VVV-Venlo

VVV-Venlo maakt er 7 in Sevenum

De tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding vond plaats in Sevenum. VVV-Venlo speelde daar tegen het plaatselijke Sparta ’18, dat tevens haar 100-jarig jubileum vierde. Na de overwinning tegen SV Blerick, wisten de Venlonaren met 7-0 te winnen van de Tweede Klassers uit Sevenum.

Het lijkt dat VVV-Venlo ieder jaar wel tegen een aantal jubilarissen speelt en dat deed het dusnu ook tegen Sparta ’18. De wedstrijd werd geleid door de ervaren scheidsrechter Wiedemeijer en bij de gastheren deed Royston Drenthe – oud speler van onder meer Feyenoord, Real Madrid en Everton – een kwartiertje mee. Desondanks had VVV-Venlo niets te duchten van de tegenstander.

Zoals wel vaker wordt er in zulke wedstrijd flink wat gerommeld met de opstelling en dat had ook haar uitwerking op de opstelling van de geelzwakten. VVV begon met de volgende opstelling aan de wedstrijd: Delano van Crooij, Van Dijck, Promes, Kum, Labylle, Rutten, Van Bruggen, Coenen, Vito van Crooij, Seuntjens, Wienhoven. In die eerste helft werd er vier gescoord door de Venlonaren . De doelpuntenmakers waren Vito van Crooij, Paul Wienhoven, Jerold Promes en Ralf Seuntjens.

In de tweede helft werd er weer met een ander elftal gespeeld. Ditmaal zag de opstelling er als volgt uit: Verbong, Dekker, Röseler, Korkmaz, Janssen, Linthorst, Leemans, Steijn, Roemer, Mlapa en Bastiaans. Er werden nog drie doelpunten gemaakt in het restant van de wedstrijd, waardoor de eindstand op 0-7 kwam te staan. De doelpuntenmakers in de tweede helft waren Linthorst (tweemaal) en Bastiaans.

Deze oefenduels zeggen natuurlijk nog niet zo heel veel, maar het is goed om de mannen weer aan het werk te zien. Snel komen er ook betere tegenstanders en dan kunnen we zien hoe het team er echt voor staat.

Sparta ’18 – VVV-Venlo 0-7 (0-4)
Scoreverloop:
24. Vito van Crooij 0-1, 31. Paul Wienhoven 0-2, 33. Jerold Promes 0-3, 45. Ralf Seuntjens 0-4, 53. Evert Linthorst 0-5, 62. Aaron Bastiaans 0-6, 89. Evert Linthorst 0-7.
Scheidsrechter: Reinold Wiedemeijer.
Toeschouwers: 750

Opstelling VVV-Venlo eerste helft: Delano van Crooij, Van Dijck, Promes, Kum, Labylle, Rutten, Van Bruggen, Coenen, Vito van Crooij, Seuntjens, Wienhoven.
Opstelling VVV-Venlo tweede helft: Verbong, Dekker, Röseler, Korkmaz, Janssen, Linthorst, Leemans, Steijn, Roemer, Mlapa en Bastiaans.