprollen. Gelukkig is dit Feyenoord wel een stuk minder, en hebben ze geen Bazoer, die wist heel goed hoe hij om moest gaan met het gebrek aan snelheid op het middenveld.
  Ik was een groot fan van Seuntjes, maar in deze wedstrijd werd zijn gebrek aan snelheid medogenloos afgestraft…

Leave a Reply