VVV-Venlo maakt er 7 in Hout-Blerick tegen HBSV

VVV-Venlo heeft gisteren de ‘eerste’ oefenwedstrijd van de oefencampagne comfortabel afgesloten met een 7-0 overwinning op Derde Klasser HBSV. Het was tevens de eerste wedstrijd van de Venlonaren waar we ze zagen in het pas gepresenteerde nieuw thuisshirt, maar vooral ook de wedstrijd waarin we nieuwelingen Tarik Tissoudali en Lars Unnerstall aan het werk konden zien.

Bij HBSV speelde een oude bekende mee, dat was namelijk Ken Leemans en die had er plezier in. Beetje dollen met de spelers van VVV en kreeg zo het publiek lachend met zich mee. In de eerste helft wisten Seuntjens twee keer te scoren en wist bijna een hattrick te noteren, maar deed dat in buitenspel positie. In de 12e minuut moest Clint Leemans het veld verlaten nadat hij even bleef liggen, Evren Korkmaz was zijn vervanger. Nils Röseler tekende de 3-0 aan uit een corner en vervolgens wist Lugman Bezzat de 4-0 tegen de touwen te schieten. Dit was tevens ook de ruststand in Hout-Blerick.

In de tweede helft vond er een keeperswissel plaats en mocht Lars Unnerstall het doel gaan verdedigen. In de 52e minuut schoot Tissoudali op de lat, maar even later in de 53e minuut was het wel raak. Niet voor Tissoudali, maar wederom was het Bezzat die raak wist te schieten: 5-0. In de 60e minuut kregen de Venlonaren een penalty, maar Roel Janssen ging achter de bal staan en schoot heel scherp. Iets te scherp, aan de verkeerde kant van de paal. Lang konden we daar niet over praten, want in de 63e minuut schoot Tissoudali raak: 6-0. Ook de allerlaatste actie van de wedstrijd, was voor Tissoudali. Met een lepe bal wist hij de 7-0 te noteren en daarna floot de scheidsrechter direct voor het einde van de partij: VVV won met 7-0 van HBSV

De nieuwe aanwinst Terry Antonis werd in de rust gepresenteerd aan de aanwezigen. Jeugdspelers Martijn Samson, Stan van Dijck, Kay van der Vorst en Moos Hendrix maakten hun debuut in het eerste elftal van VVV-Venlo.

De volgende wedstrijd speelt VVV-Venlo aankomende woensdag 12 juli tegen PAOK Saloniki in Arnhem bij Arnhemse Boys om 17.00 uur.

Scoreverloop:
0-1 Seuntjens
0-2 Seuntjens
0-3 Röseler
0-4 Bezzat
0-5 Bezzat
0-6 Tissoudali
0-7 Tissoudali

Opstelling VVV-Venlo:
Delano van Crooij (46. Unnerstall); Janssen, Promes (65. Van Dijck), Röseler (76. Hendrix), Rutten (65. Samson);Leemans (13. Korkmaz), Post, Vito van Crooij (76. Van de Vorst); Tissoudali, Seuntjens, Bezzat

12 Responses

  1. Heeft tot nu toe elke wedstrijd 90 minuten gespeeld zover ik weet. Bij WIlhelmina was ik er niet bij. Maar goed ik persoonlijk denk dat hij het niveau net niet aankan. Hij heeft afgelopen seizoen amper speelminuten gemaakt en ik denk niet dat hij nu in aanmerking komt voor een basisplaats. Zal vast zijn minuten meepakken maar ik denk wel dat je op die positie wat versterking kan gebruiken al speel je wel al met Tissoudali en Vito op de flanken. Daarachter heb je dan nog Hunte en Bezzat.

 1. venlow077

  Zie verschillende berichten voorbij komen dat ene Hans Nunoo Sarpei verdedigende middenvelder van Stuttgart bij Vvv op proef komt? Klopt dit?

  Hans Nunoo Sarpei soll laut kicker verliehen werden und macht ein Probetraining bei VVV Venlo.

  1. VenloVVV

   Hij zal dan maandag wel aansluiten, neem aan dat het een speler is voor de breedte van de selectie en mogelijke toekomstige versterking! Maar wederom goed nieuws! Hopelijk zijn ze deze week ook rond met de spits waar gisteren over gespeculeerd werd! Trots op VVV! Geduld loont zich!

 2. VenloVVV

  Volgens Dagblad de Limburger wilt VVV deze week nog rond zijn met de nieuwe spits!

  Duitse spits (25) moet vierde versterking VVV worden 

  VVV hoopt deze week de vierde versterking voor het nieuwe seizoen te presenteren. Het gaat om de 25-jarige spits Lennart Thy.

  De Duitser kreeg afgelopen zaterdag al een rondleiding in stadion De Koel.

  Oefenduel
  Op het moment dat Thy een rondleiding kreeg in Venlo vertelde VVV-directeur Marco Bogers vijf kilometer verderop in Hout-Blerick, voorafgaand aan het oefenduel tegen HBSV, tijdens een forum voor sponsoren dat VVV snel een Duitse spits wil gaan presenteren. “Hopelijk komt het ook snel rond’’, zei VVV-trainer Maurice Steijn na afloop van de oefenpot tegen de derdeklasser (7-0)

  Familieclub
  Thy komt uit het Duitse Frechen (Noordrijn-Westfalen) en staat tot de zomer van 2019 onder contract bij Werder Bremen dat hem het afgelopen seizoen uitleende aan FC Sankt Pauli. Komend seizoen is het dus de bedoeling dat hij wordt uitgeleend aan VVV. “Lennart heeft een goed gevoel overgehouden aan de rondleiding bij VVV. Het is volgens hem een warme familieclub. Dat heeft hij nodig. Er is nog een andere club die belangstelling heeft, maar zijn voorkeur gaat zonder meer uit naar VVV’’, aldus Thy’s zaakwaarnemer Ersin Akan.

  Trainingskamp
  VVV belegt vanaf vandaag tot en met zaterdag een trainingskamp in Den Haag. De Duitse middenvelders Hans Nunoo Sarpei (18) en Bilal Sezer (23) gaan mee met de selectie van Maurice Steijn. “We gaan kijken of we bij elkaar passen’’, aldus manager voetbalzaken Stan Valckx. 

 3. RuiverCity

  Krijgen we dan eindelijk de opvolger van Lorenz Hilkes in de Koel te zien?
  Lengte 1.84m dat is niet verkeerd.
  En nog twee andere Duitsers (Turk en Ghanees) op proef.

  Hopelijk echte versterkingen!

Leave a Reply