VVV-Venlo neemt afscheid van 7 spelers

Afgelopen woensdag heeft VVV naar buiten gebracht dat ze afscheid nemen van zeven spelers. Het gaat hierbij om de gehuurde spelers Maarten de Fockert, Joey Sleegers en Gideon Zelalem. Zij zullen terugkeren naar respectievelijk SC Heerenveen, NEC en Arsenal. Daarnaast neemt VVV afscheid van Cendrino Misidjan, Leandro Resida, Rintaro Tashima en Tim Receveur . Van deze spelers werden de contracten niet verlengd. Vandaag werd ook officieel bekend dat Tim Receveur een contract heeft getekend bij de Graafschap. Waar de andere spelers hun carrière zullen vervolgen is nog niet bekend.

Venlonaren wil alle vertrekkende spelers bedanken voor hun inzet en hun bijdrage aan het kampioenschap en wenst de spelers succes in het vervolg van hun carrière!

3 Responses

  1. Animal

    Ja heel verstandig
    Geen enkele van die 7 heeft laten zien een echte toegevoegde waarde of eredivisiewaardig te zijn over een heel seizoen dus alles wat er voor terugkomt heeft meer kans van slagen. Liever 3 goede eredivisiespelers ervoor terug dan 7 houden die toch door de mand gaan vallen, Jammer dat een Zezalem die zeker het talent heeft er schijnbaar geen zin in heeft er wat mee te doen of om zich te “verlagen” om zich 100% voor VVV in te zetten dus prima dat ie vertrekt , met lamzakken overleef je een degradatiestrijd niet, Doorselecteren heeft VVV het kampioenschap gebracht en om een redelijke kans te hebben om in de eredivisie te blijven is verder doorselecteren een must., hoe hard het ook is voor de afvallers.,l

    1. De Koel

      Mee eens, doorselecteren is nu essentieel. Gelukkig hebben Stan en Maurice genoeg Eredivisie ervaring om te weten wat er nodig is. Ik heb er heel veel vertrouwen in.

Leave a Reply