VVV-Venlo licht optie contract Travis Cooper

De optie in het contract van Travis Cooper is door VVV-Venlo gelicht. Dat betekent dat de jonge Australische aanvaller ook het komende seizoen aan de Venlose club verbonden zal zijn.

Technisch manager Wim Dusseldorp licht het toe: “Travis heeft zich goed ontwikkeld en heeft in de eerste helft van dit seizoen laten zien dat hij iets extra’s kan betekenen voor de selectie van ons eerste elftal. Helaas is hij door blessures niet in staat geweest deze lijn door te trekken. De staf was het er over eens dat hij ook het komend seizoen nog verder kan groeien, vandaar dat we zijn optie hebben gelicht.

Dat geldt niet voor de opties van Aron Gielen en Roy Heesen. Beide spelers zijn bezig aan hun tweede seizoen bij onze club, maar hebben zich mede door lange blessures vooralsnog niet kunnen ontwikkelen tot spelers die de strijd om een basisplaats aan kunnen gaan.

Zowel Travis, Aron als Roy hadden een optie die vóór 1 maart 2014 gelicht moest worden, vandaar dat deze beslissing vroegtijdig genomen moest worden. Ook gezien de onduidelijkheid omtrent het niveau waar onze club volgend seizoen op acteert heeft de club nu hiervoor gekozen.”

Bron: VVV-Venlo

4 Responses

  1. Lincoln

    Primaa! Soms een op hol geslagen paard. Maar soms ook prima. Denk dat er wel potentie in deze jongen zit. Gielen en Heesen tsjaa wat moet je daarover zeggen. Niet veel gezien en wat ik heb gezien niet echt super maar moeilijk te beoordelen.

Leave a Reply