VVV-Venlo meldt zicht voor talentvolle spelverdeler van Feyenoord

Hoewel Feyenoord vertrouwen heeft in Joey Sleegers, komt de aanvallende middenvelder voorlopig nog niet in de plannen van trainer Fred Rutten voor. De Rotterdammers overwegen daarom om de twintigjarige spelverdeler tijdelijk elders onder te brengen, en die mogelijkheid dient zich nu aan.

VVV-Venlo heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Sleegers, meldt Voetbal International, en zou de middenvelder de rest van dit seizoen op huurbasis naar Limburg willen halen. Een plan dat de Rotterdamse club waarschijnlijk wel ziet zitten, omdat Sleegers dan ervaring op kan doen. Bij Feyenoord wacht de belofte nog altijd op zijn eerste officiële wedstrijd in de hoofdmacht.
De clubleiding is er wel van overtuigend dat de spelmaker in de toekomst van waarde kan zijn bij Feyenoord, waar Sleegers nog tot en met de zomer van 2016 onder contract staat.

Bron: Voetbalzone

48 Responses

 1. Ben

  Ik kan de jongen niet, dus geen oordeel over hem.
  Wel vraag ik me af welke gehuurde of geleende speler, die na de periode weer vertrok, heeft VVV ooit iets gebracht? Iemand enig idee?
  FORZA VVV! Ik wil weer naar de Eredivisie!

  1. Godfried van Bouillon

   Wat kun jij die jongen niet? Helpen? Bereiken? Optillen?

   Of ken je die jongen niet? Dat zou kunnen.

   Garcia, Toth, Vujicevic, Vorstermans, Holla. Dat waren toch aardige spelers voor VVV

   1. Ben

    Dat krijg je als je schrijft op mobieltje, sorry!
    Eens met Toth en Holla, beide prima. Maar zelfs als het er 4 zijn, dan nog 4 op de hoeveel de laatste 5 jaar? Juist ja.
    Alleen in geval van nood speler huren zonder afgesproken eventuele koopprijs. We zijn dan wel slechts een opleidingsclub, maar we moeten er we wel iets aan kunnen overhouden. FORZA VVV!

   2. Godfried van Bouillon

    Huh? Ik heb toch soms het idee dat wij echt supporter van verschillende clubs zijn.
    We zijn juist geen opleidingsclub naar mijn idee! Welke zelf opgeleide spelers zijn er dan volgens jou van meerwaarde gebleken de afgelopen jaren?

    Ik denk dat VVV blij mag zijn wanneer ze deze speler kunnen huren. Tegen relatief weinig kosten in ieder geval een jongen die staat te popelen om zichzelf te laten zien en die beschikt over prima basiskwaliteiten, die bij sommige spelers al ontbreekt.

   3. Lincoln

    Berghuis liet ook af en toe zien wat hij kon. Was geen verkeerde speler, Roseler vond ik ook geen verkeerde speler. Maar goed hopelijk komt het rond. Je kan nooit vantevoren zeggen of deze speler kan laten zien wat hij kan.

 2. Meuske

  Denk dat VVV altijd wel goed heeft gegokt met huren maar dat het er niet altijd uitkwam bij iedereen. De spelers die godfried al zegt en natuurlijk berghuis, ojo en die potugees. Wat hebben we op dit moment aan een talentvolle spelverdeler? Snap dit niet helemaal moet ik zeggen. Spits en centraal achterin daar hebben we echt een probleem. Hoop op meer goed nieuws. Forza VVV

  1. Godfried van Bouillon

   Ik blijf erbij dat we centraal achterin helemaal niet zo’n probleem hebben. Dat de verdediging in de problemen komt, ligt in de helft van de gevallen aan dom balverlies, oftewel een te kort aan voetballend vermogen op het middenveld.

   Deze jongen is echter een nummer 10. Een aanvallende middenvelder. Daar hebben we er al enkele van geloof ik, waaronder één vrij dure. Maar het is ook gebleken dat we duidelijk scorend vermogen te kort komen. Iedereen riep dat Nwofor wel zijn goals zou maken. Maar vooralsnog staat hij niet eens in de basis en mag hij niet invallen.

   Verwacht dan ook dat Otsu straks op de buitenpositie komt te staan en onze vriend Khalouta in de spits. Indien de huurperiode doorgaat hebben we met deze Feyenoorder een spelverdeler op de 10 positie.

   1. BakuBaku

    “Ik blijf erbij dat we centraal achterin helemaal niet zo’n probleem hebben. ”

    Ook niet na het zien van de tegendoelpunten tegen Oss? Daar waar Balkestein te onrustig is en het alleen moet hebben van zijn kopkracht (en hier en daar een crosspass), daar heb ik Promes op nog geen echte goede wedstrijd kunnen betrappen.
    Wat zit er eigenlijk achter de reactie van Balkestein na zijn doelpunt? Lekker kansloos reageren richting…? Bank?

   2. Godfried van Bouillon

    Zeg BakuBaku Ik weet niet welk compot jij ziet, maar Balkestein wordt tijdens het koppen vol in zijn zij getrapt door een speler van Oss. Daarom kijk hij de betreffende speler boos aan nadat hij scoorde!

    En beide goals kunnen de verdedigers bar weinig aan doen. Die eerste valt vanuit een corner in de klust, waarna Mäenpää hem er zelf in slaat. Die tweede begint voorin, waar Elito te soft het duel aangaat, vervolgens de bal dankzij een sliding 40 meter verderop met toeval voor de voeten van een Oss speler valt, waarna inderdaad Promes hem niet goed weg krijgt.

   3. Meuske

    Volgens mij heeft hij het tegen de speler van Oss die hem een elleboog in zijn nek duwt. Vroeg me alleen af naar wie khalouta rent na zijn doelpunt, is alleen te zien bij samenvatting van sbs.

 3. Depor

  Naar mijn mening hebben we geen enkele echte nummer 10 die het spel verdeeld. Otsu is dit zeker niet, die moet het meer van zijn diepgang en lopen hebben. Laat maar komen die speler!

 4. Meuske

  Doelpunten hebben we nodig en geen jongen waar je niet zeker van weet of hij basis gaat spelen. Als er al weinig geld is dan besteed het aan iemand waar je zeker van bent dat hij gaat spelen. Denk dat Otsu en Gijzen prima 10 kunnen spelen. Kom op VVV dit kan en moet beter dan een talentje uit Rotterdam. Forza VVV

 5. YowVVV

  Iemand die bij enige tegenslag het team bij de hand pakt, door ervaring en tomeloze inzet: Ken Leemans. Die hebben we nodig.
  Los daarvan lijkt de huurling mij een prima tijdelijke versterking maar de vraag is, waar ligt de essentie of komen er 2 a 3 (Ken en CV) spelers bij in totaal? Dan zeg ik doen, maar dat zal niet gebeuren. Ook logisch.

  1. Godfried van Bouillon

   Scheer dich weg met diene Leemans. Jij was destijds zeker ook een van die mensen die heel hard riep dat Ammi kost wat kost terug moest naar Venlo. Bleek die ineens langzamer dan dikke stront te zijn. Koekoek.

   Zo ook met Leemans. Was al nooit de beste voetballer van de selectie. Viel alleen op door zijn tomeloze inzet. Inmiddels is hij enkele jaren ouder en zwaar geblesseerd geweest, waardoor er van zijn hardheid nog maar weinig over is. Is een speler die goed is voor 4 rode en een stuk of wat egle kaarten in een seizoen.

   1. YowVVV

    Vrijheid van meningsuiting meestertje, ik ben echt niet de enige die deze mening heeft trouwens, ik ben géén lid van die facebookpagina maar daar staan ook honderden venlonaren die Ken graag terug zien komen juist om zijn inzet waar het vaak aan ontbrak. Het is ook een speler waar mensen voor naar het stadion komen. Nu lijkt er mede door de komst van Steijn al meer strijd te komen, al zat er de laatste weken ook een portie geluk bij. Echter, het begin is mooi. Nu de balans nog, laat mij ook mijn mening geven JA, waarom zit jij anders op een forum? Schrijf anders een biografie.

   2. Godfried van Bouillon

    Jij lijkt wel een one-issue partij met je ‘meestertje’ en ‘betweter’. Ik heb je dit nu al tegen een stuk of 3 a 4 mensen dat horen zeggen. Kan het dan misschien zo zijn dat Jij hier het betwetertje bent?

    Iedereen mag zijn mening hebben en uiten, maar jij brengt deze altijd als zijnde de waarheid. “Leemans. Die hebben we nodig”. Terwijl jij een onderbouwing geeft over kwaliteiten die hij al meer dan 3 jaar lang niet meer heeft laten zien!

    In de afgelopen 3 jaar heeft hij slechts 36 wedstrijden gespeeld op het derde niveau in Duitsland. Wat moeten we daar dan mee?
    Een mening hebben is prima, maar wanneer die nergens op zijn gestoeld mag iedereen hier ook iets over zeggen. Of heb jij die monopolie?

   3. Ben

    Ik denk dat YOWVVV bedoelt een speler ZOALS Leemans?
    VVV zou in ieder geval zeker een Leemans in goed doen erbij willen hebben, zeker op het niveau Jupiler. Maar blijkbaar zijn er goede redenen voor de technische staf om niet met hem in zee te gaan.
    Dan nog wat, hebben we een extra CV nodig, of een 10? Ik denk dat VVV op heel veel plaatsen graag een betere zou willen hebben, maar de poen is er niet voor. De mensen moet “roeien met de beschikbare riemen”.
    Ik ben er van overtuigd dat we met Sten een trainer in huis hebben, die de spelers harder laat werken. Verder moeten we ook een beetje geluk hebben.
    Ten laatste, VVV heeft een matige, slappe hap supportersschare, die wakker wordt als er iets op het veld gebeurt. Eerder gebeurt er niets. Als we 3 of 4 x keer achter elkaar winnen komen er enkele duizenden toeschouwers meer. Deze toeschouwers hoor je al helemaal niet. Misschien zou VVV wat geld moeten steken in het opkrikken van het niveau van de eigen fans?
    FORZA VVV!

   4. Koelie

    Inderdaad Ben. Spijker + kop. Er is de laatste jaren drastisch gesaneerd op de supporters. Alleen maar huursupporters die alleen maar komen als ajax ook komt. Nog geen enkele aanwinst mogen begroeten op O4. Een type Leemans die met volle inzet een meter bier haalt in de stromende regen en de boel op sleeptouw neemt door het zingen van 90 minuten lang “nanana hey hey VVV”. Die kunnen we goed gebruiken. Ik ben wel blij dat ik contractverlenging heb gekregen.

   5. Lincoln

    Je zegt dat VVV geld moet investeren in het niveau van de supporters. Ik ben wel benieuwd wat je ideeën hierover zijn.

   6. YowVVV

    geef me maar even die 3 a 4 mensen die ik zo noem, die zijn er namelijk niet. Leemans zo niet een type ala Leemans – Toth, zo iemand heeft dit team nodig naar mijn mening. Qua niveau doen deze divisies niet onder voor de jupiler, dus dat zegt me niet zo veel. Seip en Balkestein komen ook niet uit een van de aansprekende divisies, prima spelers. Leemans heeft behoorlijk blessureleed gehad, natuurlijk is dit wel een risico, zeker op zijn leeftijd. Maar we moeten zo’n aanjager hebben, lijkt mij. Hij ligt gewoon ook erg goed, bij de meeste supporters en sponsors. Een prima uithangbord is hij, volgens mij kan niemand dat ontkennen. Ik noem je meestertje, jij zegt scheer dich weg en noemt mij inhoudloos, dit tegen een mede-supporter. Gelijkspel. Fijne avond allen, vrijdag met z’n allen achter VVV.

   7. Lincoln

    Ik snap wel wat je bedoeld maar zit er ook een kostenplaatje aan. Ik denk dat VVV het gewoon niet aandurft. VVV staat er financieel niet echt bijster goed voor dus dan snap ik heel goed waarom ze ervoor kiezen om eerst verder te kijken.

 6. RuiverCity

  Is hier sprake van een paniek huurovereenkomst? In ieder geval levert het contact met Feyenoord meer op dan met PSV. Daar hebben we nog nooit een fatsoenlijke speler van gehad. Ojo inderdaad. Bij VVV compleet mislukt maar nu bij FC Dordrecht de aanvoerder. VVV heeft een spelbepaler nodig. Otsu kan dit absoluut niet brengen, zelfs in de Juup niet. Maar wat VVV vooral mist is fysiek en diepgang op het middenveld. Hierdoor komen achterhoede en aanval in de problemen. Nog 4 dagen de tijd om orde op zaken te stellen……

 7. Meuske

  Inderdaad hou eens op over die Leemans!! Zoals ik al eerder gepost had als VVV echt overtuigd was van zijn kwaliteiten en Ken een beetje water bij de wijn had gedaan had hij een contract op zak gehad. Het was een bruikbare speler maar zoals iedereen over hem praat lijkt het wel of messi bang moest worden van Leemans. Ruiver city durft te beweren dat er sponsoren zijn afgehaakt omdat Leemans geen contract kreeg, laat me niet lachen. In het verleden behaalde resultaten………

 8. Koelie

  Leemans inderdaad niet doen. Nooit Klaar. Laat hem lekker nog ergens anders fijn ballen tot z’n voetbalpensioen (Fortuna bijvoorbeeld) en daarna mag hij terug komen om jeugdtrainer te worden. Sleegers erbij en hopelijk Nwofor verpatsen en dan nog een nieuw spitsje.

 9. LJ

  Vreemd. VVV meldt zich bij Feyenoord voor Sleegers en ziet daarna af van huur. Reden: er is geen geld. Waarom eerst interesse en dan toch afzien omdat er geen geld is. Dat weet je van te voren toch al?

 10. RuiverCity

  Dacht VVV hem gratis op te kunnen halen??? Ten opzichte van vorig seizoen is VVv pas op 1 positie veranderd. Dat noem ik niet echt een positieve wending door het nieuwe technische platform…

  1. Lincoln

   VVV heeft met Seip gesproken in het begin van het seizoen over een terugkeer naar VVV. Maar hij wilde door familie omstandigheden liever in de buurt gaan voetballen van zijn Familie. Die wonen in Friesland dus heeft hij gekozen om voor FC Emmen te gaan voetballen. Daar staat hij volgens mij voor 2 seizoenen onder contract. Dus die zijn we vrijdag :).

 11. Meuske

  Dat is dan wel heel amateuristisch van Valcks als dit waar is. Zullen ze gelachen hebben daar…..man man. Kom op Hay trek de portemonnee en help die jongens aan iets fatsoenlijks. Forza VVV

 12. Godfried van Bouillon

  Dit is misschien wel tactiek. Feyenoord supporters roepen al dat hij gratis naar VVV moet/mag. Blijkbaar zien ze veel in hem, maar moet hij ervaring opdoen en fysiek sterker worden in de JL. Desnoods gratis bij een andere club. Al zie ik dat niet heel snel gebeuren, je kunt er op gokken als je het niet breed hebt.

  Wanneer ik het verhaal in ieder geval goed begrijp, komt er dus sowieso een CV bij. Jammer. Hebben zoals ik al vaker heb benoemd volgens mij een groter probleem voorin. Je wordt alleen kampioen wanneer je een topscorer in je selectie hebt. Die hebben we simpelweg niet. Vorig jaar ook niet.

 13. Godfried van Bouillon

  En Leemans naar Roda. Kunnen we dat boek ook voor eens en voor altijd sluiten. De ‘Venlonaar’ gaat zoals elke voetballer voor het geld. Hoop dat het een flop wordt!

 14. RuiverCity

  Hoe is dit mogelijk met die uitkering van Ken Leemans???? Ongelooflijk zeg. Wie houdt wie nou voor de gek??? Roda kan echt geen 3 ton salaris aan Ken Leemans betalen!!! Dit is geen goede PR voor VVV…..alweer niet zullen we maar zegggen….

  1. Godfried van Bouillon

   Dit slaat natuurlijk ook weer nergens op! Roda heeft een stuk meer te besteden dan VVV. Dat weet jij ook.

   Maar het zal wel zo zijn dat Venlonaren het verkeerd heeft verstaan.

   1. RuiverCity

    Natuurlijk heeft Roda meer te besteden met 10.000 toeschouwers en de gemeente Kerkrade die hen al jaren financieel ondersteunt. Maar dan nog blijft de vraag, waarom laat VVV 4 (dure) buitenlanders proef komen draaien? Waarom mag Otsu blijven? Terwijl in de Juup goedkopere spelers rondlopen. Ik heb veel respect voor Marco Boogers van FC Dordrecht gekregen. Hij weet de juiste talenten wel te halen voor weinig geld.

Leave a Reply