VVV-Venlo moet op zoek naar een andere linksback: Cincotta blijft bij Chemnitzer FC

VVV-Venlo moet op zoek naar een andere linksback. Stefano Cincotta die aan het begin van december nog op proef was bij de Venlonaren heeft ervoor gekozen om bij zijn club Chemnitzer FC te blijven. Dat is gisteren bekend gemaakt via de officiële website van de Oost-Duitse club.

Via een statement laat de speler in kwestie weten na een gesprek met de clubleiding van Chemnitzer gekozen te hebben voor een verblijf bij de club uit Oost-Duitsland. Hij geeft aan genoeg sportief perspectief te zien en wil zijn contract tot 30 juli minstens uitdienen. Zowel de club als Cincotta zijn blij met de beslissing die genomen is. Hierdoor moet VVV-Venlo op zoek naar een andere linksback.

De linksback werd gezien als eventuele aanwinst voor de Venlonaren deze winterstop. De geel-zwarten waren via zijn oud ploeggenoot Nils Röseler in contact gekomen met Cincotta.

5 Responses

 1. Ben

  Jammer? Wie het weet mag het zeggen. Misschien komt er eel een veel betere speler voor in de plaats? Janssen deed het niet slecht en we hebben nog altijd twee reserve achterspelers achter de hand. Ik zeg, geef voorrang aan versterking, desnoods in de breedte, op het middenveld. Liefst nog een aanvallende middenvelder, of toch een verdedigende? Sterkte aan de mensen die moeten beslissen. FORZA VVV!

   1. Ben

    Jij durft…. ik zou dit niet hebben durven plaatsen. Niels hebben ze afgeschreven terwijl er zelfs nu nog geen vervanger is gevonden. FORZA VVV!

 2. kiekoputspelke

  We weten niet welke indruk deze speler heeft achter gelaten na zijn stage in Venlo.
  Misschien heeft Maurice Steijn hem wel afgetest en moét hij dus wel voor zijn kansen in Oost-Duitsland gaan ?

  We gaan het zien de komende periode of er nog versterkingen gehaald worden.

  Zelf zou ik een extra linksback altijd toejuichen – al is het maar met het oog op de toekomst – want na dit seizoen moet VVV tóch op zoek naar een vervanger voor Roel Janssen. Ik verwacht namelijk dat Jerold Promes niet nóg een keer gaat verlengen in Venlo en dan wordt Roel Janssen samen met Nils Röseler het nieuwe central duo.
  Als VVV er nu in slaagt een extra linksback te halen, kan deze mooi wennen aan de club en staat hij er hopelijk volgend seizoen.

  En ik blijf het zeggen dat een extra target man voor in de punt ook niet verkeerd zou zijn….

  Fijne jaarwisseling allemaal en voor 2017 de allerbeste sportieve wensen voor VVV !!

Leave a Reply