“VVV-Venlo laat oog vallen op Oostenrijkse middenvelder Ilic”

Buiten de transferperiode mogen clubs alleen transfervrije spelers aantrekken. Zo ook bij VVV-Venlo. De club heeft zijn oog laten vallen op de 25-jarige Oostenrijkse middenvelder Christian Ilic.

De middenvelder komt eerst een periode op proef waarna besloten zal worden of hij een aanwinst zal zijn. Eerder kwam hij uit voor Lokomotiv Plovdiv, Motherwell en TSV Hartberg.

Later meer.

96 Responses

 1. Rossie

  Goed: men is bezig met een aanvallende middenvelder, fijn om te horen

  Niet goed: men zou zich vooral gaan richten op Nederlanders en evt nog enkele Duitsers…inmiddels een Tsjech, een Zweed, een Est en dit is ook geen Nederlander of Duitser (maar hij spreekt wel Duits neem ik aan?) 😂

  1. Godfried

   Tja, als je de markt in de gaten houdt zie je dat Nederlandse spelers vaak schier onmogelijk binnen te hengelen zijn.

   Enerzijds zijn ze regelmatig onrealistisch duur (zie van de Ven bij Volendam). Anderzijds moet een speler ook naar Venlo willen komen. Daarnaast is het voor Nederlandse spelers financieel veel aantrekkelijker om in Duitsland op het tweede of derde niveau te ballen, dan in de Nederlandse KKD.

   Je kunt dus een heleboel willen, het moet ook lukken. En daar zijn meerdere partijen voor nodig. Niet in de laatste plaat welwillende makelaars.

   Ook is het tegenwoordig met al die Jong teams in de KKD geen optie meer om talenten van Ajax, PSV, AZ of Utrecht te huren. Dan moet je al warme banden hebben met andere clubs. Zo huurt Emmen elk jaar een handvol spelers van Groningen. Maar ja, moet je dat willen, huren?

   Dan zie ik liever dat ze een Oostenrijker in dit geval kopen. Dan is de kans op waardevermeerdering tenminste nog aanwezig.

   1. Rossie

    Klopt allemaal, maar het zou zo fijn zijn als VVV niet steeds van alles roept wat ze bij voorbaat al niet kunnen waarmaken. Komt allemaal zo amateuristisch en als ‘non-beleid’ over. Het zal wel niet zo zijn, maar denk dan eerst eens even 2x na voor je dingen zegt. Kan meerdere voorbeelden noemen. Wel fijn dat hij eerst op proef komt trouwens, prima.

  2. lucien1978

   Heb je het stukje van Sparta niet gelezen. Ze hebben het hele linkerrijtje gevraagd om spelers af te staan die ze konden huren . Je hebt het dan over spelers nummer 18 tm 25. Niemand wilde iets afstaan. Of helemaal op het allerlaatste moment.

   Selecties zijn smaller geworden en je mag tegenwoordig 5 x wisselen. Allemaal nadelige gevolgen. Het is niet makkelijk om zo snel nog een Nederlandse speler te contracteren. We hebben trouwens toch ook genoeg Nederlanders gehaald.

   Dekker ( transfervrij maar toch gebleven)
   Leliendal
   De Boer
   VRooijen
   Schroijen
   Braken

   En verder Smans , Roemer , Bastiaans, Munsters ingepast in het elftal.

   Dit zijn allemaal Nederlanders.!!

  3. hanskazan

   Deze man past voor VVV in het aankoop beleid in zoverre dat ze al jaren spelers zoeken voor meerdere posities. Deze jongen heeft in schotland over de hele linker vleugel gespeeld als fullback en heeft grootdtw gedeelte van zijn carriere als linksback gespeeld. Deze man is dus duidelijk in beeld als speler voor de linkerkant als linksback.

   Verder heeft VVV nooit iets “beloofd” maar heeft de ambitie uitgesproken met meer hollandse jongens te werken. Dit doen ze ook als je kijkt naar welke spelers er in de basis staan en voor de basis gehaald zijn. Dat er meer buitenlanders zinn gehaald dan vvv zelf had gewild komt ook door de markt waarschijnlijk maar dat doet niks af aan de uitgeproken ambitie. Daar is niks mis mee

   1. hanskazan

    Dat is het algoritme van Transfermarkt. Laatste seizoen heeft de coach hem op 10 gebruikt alhoewel ik moet zeggen dat ik geen idee heb hoe en wat in die competitie. Ik kan alleen spreken over zijn tijd bij motherwell en Hartberg. Daar speelde hij bijna alleen maar op de linkervleugel als back dan wel libero. Heeft ook een goed rechterbeen dus zou eventueel ook aan de andere kant kunnen spelen. Ik denk dat hij voor deze positie gescout is alhoewel de multi inzetbaarheid ook een dikke plus is uiteraard

   2. DeOtjes

    Dank voor de info. Zo een multifunctionele speler is idd handig. Met 1.85 zit het qua lengte ook goed

 2. Real VVV

  Ik ben blij dat er gisteren niet overhaast spelers zijn gehuurd. De laatste transferwindow was namelijk een regelrecht fiasco qua huurspelers. Voor mij hoeven er trouwens geen spelers bij en kan VVV het geld van Giakoumakis lekker in de kas laten zitten. Laat Luhukay eerst maar eens iets van de bestaande selectie maken.
  Als er dan toch nog iemand bij moet komen, dan zijn er genoeg transfervrije spelers beschikbaar. Of Ilic dan de beste kandidaat is, kan ik niet beoordelen.

  1. Rossie

   Haha, ook dat ja. Dus mogen we aannemen dat er ook nog gewerkt wordt aan een aanvaller en linksback? Overigens vind ik wel dat er ook nog een aanvallende middenvelder bij moet, dus op zich zou dat prima zijn.

   1. Rossie

    Ik vind een aanvallende middenvelder geen aanvaller maar dat zal dan wel aan mij liggen 😂

 3. lucien1978

  Prima beleid van de club. Geen paniekaankopen voor het einde van de transferwindow.

  Gewoon de eigen jeugd een kans geven en tegen de winter kijken wie er stappen heeft gemaakt en wie niet. Het voetbal is in ieder geval leuker en frisser dan de afgelopen jaren. Met jongens van 17/18/19 gaat dit met vallen en opstaan.

  Nog even een quizvraagje van oud spelers. Waar spelen deze heren tegenwoordig nog.

  Barry Maguire
  Michael Uchebo
  Jorge Chula
  Pesquira
  Alex nkume
  Uche nwofor
  Ahmed musa
  Gedion zelalem.

 4. beek

  We hebben nu al een selectie met potentie. In de winterstop kunnen we kijken of er nog iemand nodig is. We hoeven geen kampioen te worden. Via de nacompetitie promoveren vind ik ook goed. En anders volgend jaar.

 5. Koelie

  Haha prima beleid ja, zo kun je het goed praten en dan in winterstop weer repareren. Nee met beleid heeft dat dan niks te maken. Tijdens de winterstop is het nog veel lastiger om gewenste lange termijn versterkingen te halen. Tenzij het uit een competitie is die dan al geëindigd is.

  Ik geloof niet dat er iemand is die de verwachting heeft dat we kampioen gaan worden. Maar met onze begroting moet je minimaal linkerrijtje spelen. Het is nog te vroeg om te beoordelen of dat gaat lukken, maar veel vertrouwen na deze transferperiode heb ik er niet in.
  Zeker niet als je afzet tegen de aankopen van de concurrentie. Ik heb vertrouwen in Jos, maar qua selectie is het aanpoten.

 6. idderzienmeining

  Wat ik tot nog toe van VVV gezien heb, is qua niveau nog niet goed genoeg voor een plek bij de top 8 maar wat me wél kan bekoren is de intentie qua spelopvatting en inzet / strijdlust.

  De posities die MIJ de meeste zorgen baren zijn de positie van creatieve middenvelder en buitenspeler …

  Voor de 1e positie lijkt alleen Essanoussi geschikt maar hij is jong en zal dus niet veel wedstrijden onze ploeg bij de hand kunnen nemen. De andere middenvelders (Post, v. Rooijen, de Boer) zijn géén creatievelingen lijkt het …

  Roemer vind ik talentvol maar ook hij zal niet week in week uit het verschil maken en dus moet daar een extra optie bij.

  1. Hoezo is het lastiger om in de winterstop de gewenste lange termijn versterkingen te halen? Je kunt spelers voor een half jaar huren met optie tot koop.
   Prima constructie. Stel je voor je had al die gehuurde spelers van vorig jaar gelijk een contract aangeboden. Het zag er van tevoren allemaal veelbelovend uit, maar wie speelt er nu nog bij VVV? En waar spelen ze nu? Bij gehuurde spelers met optie tot koop kun je ze nu beoordelen of ze passen in het team en of ze van meerwaarde zijn.
   Ook dit seizoen zijn weer een aantal spelers gecontracteerd waarvan je je kunt afvragen of die spelers toekomst hebben bij VVV, ook al is het seizoen pas net begonnen. Maar als de situatie zich tijdens de winterstop voordoet dat je een speler kunt huren met een optie tot koop, dan lijkt me dat een uitstekend idee!

   1. Omdat de praktijk uitwijst dat spelers die in december vanuit hun grote clubs in Rome, Porto, Kreta, Reims en Napels naar het koude en onbekende Venlo worden gestuurd er meestal niet zo heel veel zin in hebben.

    Degenen die nu met de bijdehante opmerking komen als ‘aannames’, ‘vooroordelen’ en ‘je hebt zeker vrienden in de selectie dat je dat weet’ raad ik trouwens aan om eens het interview van vorige maand in De Limburger met Wassim Essanousi lezen voordat ze reageren.

 7. Daar heb je een punt, maar misschien moet je het in de winterstop niet zo ver zoeken, maar gewoon in de Ned. competitie, kijken naar spelers die buiten de boot zijn gevallen en bijna niet spelen…
  De deal met Vitesse in de winterstop een paar seizoenen geleden pakte ook niet verkeerd uit!
  Mocht je een link hebben naar dat interview met Essanoussi dan houd ik mij aanbevolen, want ik heb geen abbonement op de Limburger (ook niet online)…

 8. Grad

  Wat beelden op YouTube bekeken, https://youtu.be/JaPoe-ySe8E. Zegt natuurlijk niet alles, maar mijn indruk is dat het een type speler als Machach is met een iets hogere handelingssnelheid.

  1. Godfried

   Dus u bent ongeveer 90 jaar oud begrijp ik?
   Mag ik vragen waarom u dan in godsnaam hier komt reageren? Dat heeft een man van uw leeftijd toch helemaal niet meer nodig…

   1. Dus moet je op die respectabele leeftijd achter de geraniums gaan zitten en vooral niet meer deelnemen aan discussies of wat is je bedoeling van deze opmerking?
    Dat iemand rond die leeftijd zich druk maakt om vvv, interesse toont en ook het internet prima weet te vinden is enkel maar te respecteren lijkt me zo. En ook op die leeftijd mag je nog gewoon een mening hebben, toch?

  1. sjengske07

   Gelukkig ben ik nog actief. Heb boeken geschreven en ben aan het derde bezig. Schrijf kommentaar in de Limburger. Maar hier mag ik geen mening geven hoewel dat is voorbehouden aan hen, die net uit de luiers zijn. Misschien stop ik wel op Venlonaren. Heeft u geen last meer van deze oude knakker. Het gaat u allen goed!

   1. Grad

    Sjensgke dus als we kritiek hebben op jouw reactie/mening, trek jij de conclusie dat je geen mening mag geven. Zeker mag je een mening geven en eenieder heeft het recht op vrije meningsuiting en ook om kritiek te hebben op een mening, mits het binnen de grenzen van normen en waarden valt.
    En dan nog dit ik ben ook al meer dan 75 jaar uit de luiers.

  1. Godfried

   luister. je kunt me heel veel op de mouw spelden. maar ik heb de afgelopen jaren vele commentaren van sjenkske gelezen. deze meneer is absoluut niet rond de 90 jaar. dit is een trol. zo niet, dan is het een hoogbejaarde met opmerkelijke uitspraken… dus aub, prat me hier geen vals schuldgevoel aan.

   @ labrador. laar je niet zo kennen man. daar trap je toch niet in.

   ps. ik ben al fan sinds de jaren 30. schrijf in mijn vrije tijd voor hp de tijd.

 9. RuiverCity

  Als ze zondag van Dordrecht, het lelijke eendje van het betaalde voetbal, verliezen dan mag gerust gesproken worden van een totaal mislukte start van de competitie.

  Wat een onzin reacties ook dat de competitie pas in de laatste 10 duels beslist gaat worden. En dan maar roepen dat in de winterstop nog zaken gerepareerd kunnen worden. Spelers die in de winterstop worden gehaald, brengen voegen zelden tot nooit iets toe. Daar kunnen ze bij VVV uitgebreid over meepraten.
  Als je vorige week toch de jeugd van AZ en die van VVV vergelijkt, is het vooral fysiek en qua handelingssnelheid een beeld waar je niet vrolijk van wordt.

  1. lucien1978

   Man man wat ben je toch een negatieveling. Al jaren zit ik hier en nog nooit maar dan ook nooit ook maar een positief bericht van je mogen lezen. Ook niet in de positieve tijd dat VVV prima resultaten boekte.

   Je moet toch langzamerhand wel moe van jezelf worden.

   Het is juist mooi dat eigen jeugd wordt ingepast. Dit zal gaan met vallen en opstaan. In ieder geval is het vertoonde spel leuk om te zien.

   Dordrecht het lelijke eendje? Het is niet eens zolang geleden dat ze gewoon nog in de eredivisie stonden.

   Dit seizoen hebben ze nog gewonnen van jong ajax. De zo opgehemelde beste talentjes van Nederland. Ze kunnen er dus idd helemaal niets van.

   1. Deze vergezochte argumenten komen een beetje over alsof je alvast aan het indekken bent voor het geval we zouden verliezen.

    Nog niet zo lang geleden dat Dordrecht in de Eredivisie stond? Precies 1 seizoen in de laatste 27 jaar. Inmiddels zeven jaar geleden, seizoen 2014-2015, omdat ze met veel geluk de nacompetitie in de Jupiler League hadden gewonnen. Er werden dat Eredivisie seizoen 20 puntjes uit 34 wedstrijden gehaald.

    Daarna werden ze achtereenvolgens nummer 14, 19, 13, 17 en 19 in de 20 clubs tellende Jupiler League/KKD.

    Overigens staat het totaal uit vorm zijnde Jong Ajax op dit moment op de negentiende plaats met drie puntjes uit vier wedstrijden, dus om die overwinning nou aan het geweldige voetbal van Dordrecht toe te schrijven is ook onzin.

    Ik ben verder wel benieuwd of jij een paar eendjes kunt noemen die nog lelijker zijn in de KKD?

   2. RuiverCity

    Misschien moet jij eens beter begrijpend lezen en terug lezen. Jij praat werkelijk heel VVV naar de mond. Bang voor je functie?

  2. DeOtjes

   Voor een zelfverklaard voetbalkenner heb je dan wel heel slecht gekeken. AZ had namelijk vrijwel dezelfde formatie als VVV. Lengte en kracht achterin en op het middenveld en aanval kleinere behendige voetballers. Op het middenveld had VVV, zeker in de eerste helft, iets meer power door de aanwezigheid van Post.

   Voor de rest was het dus Jong AZ tegen Jong VVV en dan mag je van AZ toch net iets meer voetballend vermogen verwachten. Dat kwam dus gewoon uit. VVV heeft zich kranig geweerd en had op basis van de eerste helft misschien wel net iets meer verdiend.

   1. DeOtjes

    Je kunt veel zeggen of Louis maar niet dat hij geen verstand heeft van voetbal. Dus bedankt voor het compliment. Want op voetbalgebied heeft Louis meestal wel gelijk.

    Dus zoals Louis zou zeggen. Ben jij nou zo dom of ik zo slim ?

 10. lucien1978

  Een club die in 2015 in de eredivisie won van Ajax is nou niet bepaald een lelijk eendje.

  Niet zo moeilijk om lelijke eendjes te noemen in de eerste divisie. In ieder geval zeker niet Dordrecht.

  Lelijke eendjes zijn eerder Helmond , fc Eindhoven , Top oss , Almere , Telstar en mvv . Dit zijn clubs die nooit de eredivisie hebben gehaald of in ieder geval heel lang geleden.

 11. Ik heb het sowieso niet graag over lelijke eendjes…
  Al de bovengenoemde clubs proberen allemaal op hun eigen manier met de beperkte middelen die er zijn te blijven voortbestaan en leiden ook nog nog eens af en toe spelers op die later in de eredivisie of in buitenlandse competities prima functioneren…

  1. lucien1978

   Daar heb je ook helemaal gelijk in. Dordrecht heeft dit jaar ook gewoon een betere selectie dan voorgaande jaren. Spelers als agriofiotis, van huizen savastano holscher en pascu zijn gewoon prima spelers.

   De KKD divisie is gewoon heel erg aan elkaar gewaagd. Daarbij is het verschil tussen het rechterrijtje eredivisie en de kkd heel erg klein.

   Kijk maar hoe lastig favorieten als volendam, almere, Nac en Emmen het hebben.

 12. lucien1978

  Het beleid wat vvv nu voert is juist goed en gezonde bedrijfsvoering. Alleen blijkbaar voor vele lastig te snappen dat dit niet gepaart gaat met directe klinkende resultaten.

  Zelf jeugd opleiden kost tijd . De jeugd moet aan het spelen toekomen om beter te worden. Hier zijn we nu mee bezig. Dit gaat met vallen en opstaan en daarom zullen we dit jaar ook gewoon in de middenmoot eindigen.

  Je kunt wel steeds spelers gaan huren of kortlopende contracten blijven afsluiten maar dat is korte termijn visie en daardoor bouw je dus geen eigen vermogen op.

  Vvv had het geluk dat Giakoumakis nog veel geld in het laatje bracht maar voor de rest is het alleen maar geld uitgeven.

  Nu krijgen spelers als Roemer , Smans, Munsters , essanoussi de kans zich te ontwikkelen. Ze leveren dadelijk mits ze afleveren een mooie transfersom op voor VVV. Hiermee kan VVV als club zich weer verder ontwikkelen.

  Hiermee maak je het verschil met de meeste kkd clubs.

  Nu is het even 1 stapje terug om er dadelijk 2 vooruit te zetten. Dit gaat echter even duren en daar hebben er hier veel een probleem mee.

  1. SneltreinMusa

   Bedankt, precies dit, ik weet dat mensen hier liever hadden gezien dat we meteen bovenin meededen, maar dat is totaal onrealistisch, we hebben een hele andere route genomen dan na de vorige degradatie, onder Steijn hadden we spelers van 2 meter die fysiek enorm sterk waren, maar wel weinig mooi voetbal, onder Luhukay gaan we een beetje de NEC route bewandelen, jeugd laten spelen en uiteindelijk daarmee promoveren, dat kost inderdaad jaren, Jongens zoals Smans en Essanousi hebben ook weinig gespeeld ivm corona afgelopen jaren, geef ze minuten en het gaat vanzelf beter, op deze manier blijf je je club kennen, zie dit persoonlijk veel liever dan een groep kerels uit allemaal verschillende europese landen, zo behoud je je identiteit

 13. LJ

  Ik snap RuiverCity wel. Hij wil kampioen worden met fantastisch spel. Aanvallend voetbal. Geweldige acties en veel doelpunten. Dat wil ik ook wel. Maar helaas.

  Tip voor RuiverCity. Rij via de A73 en A67 naar Eindhoven. Is niet zo ver hoor. Koop een kaartje van PSV en wordt supporter in EindhovenCity.

  Levert lang niet zoveel frustratie op als supporter van VVV. Blijf je in Venlo zullen deze frustraties blijven. ALTIJD.

 14. idderzienmeining

  Ik blijf me verbazen en vooral ergeren aan hoe hier op elkaars posts wordt gereageerd … voetbal inhoudelijke discussies zijn uitzonderingen !

  Vind ik echt jammer want juist dát maalt zo’n supporters platform mooi in mijn ogen.

  Dat hier sommige supporters andere verwachtingen hebben dan andere supporters is toch prima ? Laat elkaar in zijn waarde en op reacties waarmee je het NIET mee eens bent kun je ook NIET reageren … en zeker niet met op de persoon gerichte opmerkingen …

  Over de wedstrijd van morgen dan maar.
  Ik zie het somber in nu we géén echte afmaker kunnen opstellen want we scoren sowieso al moeilijk ! Laten we er dus voor zorgen dat we in elk geval achterin niks weg geven en wellicht kunnen we tóch met 3 punten terugkeren richting Venlo ?

  Succes mannen

  1. chretien

   Mooi dit te lezen. Ik lees graag de mening van een ander , vooral ook als die visie anders is dan de mijne. Niks saaier dan elkaar naar de mond praten.

   Vooral ieder zijn mening!

 15. chretien

  Mooi dit te lezen. Ik lees graag de mening van een ander , vooral ook als die visie anders is dan de mijne. Niks saaier dan elkaar naar de mond praten.

  Vooral ieder zijn mening!i

   1. lucien1978

    Precies dit. Bij sommige is het simpel. Je ziet de naam en je weet automatisch dat daar negatief commentaar aan gekoppeld is.

   2. Inderdaad zijn er op het forum mensen die vrij negatief zijn. Anderzijds zijn er ook een paar waarbij je de naam leest en weet dat alles door een geel-zwarte bril bekeken wordt, en alles wat krom is recht geluld wordt.

    Die zouden het zelfs nog verdedigen als VVV op deadline day Arjan Swinkels had terug gehaald, en het contract van Giakoumakis in goed overleg had ontbonden zodat hij gratis weg kon.

  1. DeOtjes

   Ik vind een andere mening ook leuk. En een goede discussie ook. Maar argumenten als geen zicht op het spelletje, realistisch of andere zaken om de ander proberen weg te zetten als een mindere gesprekspartner maken dat ik er wel eens met een gestrekt been in kan gaan.

   En idd schrijvers die alleen maar negatief kunnen zijn ben ik beu.

 16. idderzienmeining

  Overal staat vermeld (óók op de socials van VVV zelf) dat de wedstrijd live op ESPN5 komt maar volgens mij moet dit ESPN1 zijn ?

  Morgen dus een mooie sportdag met eerst F1 in Zamdvoort en dan VVV aan de Krommedijk.

  Hopelijk wordt het een succesvolle dag voor Max en de mannen van Jos 🙏

  1. Grad

   Kuebke was er ook nog iets positiefs te melden, bijvoorbeeld het doelpunt van de 17 jarige Smans, of was het in jouw ogen een toevalstreffer, of een intikkertje.

 17. Da Graca : blijft toch een onzekere factor daar achterin. Verliest veel duels en zit er geregeld naast met de keuzes die hij maakt.

  VVV net zo slecht als Dordrecht en wat gelukkig op 0-1.

  Schroijen heeft tot nu toe ook nog maar weinig laten zien sinds hij terug is.

   1. chretien

    Hij, da Graca, is onzeker, speelt alsof hij bang is. Misschien van Dijk laten invallen?

 18. Rossie

  Da Graca inderdaad een drama (maar dat is vrijwel iedere week zo). Lekkere goal van Smans (assist Roemer)! Dat Smans net gewisseld werd snap ik (nog blessure-probleempjes), maar waarom dan Hupperts brengen???

 19. kaalneetje

  Punten zijn binnen, maar heeft moeite gekost zeg.
  Da Graca niet altijd even lekker.
  Schroijen geen idee wat die toevoegt.
  Billenknijpen op het einde, prima save van Zima.
  Voor de rest vlug vergeten en op naar de volgende!

 20. chretien

  Is er geen nieuws aangaande mogelijke versterkingen? Na Ilic is er geen linksback, etc., bereid gevonden te komen meetrainen? Er zouden toch nog wat versterkingen komen?

   1. Godfried

    klopt, ik las het. best apart. vvv wist natuurlijk voor de stage al dat hij niets had gespeeld sinds april.

    jammer. nu al blijkt dat de selectie te smal is. naast de jeugdspelers zit er morgen ook een spits van onder 21 bij de selectie. post, van rooijen, smans geblesseerd… ben benieuwd

 21. kuebke

  Ik snap het ook niet meer,waarom laten ze die jongen dan nog komen.
  Dat noem ik weer amateurisme .
  Ben bang dat het morgen niet veel zal worden maar we hopen er maar het beste van.

   1. Godfried

    Hoezo vind je dat? Volgens jou niet goed genoeg? Geen juiste instelling? Niet de missing link?

    Waarom ben jij blij dat hij geen contract krijgt?

    Zoals ik het lees is hij wel degelijk een toegevoegde waarde en kan hij goed voetballen.
    Het enige minpunt is dat wedstrijdritme ontbreekt. Maar ja, hoe langer je wacht, des te groter de kans dat spelers al een tijdje langs de kant staan. Basisspelers mag je nu namelijk niet meer halen.

    Maw, er komt voor de winter niemand meer bij. Althans, dat is wat ik er uit opmaak. VVV wil een spelers die er nu direct staat. Maar transfervrije spelers hebben nu simpelweg geen ritme meer. Ze zitten tenslotte zonder club.

   2. DeOtjes

    Tsja een trainingsstage gebruiken waarvoor die bedoeld is. Aftesten van spelers. Als VVV een speler wil die er meteen staat dan is dat zo.

    Het is ook aan een speler zelf hoe fit hij verschijnt. Wedstrijdritme is wat anders maar als je gaat letten op pure fitheid, en dus iemand die gewoon met zijn vak bezig is, dan vind ik dat je best mag verwachten dat iemand 60 a 90 minuten zou moeten kunnen spelen.

Leave a Reply