VVV-Venlo verliest in laatste minuut van ADO Den Haag

Met een op het oog zeer aanvallende opstelling begon VVV-Venlo afgelopen zaterdag aan de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Danny Post, die de wedstrijd aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een blessure, werd vervangen door de van Napoli overgenomen Machach. Verder ontbrak ook Pachonik door zijn rode kaart in Heerenveen. Zijn plaats werd zoals verwacht ingenomen door Dekker.

De wedstrijd begon dramatisch voor de Venlonaren. Een vroege hoekschop werd met de arm gekeerd door Gelmi. Bas Nijhuis, scheidsrechter van dienst, gaf in eerste instantie een nieuwe hoekschop, maar na tussenkomst van de VAR werd deze hoekschop omgezet in een penalty. Deze werd feilloos verzilverd door Pinas. Zo kwam VVV, net als vorige week in Heerenveen, via een penalty op achterstand. Lang kon ADO echter niet genieten van de vroege voorsprong, want amper 2 minuten later stond het alweer 1-1. John passeerde gemakkelijk zijn tegenstander en gooide de bal voor de goal. Via een Haags been kwam de bal bij Giakoumakis en de Griekse spits wist op knappe wijze zijn 4e doelpunt van het seizoen te scoren. Een zeer spectaculair begin dus in De Koel. Na de hectische openingsfase deden de beide ploegen het iets rustiger aan. VVV probeerde het initiatief te pakken, maar tot kansen leidde dit voorlopig niet. Pas na 28 minuten was er weer een klein moment van opwinding. Linthorst hield goed het overzicht en wist John aan de linkerkant van het veld te vinden. Met een individuele actie creëerde hij ruimte voor zichzelf, maar het schot verdween helaas net naast. Aan de andere kant probeerden de gasten het enkel vanaf afstand. Echt gevaarlijk waren deze pogingen niet. Tot aan de laatste minuut van de eerste helft. ADO-aanvaller Jonas Arweiler werd weggestuurd en kwam in kansrijke positie. De spits was niet zelfzuchtig en legde de bal breed op een teamgenoot, maar Kirschbaum bracht goed redding. Bij deze redding raakte de Duitse doelman wel geblesseerd. Dit was het wat betreft de eerste 45 minuten. De ruststand stond al na 5 minuten op het scorebord door een benutte strafschop en een knap doelpunt van Giakoumakis. Verder viel er weinig te beleven. De Venlonaren hadden licht het overwicht, maar een overwinning was nog ver weg.

De tweede helft begon met een nieuwe doelman aan Venlose zijde. Kirschbaum had te veel last van zijn redding net voor de pauze en werd daarom vervangen door Delano van Crooij. De eerste kans van het tweede bedrijf was voor ADO. Arweiler wist zijn hoofd tegen een voorzet vanaf de zijkant te zetten, maar de kopbal verdween ruim naast. In de 62e minuut ging de Koning voor de tweede keer wisselen. Debutant Machach, die nog niet in staat was om de volle 90 minuten te spelen, werd naar de kant gehaald en zijn vervanger was Swinkels, die tevens zijn debuut maakte voor de Venlonaren in de Eredivisie. Gelijk hierna een kleine mogelijkheid voor de bezoekers, maar D. van Crooij zag het schot van Bourard een meter langs de kruising vliegen. Ook VVV was gevaarlijk. Een voorzet van John werd goed verlengd door V. van Crooij, maar zijn kopbal was een prooi voor Koopmans. Verder dan dit soort kleine speldenprikjes kwamen beide ploegen niet. Het was een erg slechte wedstrijd en het gemis van de supporters was duidelijk merkbaar. Even later werd ook Hupperts naar de kant gehaald. De jonge Bastiaans was zijn vervanger. Met nog 20 minuten op de klok leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel. Kansen waren schaars, maar er hoefde natuurlijk maar een bal goed te vallen. En bijna gebeurde dit ook voor ADO. Rechtsback van Ewijk stormde met een Pachonik-achtige run naar voren en stelde zijn medespeler in staat om vrij uit te halen. Gelukkig voor VVV werd de bal recht op D. van Crooij geschoten. Tien minuten voor tijd wisselde VVV voor de laatste keer. Arias kreeg de kans om nog iets te forceren voorin. De moegestreden John ging naar de kant. Twee minuten voordat de reguliere speeltijd erop zat, wist Giakoumakis nog een keer gevaarlijk te zijn. De Griek draaide zich knap vrij en kon zo uithalen, maar het schot ging ruim over. Ook een kopbal enkele momenten later leverde geen grote kans op. Waar iedereen dacht aan een puntendeling, ging het in de dying seconds van de wedstrijd alsnog mis voor de Venlonaren. Invaller Kramer kopte een hoge bal door op Besuijen. Die verlengde de bal op zijn beurt richting Philipp, en de huurling van Werder Bremen dompelde een lege Koel in diepe rouw. Zo neemt ADO in een ontzettend slechte wedstrijd, die eigenlijk geen winnaar verdiende, toch de 3 punten mee uit Venlo.

Een ontzettend matige wedstrijd wordt zo dus in het voordeel van de Hagenezen beslist. De simpelste ballen werden door beide teams meerdere malen te gemakkelijk over de zijlijn geschoten en het goede voetbal van vorige week was zaterdag geen moment zichtbaar. Het gemis van steunpilaren Post en Pachonik en natuurlijk niet te vergeten het publiek hadden een grote invloed op de wedstrijd. Complimenten overigens wel aan Machach. De Fransman liet bij vlagen zijn voetballende kwaliteiten zien maar aan de chemie ontbrak het af en toe. Ook niet heel gek natuurlijk aangezien hij pas een keer heeft meegetraind met de rest van de ploeg. Volgende week hebben de mannen van Hans de Koning een vrij weekend in verband met interlandvoetbal. De week erop zal VVV op zaterdagavond aantreden op bezoek bij AZ in Alkmaar.

VVV-Venlo-ADO Den Haag 1-2 (1-1)

Scoreverloop:

‘3 Pinas (pen) 0-1

‘5 Giakoumakis 1-1

‘90+3 Philipp 1-2

Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum (D. van Crooij ’46), Dekker, Gelmi, Kum, Schmitz, Machach (Swinkels ’62), Linthorst, V. van Crooij, Hupperts (Bastiaans ’68), Giakoumakis, John (Arias ’81)

Opstelling ADO Den Haag: Koopmans, van Ewijk, Bijen, Pinas, Faye, de Boer, Rigo, Bourard (Elmkies ’63), Besuijen, Arweiler (Kramer ’74), Catic (Philipp ’80)

51 Responses

 1. mats

  Wat was dit slecht.
  Slechte wissels ook.
  En dan in de laatste seconden een punt verliezen en er drie kado doe je directe tegenstander.
  Ik heb er verder geen woorden voor.
  Twee weken de tijd voor iedereen om weer fit te worden en Machach en Coric in te passen.
  Forza VVV

 2. Verschrikkelijk van beide kanten maar 2 amateurploegen uit de 5e klasse hadden dit nog beter gedaan. Zelden zo’n zaadpot gezien en hem dan ook nog verliezen. Schandalig gewoon en wat een flutvoorstelling van bijna alle 11.

 3. clubman

  Wederom een zeer zwakke tegenstander en als je dan zelf verzuimd om het af te maken krijg je op deze kinderlijke manier de deksel op de neus. Giako begrijpt het door druk te zetten op zijn geblesseerde tegenstander maar onze verdediging blijft volharden in tikkie breed en tikkie terug…
  Kinderlijke naïviteit.

 4. rongo26

  Zeer matig. Ik was hier wel al bang voor. Door schorsingen en blessures zo’n matige bank. Als het niet loopt en de oplossing is om gelmi, door te schuiven naar het middenveld….

  De punten die je tegen emmen pakte zijn nu weer volledig gecompenseerd en we staan gewoon weer bij de onderste.

  Nieuwe man leek een aanwinst. Hopelijk kan hij en coric voor nodige impulsen zorgen. Maar we moeten eigenlijk ook een back-up voor Post hebben….

  1. ponnie veag oet de pan

   We staan gewoon netjes op plaats 10. 4 wedstrijden 4 punten. Je wint bij emmen, speelt gelijk bij utrecht en je verliest compleet onnodig met 1 goal verschil Van heereveen en den haag waar 2 keer gelijkspelen terecht was geweest.
   Er zijn een hoop ploegen slechter gestart.. de selectie wordt nog versterkt dus niks aan het handje wat mij betreft!

 5. roermond

  Was inderdaad een baggerwedstrijd van beide kanten, die geen winnaar verdiende. Samenvatting van 2 minuten straks is al teveel. Een ding, Nijhuis mag maandagavond bij Johan nog eens komen uitleggen wat hands is. Die van Giakoumakis was er duidelijk geen, integendeel, pingel voor VVV en 2-1, dan loopt het anders. Hier zat Bassie er duidelijk langs…

 6. Kan mij iemand vertellen wat die Huppert en John wederom nu eigenlijk toevoegen op 1 goede voorzet na in 90 minuten? Je had er vol bovenop moeten kletsen ze onder druk moeten houden en je had den haag op 0 punten en in de stress geholpen en zelf weer wat lucht en rust gekregen. Maar nee tikkie naar links, rechts geen snelheid en verder een niveau wat om te huilen was. Frustrerend! Eigenlijk verdienden ze ook geen punt met dit vertoonde spel!

  1. De Koel

   Als Post weer fit is en Coric speelgerechtigd, kan Vito de plaats van Huppertz innemen, want die lijdt continu balverlies. Is echt lichtjaren verwijderd van het niveau dat hij vroeger bij Roda had.

  2. Grad

   Labradorvvv, het was niet best, maar de voorzet van John, waaruit Giakoumakis scoorde vergeet je maar even. Ik heb het idee, dat je alleen maar benoemt wat in je straatje past,

   1. 1 fatsoenlijke voorzet in 90 minuten???? Als je daarmee al een goede wedstrijd blijkt te kunnen spelen dan gaat het nog een daverend feest worden in Venlo. Ook de overige wedstrijden waren al te best vond ik.
    Overigens in welk straatje moet wat dan passen?

   2. Grad

    Labradorvvv, dat straatje is alles negatief benaderen en de goede dingen niet benoemen/negeren.

   3. Godfried

    uh, die voorzet werd anders wel aangeraakt en van richting veranderd door de tegenstander. anders was deze nooit bij jako aangekomen.

 7. beek

  Jammer. Ik zie een angstig spelende ploeg. In plaats van een bal aannemen, hem meteen blind wegspelen. Slordig en zonder gif spelend. Dat moet veel beter kunnen: dit jaar hebben we een betere selectie.
  De nieuweling speelde niet slecht en werkte goed.

  1. Hoe kun je in de 92e min in de verdediging zo staan te slapen in zo’n belangrijke wedstrijd?
   Twee duels verliezen en een speler van ADO die zo door kan lopen…
   Verder een slechte wedstrijd die geen winnaar verdiend had.
   En Nijhuis, hoe kun je nu bij Voetbal Insite uitleggen, dat de bal met je schouder spelen geen hands is en het vervolgens affluiten voor hands als dat in de wedstrijd gebeurt die jezelf fluit?
   Ga dan maar weer vrolijk door met wokken met je familie, want dan ben je niet echt geloofwaardig als scheidsrechter.
   Je zag trouwens gelukkig wel dat onze nieuwe middenvelder potenrie heeft…
   Misschien een oefenwedstrijd inplannen tijdens de interlandperiode om beide nieuwe middenvelders te laten wennen aan hun medespelers?
   Hopelijk herstelt Kirchbaum trouwens snel van zijn blessure, geen idee waar hij last van had…

 8. Kraai

  Als je niet speelt om te winnen maar om niet te verliezen dan krijg je weleens de deksel op de neus…zoals nu dus !
  Enige lichtpuntje was Machach…aan de bal prima , overzicht en techniek en weinig balverlies.

  1. YowVVV

   Gelukkig 2 versterkingen op het middenveld. Verder is Dekker of Pachonik een flink verschil, niet gek, een Dekker met vertrouwen is mogelijk meer het niveau van VVV. LEIDER ontbrak gisteren, Post was het grootste verschil gisteren, geen aanjager. Debutant deed het goed de eerste 60 min, toen op. Onbegrijpelijke wissels konden ook nog wel bij de off day. Vito zsm naar zijn vertrouwde flank, dan speelt ie weer lekker. Blessure Kirschbaum valt hopelijk mee. 2 weken rust en werken en waarom niet stunten in Alkmaar, Europees zijn ze dan ook mee bezig. Zo sterk is die ploeg ook niet meer. Belangrijkste is, met lef voetballen met de poppetjes op de juiste plaats. Komt goed. Den Haag is trouwens de slechtste van allemaal, wel balen van gisteren.

 9. De Koel

  Veel te laag baltempo en te onzuivere passing. Dat is het grote probleem bij VVV. Daardoor blijft zelfs een uitermate zwakke ploeg als ADO gemakkelijk overeind.

  1. YowVVV

   Tot de dag van gisteren was het allemaal zo slecht toch niet, we speelden realistisch prima volgens onze mogelijkheden. Zelfs vorige week in Heerenveen nog. Ik ben er van overtuigd dat vrijwel iedere nieuwe speler een versterking is, lees Vrijwel, niet alles kan goud zijn, maar brons met vertrouwen maakt ze misschien nog zilver. Brand ze niet af Venlonaren, meeste spelers zijn nl. spelers met al wat krasjes.

 10. Rossie

  Net nog eens alles teruggekeken: ben blij als Pachonik weer speelt. Dekker heeft gisteravond weer eens bewezen waarom hij geen basisspeler is, wat was die slecht zeg. En zóveel balverlies. Hoe hij niét ingrijpt bij die laatste goal en de bal ongehinderd laat doorkoppen…man man man. Kum en Schmitz staan verkeerd uiteraard maar de echte fout lag bij Dekker. Puur verdedigend is hij gewoon echt te zwak. Maar er waren er meer gisteren erg slecht hoor: Gelmi, Kum, Schmitz…de hele verdediging eigenlijk. Slordig, waardeloze inspeelpass, etc. Van Crooij ook onzichtbaar gisteren. Hupperts nog steeds niet op niveau. John laat een bal waarbij hij zo kan doorlopen gewoon eigenhandig over de achterlijn gaan, hoe dan? Enige (kleine) voldoendes wat mij betreft Linthorst, Giakoumakis, Kirschbaum en Machach. Dat zijn er vier van de elf…tja, dan wordt het lastig natuurlijk. Overigens, ADO was ook echt heel slecht, die gaan op zeker bij de laatste drie eindigen. Met een volledig fitte selectie had VVV gisteren gewonnen, twijfel ik echt niet aan. Maar ja, nu moet je proberen tegen AZ of Ajax een stiekem puntje te pakken en dan tegen Groningen of Heracles drie punten. Anders loop je niet meer op schema. Echt doodzonde vooral omdat het totaaaaaal niet nodig was om gisteren te verliezen. Oh ja, de wissels ook dramatisch natuurlijk.

  1. Dekker kun je 1-2 aanrekenen. Op moment dat de bal verlengd word naar de doelpunten maker moet je het duel winnen. Voor mijn part schopt hij speler en de bal het stadion uit. Allemaal veels te lief.
   Machach beviel met wel, een hele verbetering voor op het middenveld.

   1. Rossie

    Precies, allemaal veel te lief. De échte wil om te winnen ontbreekt te vaak.

  2. lucien1978

   Wat heeft Dekker met die laatste goal van doen. ??? Swinkels verliest het kopduel en niet dekker.

   Swinkels had dat duel gewoon moeten winnen en daarna staat Kum en Schmitz helemaal verkeerd .

   Daarbij maakte Gelmi ook nog een domme handsbal door met zijn arm hoger te zwaaien dan iedereen .

   1. Tony

    Na Swinkels verliest Dekker het kopduel. En die was makkelijker te winnen dan die van Swinkels.

   2. Rossie

    Dat bedoelde ik inderdaad. Hij springt voor de vorm 10cm mee maar that’s it. Hij moet man en bal het stadion uitwerken met nog 20 seconden op de klok. Instelling van niks!

 11. mats

  Jammer dat Gelmi en Schmidt gisteren zo’n totale offday hadden. Dat konden we niet gebruiken naast de blessures en omzettingen en het inpassen van een nieuwe speler. Gelmi op het middenveld……je moet het maar bedenken.
  Bastiaans ipv Roemer of een stormram als vanDijk… de Koning wist het ook niet meer blijkbaar.
  Het maakte VVV onzeker en dat was te zien in de passing. Leek wel alsof we weer onder Maaskantje speelde zo slecht als dat was.

  Als Post terug is heb je met Janssen, Linthorst, Coric en Machach een prima middenveld waar evt. Vito ook nog in kan vallen.

  Ik hoop wel dat er nog wat bij komt in de voorhoede want wat met name Hupperts tot nu toe laat zien is echt heel matig. Als er dan wat bijkomt heb je daar Giako (wat een held!), Vito en een nieuwe. Met John en Hupperts als wisselspelers/pinchhitters.

  De achterhoede moet nu sterk genoeg zijn nu Pacho blijft Dekker het prima doet en Swinkels en zelfs VanDijk als mogelijkheden.

  We hadden gisteren gewoon Ajax of AZ thuis moeten treffen dan verlies je dat met een nulletje of 5, maar dat is ingecalculeerd. ADO heeft ons ook wel op het voor hun allerbeste moment getroffen. Overigens vond ik ADO echt héel slecht. Alleen die vanbuize en Vanewijk speelde wel aardig.

  Aan onze kant waren eigenlijk alleen Giako en Machach goed. Giako had als enige het vuur in zich om te winnen. En dat is nou precies waarom dat uitermate zwakke ADO volkomen terecht heeft gewonnen. Zij kwamen naar Venlo voor drie punten en vochten daar Ondanks al hun zwakheden voor tot in de laatste minuut. Zoiets als wij deden tegen Heerenveen.
  Wij dachten dat we dat ADO wel eventjes op gingen rollen, want ja….als je het Heerenveen moeilijk kunt maken met 9 man dan is dit ADO natuurlijk appeltje eitje.

  Dit VVV gaat niet degraderen mits ze elke week de vechtlust op kunnen brengen te willen winnen. Laat ADO een les zijn. En nu twee weken nieuwe spelers inpassen en een team neer gaan zetten dat AZ van de mat speelt.

  Forza VVV

  1. Rossie

   Dekker verliest laatste kopduel op een kinderlijk eenvoudige manier. En dat wordt dan de assist. Als dat Swinkels blijkt te zijn is HIJ een drol en bied ik mijn excuses aan. Maar volgens mij was degene die het tweede kopduel verloor (hij gaat het duel eigenlijk helemaal niet aan) Dekker.

 12. Ievel Knievel

  Ach ja, SHIT HAPPENS. Dat is onvermijdelijk als je een spelletje speelt.

  Wel onbegrijpelijk van VVV om in deze ZEER belangrijke wedstrijd de kans op meespelen van Pachonik zelf teniet te doen, door geen bezwaar aan te tekenen tegen de rode kaart. Andere rode kaarten zijn immers geseponeerd en als de KNVB alsnog de rode kaart terecht had gevonden was Pachonik een wedstrijd later pas voor het eerst geschorst geweest. Er was immers reden om bezwaar te hebben tegen de rode kaart.

  Overigens is dit verlies al gecompenseerd met de bonupunten die we eerder gehaald hebben. Er is dus eigenlijk nog niks aan de hand en we liggen nog steeds op koers. Overall is op het spel en de inzet van VVV over alle competitiewedstrijden tot nu toe niet zoveel aan te merken (gisteren te voorzichtig spelen wel). En zoals eerder aangehaald; de selectie is versterkt. Plek 13 t/m 15 moet gewoon haalbaar zijn en misschien is er zelf wel kans op plekken 10 t/m 12.

  Dan over Huppperts, die moet nog meer in vorm komen, maar Vito kan prima daar voetballen ook. Stan is verder nog bezig met een buitenspeler.

  Er is vooralsnog geen enkele reden tot paniek en felle kritiek.

  1. Rossie

   Wat een onzin, als we straks op 4 uit 8 staan (dat is gewoon heel goed mogelijk) praten we wel weer verder. Natuurlijk speelde VVV tot aan gisteren prima maar juist déze 6-punten wedstrijden MOET je winnen! En ‘moet’ mag je heel letterlijk nemen.

   1. lucien1978

    En juist de ervaren spelers hadden VVV bij de arm moeten nemen.

    Juist Swinkels , Kum en Schmitz stonden te slapen. Zo is het.

    Op naar de volgende wedstrijd want deze wedstrijden zitten er ook tussen

   2. Rossie

    Waar maar weer uit blijkt dat kwaliteit onder de streep veel belangrijker is dan ervaring.

   3. Ievel Knievel

    Dan moet je eerder bij het bestuur van VVV zijn. Pachonik in de verdediging had behoorlijk wat verschil gemaakt.

    Sowieso algehele rust defensief gezien. Tuurlijk maakt geen Post, Pachonik en wegvallen Krischbaum verschil. De hele vaste structuur verdedigend gezien is verdwenen (en het ingespeeld zijn).

   4. Goodie

    Wat mij betreft heeft het bestuur van VVV goed gehandeld door niet in beroep te gaan. Pachonik raakt welliswaar eerst de bal, daarna de enkel. Ik geloof niet dat er een stradvermindering in had gezeten. Wat het zo onrechtvaardig maakt is dat Florianus eerder die wedstrijd weg komt met een gele kaart voor precies dezelfde overtreding.

   5. Ievel Knievel

    Ook al was de rode kaart terecht geweest, wat de KNVB goed had moeten onderbouwen, dan was Pachonik volgens mij door het beroep later pas veroordeelt en had hij mee kunnen spelen in deze belangrijke wedstrijd.

    Bij twijfel; en twijfel was er vanuit de Koning en meerdere voetbaljournalisten; dan is het gewoon toegestaan om heroverweging aan te vragen. En je gaat dan niet de belangrijkste wedstrijd van het moment in, in niet-je-sterkste-opstelling.

 13. Rossie

  Klopt allemaal wel maar deze wedstrijd had gewonnen MOETEN worden! Beseffen de spelers dat eigenlijk wel? Wordt er binnen de groep wel eens over dat soort dingen gesproken? Het leek er niet op gisteren. Als je van ADO wint zet je ze op 7 punten. Na deze belachelijke nederlaag is het verschil nog maar 1 punt. En nu krijg je AZ uit, Ajax thuis, Groningen uit en Heracles thuis. Die kun je gewoon ook allemaal verliezen hoor. Dan zou je 4 uit 8 hebben en dat is gewoon heel slecht. Uit de komende vier wedstrijden haal je in het maximale geval, nou, wat zullen we zeggen, 4 punten? Dan heb je er 8 uit 8. En dat is in het meest optimale scenario hè…maw: verlies gisteren is echt een ramp. Ben er nog steeds woedend over.

  1. lucien1978

   Man man wat ben jij een drama Queen zeg. We hebben het over 1 slechte wedstrijd .

   VVV heeft het laagste budget van de eredivisie met RKC. We misten 4 belangrijke spelers ( met Coric er alvast bijgeteld ). Dus ja dit kan gebeuren.

   Daarbij snap ik totaal de kritiek op de Koning niet over zijn wissels .

   Hupperts werd terecht gewisseld en Machach was gewoon nog niet fit voor de volle 90 minuten . Het was toch allemaal vrij logisch wat hij deed .

   Anders had hij hem echt wel laten staan. Die jongen heeft 3a4 maanden geen bal aangeraakt.

   1. Rossie

    Wat is daar logisch aan? De spelers die hij eruit haalt wel maar niet de spelers die hij inbrengt! Sloeg echt helemaal nergens op. En drama queen? Deze wedstrijd kun je verliezen zeg je, dat klopt, maar deze wedstrijd MAG je niet verliezen. Ik spreek je graag weer na 8 wedstrijden. Als we dan op 8 uit 8 staan hebben we heeeeel veel mazzel gehad.

   2. chretien

    Helemaal eens met wat je schrijft. Het verliezen van 6 punten wedstrijden, nog meer waar bij thuiswedstrijden, is vaak funest. Anderzijds lijkt me de selectie sterk genoeg om degradatie tegen te gaan. Maar dat is eerder het geval geweest met clubs als Twente, Groningen, NAC en Roda…

 14. Goodie

  Godverdomme man. Dat je deze wedstrijd niet slecht speelt en en niet wint is tot daaraan toe. Maar deze wedstrijd mag je NOOIT verliezen. Collectief falen, zat gister niks in het team.

 15. Louis van Gaal

  Hier had ik geen woorden voor… Dan maar vooruit kijken. Met de mogelijkheden die we hebben lekker 4-4-2 gaan spelen en leunen op de verdediging, heeft laten zien effect te hebben en dan lekker counteren met Vito en Giako,die balletjes krijgen van Zizou en Coric. Post en Linthorst controlerend. Achterin moeten Schmiz, Kum, Gelmi en Pacho het dicht houden. en Kirschbaum als slot op de deur. Ik zeg hierop trainen de komende 2 weken en daarna AZ verrassen.

   1. rongo26

    Eens. Dat interview van Linthorst bij fox spreekt boekdelen.

    Prio zou voor nu een controlerende middenvelder moeten zijn (back-up Post). Dus geen vleugelaanvaller…

 16. Lekker dat AZ… vorige week een ruime voorsprong weggegeven tegen Fortuna en vandaag een nog grotere voorsprong tegen Sparta. 2 concurrenten een punt cadeau gegeven en dan straks in de volgende wedstrijd VVV uiteraard oprollen alsof het niets is.

Leave a Reply