VVV-Venlo moet zich revancheren tegen laagvlieger Helmond Sport

Matchday! VVV-Venlo speelt vrijdagavond een belangrijke wedstrijd tegen laagvlieger Helmond Sport. De geel-zwarten zullen zich moeten revancheren na de nederlaag tegen Jong Ajax én de reeks wedstrijden die daaraan voorafgingen.

Waar de Venlonaren zes wedstrijden geleden nog trots op de derde plek stonden en er met gemak over de haalbaarheid van de play-offs werd gepraat, heeft VVV deze voorsprong hoogstpersoonlijk uit handen gegeven. Het verschil met de nummer 9 (Telstar) is nu nog maar vier punten. Met nog drie wedstrijden te gaan kan het dus zo zijn dat VVV zich vrijdagavond officieel kan plaatsen voor de play-offs, maar dan moeten de Witte Leeuwen verliezen van Willem II en moet VVV winnen in Helmond. Dat laatste klinkt vooraf tamelijk eenvoudig, een zekerheidje in een TOTO-weddenschap, maar VVV is aan een schrijnende reeks bezig. Na de uiterst matige vertoning tegen Jong Ajax (0-1 nederlaag) lijkt de ploeg ook langzaam haar krediet te verspelen bij het publiek – dat met de kreten “voetballen, voetballen” hun onvrede duidelijk maakte.
Buiten het veld is er ook veel gaande op d’n Berg: deze week haalde VVV al drie spelers binnen voor komend seizoen. De koopoptie in het huurcontract van Martijn Berden werd gelicht en volgend seizoen spelen ook verdediger Dylan Timber (Jong FC Utrecht) en doelman Jan de Boer (FC Groningen) in het geel-zwart. Het is tamelijk interessant hoe vroeg VVV al bezig is met haar selectie, ondanks de onwetendheid rondom de uitkomsten van de play-offs.

Helmond Sport, dat bij de komst van hun nieuwe geldschieter openlijk sprak over promotie binnen een aantal jaar, staat 16e op de ranglijst. Daar konden aanwinsten als Tom Beugelsdijk, Peter van Ooijen en Elmo Lieftink niets aan veranderen. Spits Martijn Kaars speelt qua statistieken wel een aardig seizoen, met 12 goals en 5 assists. Naast Van Ooijen kent de Helmondse selectie nog twee voormalige VVV-spelers: Jafar Arias en Wassim Essanoussi.
“Ik wil een strijdbaar VVV zien dat net als in de tweede helft tegen Jong Ajax veel duels wint en kansen afdwingt. Vervolgens zullen we dan ook beter met die kansen om moeten gaan dan vorige week. Als we dat de komende wedstrijden doen, dan weet ik zeker dat we die play-offs veilig gaan stellen”, aldus trainer Rick Kruys op de website van VVV.

Dat moet wel gebeuren met een viertal afwezigen. Richard Sedlacek, Carl Johansson, Martijn Berden en Thijme Verheijen zijn allen geblesseerd en zitten dus niet bij de wedstrijdselectie.
Vermoedelijke opstelling volgens Dagblad De Limburger: Van Der Gouw – Janssen, Dirks, Ketting, Lathouwers – Klaasen, Van Rooijen, Smans – Allouch, Braken en De Boer.

Helmond Sport – VVV-Venlo
Vrijdag 5 mei 2023, 20:00
Scheidsrechter: Vos
Assistenten: Brondijk, Ketting en Sturm.
Te zien via: ESPN Schakelprogramma
Te beluisteren via: Omroep Venlo

142 Responses

 1. Gerardus

  Helmond is overigens aan een zeer sterke reeks bezig sinds Bob Peeters het overnam. Weliswaar heel veel gelijke spelen, maar onder hem is er tot nu toe wel amper verloren. Ik gok op 1-1.

  1. Ievel Knievel

   We zouden ook een wat grotere club kunnen zijn alleen daar handelen we niet naar. VVV zou echt wel groter dan een Heracles kunnen zijn. Het is al erg genoeg dat een meerderheid van de mensen in Venlo er van overtuigd is geraakt dat dit niet kan.

   De regio Venlo biedt veel meer kansen en mogelijkheden dan een regio Almelo. Daarnaast is Venlo meer een stad met regio-fucntie dan een Almelo en heeft het economisch gezien betere perspectieven en meer mogelijkheden.

 2. FC VVV03

  Ik heb een vaste seizoenkaart sinds 1995 maar ik kan me niet voorstellen dat we ooit 7 wedstrijdenop rij niet gewonnen hebben in de 1e divisie. Hooguit dat jaar dat we 18e werden. Ongekend triest.

 3. Ievel Knievel

  Wat de fuck is dat voor opstelling vandaag? Wie kan daar nog chocola van maken?

  Volgens mij heeft Kruys niet meer echt een idee wat hij aan het doen is?

   1. Ievel Knievel

    Hij had wel wat geblesseerden in Berden en Sedlacek natuurlijk, maar dan nog

   2. Ievel Knievel

    En of Johansson echt geblesseerd….tja, feit is dat de opstelling zoals die in december was een relatief sterke was. Kan je niet in die opstelling spelen, ie je meteen de zwaktes van dit VVV boven komen drijven. 1 of 2 spelers verschil maakt echt veel en een groot verschil.

  1. Ievel Knievel

   Ik zou eerder een tacticus naast hem zetten als assistent, want Kruys heeft natuurlijk ook dingen die voor hem pleiten. Met Kruys kan je wel wat, maar dan wel met goede ondersteuning ernaast.

   Misschien toch maar Dick Advocaat (wat vorig jaar al beetje de bedoeling was) als klankbord, sparringpartner en mentor naast Kruys, alleen nu dan vanuit de club.

   1. kuebke

    Wat voor dingen pleiten dan voor hem.
    Ik vind dat hij elke week weer flink blundert door steeds maar weer een andere spelers het veld in te sturen.
    Je moet zorgen dat je een vast ingespeeld team krijgt ,zeker voor als je de play offs wil gaan halen.
    Zo bouw je geen vastigheid op.
    Nee hij laat flinke steken vallen in mijn ogen.
    Maar met mijn mening zullen er wel veel niet mee eens zijn.

   2. Ievel Knievel

    Kruys is rustig, representatief, je kan volgens mij goed met hem samenwerken, Willem Janssen lijkt dit te kunnen en Kruys kan een goede motivator zijn (iets anders dan een tacticus), kan met peptalks echt de boel wel op scherp zetten (zie ook ingrijpen in de rust vaak en zo af en toe sterkere tweede helften dan de eerste). Echter is het een beetje op, dit team, en worden er dus rare tactische keuzes gemaakt, Mijn vraag is door wie uiteindelijk en bovenal waarom?

 4. kuebke

  En volgende week zal hij wel weer met een andere opstellig spelen. Let maar op.
  Hij moet maar weer eens met Venema beginnen en niet 15 minuten voor het einde in laten vallen.
  Ik ben bang dat het volgende week tegen De Graafschap wel weer eens een nederlaag gaat worden.

  1. Ievel Knievel

   Ik hoop dat hij zich realiseert dat Telstar nog steeds (makkelijk) VVV voorbij kan. Nog een keer gelijk spelen of verliezen kan dodelijk zijn. Telstar staat maar 4 punten achter VVV (met een goed resultaat vandaag) en dit VVV is nog niet veilig voor de play offs, omdat dit Telstar wel degelijk nog 2x resultaat kan boeken; onderschat ze niet. VVV moet echt nog 1x winnen; of 2x gelijk spelen (en dan ga je op doelsaldo naar de play offs, mocht Telstar nog 2x resultaat boeken……..).

  1. Ievel Knievel

   Bewijst wel dat Telastar wel op dreef is en op een behoorlijk niveau is (heeft toch ook echt met een mindset en op het scherp zetten te maken). bij VVV dachten ze al veel te vroeg, ook teruggelezen in communicatie van de club zelf (en dat zegt veel) dat deelname aan de play offs al zo goed als zeker waren en “bijna niet meer misgelopen kon worden”. Als dat de houding en sfeer binnen de club is ben je echt verkeerd bezig. Dat is geen ’topsport-mentaliteit’; allesbehalve zelfs.

  2. Grad

   Ben je eigenlijk wel een echte VVV-supporter ‘Jammer dat die goall van Telstar afgekeurd werd’🤔 ? ? Bepalend is de stand op de ranglijst, ook al speel je slecht en niets te zoeken hebt in de nacompetitie !

 5. zuid1

  We hebben nog altijd meer punten dan Telstar dus waarom zouden we geen recht er op hebben? Wat een domme praat. Promotie is de enige reddingsboei voor VVV. Nacompetitie is altijd een loterij met vorm van de dag. Kijk aan RKC promoveren ook uit het niets zouden eigenlijk degraderen ( door Corona niet ) en spelen nu voor Europees voetbal . Dat het niet goed is dit seizoen is duidelijk maar er zijn er nog altijd 12 slechter dan ons.

 6. De Realist

  Gaat het nu echt nog spannend worden ? Ik vrees van wel……de komende thuiswedstrijd tegen De Graafschap zal VVV er vol voor moeten gaan. Mocht VVV deze wedstrijd verliezen (wat ik helaas niet onmogelijk acht) dan zal de laatste wedstrijd bij Jong Utrecht gewonnen moeten worden en dat zal ook weer een hele klus worden. Wie had dit 7 wedstrijden geleden verwacht…..schandalig eigenlijk.

 7. Louis van Gaal

  Ik ben een ras-echte VVV supporter sinds 1976 maar heb nog nooit zoveel heeeeel slechte thuiswedstrijden gezien in 1 seizoen. Het is gewoon vaak echt niet om aan te zien , het spel doet pijn aan de ogen en ik erg vaak teleurgesteld naar huis gefietst… ook de laatste weken vaak gezegd laat het seizoen in hemelsnaam voorbij zijn… maar je blijft vvv supporter en mocht VVV de play off’s halen ben je toch blij…. maar dan is het ook zo voorbij want we hebben er echt helemaal niets te zoeken… Ik hoop dat de vele trouwe supporters, met name respect naar de jongens op de O-tribune,volgend jaar weer van de partij zijn maar ik vrees dat er toch diverse gaan afhaken….

  1. robvvv

   Misschien een beetje troost voor jou: ik kom al vanaf 1958 (toen als 3 jarige en altijd blijven komen) bij VVV op bezoek . Ik heb veel hoogte- maar nog meer dieptepunten meegemaakt…. MAAR … je bent VVV-supporter tot het eind en je neemt het zoals het op je afkomt………….. De tweede divisie in de jaren zestig waren ook geen pretje ;_) . Jaren 70 als FCVVV was weer even erg leuk (met Jovanovic ,Kurcinac en Pala).. Jaren 80 met Jan Reker als trainer waren topjaren…Maar niet spreken over de latere jaren 90 tot 2003… De rest weet je.

   Jammer dat op dit forum zo negatief afgegeven wordt op allen die zich inzetten voor deze club. Ik heb de neiging te zeggen : ga zelf aan de slag … Ik kan uit ervaring in directe omgeving zeggen dat het geen sinicure is om deze club te besturen… Een beetje meer respect , ook richting de huidige bestuurders , mag wel..

   1. Ievel Knievel

    Hoezo wordt er altijd gedaan alsof de top in de bestuurslaag bij VVV de enige zijn die zich inzetten voor de club? Er werkt meer personeel op de club (waar niet altijd even netjes mee omgegaan wordt overigens door de top).

    En ervaring uit directe omgeving? Jij bent dus gewoon bevriend met mensen die de club besturen? Daarom moet je het voor ze opnemen of wat? Of ben je ook weer op Venlonaren.net afgestuurd ter verdediging en om meningen hier te kleuren en beïnvloeden. Iets wat de laatste tijd weer vaker zien en van de zomer ook veelvuldig zagen, toen de kritiek, de meer dan terechte kritiek op Marco Bogers overigens, toen de kop op stak (echt een schande hoe er met Jos Luhukay is omgegaan, niet voor niks dat Luhukay zijn moment koos om op de stappen op de eerste dag dat Marco met vakantie ging en daarmee de pers te halen, om een signaal af te geven over de zeer zwakke aansturing bij VVV).

    En als dat besturen niet zo’n sinecure is, ligt dat aan het besturen zelf of aan de bestuurders bij VVV, waarvan de goeden die op een paar uitzonderingen na de laatste decennia echt letterlijk op 1 hand te te tellen zijn. En logisch dat het geen sinecure is. Het is dan ook een vak. Waar jemeer dan hard voor moet werken (6 dagen in de week) en waar je meer dan capabele mensen op een zeer hoog niveau voor nodig hebt. Niet mensen die gewoend zijn de lokale amateurclub voor te zitten of mensen die gewend zijn een middelgroot bedrijf aan te sturen. De professionele sport en het betaald voetbal op het hoogste of één-na hoogste niveau vraagt toch echt wat anders van mensen. Je moet dan misschien ook geen mensen aannemen als bestuur/ RvC zijnde die je alleen maar kent uit je eigen netwerk of uit het Noord-en-Midden-Limburgse (of uit je eigen “vriendenclubje”). Misschien moet je dus inzetten op het hoog inzetten en speuren naar de mensen die echt (bewezen) een BVO kunnen leiden. Zomaar een ideetje.

    En als het geen sinecure is om een BVO te besturen, waarom zijn er dan clubs die in potentie kleiner zijn dan VVV, uit steden, gemeentes en regio’s met minder potentie, die beter geleid worden? (Heracles, RKC, Emmen en nog wat clubs; en die het ook aantoonbaar beter doe)n. Zowel op sportief als financieel gebied. Ook clubs die wel eens degraderen en waar het niet makkelijk is, maar waar het wel aantoonbaar beter gaat (met ups en downs). Die worden dan toch echt aantoonbaar beter geleid en bestuurd.

   2. DeOtjes

    Ik denk, dat als ik zin had om ver terug te zoeken een passage in een van de onderwerpen op dit forum iets zou tegenkomen als volgt:

    “Kijk eens naar Heracles, komen ook uit de KKD maar hebben door verstandig beleid het voor elkaar gekregen een stabiele eredivisie club te worden. Net als PEC. Dat zou VVV ook moeten kunnen”

    Een kijk eens waar dat beleid ze heeft gebracht .. terug in de KKD. Goed. Ze promoveren nu weer maar zo heel goed zit het daar dus ook niet.

    Verder zegt RobVVV: ” Jammer dat op dit forum zo negatief afgegeven wordt op allen die zich inzetten voor deze club..”

    Om dan te pareren met “Hoezo wordt er altijd gedaan alsof de top in de bestuurslaag bij VVV de enige zijn die zich inzetten voor de club?” slaat helemaal nergens op. En om dan vervolgens hem weg te zetten als vriendje van het bestuur al helemaal niet. Dat is geen discussiëren. Dat is kost wat kost gelijk willen hebben.

   3. Ievel Knievel

    @ DeOtjes

    Bijzonder zwak om zelf woorden te verzinnen in die in mijn mond te leggen .

    Dit ““Kijk eens naar Heracles, komen ook uit de KKD maar hebben door verstandig beleid het voor elkaar gekregen een stabiele eredivisie club te worden. Net als PEC. Dat zou VVV ook moeten kunnen” zijn jouw woorden en niet mijn woorden.

    We weten allemaal dat clubs als PEC, maar ook een VVV dus promoveren en degraderen. Waar Heracles zich in onderscheid: Per ongeluk degraderen vorig seizoen (op het laatste moment, hadden er zomaar in kunnen blijven), maar als je dan degradeert, alles op alles zetten om het jaar erop weer te promoveren. Met je ziel en zaligheid. Dat heeft dus beleid voeren en je woorden waarmaken.

    Je beschuldigt mij van aannames, maar bent zelf de enige die met aannames die niet onderbouwd zijn aan komt kakken.

    En Rob zegt zelf dat hij vanuit eigen ervaring van dichtbij heeft mogen ervaren. Ik vraag dan (vandaar het vraagteken) of hij bevriend is iemand in het bestuur en of hij daarom voor het bestuur meent te moeten opkomen. Een vraag met een kritische ondertoon. Ik zet hem dus niet neer als vriendje van het bestuur, maar vraag of hij bevriend is met iemand uit het bestuur en dat hij zo de situatie van dichtbij kent.

 8. robvvv

  En wat VVV dit seizoen betreft… beter dan dit wordt het niet.. Dat ze al meedoen voor een ticket in de playoffs is al een hele prestatie. Er lopen veel goedwillende spelers rond maar de kwaliteit laat toch te wensen over. Het is zoals het is. Ik hoop op een paar “buffels “op het middenveld in het nieuwe seizoen (mannen als Balazs Toth ….) en wat betere resultaten in eigen stadion…. en wat schappelijker prijzen aan de tap…. Het bezoek aan de Koel moet toch een feestje blijven , nietwaar ?

  1. Ievel Knievel

   Hoezo zou het niet beter kunnen worden dan het nu is? VVV heeft nog 2 wedtrijden om met iets te komen wat de spraal kan doen doorbreken.

   In november en december zijn er prima potten op de mat gelegd? Wat was er dan toen zo heel erg anders dan nu? Nou ja, wat anders was, was dat men in een tactisch logischer concept speelde, in de sterkst mogelijk opstelling speelde en bepaalde spelers op een positieve manier de boel aanjaagde (peper in hun reet) en dat ook 2 helften lang.

   Speelt VVV in haar stekst mogelijke opstelling en met spelers op logische plekken zou er gewoon resultaat gehaald kunnen worden, tegen zo goed als iedereen in de KKD, wat een aantal wedstrijden dit seizoen ook hebben uitgewezen. Je ziet het ook aan de cijfers. Als we verliezen, dan vaak met 1 goal verschil. Een gelijkspel als gisteren met 1 tegengoal, etc.. Het spel is niet het allermooiste spel ever (understatement), maar dit VVV kan wel gewoon resultaat halen, mits er aan een aantal voorwaarden voldaan wordt.

   Helaas vond men het nodig om op cruciale momenten te gaan experimenteren met tactiek en alvast met spelers te gaan oefenen die waarschijnlijk volgend jaar onderdeel van de basis gaan uitmaken. Waarschijnlijk omdat men 7 wedstrijden geleden al riep dat we de play offs op zo goed als zeker gehaald hadden.

   Wat daarnaast de motivatie en spirit hebben doen verdwijnen zijn slecht getimede contractgesprekken die bij een aantal speler tot onvrede hebben geleid.

   1. DeOtjes

    En wat een bullshit over slecht getimede contractgesprekken. De enige waar we het echt van weten is Braken. Voor de rest weten we alleen dat er contracten zijn opgezegd omdat dat formeel moet voor 1 april.

    Of ga je Boogers nu ook in de schoenen schuiven dat dit soort verplichtingen ook uit zijn koker komen.

   2. marcel

    Het verhaal met contractbesprekingen is een jaarlijks terugkerend ritueel. Spelers en clubs weten dat dit gaat gebeuren. Raar vind ik wel dat men contracten opzegt van spelers waar men van aangeeft mee door te willen gaan. Daar blijkt uit dat men deze spelers dus weer vanuit een andere manier tegen de schenen aanschopt (zoals dit enkele jaren geleden bijvoorbeeld ook met Röseler gebeurde). en men dus wel wil verlengen, maar men minder wil betalen.

    Het experimenteren met opstellingen en spelers, zit natuurlijk wel degelijk een cruciale fout. waarschijnlijk gebaseerd op ‘we zijn er al’ heeft VVV hier belangrijke punten laten liggen, en kun je je afvragen wat zoiets doet in een groep. Dat mag je een trainer verwijten. Hierboven wordt ergens een van de sterke punten van Kruys benoemd dat hij het team in de rust kan motiveren en op scherp kan zetten. ik kan je een ding vertellen, als je dat zovaak moet doen, zit er vanaf het begin iets niet goed, en zal dit op een gegeven moment in een spelersgroep ook niet meer werken. Als je een keer boos wordt maakt dat indruk, als je elke week boos moet worden; ‘daar heb je hem weer’

 9. clubman

  Wazel Kwazel heeft het er maar druk mee om alle positieve berichten over VVV de kop in te drukken met zijn samenzweerderstheoriën en doemscenario’s. Niks en niemand deugen bij VVV en alleen Wazel heeft overal een oplossing voor, gewoon omdat hij alwetend is.
  Iedereen hier die positief is over VVV en die zegt een aardig seizoen te hebben gezien wordt weggezet als ingehuurd door VVV als “goednieuwsbrengers”.
  De vraag rijst: wat voor supporter ben je en welk plezier beleef je aan VVV als je constant alleen maar koortsachtig bezig bent om alles wat met VVV te maken heeft als negatief neer te pennen?
  Hoe sta je in het leven? Over letterlijk alles negatief zijn en steeds maar weer opnieuw met ellenlang proza je gelijk proberen aan te tonen met steeds meer wanhopige en sneue theorieën. Je moet elke dag wel doodmoe van jezelf worden.
  Best triest om zo in het leven te staan.
  In de tussentijd gaan de echte VVV supporters onder ons nog elke keer met optimisme de berg op voor weer een leuke avond in de Koel. En dat we ook soms een slechte reeks wedstrijden zien doet daar niets aan af. Dat hoort bij de charmes van het supporteren van VVV.
  Even lekker näölen nao de wedstrijd en weer goedgemutst door naar volgende week. FORZA VVV!!

  1. Ievel Knievel

   De Marco-PR-campange via allerlei alter egootjes draait op volle touren en dan zijn er ook nog mensen die in deze opzichtige clean washing campange trappen. Tsssssss.

   En welke positieve berichten?

   Je bedoelt een dramatisch slechte wedstrijd tegen Helmond Sport, met een spel niet om aan te gluren, waar je gewoon had moeten winnen? Dat ben je namelijk aan je stand verplicht.

   En nogmaals, als je het voor je argumenten nodig hebt om me Wazel Kwazel te noemen, dan is dat nogal een diskwalificatie van je zelf. Dat je namelijk nogal weinig op inhoud te melden hebt en dat je het qua argumentatie niet op eigen kracht wint. Vindt er maar het fijne van.

   1. Ik vind overigens wazel kwazel anders wel een uitstekend gevonden omschrijving voor iemand die zulke ellelange, vol aannames, conspiracy en slechts zelden op feiten beruste teksten produceert.
    Los van het feit dat je een aantal zaken aanstipt waar heus wel iets in zit, wordt dat compleet ondergesneewd door al dat gewauwel daaromheen…

  2. Ievel Knievel

   Lekker persoonlijk woorden, terwijl je werkelijk geen idee hebt wie ik ben. Irritant en zuigend gedrag van de bovenste plak. Wederom geen enkele inhoud in hoe jij over de club denkt, over het spel, over het elftal, over het beleid.

   Je voegt zelf niks toe, maar loopt alleen maar anderen die hun mond tenminste (kritisch) open durven te trekken af te zeiken en branden (mij, Ruiver en nog wat anderen). Supportertje heeft je daar nu al meerdere keren op gewezen. Lincoln in het verleden echt al heel vaak, tot vervelends aan toe zelfs.

   Venlonaren onwaardig, naar mijn idee. Hier wordt met elkaar gesproken en gediscussieerd, soms erg stevig, maar de cultuur is hier niet dat je via persoonlijke aanvalletjes maar je gelijk en je gram moet halen. Alleen jij en een 3- of 4-tal anderen manifesteren zich op deze manier, waarbij het bij jou het ergste is.

   Ga zelf iets nuttigs doen, dan ALLEEN MAAR op mij reageren. Wie is hier nu sneu en heeft er een bepaalde obsessie?

   Marco pak ik alleen maar aan op hoe hij zijn werk doet, niet op zijn persoonlijkheid. Persoonlijk lijkt hij mij namelijk een aimabel persoon

   Maar veel plezier volgend seizoen als we om plek 11 t/m 13 in de KKD gaan strijden; en ik hoop dat niet waar is of uitkomt, maar de voortekenen zijn er wel zo langzaam aan. De Spijkerman-jaren all over again.

 10. VeniVidiVici

  Volledig mee eens. Ik heb inmiddels wel een manier gevonden om met de Ievel Wazel op deze site om te gaan, de Ievel Wazel Bingo kaart. Ik heb hem deze week alweer vol: Royal Flush (5 laatste berichten op Venlonaren zijn allen door I.K. gepost) – Jos Luhukay – Marco Bogers – Johansson in de basis – De I.K. opsomming van complotfeiten – het stadiondossier – Bongaerts bepaalt de opstelling – een lap tekst van meer dan 500 woorden. Speel mee! On topic: Smans speelde een erg goede wedstrijd gisteren vond ik, fijn dat ie terug is na zijn blessure, sterk aan de bal en zette regelmatig een medespeler in stelling. Vrees wel dat het op de laatste wedstrijd in Utrecht aan gaat komen, verwacht dat De Graafschap de punten mee gaat nemen, die zitten in een goede flow nu.

  1. Ievel Knievel

   @Veni Vidi Vici

   Nou, dan heb je vaak bingo!!! Denk op dagelijkse basis wel 4x! 😉 🙂

   Geef je jezelf dan ook prijsjes of beloninkjes?

   Zat je trouwens te genieten van de wedstrijd gisteren? Of van de afgelopen 7 wedstrijden? Of van het compleet onnodige drama afgelopen zomervakantie?

   Wat draaien we toch ook een goede 2e seizoenshelft. Zulk aantrekkelijk voetbal. Echt vele malen beter dan afgelopen seizoen onder Jos. En sinds we de spelers waar we het volgend seizoen mee moeten gaan doen zijn gaan inpassen, gaat het ons echt voor de wind. 7 wedstrijden achter elkaar zonder winst (en zelfs nauwelijks met resultaat> of je moet een gelijkspel tegen een laagvlieger resultaat noemen). Dat heb ik inderdaad zelden tot nooit meegemaakt bij VVV in de eerste divisie.

 11. Koelie

  Dus het seizoen is geslaagd als men playoffs haalt en in de eerste ronde kansloos ten onder gaat? Lekker goedgemutst het nieuwe seizoen in.

  Je staat 3/4 seizoen op een playoff plek met in totaal 60 minuten leuk voetbal. Dankzij de fantastische reeks in de laatste periode kun je playoffs zelfs nog verspelen (dat was volgens de experts onmogelijk).

  Als je dit ok vindt dan ben je niet meer dan een applausband of vriendjes van de beleidsmakers. Lekker klappen voor al die geweldige thuiswedstrijden dit seizoen. Lekker klappen voor nul toekomstperspectief.

  1. Ievel Knievel

   Dezelfde mensen die nu in de pen gekropen zijn om persoonlijke aanvallen op mij te doen (geen inhoudelijke) riepen 7 wedstrijden geleden inderdaad dat we ons zeker gekwalificeerd hadden voor de play offs. Op zeker dus. Hoe gaan zij reageren als dit VVV kwalificatie voor de play offs verspeeld? Of gaan ze me het in de neus wrijven als dit VVV zich wonder boven wonder zich toch nog plaatst? Terwijl plaatsing voor de play offs gewoon een must was. Dat was gewoon de uitgesproken ambitie. We zouden voor plek 6 en 7 strijden, ook al probeert Kurys dat opzichtig te downplayen de laatste tijd. Als VVV 8e wordt of als ze 9e worden dan hebben ze gewoon ondergepresteerd.

   Dit VVV zou in zijn sterkste opstelling gewoon 4e of 5e kunnen worden. Of tenminste. Had 4e of 5e kunnen worden en je had gewoon minstens boven MVV moeten eindigen. Eigenlijk is het al een schande als je lager als MVV eindigt. Een club met nagenoeg geen mogelijkheden.

   En hoe moeten wij volgend seizoen eigenlijk voor promotie gaan strijden? Met een rechterrrijtjes selectie?

   Je moet eigenlijk wel dit seizoen voor promotie gaan, juist om de toekomst van de club nog enigzins veilig te stellen, maar met de negatieve flow van de afgelopen maanden gaan we zo voor spek en bonen mee doen aan de play offs. En gaan af als een gieter, want in tegenstelling voor de Keuken Kampioen Divisie-beelden is er door de landelijke pers wel aandacht voor de play offs voor promotie. Dus heel Nederland kan meegenieten van het matige VVV.

   En let wel: ik hoop dat ik het mis heb en dat julle me kunnen uitlachen en dat VVV de sterren van de hemel speelt.

   1. Onzin wat je over MVV beweert. Zij hebben een aan de lopende band scorende Ruben van Bommel, die volgend seizoen linkerrijtje eredivsie speelt, zo’n speler hebben wij niet…

   2. Ievel Knievel

    Volgend seizoen stelt MVV alweer minder voor hoor.

    Ze hebben dus, zoals ik al zei, beperkte mogelijkheden (financieel) en hun organisatie is rommelig (een aantal administratieve blunders op rij de laatste weekjes).

    Toevallig hebben de familieleden van Marwijk en van Bommel MVV vorig seizoen de helpende hand toegestoken. Beide van Bommeltjes verlaten MVV alweer en MVV staat er financieel nog steeds niet goed voor. Denk wel dat van Marwijk voorlopig nog wel eens wat gratis advies geeft. En als van Bommel een talentje ziet bij onze zuiderburen dan zal hij MVV wel tippen.

    Beetje hetzelfde wat Vergoosen, Stevens en Luhukay voor VVV (wel eens) deden (maar ja, die laatste hebben ze weggejaagd; had je nog heel erg veel aan kunnen hebben). Advies geven, klankborden en spelers tippen.

    Maar tout Mestreech boeit MVV geen ene zak. MVV is echt een volksbuurtclub, daar kijkt sjiek en sjoen (en het Maastrichts bedrijfsleven) niet naar om (en op neer). Expat Mestreech en het (internationaal) bedrijfsleven hebben nog minder tot nagenoeg geen interesse in MVV.

    Ze hebben notabene het hoofdkantoor van Vodafone Nederland (o.a.) binnen hun gemeentegrenzen liggen.

 12. FC VVV03

  Denk dat VVV daarom ook nooit echt vooruit komt. Slechte periodes worden altijd afgedaan met “dat is bij VVV nu eenmaal”. En na goede periodes weet men het altijd zelf weer te verkloten op een of andere manier. Gaat het slecht word er gewoon weer een trainer uitgeknikkert en proberen we het met de volgende opnieuw. Daarbij word nooit gekeken of men als club beleidsmatig wel goede dingen doet. De Venlonaar in het algemeen is daar ook erg nuchter in denk ik. Gaat het goed lopen we er met de meute achteraan, gaat het slecht dan haalt men zijn schouders op en zijn de mensen noalers die een kritische nood laten vallen. Ik vind het persoonlijk niet heel erg om gewoon een KKD club te zijn hoor, maar als je als leiding al jaren roept dat we te weinig budget hebben en er te weinig seizoenkaarten verkocht worden is het misschien ook eens tijd om te kijken waarom die grote sponsoren niet aangetrokken worden en of men als club daar in kan verbeteren. Dat lukt nooit met al jaren dezelfde koppen aan het roer. Zekerheid heb je natuurlijk niet dat het beter gaat met iemand anders, maar om de 2/3 jaar een nieuw beleidsplan schrijven en het vervolgens niet klaarspelen en maar weer verder gaan met een ander plan dat kan iedereen. Een frisse wind zal in Venlo nooit gaan waaien, het zal altijd een muffe bries zijn.

  1. supportertje

   Dat is denk ook wat het meest storende is. Iedere keer nieuwe plannen, nieuwe beloftes, iedere keer weer hebben over een nieuw stadion. Een soap die al bijna 15 jaar aan de gang is. Zonder een echt uitzicht op iets. Het lijkt de regering wel, plakken aan het pluche, niets uit je handen laten komen. Niets oplossen en klagen dat daar geen geld voor is.

  2. DeOtjes

   Wat je schrijft klopt wel. Dat zit ook in de aard van mensen. En ik denk dat VVV wel heeft gezien dat ze weinig grote sponsoren hebben. En heel misschien hebben ze ook een oplossing maar is de oplossing niet haalbaar.

   Aan de andere kant is het Roda (na de periode Nol Hendriks), MVV en Fortuna op eigen pootjes ook niet gelukt. Fortuna alleen dankzij een investeerder maar dat is vooralsnog onbespreekbaar voor de VVV achterban denk ik.

   En er zijn meer Eredivisie clubs die met het fenomeen geen geld geen vooruitgang struggelen. Ik denk dat er weinig fans van verschillende clubs zijn die niet hopen op die ene promotie. Zelf een Helmond Sport, Eindhoven, Almere of Roda wil tzt promotie. VVV heeft wat mij betreft weinig significant voordeel ten opzichte van een van die clubs.

   Op het veld terug naar de basis met een solide as waar je een team omheen bouwt voor de resultaten op het veld. Een paar goed gescoute spelers waar je transferinkomsten uit haalt. En in de tussentijd proberen iets meer inkomsten te genereren (zonder te duur te worden) is denk ik de meest eenvoudige route om te bewandelen. En hierin zitten al genoeg uitdagingen. Dan laat ik het stadion, andere faciliteiten en eventuele grote sponsoren nog buiten beschouwing.

   1. @deOtjes Ik denk dat je in korte bewoordingen uitstekend weergeeft hoe de situatie voor VVV en vergelijkbare clubs is op dit moment…

   2. Ievel Knievel

    Die Limburgese clubs presteren matig, omdat ze bijzonder matig bestuurd worden. In Maastricht en omgeving is meer dan geld genoeg aanwezig. Alleen wordt MVV in Maastricht gezien als een sloeberclub. De mensen met geld willen daar niet mee geassocieerd worden.

    Fortuna en Roda kennen gewoon grote periodes van mismanagement (en grote woorden).

    Als er 2 clubs zijn die geen vergelijkingsmateriaal zijn, dan zijn het deze twee.

    Heb je het over clubs, steden, gemeentes, regio’s die vergelijkbaar zijn met VVV, dan heb je het over Hercales, Go Ahead Eagles, PEC, RKC Waalwijk, Cambuur en nog wat andere voorbeelden (allemaal clubs in de periferie, op Zwolle na). Ook clubs die degraderen en promoveren, maar al zeker een decennium wel beter beleid voeren en dus ook regelmatig verrassen en consequent op een bepaald ambitieniveau blijven acteren (top KKD of onderkant/ middenmoot eredivisie). Ik zie daar minder verval dan bij VVV, bij eventuele degradaties, en hun organisaties staan beter; waarbij ze allemaal ook hun stadiondossiers wel redelijk voor elkaar krijgen en voor elkaar aan het krijgen zijn, itt bijna 20 jaar (inmiddels) aanmodderen.

   3. DeOtjes

    Nou Als ik jou ge orakel moet geloven zijn het juist Fortuna en Roda die ik mag vergelijken met VVV. Want bij VVV is het immers ook mismanagement troef. Dat beweer je zelf.

  3. Ievel Knievel

   Als we zo denken wordt het inderdaad noot (meer) wat met VVV. Dat is dus het verschil met clubs die boven verwachting presteren en meer halen uit de mogelijkheden dan er perspectief is. Een geloof in de toekomst, een lange lijn en stippen aan de horizon. Hard werken om boven je zelf uit te stijgen. Bij VVV zie ik matigheid troef, middelmaat. En inderdaad pas paniek als de tap leeg is.

   Kunnen Marco Bogers en Walter Grutterswijk inderdaad lekker gaan high fiven met de selectie als er weer een gewonnen is. In het land van de blinden is één-oog koning. Marco (met zijn praatjes) heeft er voor gerzorgd dat velen in deze regio inmiddels geloven dat VVV en haar aanhang blind is geworden.

   EN @Veni: je kan weer een kruisje op de bingokaart zetten!

  4. Ievel Knievel

   @ FC VVV03

   Eindelijk eens een goede, volwassen, inhoudelijke reactie.

   Zien we bij een aantal reaguurders (Clubman, distortion, Veni en dergelijke, en een aantal fake accounts) niet terug. In hun bewoordingen gedragen zij zich precies zoals dit stukje uit je tekst: “Gaat het goed lopen we er met de meute achteraan, gaat het slecht dan haalt men zijn schouders op en zijn de mensen noalers die een kritische noot laten vallen”.

   Dit stukje is bijzonder treffend: ” Slechte periodes worden altijd afgedaan met “dat is bij VVV nu eenmaal”. En na goede periodes weet men het altijd zelf weer te verkloten op een of andere manier. Gaat het slecht word er gewoon weer een trainer uitgeknikkert en proberen we het met de volgende opnieuw. Daarbij word nooit gekeken of men als club beleidsmatig wel goede dingen doet. ” en: “maar als je als leiding al jaren roept dat we te weinig budget hebben en er te weinig seizoenkaarten verkocht worden is het misschien ook eens tijd om te kijken waarom die grote sponsoren niet aangetrokken worden en of men als club daar in kan verbeteren. Dat lukt nooit met al jaren dezelfde koppen aan het roer. Zekerheid heb je natuurlijk niet dat het beter gaat met iemand anders, maar om de 2/3 jaar een nieuw beleidsplan schrijven en het vervolgens niet klaarspelen”.

   En de enige juiste conclusie (mijn inziens): er kan in Venlo zeker een frisse wind waaien, maar dan heb je hele andere karakters nodig die de kar trekken dan de blaaskaken die zich bij VVV altijd in de top lijken te manifesteren (dieknekken, letterlijk en figuurlijk). In Venlo zijn er vele nuchtere mensen te vinden die op een bescheiden wijze wel succes boeken, ook met bescheiden middelen, maar die schreeuwen dat niet zo van de daken.

   1. DeOtjes

    Ah dus het werk als volgt:

    Als je het eens bent met I.K. of als de boodschap in zijn straatje past dan is het een zinnige inhoudelijke reactie.
    Maar als je je niet conformeert aan zijn VVV-beeld dan ben je een fake account / lid van de Boogers fanclub of gewoon blind

 13. Louis van Gaal

  Kijk eens hoeveel punten VVV heeft gesprokkelt tegen ploegen die onder ons staan: Telstar 1, Jong AZ 0, Ado 4, jong ajax 1, Roda 1, jong PSV 4, Helmond 1, den Bosch 4, Dordrecht 3, Top Oss 3, en dan tegen de ploegen die boven ons staan behalve de top 2: Almere 6, Willem II 1, Eindhoven 4, NAC 3, MVV 6,…. Bizar

 14. FC VVV03

  Ja dat is onbegrijpelijk he. Ik denk ook eerlijk gezegd dat we nu zo hard moeten werken om die play offs uberhaupt te halen, dat we in de eerste ronde gewoon eruit liggen al. Ik hoop natuurlijk van niet! Paar weken terug had ik gezegd laat die play offs maar komen, maar toen speelden we echt als een hecht team. Daar is niets meer van over. Zou me verbazen als men dat na al die weken plotseling weer voor elkaar krijgt. Maar goed het is en blijven play offs waarin altijd gekke onverwachte dingen gebeuren. Fingers crossed! Eerst maar eens Vrijdag play offs veilig proberen te stellen.

 15. Ievel Knievel

  @DeOtjes

  Nee hoor, helemaal niet. Zo werkt het helemaal niet. Zo werk ik niet. Er zijn genoeg mensen waar ik niet of waar het niet helemaal mee eens ben. Daar reageer ik verder niet op en zij ook niet kinderachtig op mij. Soms moet ik ook erkennen dat zij mij wel eens tot nieuwe inzichten brengen. Ook, omdat ze op een volwassen manier het gesprek aangaan en met echte en deugdelijke argumenten en een motivatie komen. Onderbouwd weet je wel. Dat geldt voor een aantal usual suspects niet/ nooit.

  Je post/ bericht zit weer vol met aannames en je legt me WEER woorden in de mond en dat doe je bewust/ expres.

  Het is alleen zo (en Supportertjes viel het ook al op) dat iedere keer als de stroom kritische berichten op het bewind van Marco B toeneemt er zich hier ineens veel nieuwe accounts melden (die je dan verder niet of nooit meer hoort, en er alleen zijn om het beleid van M.B te steunen) en dat sommige bestaande accounts alleen in actie komen om het bestaande beleid te verdedigen. Verder hoor je ze ook nooit. Clubman draagt nooit iets bij aan gesprekken of discussies, behalve mensen afkatten.

  Het vreemde is ook nog eens dat je de spelers en trainer hier altijd wel mag afzeiken, maar o wee als je aan de (goed verdienende) directeur komt of als je kritiek hebt op de beleidsmakers. Dat mag niet. Hou toch op man. Terwijl goed beleid het team over het algemeen het beter laat doen. Als je ook nog eens de clubcultuur en de wind die waait kan veranderen dan is er best wat mogelijk.

  Met deze mensen aan het roer is er 0,0 toekomstperspectief. Je krijgt meer van hetzelfde, alleen dan op een steeds lager niveau. Neem dan eens een voorbeeld aan HandbaL Venlo, die volgens een 10 jarenplan langzaam maar gestaag richting de top aan het werken zijn. En ze wijken maar zelden een milimeter af qua beleid. En dat leidt, met een lange adem, tot succes.

  #Tijdvoorenfrissewind #Bogersout #endeGrutterwijkjesout #anderevisiedandievanBongaerts !

  1. DeOtjes

   Ik leg je geen woorden in de mond. Ik zie opvallend gedrag en dat beschrijf ik.

   Bij spelers vind ik ook dat je kan zeggen dat iemand slecht speelt of meerdere wedstrijden op rij slecht heeft gespeeld. Het moet alleen niet op de persoon gespeeld gaan worden en ook niet continu.

   En dat is iets wat jij nu al meer dan 1 seizoen doet. Steeds maar weer met dezelfde argumenten op dezelfde personen inhakken. Inmiddels weet iedereen wel hoe je erover denkt. En om bij iedere scheet die gelaten wordt hetzelfde riedeltje maar weer aan te halen is niet alleen vervelend. Het gaat ook teveel de kant op naar het moedwillig willen beschadigen van personen.

   Voor mijn gevoel is het geen kruistocht meer waar je mee bezig bent. Het is een vendetta geworden.

   1. Ievel Knievel

    Laat iedereen het maar lezen en zelf maar zijn oordeel vellen of je me woorden in de mond legt of niet. Je gokt wat ik zou denken en zegt dan dat het mijn woorden zijn. Volgens mij de definitie van iemand woorden in de mond leggen, maar ik zal het wel verkeerd hebben. En je bent maar druk met op mij reageren (en vice versa, hihi 😉 ). Zoals gezegd belet het mij voor geen ene meter om mijn keutel in te trekken hoor. Eerder het tegenovergestelde.

    Ik heb Marco nog nooit persoonlijk aangevallen. Ik geef kritiek op zijn functioneren. Ik heb al honderd keer gezegd dat het mij een aardige buurman zou lijken. Een prima voorzitter van de lokale amateurclub. Maar naar mijn functioneert hij niet zo lekker en ik heb meer dan genoeg redenen om dat te vinden. En naar mijn idee zou VVV meer hebben aan een geschiktere directeur dan aan een vriend van de leden van de Raad van Toezicht. En ja, dat is zo. Ineke en Walter Grutterswijk zijn door Hai Berden naar voren geschoven. Vriendjespolitiek eerste klas. En dat zijn geen aannames, dat zijn feiten. Zoek maar na. Je kan googlen. Weinig “conspiracy” aan hoor.

    Het feit dat jij de AD maar kostte wat kost blijft verdedigen doet me wel een beetje de wenkbrauwen fronsen.

    Een vendetta?! Kom nou toch. Doe efkes normaal. Koekoek.

    >>>> Maar jij blijft waarschijnlijk nog achter Marco, de RvC en het beleid aanhobbelen als de club al lang en breed begraven is (>>>>>>*kijk, dit is nu zo’n aanname, zoals jij ze er de hele tijd in gooit)? (Voor deze ene keer gooi ik er ook eens een aanname in).

 16. FC VVV03

  Het is ook algemeen bekend dat Marco hier ook geregeld rond neust. Dus wat dat betreft zou dat niet eens gek zijn. Maar wat hebben we eraan niets. Laat iedereen hier toch zijn mening hebben. Ik zou me pas zorgen maken als hier niets meer te lezen is want dan leeft het niet meer.

  1. mats

   Oh als dat het geval is….
   Beste Marco, je faalt al sinds je aantreden. Er is nog niets positiefs uit je handen gekomen.. VVV is een club in de marge geworden. Sponsors kopen weg, het Koeldossier etc etc…
   Het is klaar nu! Wegwezen!

 17. jason

  Pff wat een teksten hier. Maak julie toch niet zo druk. Het is voetbal. Een spel. De spelers dachten al dat ze er waren na almere uit maar dat dacht iedereen rond de club. Ook wij. Is gewoon menselijk. De scherpte was weg wat je goed zag bij de wedstrijd nac thuis. Daarna is het lastig om dit weer terug te draaien. Maar vanaf nu is de nacompetitie begonnen. Heerlijke wedstrijden met veel spanning erop. Verlies je lig je eruit. Vrijdag tegen de graafschap eindelijk weer eens met echte spanning in mijn lijf naar het leukste stadion van Nederland !!

  Lang leve De Koel

  1. supportertje

   Jason, daar heb je gelijk in. De nacompetitie is nu al van start gegaan. Men heeft het zich onnodig moeilijk gemaakt door inderdaad te denken dat de buit binnen was. Ik ben zelf iedere wedstrijd aan wazig, en heb voor de tweede keer in het seizoen een zwaar verval mogen aanschouwen. Wat dit nu precies is, daar kan ik de vinger niet opleggen. Maar persoonlijk denk ik dat bij de tweede keer contractbesprekingen en het niet doorgaan met bepaalde spelers zeker invloed heeft gehad. Ondertussen raakt VVV als club wel in verval, door allerlei oorzaken. Er veel op aan te merken. Dat nu ook het voetbal veel slechter is geworden haalt het scherm weg van het positieve aspect. Playoff was de doelstelling, en met een beetje geluk haal je die. Positief dus, maar dan, wedstrijden in de Playoff. 2 wedstrijden winnen heel leuk, misschien met alle geluk in de finale terecht komen, en dan. Per ongeluk in de eredivisie terecht komen, en dan. Een groot speler van VVV heeft in een winkel tijdens een praatje gezegd dat ze dan pas echt een probleem hebben. Het stadion is er niet klaar voor, spelers zijn er niet klaar voor, en de financiën zijn absoluut niet toereikend. Maar je hebt gelijk, nacompetitie is begonnen en laten we proberen te genieten van het voetbal. Misschien hebben de spelers nog ergens een potje waar ze uit kunnen halen om ons aan het einde van het seizoen te laten genieten van een paar mooie potten voetbal. Paar Playoff wedstrijden, en dan klaar, zodat we het seizoen toch met een positief gevoel af kunnen sluiten. Dan met zijn allen op vakantie, en kijken of het nieuwe seizoen wat brengt. En mocht het onverhoopt toch lukken om de sprong te maken zien we het wel. Maar het lot van een VVV supporter is vaak een van teleurstellingen, maar het mooie is. Wij pompen ons altijd weer op, en blijven achter onze club staan. Maar zien ook graag dingen veranderen, en dat lukt nog niet goed genoeg. Tijd voor een nieuwe frisse wind, zodat wij als supporter op alle fronten blij zijn.

   1. Ievel Knievel

    Wacht even, dus een (oud-?) speler van VVV heeft gezegd dat stadion, SPELERS (?!?!?!) en de financiën niet klaar zijn voor promotie? We waren toch aan het toewerken naar promotie BINNEN 3 seizoenen? Dat was toch de doelstelling na degradatie, die niet aangepast is? Het 2e seizoen valt toch binnen die 3 seizoenen?

    Wat heeft men de afgelopen 2 seizoenen dan gedaan qua organisatie? Alles zou toch bezig moeten zijn met voorbereidingen van het naar promotie toe werken? En er zijn toch wel degelijk versterkingen gehaald dit seizoen en vorig seizoen. Was dit financieel onverantwoord dan? Zo ja? Waarom zijn deze versterkingen dan toch gehaald en waarom is de ambitie dan niet al 2x bijgesteld in communicatie, pers en op bijvoorbeeld sponsor- en supportersavonden? Waarom is onze ambitie dan niet gaan voor de plekken 9 t/m 13? Of durft men gewoon niet eerlijk te zijn tegen sponsoren en supporters en worden we daarom gewoonweg voorgelogen?

    Dan, zal me wel weer een complottheorie verweten worden, maar het scenario dat de trainer/ staf (selectie) met toestemming van bovenaf dus enigzins bewust aan het verzaken is om het verwachtingsmanagement te downplayen (omdat men koste was kost niet wil promoveren) zou dan ook nog eens gewoon realistisch/ waar kunnen zijn? Of dat bijvoorbeeld Kruys de vrije ruimte gekregen heeft om alvast te experimenteren met opstellingen, spelers en speelwijzen voor volgend seizoen, met de mindere garde die blijft, samen met Bongaerts, zou ook gewoon waar kunnen zijn?

    Ik heb trouwens nog steeds geen antwoord op mijn vraag waarom je wel negatief mag zijn over spelers: “Braken is niks meer de 2e seizoenshelft, over zijn top heen, beter dat hij gaat” (of met het halve stadion Milko Pieren uitfluiten), maar dat dit van een aantal reaguurders niet mag als het directeur Bogers of bijv. de Grutterwijkjes betreft, dan klimmen ze wèl (vrijwel meteen) in de pen.
    En kennelijk vind men dat ik spoken en complotten zie als ik zie dat er ineens verse accounts opduiken op die momenten om te proberen mensen de mond te snoeren.

    Waarom zou ik niet mogen zeggen dat de directeur al lang over zijn houdbaarheidsdatum en beste tijd heen is en dat het beter is dat hij ander werk gaat doen? Waarom zou ik niet mogen zeggen dat toezichthouders toezicht moeten houden en niet een vriend/ kennis de hand boven het hoofd moeten houden? Of dat het onwenselijk is dat een ex-toezichthouder en de man van de voorzitter een functie bekleed binnen het bedrijf VVV? Ook zo’n raar argument: kennelijk moet ik directeur van een BVO zijn om kritiek te mogen leveren op de directeur van een BVO. Als dat zo zou zijn zou geen enkele journalist meer kritisch mogen zijn over de onderwerpen die hij of zij volgt en zouden wij als sportfanaten niks meer mogen zeggen over sporters, want de meeste van ons hebben niet op dat niveau gesport.

    #Bogersout #deGrutterwijkjesout #anderevisiedandievanBongaerts

   2. DeOtjes

    Ik denk dat niemand heeft gezegd dat je dat niet mag zeggen. Ik heb alleen gezegd dat het continu herhalen van dezelfde info niet alleen vervelend wordt, het begint te lijken op iets wat jij niet wil zien / horen.

    Ik denk dat de meeste VVV fans zouden willen zien dat het beter ging met VVV.
    Ik denk dat de meeste VVV fans zouden willen zien dat bepaalde zaken sneller opgepakt / opgelost zouden worden.
    Maar ik denk ook dat veel VVV fans weten dat ze niet alle ins- en outs kennen en dat ze dus minder snel genegen zijn bepaalde uitspraken te doen
    En tenslotte denk ik ook dat veel VVV fans beseffen dat alles maar de laan uitsturen geen garantie is op succes.

   1. DeOtjes

    Werk jij nog net zo hard als je weet dat over 2 maanden je op zoek moet naar een nieuwe baan ?

    Ik denk dat er een stuk wil om er 200% voor te gaan verdwijnt en dat je meer bezig gaat zijn met die nieuw job binnenhalen.

 18. RuiverCity

  Het is toch ongelooflijk hoe sommige forumleden hier alles recht praten wat krom is. Ze hebben een goed seizoen van ons VVV gezien. Nou dan is het kinderhandje wel erg snel gevuld zeg. Dit seizoen waren er misschien twee/drie goede thuiswedstrijden te zien. De rest was echt niet om over naar huis te schrijven.

  Ook is men al vrij positief over de nieuwe aanwinsten. Knap als je de toekomst, zonder hem te zien spelen, met vertrouwen tegenmoet gaat met een speler die maar 9 KKD-wedstrijden in de benen heeft. Met een rechtsbuiten die nog weinig heeft laten zien.

  Blijven jullie maar lekker met een geel/zwarte bril achter Boogers en consorten aanrennen. Vorig jaar al zo goed als failliet. Grotere sponsoren worden door de heren niet binnengehaald, terwijl die er in de regio genoeg zijn!
  Een Raad van Toezicht die alleen maar bestaat uit ons-kent-ons mensen.

  De club raakt in verval, net als in de jaren 90.

  Ievel Knievel, blijf met jouw realistische commentaren deze site maar volgooien. Het klopt vrijwel altijd wat jij schrijft.

  1. supportertje

   We zijn het niet altijd eens, maar sta wel achter het feit dat kritische zaken benoemt en gezegd mogen worden. En dat uiteraard met respect naar elkaar. En dat er verval is dat kun je zeggen en is er ook. VVV wordt op dit moment met lapmiddel overeind gehouden. Progressie is ver te zoeken. Positief zijn is erg moeilijk op deze manier, en je mening hebben ook. En die mag men hebben. Je hoeft het er niet mee eens te zijn. Heb het al eerder gezegd dat het opvallend is dat als het op bepaalde kritiek aankomt, er plotseling nieuwe accounts opduiken. Maar dat mag ook, maar geeft wel te denken. Maar de meeste zijn al lang genoeg op deze sit, die gelukkig wel met elkaar discussie kunnen voeren over het voetbal en beleid van onze club. Bij mij komen ook de beelden en het gevoel van de jaren 90 weer boven drijven. Ben zelf altijd positief, maar zie ook echt wel de donkere onweerswolken boven ons stadion samenpakken. Maar wel proberen om die samen als supporter te weerstaan. Tevens is het echt tijd geworden dat het aangemodder, want anders kan ik het niet noemen ten einde gaat komen. Bestuurlijk moeten er echt zaken veranderen. Op de laatste supportersvergadering is gezegd dat in augustus meer bekend gaat worden wat er gaat gebeuren v.w.b. het stadion. Afwachten dus, en als we weer het bos in worden gestuurd, dan is het denk ik het uitgelezen moment om eens echt te laten zien waar we staan als supporters. Hopelijk gaan ons dan inderdaad verenigen, en te strijden voor onze club en het behoud, maar vooral om een bestuurlijke verandering te bewerkstelligen.

  2. Ievel Knievel

   @ RuiverCity

   Valt me ook op. Men staat simpelweg al te juichen bij het idee DAT er spelers gehaald zijn. En wat zijn ze dan toch lekker bezig boven op de Berg!

   Niemand kent verder de spelers in kwestie die gehaald zijn, maar dat maakt niet uit. Kennelijk alleen al, omdat het de oudere broer van Timber is, is het ineens een grote naam. Dat die oudere Timber zelfs in jong-Utrecht, de hekkensluiter van de eerste-divisie met een schamele 26 puntjes en 10 plekken onder VVV op de ranglijst, niet weet door te breken, dat boeit dan niet ofzo?!?! Schiet mij maar lek?!?!?!

   Of dat er een keeper van FC Groningen gehaald wordt die verder niemand kent?!?! Hebben wij nog een keeper nodig dan? Waarom/ Hier even de statistieken van de Boer bij FC Groningen, schrik niet:

   JAN DE BOER – 25
   DOELMAN
   Geboortedatum:
   20-05-2000
   Seizoenen actief:
   2019/2020 – 2022/2023
   Geboorteland:
   Nederland
   In de seizoenen van 2019/2020 tot 2022/2023 heeft Jan de Boer in totaal 1 wedstrijden gespeeld. In deze 4 jaar heeft Jan 0 goals op zijn naam mogen schrijven en kreeg in totaal 0 gele kaart(en) en 0 rode kaart(en).

   STATISTIEKEN PER SEIZOEN
   2022/2023
   Goals:
   0
   Assists:
   0
   Minuten gespeeld:
   90
   Aantal keer gespeeld:
   1
   Gele kaarten:
   0
   Rode kaarten:
   0
   2021/2022
   Goals:
   0
   Assists:
   0
   Minuten gespeeld:
   0
   Aantal keer gespeeld:
   0
   Gele kaarten:
   0
   Rode kaarten:
   0
   2020/2021
   Goals:
   0
   Assists:
   0
   Minuten gespeeld:
   0
   Aantal keer gespeeld:
   0
   Gele kaarten:
   0
   Rode kaarten:
   0
   2019/2020
   Goals:
   0
   Assists:
   0
   Minuten gespeeld:
   0
   Aantal keer gespeeld:
   0
   Gele kaarten:
   0
   Rode kaarten:
   0

   1. Grad

    Van genoemde statistieken van Jan de Boer hoef je niet te schrikken als je deze nader analyseert. Hij is nl pas 22 en was in het seizoen 2021/2022 en 2022/2023 nog officieel selectiespeler van O21, hierin heeft alleen eind 2021 maar 11 wedstrijden gekeept. De periode hierna is hij steeds 3e keeper geweest bij het 1e elftal. Dit seizoen heeft hij in de gewonnen (4-2) wedstrijd tegen PSV in de basis gestaan en in de bekerwedstrijd tegen FC Dordrecht. Conclusie , je zou dus eerder denken dat Groningen in hem mogelijk een talentvolle doelman hebben gezien, anders hadden ze hem niet zo vroeg bij de selectie gehaald.

  3. DeOtjes

   En wanneer doen ze het wel goed dan ? Als ze aan het eind van het seizoen beginnen met aankopen dan zijn ze weer te laat.

   Nu ben ik ook niet echt onder de indruk. Maar Willem zal deze speler (Timber) nog kennen vanuit zijn Utrecht periode. Dus of je serveert Willem af of je geeft Willem het voordeel van de twijfel
   Als je van Zima afscheid gaat nemen dan heb je een 3e keeper nodig. Volgens mij hebben vrijwel alle clubs 3 keepers onder contract. Hij is gewend op de bank te zitten, wil er uiteraard voor gaan maar als het niet lukt verwacht ik eigenlijk geen problemen. En ik denk dat je daarop moet letten bij het scouten. Kwaliteit en dat iemand zich kan neerleggen bij een plek op de bank.

   1. Ievel Knievel

    Je kan beter selectiever zijn en minder spelers halen (steeds) dan maar hopen dat er wat tussen zit, want daar heeft het toch al een paar seizoen de schijn van. Maar ik laat mij verrassen hoor. En als ik het mis heb zal ik dat gewoon toegeven.

    En voor die 3e keepersfunctie kun je toch beter je volgende jeugdkeeper in de rij/ lijn doorschuiven lijkt mij, of zeg ik nu iets heel vreemds?

 19. supportertje

  Ben bang dat we ze het voordeel van de twijfel moeten geven. Waarom, we hebben er op dit moment geen invloed op. Er zal een koers uitgezet zijn, en op dit moment vaart het schip. Ze halen spelers, en we weten niet hoe dit gaat uitpakken. Ook weten we niet wie wel en daadwerkelijk niet gaat blijven. Geruchten zijn er genoeg.

 20. FC VVV03

  Mooi dat VVV nu al bezig is met volgend seizoen dmv seizoenkaart verleng mogelijkheid enz , maar ben ik de enige die de timing een beetje apart vind. Je kunt play offs gewoon nog mislopen en er word in het bericht al een gratis ticket beloof voor de play offs. Beetje misplaatst aangezien je al weken niet wint. Kan aan mij liggen natuurlijk. Had daar mee gewacht tot na Vrijdag denk ik dan.😌

  1. Koelie

   Misschien schrokken ze wakker dat andere clubs al weken eerder met de verkoop zijn begonnen. Op zich goed om zo snel mogelijk cash binnen te harken.

   Maar ik vind het wel een naaistreek om je seizoenkaarthouders te laten dokken voor playoff na zo’n k*t seizoen en coronahulp. En dan die laatste alinea dat je de prijzen zo laag mogelijk hebt gehouden. 20% prijsstijging is toch iets hoger dan de inflatie. Gevolg van het financiële en sportieve wanbeleid zullen we maar zeggen. De Bogers opslag.

   1. Ik meen me te herinneren dat de snelle beslissers vorig seizoen een gratis kaartje kregen voor de Herman Teeuwen Memorial. Een wedstrijd die nooit gespeeld is.

   2. goalkiller

    Schandalige actie mijns inziens mbt gratis kaartje voor verlengers. Het aantal goede thuiswedstrijden is op 1 hand te tellen. Playoffs als ze die ene wedstrijd al halen, fingers crossed, dienen voor alle scc houders gratis te bezoeken te zijn. Na al het wanbeleid en wanprestaties op het veld het minste wat ze kunnen doen.

   3. Ievel Knievel

    @Koelie

    Volgens mij wachten we ook nog op een afscheidswedstrijd van Honda, al 11 a 12 jaar.

   4. inut

    @koelie ik vind het play-off ticket verhaal schandalig. Na zo’n seizoen hoor je die gewoon gratis te krijgen als SCC-houder. Wat betreft die indexering snap ik de keuze van VVV dan weer wel. Er is een indexering van 10% door de inflatie. De onkosten voor clubs zijn met bijna 20% gelezen las ik laatst in een onderzoek. de mensen die vorig seizoen n.a.v. coronacompensatie tegen de oude SCC-prijs heeft verlengd, krijgt nu 10% indexering erbij + de 10% die vorig jaar erbij kwamen voor de mensen die tegen de nieuwe prijs verlengden. Dan is er in totaal voor die mensen prijsverhoging van 20 procentpunt maar dat moet bekeken worden over 2 jaar inflatie. Een prijsverhoging kijkende naar het spel is natuurlijk scheef, maar kijkende naar de inflatie en hogere onkosten vind ik niet dat we daar over mogen zeuren. Ook als we de SCC-prijzen vergelijken met andere KKD-clubs is het allemaal nog prima te overzien. Al helemaal als je kijkt naar de duizelingwekkende prijzen bij Helmond.

   5. inut

    overigens meen ik te herinneren dat VVV met Celtic nog een afspraak met potlood had gemaakt bij de verkoop van Giakoumakis dat ze ooit nog eens tegen elkaar zouden spelen in de nabije toekomst (Herman Teeuwen memorial o.i.d.). ook die “afscheidswedstrijd” kan je mooi vergeten inmiddels

   6. Koelie

    @inut je hebt gelijk over dat de prijsstijging als je de coronaverlenging niet meetelt “maar” 10% is. Goed ik heb ze de keer ook wat extras gegeven dat maakt ook niet uit, maar schrijf dan niet dat je de prijzen zo laag mogelijk hebt gehouden dat is gewoon onzin. Ze zijn namelijk fors verhoogd. Die tekst hebben ze trouwens verwijderd….

    Ik heb maar weer snel verlengd, misschien trekt dat Kees over de streep (grapje Kees, hoeft niet!)

 21. zuid1

  Tuurlijk maak alle wedstrijden lekker gratis in de eventuele play offs. VVV hoeft ook zelf geen kosten te maken hiervoor. Valt me ook op wat de club ook doet niets is goed.

  1. Ievel Knievel

   Niemand vraagt voor het gratis maken van alle wedstrijden in play offs/ nacompetitie, het gaat om de (o zo belangrijke) 1e wedstrijd in de play offs. Het is een beetje suf om daar een beloning aan te koppelen voor het snel bestellen van de seizoenkaart voor VOLGEND seizoen (zijn ze bang dat mensen geen seizoenkaart meer willen volgend seizoen of zo?> gewoon slechte marketing dit, gedaan door iemand die een aantal marketingwetten aan zijn of haar laars lapt), want je wil juist de supporters belonen die VVV tot nu toe een hart onder de riem hebben gestoken (of zelfs de afgelopen 1,5 seizoen) en op die manier een vol stadion en goede sfeer in die eerste wedstrijd hebben. Het publiek kan als 12e man de ploeg aan een punt of winst helpen. Erg nodig!

   En zoals Peter al zegt, de snelle beslissers van vorig jaar hebben nog steeds recht op de Herman Teeuwen Memorial, die op 100% zeker zou doorgaan, aldus Marco B. Weer woorden die nooit zijn waargemaakt (en waar weer derden de schuld voor kregen).

   Andere clubs laten wedstrijden als een eerste nacompetitie-wedstrijd (of een bijzondere bekerwedstrijd of andere speciale wedstrijden) overigens extra sponsoren. De sponsor betaalt dus die entreeprijzen, zodat de club geen inkomsten misloopt en zodat het stadion lekker vol zit

   Maak van die eerste nacompetitiewedstrijd maar een alternatieve Herman Teeuwen Memorial om recht te doen aan de nalatenschap van Teeuwen en om de familie Teeuwen tegemoet te komen. Ook een mooi moment om de talenten van de club in het zonnetje te zetten, want dat is dus ook niet gebeurd Maar ja, dit zal allemaal wel weer niet. Of heb ik nu mensen op een idee gebracht?

   1. kuebke

    Nee,wat hij doet is allemaal netjes. Pfff !!

    Je krijgt wel alle zeik over je heen Ievel, maar je hebt in mijn ogen ( meestal ) wel gelijk en van mij zal je geen gezeik over je heen krijgen.

    p.s De meeste mensen hier op het forum willen de waarheid gewoon niet onder ogen zien is mijn mening.

  1. Ievel Knievel

   Is dit ook het plan van Roger Bongaerts? Leuk voor de jongen (en VVV) (zo op het eerste gezicht), maar bij Ajax komen bovendrijven tussen concurrentie die veel dichter op elkaar zit is 100x lastiger dan bij VVV. Bij Ajax lopen wel 35 talenten op een bepaalde positie rond, die van hetzelfde niveau zijn, allemaal goed en beter dan elders. Toch kunnen er maar 2 spelers naar Ajax 1; en 2 naar Jong-Ajax uiteindelijk (en dan is het nog de vraag of het de basis of bank wordt). De vraag is dan of zo’n jongen dan niet uiteindelijk mislukt en gedesillusioneerd het voetballandschap gaat verlaten, terwijl VVV hoort op te leiden voor de voetbalarbeidsmarkt en voor haar eigen 1e elftal, dacht ik zo.

   1. Kom op Knievel Knievel, dat heeft niks met Roger Bongaerts of wie dan ook te maken, dit gebeurt overal.
    Het klopt wel dat een hoop jongens gedesillusioneerd het voetbal landschap verlaten omdat hun droom niet uitkomt. Het zou ook fijn als bij VVV wat meer talenten vanuit de jeugd door zouden stoten naar het 1e elftal, maar daarvoor ben je toch vooral ook afhankelijk van het intrinsieke talent van de jeugd die bij de club speelt.
    Kijk naar het team van AZ dat de Youth League won, een groot gedeelte van de jongens is uit A’dam afkomstig hoorde ik ergens. Daar zal Ajax toch ook weer jaloers op zijn denk ik dan, want daar loopt het op dit moment ook niet echt lekker met de doorstroming van de jeugd naar het 1e…

   2. Ievel Knievel

    In het geval van AZ; veel Amsterdamse jongeren/ jongens kiezen juist voor de jeugd van AZ vanwege het perspectief dat ze bij AZ krijgen (meer kans op speeltijd, meer kans op doorbreken) en vooral het verhaal dat AZ hen vertelt. Er is een verhaal om te vertellen. Men, de jongens en de ouders, kiezen dus zeker niet voor het geld. AZ heeft ook hun trainingscomplex verplaatst naar (zo goed als) Amsterdam-Noord (het is nog net aan Zaanstreek;, Alkmaar-Zaanstreek combinatie> maar de eerste huizen van Amsterdam staan slechts een paar kilometer verder) juist om de reistijd vanuit Amsterdam naar Alkmaar op te heffen en om een grotere vijver te hebben om uit te vissen

   3. Ievel Knievel

    En Distortion, het is wel degelijk 1 van de (nieuwe) peilers onder de plannen van Bongaerts om jeugdspelers op te leiden voor de topclubs (als regionaal opleidingscentrum), vraag maar na bij ‘m.

  2. chretien

   Hier valt niks tegen te doen Misschien moet je hopen dat je jeugdspelers net niet goed genoeg bevonden worden door de grotere clubs? Dat ze op latere leeftijd pas doorbreken?
   Vangt VVV en FCV een vergoeding voor de opleiding van jongetje in kwestie?

 22. FC VVV03

  Ik vind dat VVV-Venlo op de goede weg is. Een voetbalclub die in 2025 een sterke play-off kandidaat is in de Keuken Kampioen Divisie met hetzelfde sterke zakelijk netwerk van nu. Aldus Sjors van Covebo. Bij de sponsoren is het blijkbaar 2025 play offs. Bij de trouwe aanhang is het 2025 eredivisie. 😂😂

  1. Ievel Knievel

   Als het 2025 play offs is (qua ambitie), dan zijn wederom de woorden na degradatie, en de woorden vorig seizoen en dit seizoen uitgesproken, wederom niks waard gebleken en heeft men wederom tussentijds het verhaal stukje bij beetje aangepast. Een soort geschiedsvervalsing achteraf waar ze bij VVV goed in zijn.

   Dus je haalt je doelen structureel niet en in de plaats van dat je jezelf afvraagt waarom niet; en je jezelf in de spiegel aankijkt of je daar zelf de oorzaak van bent, worden altijd zondebokken buiten je zelf gezocht en de doelen steeds maar weer verder (naar beneden?) bijgesteld. Nee, dat zijn echt de tekenen van een superprofessionele en zelflerende organisatie met een topsportambitieniveau.

   Het plan was BINNEN 3 jaar/ 3 seizoenen meedoen om promotie, niet binnen 4 jaar. Nu niet gaan draaien heren op de berg. En ik ben benieuwd hoe men dan binnen 1 seizoen bij de top 5 begrotingen op KKD-niveau wil gaan horen (of bij de onderste 5 begrotingen van de ere-divisie). Daar krijgen wij nooit antwoord op. De sponsoren wel? Zomaar een vraag. Is daar überhaupt een plan voor gemaakt (lijkt me nogal essentieel). Ik zie trouwens zelden tot nooit meer (zelden?) dat VVV op koffietournee bij bedrijven gaat in Venlo en omstreken (stukjes midden-limburg, stukjes noord-oost Brabant en stukjes Duitsland) of dat VVV inspiratiesessies voor nieuwe sponsoren houdt.

   Men blijft maar steevast vissen in het zelfde zakelijk netwerk met dezelfde zakelijke vrienden, zo lijkt het. Van de zotte dat een Toverland wel geld (stak in Roda JC en niet een grote rol van betekenis speelt bij VVV> en ik weet dat de directie fan is van Roda, maar toch) en Océ wilde zich nooit verbinden aan 1 sportclub, maar geldt dat ook voor het grote Canon (?) (Canon buiten de print-en kopie-divisie) en via Benders is er toch een prima ingang bij Jumbo die veel in sport investeren (met superveel kennis in huis op topsport niveau, zeker als het gaat over voeding en details, zeker in Brabant (toch vlakbij en we spelen al in de goede kleuren). Voor het zover is moet er nog heel wat water door de maas stromen (en niet uit de tapkraan).

 23. Oelie op zuid

  De ajax opleiding.🤣 Laat me niet lachen. Is de 7e speler die ajax weghaalt bij andere clubs. Ajax dna. Onzin gewoon kinderhandel. Bahbah bah. Als je de spelers die de laatste 4 jaar bij vvv zijn weggehaald door Ajax, Pisvee en Fijenoord nog in je eigen jeugdopleiding had,, dan had je een leuk en sterk streekteam kunnen formeren. Ik hoop voor deze jongeman dat hij zal slagen bij Ajax en dat hij zijn droom waar kan maken. Ik hoop echter dat hij zijn schoolopleiding niet zal verwaarlozen, want het slagen als betaald voetballer is weinigen gegeven.

 24. supportertje

  Denk dat we nu wel genoeg gezegd hebben over een aantal zaken. Ik weet uit ervaring dat veel van deze zaken ook gelezen worden door mensen van VVV. Of dat iets oplevert weet ik niet zo gelijk, maar de toekomst gaat het uitwijzen. Maar belangrijker nog is de wedstrijd van morgen. Kost wat het kost moet er gewonnen worden, of minimaal gelijk. Anders komt het echt aan op de laatste kans in Utrecht. Ons als supporters rest ons de zaak, zo veel als mogelijk te ondersteunen. De spelers moeten het doen. Wij kunnen alleen maar naar voren schreeuwen. Laten dat doen, ondanks het feit dat we niet verwend zijn geweest in de Koel. Op trainingen is te merken dat ze echt wel de playoff halen willen, echter tijdens de wedstrijden wil het niet lukken. Nu hebben 7 partijen achter de rug. Nu dan de nieuwe cyclus van 7 wedstrijden. Wie weet valt het nu wel onze kant op. Gaan zoals ze dat nog nooit gedaan hebben morgen, wil je verder komen.

  1. Ievel Knievel

   Goed om te lezen dat de geestdrift er is op de trainingen! (En ook goed om te lezen dat VVV hier mee leest, als ze nu eens wat goede ideetjes van ons uit de bulk zouden kunnen filteren en er op een goede positieve manier iets mee zouden doen, dan worden we misschien nog heel blij met ons allen).

   En inderdaad: d’r-aan!

   En laten we alsjeblieft en weer terugvallen op motivatie, teamspirit, voor elkaar (en het publiek) willen knokken en op tactische keuzes die bewezen werken (en geen experimentjes meer), dan zit er misschien nog wat in het vat en wie weet kunnen we verrassen in de play offs; maar eerst de play offs maar eens (overtuigend) halen, liefst morgen!

  2. Koelie

   Vanavond dreigt naast VVV ook de lokale driehoek een eventueel feestje te vergallen. De burgemeester gaat tijdens de wedstrijd beslissen of het fancafe open mag. Schei toch eens uit. Haal je de playoffs of sterker nog promoveer je ooit dan het cafe nooit meer open vanwege “mogelijke risico’s”.
   Waarom accepteert VVV dit klakkeloos? Hoort dit bij de “uitgebreide campagne opgezet die gericht is op het belonen van onze trouwe supporters”? De zoveelste schoffering naar je supporters zul je bedoelen. Sla eens met de vuist op tafel. En anders moeten wij als supporters maar eens in actie komen. Belachelijke onzin.

   1. Ievel Knievel

    Of Marco B heeft dit gewoon gevraagd aan de burgemeester. Zou zomaar kunnen. Denk dat Marco B als de dood is dat bij een eventueel verlies van VVV een deel van onze aanhang stampij gaat maken (en zich tegen het beleid keert). Het is algemeen bekend dat Marco niet open, eerlijk en transparant communiceert over de afspraken binnen de “3-hoek” / “4-hoek” en graag verantwoordelijkheden van zich afschuift.

  3. mats

   Nou, als die van VVV hier meelezen dan steken ze er iig weinig van op! Maar Marco B heeft helemaal gene visie joh. Die plakt en knipt elk jaar iets in elkaar dat de suggestie wekt dat VVV professioneel geleidt wordt en na een jaar plakt ‘ie weer wat anders in elkaar. Wordt niks met VVV en dit bestuur.

 25. VeniVidiVici

  Of Ievel Knievel heeft dit gevraagd aan de burgemeester, zodat ie op Venlonaren kan schrijven dat Marco B dit zomaar eens gedaan kan hebben. Er kont geen eind aan je jongensdagboek, maar het eenzijdige gezeik over Marco B begint nu wel een beetje sneu te worden Ievel. En nee, ik ben geen vriend van Marco.

  1. mats

   Ik lees al die teksten van Ievel ook niet allemaal meer maar die gast heeft wel gewoon gelijk.
   Al zegt’ie het 1000x. Ik heb jou nog nooit op iets van een kritische noot of visie hoe het dan wel moet kunnen betrappen. Alleen maar Marco B achter de vot aanlopen … het is toch duidelijk dat Marco B niet levert en niet functioneert met het oogmerk op ene gezonde BVO met toekomstperspectief. Hoe blind moet je zijn?

   1. VeniVidiVici

    Oh sorry beste Mats, ik wist niet dat je op deze supporterssite alleen mocht reageren als je kritisch bent op het beleid. Ik vond het al zo vreemd, maar nu begrijp ik het. Dank voor deze verheldering!

  2. Ievel Knievel

   Als je het eenzijdige gezeik beu bent, dan wordt het misschien eens tijd voor een bestuurder die bestuurt en goed op de zaak past (en niet meer geld uit geeft dan hij binnen krijgt), er geen financiële janboel van maakt, eens begint met fatsoenlijk personeelsbeleid te voeren (en niet de hele tijd onrust achter de schermen heeft), beleid schrijft op de groei EN open, helder, transparant en eerlijk communiceert i.p.v. een praatjesmaker. Dan is dat genoäl van mij namelijk niet nodig.

   O, de voorsprong is alweer weg. Gaat lekker……..

 26. Ievel Knievel

  En dan wordt je uiteindelijk geholpen en gered door nota bene MVV (die mogen we wel echt even dankbaar zijn). Deelname aan de play offs even op de laatste 2 wedstrijden aan laten komen, terwijl je op iets meer van de helft van het seizoen 3e staat en eigenlijk nog maar een paar punten nodig hebt om deelname aan die play offs veilig te stellen; maar het is weer eens met de hakken over de sloot.

  Nu zelf nog eens even wat laten zien.

  In ieder de geval de resterende 1,5 helft van dit seizoen en iig ook in alle play off wedstrijden die ons resten. Iets met sport, voor de winst gaan en je eer!

  1. Gerardus

   Sorry maar dit vind ik altijd zonne onzin. Het ligt niet aan mvv dat we ons geplaatst hebben, maar aan VVV. Ondanks dat het verschrikkelijk slecht was de afgelopen periode en de eerste helft van deze wedstrijd ook, het is uiteindelijk wel vvv wat goed genoeg gepresteerd heeft zodat dit gerealiseerd is. Maar liefst 7 punten voorstaan met nog 1 wedstrijd te gaan op je direct concurrenten een wedstrijd voor het einde heeft gewoon te maken met je eigen prestaties.

   1. Ievel Knievel

    MVV schakelt de laatste en voornaamste kandidaat voor de laatste plek definitief uit zodat wij genoeg hadden aan onze 4 punten voorsprong. We hebben allebei gelijk

   2. Ievel Knievel

    Ja, want het zag er inderdaad de hele wedstrijd naar uit dat VVV zou winnen (winst in 93e minuut……). MVV stond bij rust al 2-0 voor……..

  1. Ievel Knievel

   Wat mij betreft nog niet……..dit is nog geen topsportprestatie. Dit is het minimale wat je had moeten halen. In topsport ga je voor het maximale resultaat.

Leave a Reply