VVV-Venlo krijgt nieuwe stadionnaam

VVV-Venlo heeft vanmiddag bekend gemaakt op korte termijn de naam Seacon Stadion de Koel te veranderen. Wees gerust de naam De Koel blijft gewoon verbonden aan de ons prachtige stadion alleen de naam Seacon zal verdwijnen op de borden en vervangen worden door een nieuwe sponsor.

Hoofdsponsor Seacon Logistics geeft na 13 jaar stadionnaamgeving de ruimte aan een nieuwe partij om haar naam aan Stadion ‘De Koel’ te verbinden. Op korte termijn zal deze nieuwe naamgever worden gepresenteerd.

Algemeen directeur Marco Bogers dankt Seacon Logistics voor hun geste om de naamgeving beschikbaar te stellen aan een nieuwe partij. “Wij zijn erg blij dat Seacon Logistics hiertoe bereid is en als hoofdsponsor verbonden blijft aan de club.”

8 Responses

  1. Grad

    Het zou me niets verwonderen als het de naam van de bouwonderneming is, die het stadion gaat verbouwen. De tegenprestatie is dan, dat hiervoor een bedrag in mindering wordt gebracht op de bouwkosten.

    1. Nee helaas, weet niet alles. Dit kwam eigenlijk stiekem als een verrassing al had ik wel verwacht dat naast Hai ook Seacon een stapje terug zou nemen. In welke vorm wist ik niet maar denk dat het eerst stadion is en later ook hoofdsponsorschap/ shirt sponsoring maar de vraag is wanneer dit allemaal gaat gebeuren. Ik denk dat Seacon buiten naamsbekendheid vrij weinig uit de sponsoring haalt.

      Maar goed zoals hier al wordt gesuggereerd denk ik niet dat het fout is om te denken dat het wellicht een van de bouwbedrijven/architecten het wellicht tijdelijk overnemen vanwege de verbouwing van het stadion. Maar wellicht is het ook helemaal iets anders. We moeten het gewoon even afwachten.

Leave a Reply