VVV-Venlo laat drie punten in slotfase alsnog uit handen glippen

VVV-Venlo heeft vrijdag, in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, gelijkgespeeld tegen Excelsior Rotterdam. Ondanks dat de Venlonaren lange tijd voor stonden, hebben we uiteindelijk alsnog de drie punten niet binnengehaald. Typerend voor dit seizoen. In Covebo Stadion – De Koel – werd het 2-2.

VVV begon erg twijfelend aan de wedstrijd, ze waren erg langzaam in de opbouw en het was eigenlijk alleen maar Excelsior met echte kansen. Na slechts een paar minuten wist Niemeijer volledig uit de dekking van Koglin te lopen en kwam een-op-een met Van Crooij te staan. Gelukkig schoot de middenvelder recht op de Venlose doelman. Hierna volgde een stroeve fase. Beide ploegen creëerde geen grote kansen en het spel ging tergend langzaam; van back naar back. Lichtpuntjes in het geel-zwart waren Carl Johansson en Joep Kluskens. Met name de jonge debutant maakte een klasse indruk – onwijs fanatiek en liet zien over een goede pass te beschikken. En het allermooiste: álles ging vooruit.
Buiten wat kleine kansjes, of counters waar spelers geen oog hadden voor medespelers, kende VVV geen sterke eerste helft. Op slag van rust had Excelsior ook nog eens de kans op alsnog de score te openen. Azarkan wist zich vrij te spelen in de zestien en schoot de bal spijkerhard, maar gelukkig rakelings naast het doel van Van Crooij.

In de tweede helft schoot VVV prima uit de startblokken. Na een kleine tien minuten spelen stuurde Johansson, Joeri Schroijen op keeper Kuiper af. En waar “Joeriiiii” al het gehele seizoen weifelend oogt in een-op-een-situaties, speelde de Weertenaar het nu koelbloedig uit. Ietwat stuntelig ging de aanvaller om de keeper heen en schoof hem uitstekend binnen. Het stadion ontplofte. Joeri, die al het hele seizoen door het publiek uitentreuren wordt toegejuicht, maakte zijn derde van het seizoen. 1-0!! Hierna wist VVV lichtelijk de overhand te krijgen, tot frustratie van Excelsior-spelers, want hun club dreigt hun kans op plek 3 te verspelen. Die ergernis leidde ook tot een heus opstootje, waar alle twintig veldspelers elkaar, gigantisch overdreven, wat duwtjes gaven. Hierna kreeg VVV een aantal kansen. Eerst kon Sven Braken de bal bijna inkoppen, maar kreeg zijn hoofd niet goed tegen de bal. En later had ook zijn concurrent Nick Venema – die een héle ongelukkige wedstrijd speelde – de 2-0 op zijn schoenen. Na een uitstekende solo van Rayan El Azrak wist de Utrecht-huurling Nick Venema prima te bereiken. De andere Utrecht-huurling wist, ondanks dat hij secondelang de tijd kreeg, de bal alsnog op de lat te krijgen. Dat had de 2-0 moeten zijn…

Maar gelukkig viel hij tien minuutjes later alsnog binnen. De opgekomen Simon Janssen – die zijn matige eerste helft geheel goedmaakte in het tweede bedrijf – wist met een fantastische voorzet Braken te bereiken, die de bal feilloos in de bovenhoek kopte. Wat een heerlijke goal! Braken laat nogmaals zien waarom hij de nummer één spits voor ons is. Hij speelde zeker geen foutloze partij, maar hij heeft wel maar weinig kansen nodig om tot scoren te komen.
En met 2-0, met nog een kwartier te spelen, hebben we de drie punten wel in de zak. Toch? Maar typisch VVV wisten ze het voor elkaar te krijgen om de spanning alsnog terug te brengen. Eerst was het invaller Driouech die de bal eenvoudig in de verre hoek mocht leggen en vervolgens mocht Azarkan de gelijkmaker in extremis ook nog binnenschieten. Bij beide goals kwam Van Crooij overigens niet heel overtuigend over en ook de verdediging liet het team in de steek.
En zo speel je alsnog gelijk. Ongelofelijk. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen was een driepunter toch wel erg lekker geweest. Maar het laat wel precies de trend van dit gehele seizoen zien. Er is nog héél veel werk aan de winkel. Komende vrijdag is de allerlaatste wedstrijd van het seizoen, dan nemen we het op tegen Jong FC Utrecht.

Wedstrijdverloop:
49′ Schroijen, 1-0
72′ Braken, 2-0
83′ Driouech, 2-1
93′ Azarkan, 2-2

Gele kaarten: Pachonik, Braken (VVV-Venlo), Horemans, Chacon en El Yaakoubi (Excelsior)

Opstelling VVV-Venlo:
Van Crooij; Janssen (87′ J. Munsters), Koglin, Kluskens, Pachonik; El Azrak (83′ N. Munsters), De Boer, Johansson (87′ Roemer), Schroijen; Venema (78′ Van Rooijen) en Braken

Opstelling Excelsior Rotterdam:
Kuiper; Tjoe-A-On (45′ Ormonde-Ottewill), El Yaakoubi, Nieuwpoort (45′ Vlasenko), Horemans (45′ Aberkane); Baas (80′ Driouech), Chacon (70′ Goudmijn), Eijgenraam, Azarkan; Niemeijer en Agrafiotis

47 Responses

 1. RuiverCity

  Het is toch niet te geloven hoe kinderlijk VVV weer twee punten weggeeft. Elk voetbalgogme ontbreekt in de Koel. Sta je met 2-0 voor staat Simon Janssen in de spits te voetballen. Bal kwijt. Counter 2-1.
  Hoe dom. En dan de wissels van Luhuaky in de laatste 10 minuten. Twee jeugdspelers er in zetten, die na 5 minuten instructie aan de zijlijn totaal niet weten waar ze moeten lopen. Elke organisatie was weg……

  1. Oelie op zuid

   Alleen negatief. Reuver??? Meldt eens wat anders Zoals: Die jonge knul , Kluskens die speelde een goede wedstrijd. Maar dat staat niet in je woordenboek. Positief.🤣

   1. supportertje

    Kluskens was inderdaad een mooie verrassing, rustig aan de bal, goed de vrije man zoekend en overtuiging in het spel.

 2. roermond

  Leuke wedstrijd gezien met een strijdvaardig VVV…jammer van die 2 tegendoelpunten, laat in de wedstrijd. Maar met zo’n spelend VVV heb ik vertrouwen in het nieuwe seizoen. Een compliment voor de trouwe supporterschare dit jaar die hun team tot de laatste minuut steunden…
  Uitblinkers voor mij waren deze wedstrijd Kluskens, Johansson en de Boer…

   1. chretien

    Ik heb begrepen dat het een mooie wedstrijd was. De wissels net voor het einde van de wedstrijd hadden die enge invloed op de twee tegen doelpunten?

  1. Ievel Knievel

   Je kan toch ook op een normale manier uiten dat je vindt dat er volgend seizoen een nieuwe trainer moet komen, zonder zo hard te zijn op de persoon? Het gaat niet goed dit seizoen en de trainer heeft moeite om de selectie goed te laten ballen, maar iets meer respect voor Luhukay is wel op z’n plaats.

 3. Koelie

  Perfecte afsluiting van een zwaar teleurstellend seizoen. En blijkbaar wordt de echte Koelie ook nog gecanceld. Wordt tijd dat Marco wordt gecanceld. Faalhaas.

  De feestavond in de fanhome was wel leuk. Beetje vreemd om na zo’n wedstrijd met de selectiespelers te praten. Maar waar zie je dat de trainer en selectie zich mengen tussen de fans na een klote jaar? Nergens.

  Voor volgend jaar mogen Delano, Johansson, Van Rooijen, Venema en de jeugd van mij blijven. De rest kan moven.

   1. Die liet op Omroep Venlo weten dat hij graag de 20 jaar vol had willen maken, maar nu na 18 jaar moest stoppen. Dus dat besluit lijkt dan toch vanuit VVV te komen.

 4. john

  jammer weer van die randdebiel die weer volle beker bier over ons heen gooide , ik was zeiknat.

  ik dacht dat vvv deze onnozele eens ging aanpakken op …O3….

  er komt een keer ruzie over. veel mensen ergeren zich hier aan .

  dit verpest de wedstrijd en wat heeft dit voor meerwaarde ?

   1. supportertje

    Gewoon met een paar man aanspreken, en bij herhaling van de tribune laten zetten. Bier is om te drinken.

 5. VeniVidiVici

  Prachtige sfeer gisteren weer, erg aanvallende opstelling, had verwacht dat het kamikaze zou zijn tegen Excelsior, maar pakte met wat geluk aardig uit. Kluskens speelde een goede wedstrijd, jammer dat we die niet vaker hebben gezien. Ik snap niet wat er met Pachonik gebeurd is door de jaren heen, maar die staat gewoon op 3 meter afstand te verdedigen bij die eerste tegengoal. Verliezen tegen Jong Utrecht is geen optie de laatste wedstrijd, want dan zouden we 0 punten halen tegen de Jong teams dit seizoen en dat kan niet, dus we eindigen net voor Den Bosch in het linkerrijtje. Meer mannen met body en wilskracht volgend seizoen hopelijk, maar het publiek mag blijven.

 6. Knoajboks

  Scherven opvegen en op naar volgend seizoen.

  Dan meteen dat dramatische betaalsysteem in de prullenbak gooien.
  Gisteren waren er weer veel mensen die hier problemen mee hadden. Had zelf via de app meer dan een dag van tevoren opgewaardeerd, saldo staat er in de app wel op maar als je iets te drinken wilt halen heb je ineens onvoldoende saldo. Gewoon lekker iedereen met de pin laten betalen, heb je ook dat gezeik niet meer.
  Overigens goed opgelost door de dame achter de Z tribune, dat mag dan ook wel weer gezegd worden.

 7. beek

  Ik vond Janssen en Johansson prima spelen en ik hoop dat we die volgend jaar weer zien.
  Kluskens en de Boer deden het ook aardig.
  In de krant lees ik dat men Venema wil behouden. Van mij hoeft dat echt niet. El Azrak kan wel ballen, maar kiest vaak de verkeerde voortzetting: door zijn gepingel haalt hij het tempo uit de aanval en loopt zich vast. Hij moet dus nog veel leren.
  Dat Joeri mom is, daar snap ik niets van.

 8. De Koel

  Ik vond het zeer matig gisteren. Echt onvoorstelbaar hoe weinig voetbal er in deze ploeg zit. Bijna iedere aanval strandde voortijdig door een slechte pass. Handelingssnelheid bij veel spelers veel te laag. Dit team heeft veel te weinig ontwikkeling laten zien dit seizoen. Dat mag Luhukay zich aantrekken. Vrijwel geen enkele speler is beter geworden dit seizoen. Integendeel.
  Willem Janssen gaat een pittige klus krijgen om voor volgend seizoen een competitief team samen te stellen. Zeker aangezien hij totaal geen ervaring heeft in deze rol.

 9. supportertje

  Laten we ook eens wat positiefs neerzetten, en dat kan ook zonder een VVV bril op te hebben. Ze hebben gisteravond met zijn allen geknokt, passie en bezieling was zeker aanwezig. Ook mooie aanvallen gezien en er werd gescoord. Wat helemaal mooi was is dat na de wedstrijd Simon Jansen als vertegenwoordiger van het team, de microfoon pakt en de supporters toesprak en bedankte voor de trouwe steun van het gehele seizoen. Duidelijk dat we met zijn allen op de ingeslagen weg door moeten gaan als supporters. Het heeft de mannen echt wat gedaan.

  En het vervolg was nog mooier, het gehele team klauterde over de boarding heen en kwamen zo veel mogelijk fans de handen schudden. Geweldig omdat te zien gebeuren. Ik kom toch al heel lang in de koel, en met mij nog veel meer mensen die er al 30 of 40 jaar komen, maar op deze manier hebben wij dit nog nooit meegemaakt. Prachtig, en zo smeed je banden tussen supporters en spelers. Voetbal is meer dan 2x 45 minuten spelen, en voor en tegenspoed moet je samen verwerken. Menig supporter op een wat oudere leeftijd, maar ook jongere hadden toch stiekem een vochtig ooghoekje. Op en top beleving voor spelers en supporters.

  En na een seizoen van vallen en opstaan, en tegenvallende resultaten, stond de gehele ploeg in het fan café. En hadden aandacht voor iedereen, en maakte praatjes met iedereen. Open, eerlijk, en gewoon tussen de mensen die soms toch hun teleurstelling hebben geuit over het seizoen. Maar het was ook duidelijk uit hun woorden dat zij het er net zo moeilijk mee hadden. Dus gezamenlijk op naar het volgende seizoen, en volop weer achter de ploeg.

  En dan de supportersvereniging Twellefde Man, complimenten voor het bestuur en de vele vrijwilligers die achter de schermen zo goed voor ons hebben gezorgd. Voor een zeer goed thuis gezorgd voor en van de supporters voor, en na de wedstrijden. Ook de vele busreizen waren altijd gezellig en verliepen in een uitstekende sfeer. Genoeg te drinken aan boord, en we werden ook nog iedere reis voorzien van wat lekkere hapjes, wat wil je nog meer als supporter. Ja, ik weet er wel een, dat iedere wedstrijd gewonnen word, maar dat hebben zij niet in de hand.

  Voortreffelijk eindfeest, goed voorzien van eten en lekkere hapjes. Hamburgertje erbij, wat wil je als supporter en lid van de fanclub nog meer. Ja, dat iedere wedstrijd gewonnen word natuurlijk, maar dat had ik hierboven ook al geschreven, maar toch. Dus hierbij alle mensen die zich zo daarvoor hebben ingezet, hartelijk dank voor de goede zorgen en service die jullie gegeven hebben aan ons, het was geweldig. Nu met zijn op naar het nieuwe seizoen. Nog een wedstrijd tegen jong Utrecht, dan zit het erop.

  1. RuiverCity

   @supportertje. In alles blijkt dat jij het randgebeuren belangrijker vindt dan wat er op het veld gebeurd. Net als na de moeizame overwinning op Telstar is er een hallelujah stemming. Waarom? Het seizoen is gewoon rampzalig verlopen. Na een frisse start kwam de klad er in. Geen enkele spelers is dit seizoen gegroeid. Elftal bestaat te veel uit huurlingen, waarvan je niet weet wat daar mee gaat gebeuren. Supporters zijn ontevreden, vooral over de communicatie van VVV. Spelers waren rond de Kerst ontevreden over Luhukay (afscheid Post).
   Jeugdspelers die niet brengen wat VVV er blijkbaar van gehoopt had. De meesten zullen we bij regionale amateurclubs terugzien. Geld is er nauwelijks om de selectie voor komend seizoen te versterken. Veel mensen twijfelen of ze hun seizoenkaart gaan verlengen….

   Mooi zo’n rondje van de spelers en dat feestje ‘beej Jan’……pfffft

   1. supportertje

    Zal het je uitleggen, Het hele leven bestaat uit vallen en opstaan, leuke dingen en minder leuke dingen, je rot voelen om je daarna weer beter te voelen. Het leven bestaat nu eenmaal niet uit een constante. Dat is met voetbal precies hetzelfde, ook die golfbewegingen. Ik heb ondertussen in mijn leven geleerd dat sommige dingen gewoon niet lopen zoals ik het graag zou willen. Maar dat er in het leven ook andere dingen de moeite waard zijn.

    Bij een voetbalclub is dit niet anders. VVV zit in mijn hart, echter maakt datzelfde VVV dezelfde zaken mee zoals ik hierboven heb beschreven. Voor mij is voetbal nog veel meer als tweemaal 45 minuten voetballen, en winnen of verliezen. Het is de aanloop naar de wedstrijd toe, gaan ze wel of niet winnen. Het praten over de wedstrijden met de vrienden en kennissen die in het stadion zijn. Waarbij ook vaak nog het lief en leed gedeeld worden over vrienden of familie. Het samen voor de wedstrijd een biertje drinken en daarna. Juichen als ze winnen, vochtige ogen als ze weer verliezen.

    Maar toch weer vol goede moed naar de volgende wedstrijd afreizen. Ja, het is vaak niet makkelijk om het allemaal aan te zien. Maar het is nog moeilijker om positief te blijven als anderen alleen maar negatief zijn. En weet je, dat helpt allemaal niet echt. Beïnvloed wat in je mogelijkheden ligt, de rest is eigenlijk verspilde energie, en maakt dat je in het lelijke cirkeltje komt van altijd maar negatief zijn.

    Ik weiger dat. Mijn voetbalclub en mijn leven vind ik belangrijker. En ja, het klopt, randgebeuren vind ik ook heel belangrijk, dat maakt namelijk het plaatje compleet. Dat maakt voor mij de zaak de moeite waard. Ik geniet van de mensen in het stadion, de sfeer, de aanmoedigingen van de O tribune. Ik geniet van het voetbal, al is het soms niet om aan te zien. Ook bij alle uitwedstrijden die ik mee ga, en dat zijn er heel veel.

    Dat is een beetje hoe ik er over denk, en de rest kan mij gestolen worden. Er is niemand, maar dan ook niemand die mij dit gaat afnemen, hoe negatief ze ook zijn, of hoe negatief reageren. Ik ben volwassen en heb echt geleerd om te gaan met teleurstellingen, omdat ik weet dat er ook weer een tijd komt dat ik mij kan verheugen. Misschien ” ruivercity ” dat je ook eens zo ver komt dat je met andere ogen kunt gaan kijken naar zaken. Kritisch zijn mag, maar het mag niet verworden tot een standaard procedure.

    Het maakt het leven een stuk mooier en makkelijker, en levert veel meer levensvreugde op.

   2. supportertje

    En nog een paar laatste opmerkingen voor Ruivercity, ik denk dat je vaak wel gelijk hebt over een aantal zaken. Maar ik denk niet dat je snapt hoe ik in elkaar steek, en wat ik belangrijk vind. Is ook niet erg, maar bespaar je de aannames omtrent ik over voetbal en het randgebeuren denk. Wat dat snap jij gewoon niet denk ik, en dat is ook niet erg. Iedereen mag denken wat hij wil, vind ik prima, dat doe ik ook namelijk. En dit is niet als een sneer bedoelt.

  2. DeOtjes

   Kan me wel vinden in de reactie van supportje. Er zijn positieve zaken te benoemen aan deze wedstrijd. En uiteraard is het zuur dat ze het uit handen geven. En uiteraard is het seizoen teleurstellend verlopen. En uiteraard zijn er kanttekeningen te plaats bij de ontwikkeling van zowel spelers als ook VVV.

   Maar als je 4keer gaat stappen en het zijn 3 k.. avonden en 1 leuke ga je dan maar niet meer omdat het, los van het leuk wordt of niet, de balans toch gaat doorslaan naar ‘het is er overwegend niet leuk’, of ga je toch maar en achteraf zeiken dat het overwegend niet leuk is of ga je wel en geniet je van die avond als het leuk is.

   Ik kies voor het laatste (en supportje ook zo te lezen).

 10. brise continu

  Supportertje…reactie zonder VVV bril??…zeker ook geplaatst zonder verstand…pffff…je zou ze een trap tegen hun kringspier moeten geven voor de geweldige prestaties dit seizoen!
  Stelletje makke, overbetaalde manke herders!
  …psssst…zo ff sprietse!!

  1. supportertje

   Ga nog een keer reageren op jou, bij wijze van uitzondering. De wijze waarop jij je manifesteert op deze site, met je taal gebruik, de wijze waarop jij mensen neerzet en over ze denkt, met de opmerkingen er altijd bij!! Zegt mij voldoende over jou als persoon. Ik wens je veel succes in je leven, en hoop dat je genoten hebt van alle mooie dingen die jij op deze site achterlaat.

 11. goalkiller

  Gisteravond een samenvatting van hoe het dit seizoen is gegaan. Maatje te groot tegen de top 8, VVV met hangen en wurgen de 0 houden eerste helft. 2de helft opleving, zoals dit seizoen vooral na de winterstop en dan de deksel op de neus, zoals de rode draad het hele seizoen al verloopt voor VVV. Buiten het veld, in navolging van tal van andere medewerkers is Koelie erook uitgegooid, Bravo Marco!

  Vol spanning en verwachting het nieuwe seizoen in…

  – Waar komt stagiair Janssen mee?
  – Tradeport connectie, wakker worden heren RVC!
  – Communicatie, gaat men eindelijk eens naar de eigen achterban luisteren ipv ieder seizoen een Maaspoort praatje houden?

  – Wat doet Luhukay, zijn missie is teleurstellend geëindigd.

 12. john

  @wuilus.

  ja naar andere tribune is optie. maar het is toch erg dat zon randdebiel meent leuk te zijn . als je hem er iets over zegt dan lacht ie als een simpel mannetje naar je toe.
  heb de neiging om hem ook eens een beker bier in zijn nek te schudden en hem daarna uit te lachen.

  maar dan worden ze agressief ,dat is niet leuk, wel andere mensen die vvv willen zien de wedstrijd verpesten.

  denk dat ik geen kaart meer koop ,helaas ben ik t spuugzat met dat onnodige bier gooien .

 13. chretien

  Supportertje en Ruivercity hebben allebei gelijk. Ruivercity heeft een bepaalde kijk op voetbal, waar ik me vaak ook in kan vinden, en bij Supportje ligt het accent meer op hetonvoorwaardelijke fan zijn.
  Niks mis mee.

  Maar het bijna afgelopen seizoen was een heel slecht seizoen, een seizoen waar teveel wedstrijden “niks, stront niks” waren.

  Uiteindelijk mag je constateren dat we een matige en te kleine selectie hebben. Dat de aanvoer uit de jeugd minder was dan gehoopt.

  Wedstrijden verliezen moet je accepteren, vooral als de spelers hebben gevochten als leeuwen. Als één team. Dat hebben we helaas niet of te weinig gezien.

  Een pluim voor de supporters, die hebben het geweldig gedaan. Behalve dan die enkelingen die niet van bier houden. Overigens schijnt het overal in de mode te zijn: gooien met bier. Hopelijk zien de verantwoordelijken bij VVV dit ook.

  Op naar het volgende seizoen, hopelijk hebben we wat meer geluk met het aantrekken van de juiste spelers, aanvoer van de jeugd en wat extra geluk.

  Ik ben er van overtuigd dat we, met 2-3 juiste spelers erbij , een heel ander VVV zien.

  FORZA VVV!

  1. supportertje

   Denk niet dat het gaat om gelijk te hebben,de een kijkt veel meer naar het voetbal en technische prestaties van het team. En er zijn die kijken naar het voetbal en wat er neergezet word op het veld, en genieten van alles wat er omheen gebeurt. Maar allen tezamen vormen we wel de ruggengraat als supporters van VVV. En ja, voetballend gezien was het magertjes, supporters wijze gezien ook, maar nog nooit zijn we zo achter de spelers blijven staan.

 14. Depor

  Lekker die compensatieregeling waar VVV mee komt. Ik ga er geen gebruik van maken, maar dit slaat natuurlijk nergens en ik vind het ook niet netjes naar je eigen supporters toe.
  Indien je gebruik maakt van de compensatieregeling betaal je bij verlenging van je seizoenkaart de nieuwe prijzen. Bij geen gebruik maken van de compensatieregeling betaal je de huidige prijs voor je seizoenkaart. Dan is die compensatie die je krijgt dus nihil. Leuk truukje van VVV, maar niet netjes naar je vaste supporters.

  1. VeniVidiVici

   Je krijgt een keuze toch, doe ermee wat je wil. Ik zat al te wachten op de eerste kniesoor die hierover zou beginnen, gefeliciteerd! Overal wordt alles duurder en VVV moet de prijzen gelijk houden voor iedereen of wat is jouw alternatief? Ik ben blij als we deze tijden als club overleven, hier wil ik geen compensatie voor, maar draag ik graag een steentje aan bij.

 15. Leonardus

  Het seizoen van onze geel-zwarte trots eindigt vanavond. Maar goed ook zullen vele zeggen. Een onbelangrijke wedstrijd tegen weer een angstgegner voor VVV. De balans dit seizoen tegen jong is dramatisch.

  En de kans is levensgroot dat het slechtste scenario ooit werkelijkheid wordt. Een zesde nederlaag tegen een team wat voor spek en bonen deelneemt aan de competitie.

  De cijfers meneer Luhukay, meneer Boogers en selectie liegen er niet om.

  5 gespeeld, 5 verloren met een ongekend doelsaldo van 5-20. Bijna 1/3 van alle tegendoelpunten werden gescoord door de jong teams. Het is een ware nachtmerrie voor de supporters van VVV.

  Dit schandalige seizoen moet echt beter anders dreigt een grauwe en grijze middenmoot voor onze club.

  1. VeniVidiVici

   Je bekijkt het door een geelzwarte bril Leonardus, ze hebben er 7 gespeeld en verloren inmiddels, met doelsaldo 5-20 :-). Ik vrees ook het ergste met die blessures en schorsingen achterin weer. Volgend seizoen meer echte mannen, want Jong VVV tegen die andere Jong teams is competitievervalsing.

Leave a Reply