VVV-Venlo

VVV-Venlo neemt afscheid van 7 spelers

Het was al enigszins bekend dat enkele spelers de club zouden verlaten, maar nu heeft VVV-Venlo ook definitief afscheid genomen van een aantal spelers. Hierdoor komen er wederom mutaties in de selectie van VVV-Venlo en zal de selectie er in het komende seizoen, een stuk anders uitzien.

Zoals ieder jaar heeft VVV-Venlo een aantal huurlingen en dit seizoen was daarin niets anders. Met wisselend succes. Nu gaan wij hier niet verder op in deze post, maar het is altijd een soort van gok. De volgende huurlingen zagen wij dit seizoen: Jerome Sinclair (Watford FC), John Yeboah (VfL Wolfsburg), Oussama Darfalou (Vitesse) en Thomas Bruns (Vitesse) keren terug naar hun club. Roy Gelmi keert niet terug naar zijn club en heeft inmiddels getekend bij de Venlonaren tot medio 2022. Hem zullen wij in ieder geval wel terugzien in het volgende seizoen.

Peter van Ooijen, Lee Cattermole en Haji Wright hebben een aflopend contract en de contracten zullen niet verlengd worden. Dit heeft voornamelijk te maken met de financiele druk op het budget van deze spelers. Van Ooijen speelde twee seizoenen voor VVV-Venlo, terwijl Cattermole en Wright, na een seizoen weer gaan vertrekken.

Johnatan Opoku behoort ook tot de categorie spelers wier contract is opgezegd, maar hij is waarschijnlijk nog in gesprek met de club. Hier zullen we in een later stadium uiteraard nog meer over vertellen, maar op dat front is op dit moment nog niets te melden. Ook dit zullen wij moeten afwachten.

Eerder namen wij al afscheid bij VVV-Venlo van Roel Janssen die naar Fortuna Sittard vertrok en van Nils Röseler. Daar komen wellicht nog spelers bij, aangezien er ook nog interesse is belangrijke spelers bij VVV-Venlo. Vooral Tobias Pachonik staat in de belangstelling van zowel binnenlandse en buitenlandse club. We zullen dit nauwlettend in de gaten houden. Wordt vervolgd…

Bron: VVV-Venlo

1 Response

  1. Venlooow

    Van de meeste is het logisch dat ze weg gaan.
    Van Peter van Ooijen vind ik het wel jammer aangezien hij graag wilt blijven en hij is ook iemand die van buiten de 16 gevaarlijk is en vrije trappen kan nemen.
    Opoku is ook altijd nuttig om erbij te hebben.

Leave a Reply