VVV-Venlo laat niks van Helmond Sport heel met zevenklapper

VVV-Venlo heeft zich meer dan uitstekend weten te herstellen van de nederlaag tegen Jong PSV. In Stadion de Koel maakte VVV absoluut gehakt van Helmond Sport door met 7-0 van de Kattenmeppers te winnen. De Venlonaren liet aan de wereld zien waar zij toe in staat zijn.

Het was koud in De Koel en iedereen hoopte op een hartverwarmende avond. Niet alleen herstellen van die ongelukkige nederlaag afgelopen maandag, maar ook om weer in die winning flow terecht te komen, die zeer belangrijk is in de komende fase van de competitie.

De geelzwarten hadden een felle start, zaten er goed bovenop en dwongen kansen af bij Helmond Sport. De eerste vrije trap was meteen gevaarlijk in de 3e minuut. Clint Leemans ging achter de bal staan om deze af te leveren bij de Venlose luchtmacht. De bal werd echter halfhoog voorgegeven en nota bene Jerold Promes schoot de bal tegen de paal. Pech voor onze nummer drie en voor heel Venlo, maar twee minuten later was het wel raak. Doelman Kaya – die we nog kennen van Fortuna – treuzelde enorm lang en Vito van Crooij ging goed door op de doelman. Deze trapte de bal zo tegen de jonge Venlonaar aan en de bal verdween daarop in het lege Helmondse doel: 1-0 voor VVV-Venlo!

Na de eerste 10 minuten kwamen de gasten steeds dichter bij het doel van Delano van Crooij, maar het schot van Jordy Thomassen ging langs het doel van onze keeper. Even later in de 19e minuut kwamen we erg goed weg door een zeer belangrijke onderschepping van Promes. Wanneer Promes daar niet had gestaan, had het zomaar een hele vervelende avond kunnen worden. Maar gelukkig was dat niet het geval.

Na twintig minuten voetbal was spelbeeld duidelijk: VVV-Venlo bleef gemakkelijk overeind en had van de gasten niets te duchten. Thomassen en Verkoelen probeerden met een schot onze doelman te verschalken, maar deze pogingen waren geen gevaar voor de Venlose defensie en VVV bleef dus gemakkelijk overeind tegen dit Helmond Sport. Een flinke aderlating voor de Venlonaren was de onterechte gele kaart voor aanvoerder Danny Post in de 29e minuut. Het is zijn 10e gele kaart van het seizoen en dat houdt in dat hij de komende wedstrijd tegen FC Volendam geschorst zal zijn.

Het was aan het einde van de eerste helft dat VVV-Venlo weer kansen kreeg om de voorsprong uit te breiden. Torino Hunte kwam een aantal keer goed door aan de linkerkant, maar zijn voorzetten werden weggewerkt of kwamen niet aan. In de 37e minuut was het dezelfde Hunte, die zijn man uitstekende voorbij ging en de 2-0 op zijn schoen had, maar hij werd uitstekend verdedigd met een perfect getimede tackle van een Helmondse verdediger, waardoor de stand op 1-0 bleef staan.

Vlak voor de rust kreeg ook Vito van Crooij een discutabele gele prent van scheidsrechter Kamphuis. Erg vervelend, want voor Van Crooij is dit zijn 5e gele kaart en dat houdt in dat hij tegen FC Volendam er ook niet bij zal zijn. Na 46 minuten spelen mochten de 22 spelers zich na de kleedkamers begeven voor de rust in het duel VVV-Venlo – Helmond Sport.

Aan het begin van de tweede helft had Steijn één wijziging doorgevoerd. Tristan Dekker bleef achter in de kleedkamers en Moreno Rutten maakte zijn opwachting in de defensie. De Venlonaren hadden er zin in en bleven goed druk zetten – net zoals ze gedaan hadden in de beginfase van de eerste helft. Helmond Sport had echt werkelijk niets in te brengen en na 47 minuten lag de 2-0 er in! Joey Sleegers werd goed weggestuurd door Ralf Seuntjens en onze nummer 20 bleef sterk in het duel met Warmonts. Dat Sleegers zijn vorm begint te vinden was terug te zien in de klinische manier waarop hij de aanvoerder van Helmond uit wist te kappen en de 2-0 wist binnen te prikken. Een verdiende uitbreiding van de voorsprong.

Het feestje kon beginnen, want de VVV-Venlo storm kwam eraan. In de 53e minuut verdiende Van Crooij een corner en die mocht uiteraard genomen worden voor Leemans. Deze legde de bal op het hoofd van de inlopende Promes, die de bal hard en hoog in het doel wist te koppen: 3-0! De wedstrijd was gespeeld en VVV kon in principe de wedstrijd uitvoetballen, maar moesten de mannen van Steijn niets van weten. Moreno Rutten ging goed door aan de rechterkant en kreeg in twee keer de bal mee via een Helmondse verdediger. Rutten keek good en produceerde een afgemeten voorzet op het hoofd van Seuntjens, die hem subtiel in de lange hoek legde: 4-0!

Twee minuten later mochten we weer op de spreekwoordelijke banken staan. Moreno Rutten gooide een inworp – zijn inworpen zijn praktisch net halve corners – op Seuntjens die de bal aanname en met een hakbal de inkomende Leemans wist te bedienen. Die bedacht zich geen minuut en plaatste de bal in de verre hoek, Kaya daarmee op het verkeerde been zettend: 5-0 voor VVV! De show was nog niet voorbij want twee minuten later ging onze eigen aanvoerder op avontuur. Als een ware aanvaller nam de middenvelder de bal mee en wist zijn solo te bekronen door de 6-0 te maken! De Venlonaren hadden 4 doelpunten gemaakt in 10 minuten, dit is pas een statement.

Na de 6-0 besloot Steijn de twee nieuwelingen speeltijd te gunnen. Cendrino Misidjan kwam in het speelveld voor Roel Janssen en Gedion Zelalem kwam in het speelveld voor Leemans. VVV-Venlo wilde graag de 0 houden en het was aan Delano van Crooij te danken dat het daarbij bleef. Met een mooi zweefduik wist onze doelman zijn doel schoon te houden.

Zelalem had een aantal goede acties en overzicht en creëerde voorwaartse beweging richting het doel van de gasten. Met Misidjan hebben we niet alleen een stand-in voor Roel Janssen, maar hij wist de weg naar voren ook te vinden. Hij had in de 86e minuut bijna de 7-0 gemaakt, na een goede actie van Hunte, maar ditmaal stond Kaya wel goed op te letten.
Één minuut later was het wel raak. Vito met de voorzet op Seuntjens en onze nummer 9 heeft iets met hakballen, want met een hakbal legde hij de bal klaar voor de inkomende Zelalem. Het jonge talent schoof de bal langs Kaya en bekroonde zijn invalbeurt met het eerste doelpunt voor VVV-Venlo: 7-0!

Na 90+2 minuten floot de arbiter voor het einde van de wedstrijd en was de monsterzege een feit. Een ware zevenklapper voor de Venlonaren en belangrijke 3 punten.

Vooral in de tweede helft heeft VVV-Venlo zich van een kant laten zien, die kampioen waardig is. 7 gescoorde doelpunten door 7 verschillende spelers. Seuntjens met 1 goal en 3 assists, waarvan twee hakballen. Een schoon doel. Laat Volendam volgende week vrijdag maar komen!

 

Statistieken
VVV-Venlo – Helmond Sport 7-0 (1-0)
Scoreverloop: 5. V.Van Crooij (1-0), 47. Sleegers (2-0), 53. Promes (3-0), 59. Seuntjens (4-0), 61. Leemans (5-0), 64. Post (6-0), 87. Zelalem (7-0)

Gele kaarten: Post, V. Van Crooij (VVV-Venlo) Justiana (Helmond Sport)
Rode kaarten: –
Toeschouwers: 5.011

VVV-Venlo: D. Van Crooij; Janssen (69. Misidjan), Promes, Röseler, Dekker (46. Rutten); Leemans (64. Zelalem) , Post, Sleeger; Hunte, Seuntjens en V. Van Crooij.

Helmond Sport: Kaya; Van Koesveld (64. Janzen), Warmolts, Verkoelen (42. Verkennis), Justiana; Edwards, Braber, Höcher; Thomassen, Ten Den en Zeldenrust.

37 Responses

 1. RuiverCity

  VVV heeft vanavond op een geweldige wijze revanche genomen voor de nederlaag afgelopen maandag bij Jong-PSV. VVV startte zeer fel. In de eerste 5 minuten had men al 3 grote kansen afgedwongen. In de 5de minuut joeg Vito van Crooy goed door op keeper Kaya. Deze treuzelde één seconde te lang en schoot de bal tegen Van Crooy aan. De bal dwarrelde in het lege Helmond doel.
  Deze snelle voorsprong leek het sein om het iets rustiger aan te gaan doen. Helmond had de zaken beter op orde. Maar echt gevaarlijk werden de Helmondenaren niet. De rust werd dan ook met een 1-0 voorsprong bereikt. Het leek geen gemakkelijke avond te worden. Maar in de rust kwam Rutten voor Dekkers. Rutten is aanvallend veel sterker dan Dekkers. Dit betaalde zich al heel snel uit. Binnen 15 minuten breidde VVV de voorsprong uit naar 5-0. Maar de koek was nog niet op. De 6 en 7-0 volgde snel. Het publiek genoot met volle teugen. Zeven verschillende doelpuntenmakers. Wat was zo’n monsterscore lang geleden!

  Enige smet op de wedstrijd waren de gele kaarten voor Danny Post en Vito van Crooy. Dit betekent dat aanvoerder Post en Vito van Crooy komende vrijdag in de topper tegen FC Volendam geschorst zijn. Een grote aderlating. Maar als Steijn slim is stelt hij Zelalem vanaf het begin op. Je zag de klasse op sommige momenten van hem afstralen. Elke bal die hij in de voeten krijgt, probeert hij in voorwaartse richting te verplaatsen. Hij zal zeker nog moeten wennen aan het spel in de Jupiler League maar dat hij voetbalintelligentie heeft zie je aan hem.
  Na al mijn kritische noten van de afgelopen weken op Delano van Crooij en het weigeren uit te komen bij hoge ballen. Tot mijn verbazing kwam er vanavond in de tweede helft één hoge bal voor het VVV doel. En zie…..Delano vloog op die bal af en had hem klemvast. Chapeau Delano. Dit willen we vaker zien!

  Tot slot: VVV hou op met die verschrikkelijke geluiden tijdens de wedstrijd. Niemand interesseert het dat de hoekschoppen verhouding 4-1 of 6-3 is. En er waren vanavond echt niet meer toeschouwers dan tegen De Graafschap.

  Alle vertrouwen in de komende confrontatie met FC Volendam.

  1. willem

   Laat diegene die de muziek verzorgen na het nieuwe 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 ons eigen club lied ten gehore brengen. En een tip voor de stadionspeaker. Probeer eens wat rustiger te praten dan kunnen de mensen het misschien verstaan. En inderdaad laat al die gekke geluidjes achterwege. Of ga eens kijken bij Roda , Ajax Of PSV. Daar kunnen jullie wat ideetjes opdoen van hoe het wel moet. Luister in ieder geval naar de kritiek want de mensen hebben echt het beste voor met dit Superspelende VVV.

 2. De Koel

  De tweede helft was fenomenaal. Helmond werd helemaal van de mat gespeeld. Man van de wedstrijd was voor mij Seuntjens. Altijd aanspeelbaar, is niet van de bal te zetten en speelt volledig in dienst van het team. Jammer van de onterechte gele kaart van Post, maar ook zonder Post en Van Crooy winnen we van Volendam.

 3. Goodie

  Een geweldige 2e helft gezien van VVV. 1e helft wat minder, maar ook daar scoor je en heeft Helmond geen kans gehad. Een fantastich resultaat van de mannen! Seuntjens laat weer eens hoe belangrijk hij voor het team is zonder al te veel te scoren. Maar Van Crooij, hoe stom kun je zijn zeg… Als je uit frustratie geel pakt voor praten of een bal weg schopt, oke daar kan ik me iets bij voorstellen. Maar dit is gewoon dom.

  En VVV… waar zijn we mee bezig? De Koel begint steeds meer op de efteling te lijken.

 4. eric

  Nozele opmerking van jou Goodie, wat is je comentaar dan op de eerste goal van Vito , stond je zeker met je glaasje prik anders om op de stoel van vreugde !!!.
  Juist praten tegen de scheidsrechter terwijl de beslissingen al zijn genomen, en bal wegtrappen dat heeft met zelfbeheersing te maken dat is dus stom Als je daar een kaart voor pakt ,ben blij voor jou dat jij nooit voetbal gespeeld heb

 5. eric

  Waar haal jij de wijsheid van daan dat het op de efteling gaat lijken, ben jij kind aan huis dan daar in Waalwijk ? dat jij dit zo mooi probeert te beschrijven, statistiek is iets waar je naar kan kijken maar zijn geen garanties. Jij lijkt natuurlijk nooit naar het score verloop ? heb jou wel eens zien schrijven dat een concurrent in de laatste minuut scoort , die info heb je waarschijnlijk bij de statistieken gelezen, vandaar de info bij VVV, doe je toch watjes in je oren en kijk je naar je glaasje prik goed je je ook niet op te winden

  1. Goodie

   Hahahaha eric doe rustig…. Het is algemeen bekend dat je geel krijgt voor het hinderen bij een uitrap van de keeper. Onzettend dom dus. Vreemd dat ik dan niet mag juichen bij zijn goal (met een bekertje prik blijkbaar).

   Verder, een geluidje bij de tussenstanden? Geen probleem mee. Een geluidje bij een gele kaart, aantal hoekschoppen, 5 minuten reguliere speeltijd en noem het maar op, belachelijk!

   1. Goodie bij elke club is dit aanwezig met geluiden bij tussenstanden en geluidjes bij reclames etc we moeten blij zijn dat niet halverwege de wedstrijd een radiocommercial voorbij komt zoals bij vele andere clubs. Ik snap de frustratie maar goed het is wel een prikkel waar mensen op reageren zowel negatief als positief. Ik denk dat onze sponsoren dit graag zien en uiteindelijk zijn zij degene die de portomonnee trekken.

    Ik ben het wel ermee eens dat het soms iets teveel van het goeie is maar goed dat zijn dingen die alleen maar beter kunnen gaan. VVV is nog dingen aan het uitproberen qua geluid en muziek.

   2. Goodie

    Ik begrijp VVV ook wel hoor, elke euro is er een. Maar ik vind niet dat het ten kosten van de beleving mag gaan. Persoonlijk vind het ik te veel op het moment. Maar zoals ik al duidelijk heb geprobeerd te maken, dit heeft niks met het team te maken. Zij hebben een puike prestatie geleverd!

   3. Uiteraard maar alle elementen van een wedstrijd dragen bij aan de uitstraling en beleving van een club. Daarbij moet het niet horen dat het veel mensen stoort maar juist moet aanmoedigen. Als er teveel naar de business geluisterd wordt en te weinig naar de fans is een club ziek. Dus dit zijn van die dingen waar wij als website wel bespreekbaar kunnen maken of het wel of niet moet blijven.

   4. LJ

    Als je dat dan zo irritant vindt, maak dan maar wat meer herrie. De O tribune is vaak muisstil.

   5. Goodie

    Dus als ik op een tribune had gezeten waar ze 90 minuten lang hun kaken stijf op elkaar houden had ik recht gehad om te klagen?

 6. Frosty

  Klasbakken. Tweede helft was echt heerlijk. Seuntjens sowieso mijn man of the match! Leuk voor Zelalem dat hij zijn eerste competitiedoelpunt maakt, volgende week wellicht in de basis.

 7. Ben

  Wat een wedstrijd, wat een combinatie voetbal, wat een doelpunten, nog wel van allemaal verschillende spelers. Een overwinning van een team dat kampioen wil worden! Het kan dus echt! De domme nederlaag van afgelopen week zijn we al lang weer vergeten. Het is nu zaak dat Stein de spelers scherp houdt. Vooral niet denken dat ze bijna kampioen zijn. Dat doen wij supporters wel. Ik mag het misschien niet schrijven, maar als we zo doorgaan kan het wel eens een niet spannend competitie slot worden. FORZA VVV!.

 8. piehen

  Geweldige wedstrijd gezien van VVV eerste helft wat slapjes , maar de kansen waren toch het meest voor VVV.
  Tweede helft geweldig , inzet prima samen zijn we sterk dat liet VVV blijken.
  mooi om te zien dat de 2 nieuwelingen zich goed in de ploeg speelden , prima voetballers met inzicht voor het spel. Had Missidan best ook wel een doelpunt gegund was er dicht bij met het schot.
  We hoeven ons geen zorgen te maken over 2 gele kaarten ( ze werden wel erg simpel gegeven door Kamphuis ,
  maar dat is bekend bij deze scheids ) we hebben prima vervangers.
  Helaas zijn de muziek geluiden weer om te huilen , schijnbaar komt men klaar in de radio kamer bij VVV met dit soort stukken , ga weer terug naar de club liederen van VVV en delen hiervan , het grote deel van de supporters willen dit en kunnen de stukken allemaal mee zingen dit brengt sfeer in stadion .

   1. Koelie

    Ging iets mis bij het posten… Wat ik wilde schrijven, draai voor opkomst uit kleedkamers de classics als opwarmertje , hup hup VVV , koelgejoel, en voor mij part juichen in de koel. Dan spelers op de trap alles heej is VVV en bij opkomst een rock/ house /dance nummer voor de beats.

 9. robbaan

  Propaganda voor aantrekkelijk voetbal!
  Voor de rust, was er te weining oorlog in de 16 m, na de rust oogstrelende combinaties, en snel uitgevoerde aanvallen die 7 verschillende spelers in staat stelden te scoren. Dit was een prestatie een kampioen waardig.
  Genieten puur chapeau VVV!

 10. VenloVVV

  Fantastische avond!! Trots op dit VVV!!

  Hunte heeft niet gescoord, maar hij speelde een hele sterke wedstrijd!! Verder deed Misidjan het heel goed! Natuurlijk sta je al ruim voor, maar ik betwijfel of Janssen zijn plaats kan behouden. Afgelopen maandag werd hij helemaal omver gelopen en aanvallend komt hij haast nooit op. Misidjan lijkt veel snelheid en techniek te hebben! Was mooi geweest als hij gescoord had bij zijn debuut. Een jongen die er echt voor wilt vechten en heel erg trots is dat hij bij VVV voetbalt. Dit mis ik wel bij Zelalem, hij komt op mij een beetje over alsof hij zichzelf al heel wat vindt. Maarja, het is ook allemaal even afwachten. Zelalem heeft wel inzicht en zeer strakke paasjes. Verdedigend toch wel iets minder helaas!

  Al met al hebben we een bredere selectie, precies op het moment dat het nodig is!! hopelijk laten de vervangers nu ook zien dat ze het kunnen aanstaande vrijdag tegen Volendam!!

  En koop allemaal een kaartje voor deze uitwedstrijd!! Laten we VVV eens goed steunen in deze lastige uitwedstrijd!!! (de kaartjes zijn extra goedkoop vanwege sponsors!)

 11. jason

  Ik kan me vinden in dit wedstrijdverslag en stoor me niet aan allerlei geluidjes in De Koel.

  Wel stoor ik me aan die lege tribune achter de goal aan Venlose kant. Begin eens met die vangnetten weg te halen zodat mensen er eerder zullen gaan staan/zitten.

  Lang leve De Koel

  1. marcel

   dat geldt voor een deel jason, het tweede stuk is dat het ook onder het uitvak is, daar zit men liever niet. mafkezen die iets naar onder gooien zitten er altijd wel tussen, met als dieptepunt die mafkezen van Aken-west een paar jaar terug die een vuurwerkbom uit dat vak gooien terwijl daaronder kinderen rondrenden. dus of uitvak verplaatsen, of net als bij andere stadions waar je boven thuispubliek zit, achter het glas. anders krijg je daar nooit volk te zitten.

   1. Ben

    Die lege tribune is inderdaad een ramp. Ik ben inderdaad ook voor staantribune, dan passen er bovendien tweehonderd, of nog meer fans extra in.
    Oplossing voor het uitvak: Net als in veel andere stadions het uitvak dichttimmeren met netten of kunststof. FORZA VVV!

 12. VVV-Amsterdam

  Prachtig toch, dit VVV!
  Volgende week een belangrijke topper?
  Die hebben we al meer meegemaakt dit seizoen: Ajax uit (0-4), NAC uit (0-0) en Almere uit (0-2) waren net als MVV thuis (2-1) belangrijke toppers op dat moment. Dus daar heeft dit VVV al ruim en goede ervaring mee. En mocht er alsnog verloren worden is de voorsprong alsnog 5 punten, maar dan moeten Volendam en MVV eerst nog winnen van Jong Utrecht (ok, kan) en Jong Ajax (best lastig voor MVV.) Kijk je naar het vervolg programma dan mag MVV volgende week naar Cambuur en Volendam op bezoek bij NAC terwijl de Koel zich opmaakt voor Achilles.

  Kortom, nog geen promotie (kampioen) maar het ziet er verdraaid goed uit 😀

 13. supportertje

  Wil aan al deze loftuitingen er nog een aan toevoegen. Ralf Seuntjes komt niet aan het scoren zoals vorig jaar, maar wat is die man toch belangrijk voor VVV. Zijn inzet, doorzettingsvermogen, spelinzicht, en belangrijker nog het zich totaal in de dienst van het elftal inzetten, mag hier benoemd worden. Het veelvuldig klaar leggen van de bal voor een medespeler, en waaruit vaak gescoord word is formidabel. Naar mijn mening is hij ook als kartrekker een voorbeeld voor het elftal. Het is mooi dat er zoveel verschillende mensen scoren bij VVV, wat het dus steeds moeilijker maakt voor de tegenstander. Dit is mede te danken aan het feit dat hij niet zelfzuchtig is maar voor het team de weg opent om tot dit soort prestaties te komen. Hopelijk blijft VVV zich als geheel op deze manier inzetten, om de komende tegenstanders op de knieën te krijgen. Als team zijn ze eigenlijk onverslaanbaar als ze er samen voor gaan.

  P.s opkomst van VVV moet vergezelt gaan van een VVV lied, de rest vind ik eigenlijk niet interessant.

 14. Koelie

  STRAFKAART! Het zorgt wel voor humor op de tribune. Sfeer zat er vanaf begin goed in en dat werd na rust door de voetbalshow de beste sinds NAC thuis vorig jaar. Thuisblijvers hebben het nakijken.

  @supportertje helemaal eens. Seuntjens is klasse beter dan Verheijdt.

 15. marcel

  Heerlijke 2e helft. je was nog niet uitgejuichd of de volgende lag er weer in. En daar zaten enkele prima aanvallen tussen. inzet was prima door de spelers, en als gevolg daarvan, maak je goal 1 (direkt) en goal 2 (indirekt) door het opjagen van de doelman. Op naar Volendam.

 16. Animal

  Prima start maar helaas na de 1-0 weer te behoudend hadden toen al door moeten en kunnen drukken maar de 2e helft fantastisch opgepikt en Helmond platgewalst . Top , zo speel je als je kampioen wilt worden,

  Jingle bij goals is top en een, goede verbetering, maar bij opkomst op het veld speel je je clublied niet die bullshit die je nu draait , publiek valt ook meteen stil, en wat heeft het met vvv te maken ?? Als je van het clublied af wilt dan laat eerst een nieuw schrijven voor dat je het huidige de nek omdraait ! Aftellen van 10 ? Kom op man…weg met dat kleutergedoe.

  geluidjes bij scorebord kan ik wel mee leven al vind ik dat je je zelf daarmee regelmatig belachelijk mee maakt met name Strafkaart en het wc doortrekken…

 17. marcel

  trouwens wel mooi dat men inmiddels begint te herkennen wat seuntjes betekent voor deze ploeg. of kan men goed napraten wat de commentator bij fox roept?. Maar de vraag is of we dat ook zien als we niet zo ruim winnen. De waardering voor hem is in elk geval meer dan terecht.
  Wat is een goede spits of voorhoede speler? Het is soms zo betrekkelijk.
  een linksbuiten die 10 goeie voorzetten geeft, maar waar de bal niet in de touwen gewerkt wordt, of eentje die er 2 geeft en die door een spits via de kluts het doel in gewerkt wordt, waardoor hij 2 assists op zijn naam heeft staan.
  Seuntjes speelt al tijden op deze manier, en hoe subjectief dingen zijn bleek wel na de wedstrijd tegen MVV. daar werd Seuntjes hier in het verslag met de grond gelijk gemaakt, echter in de Voetbal International met het hoogste punt van alle VVV spelers beoordeeld.
  De Seun is in elk geval zeer belangrijk voor dit team, en vandaag werden veel van zijn acties ook door anderen effectief omgezet. Laten we hopen dat we komende vrijdag ook zo mogen genieten.

 18. kenfen

  de inbreng van Rutten was erg belangrijk en zorgde voor veel. druk bij de tegenstander waardoor het overwicht veel groter werd vrijdag mag hij gelijk beginnen wat mij betreft

 19. Dfence

  Opkomst tune..
  -Laat dan een goede producer/dj een mooie passende mix maken.

  Seuntjens..
  -Speelt nu in de spits en scoort weer maar is zeker net zo belangrijk als hij achter de spits speelt.

  Opoku..
  -Valt inderdaad niet in omdat hij deze week veel harder nodig is.

  Post..
  -Pech en wordt inderdaad gezocht.

  Vito..
  – Dom maar door zijn ijverigheid creeer je veel kansen.

  Wedstrijd..
  -Dikke 9

Leave a Reply